Как да си уговорим среща с мечтаното момиче

Да предположим, че си успял да привлечеш вниманието на приемливо момиче. Какво да правиш по-нататък? По принцип тук има два стила на поведение. Първият стил е да получиш номера на телефона, да почакаш няколко дни или седмица, след това да позвъниш и да поканиш момичето на среща.

Вторият стил: да заведеш момичето на интимна среща незабавно и колкото по-бързо, толкова по-добре. Тоест - ако не успееш да я поканиш на среща още днес вечерта, то веднага на място се уговори за среща в друго време. Но да е сигурно.

Като се изхожда от богатия мъжки жизнен опит, може да се направи извод, че и двата метода работят, просто всеки от тях има своите преимущества и недостатъци. За предпочитане все пак е методът за уговаряне на среща веднага и ето защо.

Практически всяка от многото жени, които не са планирали нищо за днес, ще бъде съгласна да дойде с теб днес вечерта, разбира се, ако й направиш достатъчно интересно и вълнуващо предложение.

Плюс това, за жената винаги има нещо много вълнуващо и романтично в това, да отиде някъде импулсивно с тайнствен (но изглеждащ безопасно) непознат, с който току-що се е запознала.

Такава импулсивност създава особен род атмосфера - "обикновено не правя такива неща, но сега всичко е възможно" - която много помага да се превключи жената на правилната (от мъжка гледна точка) вълна и да я накараме да прави това, което тя обикновено не прави.

Ако, следвайки първия стил, ти получиш номера на личния телефон на потенциалната сексуална партньорка и й позвъниш след няколко дни, то с теб ще разговаря доста по-малко заинтересована особа, която (не е изключено) няма никакво намерение да те включи в плановете си.

Същественият недостатък на този подход се състои в това, че в неговите рамки в значителна степен се губят първоначалното вълнение и романтичност, които възникват при първата среща с непознат. Трябва да обърнеш особено внимание на такъв важен фактор като романтиката. Романтиката (вероятно по силата на женската природа) привлича 101% от жените, независимо от възрастта им.

В общи линии, "мисли сам, решавай сам". Сам по себе си нито един от методите не е нито добър, нито лош. Но ако ти харесват приключенията (или хормоните те тласкат към сериозно продължение след запознанството) - то използвай втория вариант.

Ако ти по принцип предпочиташ по-спокойна и премерена "позиционна игра", която изисква предварително планиране или в момента на запознанството нямаш излишно време - движи се по "телефонния маршрут". Интересно ще е Вие читателите да споделите кой метод предпочитате и защо?

Източник: lover.ru

споделяне във facebook

4 мнения за “Как да си уговорим среща с мечтаното момиче

  1. Аз предпочитам да изведа момичето по най-бързия начин. Методът с телефона и изчакването по 3-4 дни беше добър, но вече много хора взеха да го използват и момичетата се усетиха. Също така, както е казано, момичето може след тези дни вече да е изгубило интерес.

  2. Определено вторият метод 😉 Много по-лесно става това, което искаш. А и повечето хора при импулсивно действие наистина правят неща, които никога повече може да не направят 🙂

  3. Обиконовенно използвам втория вариянт..и то не защото съм чел за него, а просто защото съм импулсивен човек и като цяло правя необмислени неща. Като например: запознах се с едно момиче в студентски град и бяхме 15 мин на кафе и аз и казах да ходим на дискотека, тя пък взе, че прие…и се качихме на колата и отидохме в пловдив на дискотека в инфинити…и си прекарах невероятно..танцувахме, пихме, целувахме се, спхме в колата след това..

  4. хора вторият вариант е определоно по пе4елив6.трябва да заинтригувате мацкта ина4е в пове4ето слу4еи 6те ви вземе за поредното пар4е месо за 1 но6т и няма и да я 4уете пове4е.ако из4акате и се обадите след няколко дни това 6те е знак 4е сте заинтригувани и 4е специално сте я вместили в плановете си пък и е имала време да помисли за вас.малко интрига не е изли6на

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *