Съблазняване с фантазийни биноми

Искам да подчертая едно много важно правило, което трябва да стане част от теб самия. Живееш, заспиваш, събуждаш се и винаги трябва да усещаш това правило: "Не трябва пред никого да се оправдавам заради моите мъжки желания".

Едно момиче ми беше казало с упрек "Ама Вие винаги ли сте такъв? Само за секс мислите". Аз отговорих "Ами аз съм мъж - за какво друго да мисля?".

Тя поклати разбиращо глава "Да-а, Вие сте мъж", след което престана да се съпротивлява на набезите ми. Дори и аз не очаквах толкова бърза развръзка!

Съществуват готови шаблонни фрази за сваляне на жени. Но с течение на времето дори и най-оригиналните фрази стават скучни и банални.

Няма никакво значение какво казваш, важно е как го казваш. Аз например често дрънкам безподобни глупости, които обаче казани със съответното настроение и чувства правят чудеса.

Целта на следното упражнение е именно да се научиш да създаваш свои собствени, авторски, творчески работещи изрази.

И така: предполагам, че знаеш какво е бином. Думата произлиза от "би" - две и "номос" - име. Това е всеизвестната връзка между две имена, позната и в математиката.

Това, на което сега искам да ти обърна внимание, е така нареченият "фантазиен бином". Той е най-малката градивна единица на фантастичния израз, на фантастичния разказ и приказката.

И помни! Да можеш да създаваш и активно да използваш фантазийни биноми е изключително важно, за да завладееш вниманието и въображението на една жена!

Ще попиташ: Защо?

Отдавна на всеки един психолог е известно, че докато мъжете мислят преди всичко във форми и конструкции, жените мислят предимно в словесни образи. Именно с това се обяснява факта, защо грозновати на вид мъже, например известният писател Ханс Кристиан Андерсен, са имали небивал успех сред жените. Знам го от собствен опит!

Всяка една жена, дори най-безсърдечната кучка ще е готова да игнорира липсата на пет лева в джоба ти и дори ще е готова да плати дори и твоята сметка, ако ти умееш да си служиш добре с думите.

Добре премерените думи могат да проектират образ директно върху съзнанието на жената. Тук има обаче една малка уловка: не трябва да казваш нищо банално!

Тук шаблоните не работят: Какъв е смисълът да й цитираш стихотворение, което е било написано за друга?

Ще ми възразиш: "Ама аз нямам поетически талант." Да не би да съм твърдял, че ти трябва? Достатъчно е с малко фантазия да отработиш следващото упражнение за създаване на фантазиен бином.

Но първо да обясня - Защо фантазиен?

Както вече казах, бином е връзка между две имена или две думи. Биномът се превръща във фантазиен, когато тази връзка е фантастична, ирационална.

Пример: Спъваш се пред някое момиче (може и да не е случайно, не само жените могат "случайно" да се разсипват чантичките). Какво ще й кажеш:

Спънах се в стъпалото, извинете ме!

или

Погледът ви ме спъна, често ли се случва мъжете да падат в краката Ви?

Как мислиш, кой от двата подхода ще предизвика в по-голяма степен вниманието й и ще провокира започване на разговор? Готов съм да заложа на втория. А ти?

И така: как да се научиш да създаваш такива изрази:

  1. Вземи лист хартия и химикалка.
  2. Напиши двадесет съществителни имена в две колонки от по десет.
  3. Избери две произволни думи - по една от първата и втората колонка.

А сега напиши поне по пет фантазийни бинома с тях.

Не мисли за невъзможното. Мисли, че всичко е възможно!

Например: Бутилка и замък
Замък от бутилки
Замък в бутилката
Замъкът на бутилката
Бутилковия замък
Бутилка от замъци и т.н.

А сега ги постави в контекст.

Пример за изречение с включени фантазийни биноми: Толкова бутилки от бира съм събрал от последния празник, че мога да построя от тях замък. Искаш ли да живееш там с мен?

И така, надявам се, че помниш четвъртата заповед на пикаперите?

Повече гъвкавост!

Тя е най-трудна за осъзнаване, но прилагането й на практика ще доведе до твоята тотална победа.

Защо е нужно всичко това?

Когато застанеш срещу момиче, много често ще попадаш в ситуации, от които ще трябва да се измъкваш сам като барон Мюнхаузен.

Ние, хората, не винаги имаме висок тонус, поради което е задължително ти лично да си в състояние от заобикалящата Ви (ти и тя) ситуация (жега, студ, хора, фрази) да съставиш изречения, с чиято помощ да подчиниш момичето на твоето настроение и желания.

Източник: lover.ru

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *