Къде и кога трябва да се запознаваме?

Много хора ме питат : къде и кога трябва да се запознаваме? Отговорът е лесен като всичко гениално - навсякъде и винаги. Където и да си, ти трябва винаги да сканираш публиката за подходящо момиче.

Ако се научиш да го правиш правилно, то ще попадаш на подходящи обекти навсякъде: в рейса, на улицата, в банката, в поликлиниката, на купон, в барове и къде ли още не. Просто където и да си, ако видиш момиче, което безспорно ти харесва, то трябва бързо да изясниш - сама ли е или е с кавалер.

По принцип брачната халка не означава нищо, ако жената е сама.

Просто се приближи и го направи така, като че това ти е ежедневно занимание. Заговори за каквото и да е, най-добре за това, за което е естествено да се говори в това място и това време, и в тази ситуация.

Избягвай въпросите, съдържащи частицата "не". Формулирай въпроса така, че той вече да съдържа отговора, който ти е нужен.

Например на неправилния въпрос: "Не искаш ли да изпием по едно кафе" - ще получиш отговора, който си кодирал "Не искам!".

"Сигурен съм, че имаш нужда от едно кафе, както и аз, да те почерпя едно" - в пъти повече ще увеличи шанса за положителен отговор.

Включи на максимум своята увереност и доброто си настроение. По принцип началната фраза не е толкова важна, колкото твоето излъчване.

Може да се окаже, че ти ще спиш с нея още тази вечер, ако успееш да бъдеш интересен и да привлечеш вниманието й. Във всички случаи в края на разговора не забравяй да вземеш телефонния й номер!

Ако тя ти даде телефона си - половината работа е свършена.

Ако тя ти даде два телефона (мобилен и домашен, домашен и работен), то тя много иска да й се обадиш отново. Ако тя не ти даде телефон и ти поиска твоя - не те е харесала или има постоянен приятел, с който живее. За всеки случай й дай една от твоите визитки.

Понякога тя може да попита "А има ли смисъл да ти дам телефона си?". Изправи се като Шварценегер и с неговия тон кажи твърдо "Да, трябва!". След като вземеш нейния телефон незабавно си тръгни оттам. Веднага!

Източник: lover.ru

сподели бутон

Едно мнение за “Къде и кога трябва да се запознаваме?

  1. Моя съвет – никога не давай визитка на жена! Никога! много грубо е повярвайте ми. Просто и издиктувай телефона си последван от някакава шега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *