Какво да правим на втората среща

След първата среща отново е добре да изчакаш около 2-3 дни, преди да й позвъниш отново. Оптимален вариант е да гледате някакъв хубав романтично - любовен филм. Но не порно! Добре е да си вземете бутилка тежко червено вино.

Алкохолът в малки дози ще ви помогне и на двамата да се почувствате по-разкрепостено, а и много важен е факта, че ще имаш достатъчно време да се настроиш към нейното дишане, поза, жестове.

Въобще - никога не искай разрешение за нищо. Просто я целувай. Меко, нежно без да си вкарваш езика в устата й. Плавно я отстранявай - целувай я по шията, раменете, ръцете, а след това отново повтори опита с устните. Почти винаги това завършва с успех.

Аз например правя така: Когато преценя, че е настъпил момента, казвам: "искам да ти кажа нещо на ухото". Тя се навежда и аз я целувам по шията - под ухото.

Винаги реакцията е една и съща: момичето се усмихва широко, започва да излъчва някаква топлина и пита "какво правиш". До момента съм бил сериозен. Сега се усмихвам се и казвам: "харесвам те" или "с теб е приятно".

След това е много по-лесно да я целувам където е да е, а също и да си пускам ръцете по нейното тяло.

Само не довеждай нещата до банално изнасилване. Ако тя е нервна или казва "много си нахален" - всичко е ОК. Но ако в очите й има признаци на истински страх, непременно спри.

Важно е винаги да имаш място, в което можете комфортно да бъдеш насаме с твоето момиче. Твоята стая или вилата на приятел или работилницата на съседа - това няма значение. Главното е там да сте само вие двамата и тя спокойно да може да дошляпа до ваната.

Крайно нерезултатна практика е да разчиташ, че тя сама ще те покани в тях. Много малко момичета живеят самостоятелно и още по-малко от тях ще те поканят още на втората ви среща у тях.

Така че, по-добрият вариант е да имаш гарантиран терен. Не знам как ще го направиш! Мисли. Достатъчно голям си, за да бъдеш самостоятелен.

Не прекалявай с целувките - постарай се да преминеш към телесните ласки и акуратно да й бръкнеш под полата. Тук можеш да срещнеш съпротива, но бъди напорист и не забравяй да го съчетаеш с мекота, а не грубост. Не трябва в теб тя да вижда маниак, който две години не е виждал жена.

Източник: lover.ru

бутон за социални мрежи

Едно мнение за “Какво да правим на втората среща

  1. -здравей Те и БРАВО! мн точно,забавно и достьпно е написано „упьтването“…
    -та..да питам за мен..-има 2 варянта
    1/ – когато работата е на 1000% ок-нещо се „отвращавам“ и оставям нещата за „другия“ пьт и те тогава ваобще не стават…
    2/пак сьс сьщия подход на ислушване,комплименти,романтика,подарьци…/даже на последьк подарявам скьпо бельо на triymf/ даже още на 1″ва среща и е ОК…. има една мома,която мн ме радва-ама иска да сме само „приятели“…иначе мн се радва,като я цункам по-рьцете и бузките дава…само…за сега? как да действам..според ВАС УВАЖАЕМИ? -пьк ВОДКАТА ОТ МЕН! Н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *