Как да накараш момичето да излезе с теб

За да установим ефективен контакт, за нас е важно да открием тези от думите, които момичето ползва, за да назове само за себе си интересуващите я неща и понятия.

Това ще бъдат така наречените "магически" или "трансови" думи, които ще накарат момичето да се съгласи с всичко, когато ги чуе - именно поради факта, че подсъзнателно ще й се струва, че говори самата тя.

Тази методика с право мога да нарека "ключ към сърцето".

Това е лесно за възприемане – трябва да се говори на език, който е ясен и достъпен. Може да се приведат множество примери, когато само поради избора на неуместни и неправилни думи, хората се провалят в търсенето на съгласие.

И още нещо - много важно, което отдавна използват уличните продавачи: те винаги започват фразата си с последните думи на потенциалния купувач.

За да можеш да въвеждаш такива фрази, е добре да използваш следната тактика:

Можеш да кажеш на момичето нещо от сорта: "Ти знаеш, че за да се запознаеш по-отблизо с човек, обикновено го питаш какво прави, какво обича. Но на мен това не ми се струва толкова интересно. Не защото не ми е интересно да разбера къде работиш (учиш), а защото ми е далеч по-интересно да разбера, какво е най-важното и интересното в твоя живот според теб. Какви проблеми се налага да решаваш, какво ти се налага да правиш за това...

Защото има лесни неща и неща – далеч по-сложни; някои неща са предизвикателство за теб, а други можеш да направиш без усилия. В моя живот всичко стои точно така. И затова исках да те попитам какви проблеми искаш да решиш, какво представлява предизвикателство за теб и какво можеш да направиш без усилия.

Искам да те попитам какви проблеми би искала да разрешиш, защото би трябвало силно да се съсредоточиш върху тези проблеми, да се замислиш – какво трябва да правиш, що за проблеми са това, що за предизвикателства?"

(А сега внимателно се вслушайте в отговора).

След това може да попиташ: "А как самата ти оценяваш всичко това? Винаги ли ще бъде проблем или някой ден ще стане просто?"

(И отново внимателно слушай).

Ако получиш отговор от типа: "Ами не знам, просто никога не ми върви... Аз по-скоро никога няма да реша този проблем, а и много други също няма да мога да реша..." – най-добре я изпрати по дяволите. Съвсем не си струва да общуваш с такава личност...

Прогнозата е далеч по-добра ако получиш отговор: "Ще го реша, но още не знам как!"

Тук трябва да осъзнаеш, че за отговор на такива въпроси човек трябва да навлезе дълбоко навътре в своето "АЗ": нали готови отговори на много от тези въпроси просто няма и поради това се налага да разровите дълбоките пластове на спомените.

А това означава, че твоята партньорка автоматично попада в трансово хипнотично състояние и дори само поради тази причина изпитва с теб някакъв вид взаимообвързаност и е готова активно да отговаря на всичките ти ходове.

Затова логично е от този пробен разговор да преминеш към разговор за това – какво е важно във взаимоотношенията. Като цяло, това е почти същото, но това е момента да насочиш елегантно разговора към взаимоотношенията с мъжете.

Така лесно можете да се уговорите с момичето за среща, използвайки всички тези "магически", "трансови" думи, с които тя описва "своя проблем – житейско предизвикателство".

Когато тя чуе предложението да каже това със свои собствени думи, то на нея ще й се стори, че говори самата тя и поради тази причина ще приеме думите ти близо до сърцето си и ще се отнесе към теб с разбиране.

Източник: lover.ru

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *