Съблазняване на жени със скрита хипноза

Това е един метод, който работи поради факта, че преодолява всяка съзнателна съпротива на жената. При това няма никакво значение на какво се основава нейната съзнателна съпротива.

Може ти да не си мъж от нейния тип, а тя да си мисли, че на нея й е необходим мъж от точно определен тип, за да я възбуди. Може пък да те иска, но да се страхува да не я сметнеш за леко момиче, ако твърде бързо се съгласи да преспи с теб.

Може съвсем наскоро тя да е страдала от отношенията си с някой мъж и да не иска отново да попада в неприятна ситуация... За теб вече няма да има значение поради каква причина се съпротивлява тя. Тъй като ще можеш да преодолееш всички възражения на съзнанието й и да се обърнеш към подсъзнанието.

Техника 1: Създаване на реалност.

Нека, за да бъда по-ясен, да разкажа една история, случила се с мой приятел. Той ми разказа какво е ставало, докато е четял една книга. Докато четял, той осъзнавал някои явления...

В процеса на четене той осъзнавал своеобразната форма и чернотата на буквите... И докато осъзнавал това, той също разбрал колко голям е контрастът между белия лист и черните букви...

После той усетил, че белият лист хартия е гладък при допир... А след това той почнал да осъзнава как се надигат и отпускат гърдите му при дишане... Той усетил как клепачите му леко се отпуснали и изпитал желание да затвори очи...

И така - какво стана с теб, докато четеше горния абзац? Готов съм да споря, че си правил това, което разказах - забелязал си чернотата на буквите, гладкостта на листа. Обърнал си внимание на дишането си и очите ти са започнали да се затварят.

Обяснението на това, което се случва е следното: единственият начин за всеки човек да разбере нещо е да го преживее по някакъв начин вътре в себе си.

Естествено, такова преживяване протича самопроизволно и без всякаква съзнателна съпротива: ти преживяваш това, което аз искам, защото просто си принуден да постъпваш така - просто за да имат думите ми някакъв смисъл за теб.

Но обърни внимание на още един стратегически важен момент: никой не ти е предлагал да обърнеш внимание на тези неща, не те е предупреждавал за необходимостта да направиш нещо, не ти е давал никакви преки указания за това.

Ако някой постъпи така, то у теб моментално ще възникне съпротива. Всичко това става по-друг начин. Указанията са включени в някаква история. Аз ти разказах за преживявания, които са се случили с някой друг, но единственият начин за теб да разбереш за какви преживявания говоря е да изпиташ сам тези преживявания.

Същата тази техника можеш да използваш, за да предизвикаш у жената изменено състояние на съзнанието. И да я накараш да чувства и прави приблизително това, което искаш. Ти можеш да разкажеш история за каквото и да било и в тази история да опишеш състоянията и преживяванията, които би искал да изпита тя.

Ти смесваш двете реалности: тази, в която жената се намира до теб и тази, която създаваш със своя разказ описание. И много скоро твоята слушателка ще престане да различава коя реалност е създадена от теб и коя се случва в действителност. А на това, което в действителност се случва не можеш да се съпротивляваш.

Звучи твърде просто и хубаво, за да бъде истина, но действа! И колкото повече го практикуваш, толкова по-добри резултати ще получиш. Ще ти приведа един пример, за да разбереш как точно да използваш тази техника, за да преодолееш вероятната съпротива на партньорката си.

По-нататък ти можеш да отработиш поведението си, като се ръководиш по образеца, описан по-долу, като предварително се настроиш така, сякаш ще изпълняваш упражнение. Това ще ти помогне да се държиш по-рисково и в същото време да намали страха от неуспех.

Може и предварително да отрепетираш монолозите си докато си у дома сам. Ще ти е необходима свобода и автоматичност на речта: въпреки, че за изпълнението на тази техника са необходими около пет минути, не би трябвало по време на реалното й изпълнение да те прекъсват.

И така, намираш се до партньорката си. След обичайния, нищо не значещ светски разговор ти казваш:
Ти: Разказах ли ти за приятеля си Кирил?
Тя: Не, с какво е известен?
Ти: Ами просто така, веднъж Кирил ми разказа една история.

Ти: Разбираш ли, той имаше приятелка и тази приятелка забеляза веднъж нещо необикновено. Докато тя слушала как някой нещо говори. Например, тя осъзнавала не думите, а звука на гласа... И докато е слушала звука на гласа, тя започнала отчетливо да чува и други звуци и разговори в стаята...

Тя започнала да осъзнава... как се повдигат и спускат гърдите й при дишане... как главата й бавно кима в такт с гласа, който слуша... И тя чувала цялата дълбочина и оттенъци на гласа... и започнала да осъзнава... всичко това... и усещането за ръцете й, допиращи се до стола... и очертанията на лицето на човека, когото тя слушала...

И вниманието й внезапно се сгъстява... и тя вижда само някоя черта на лицето му... ту част от лицето му, в която се е спряло вниманието й... и тя все повече и повече се фокусира на тази част и й става все по-интересно и по-интересно, какво той ще каже по-нататък...

Тя се запленява все повече от човека, когото слуша... и тя почва да разбира всичко това... И тя чувства някакво дълбоко взаиморазбирателство с този човек... усеща неговото докосване... мекото му докосване до нейното лице (протегнатите му ръце меко докосват лицето й) и когато усеща това докосване...

Очите й се притварят от удоволствие... дишането й става бавно и дълбоко... сърцето й бие в такт с гласа му... сърцето започва да излъчва топлота... която се разпростира по гърдите й... после по-ниско... Топлината изпълва корема й... и после се спуска по-ниско... между краката... И тя чувства, как ниско под корема й става топло и влажно... чувства пулсиране под корема си приятно пулсиране...

И пустотата се изпълва с приятна топлина... усещането долу под корема става все по-силно... и тя чувства това... вълнуващите докосвания към нейните бедра... неговите вълнуващи докосвания под корема... тя разбира, че трябва напълно да се отдаде на този човек... да му се отдаде, когато той го поиска...

Мога да ти гарантирам, че това ще я доведе до леглото ти... ако не те изнасили веднага още на място. След това, през нощта повтори тези докосвания, които си правил, докато си й разказвал историята. В терминологията на хипнозата и НЛП такива докосвания се наричат "котви", което вече обясних в предишните статии.

Източник: lover.ru

споделяне на връзка

22 мнения за “Съблазняване на жени със скрита хипноза

 1. е,стига бе човек,това ми се вижда нелепо и несериозно.мисля си,че не са много хората,които са го изпробвали…

 2. И на мен ми се струва малко „трудно“ да почна да приказвам толкова и такива неща на някоя мацка…

 3. Малко е преувеличено наистина, но според мен е важна идеята – че жената се възбужда от внушения. А това е така, даже е прекалено полезно 😉

 4. Тази техника е супер, само докато го четях ииииии
  Много е интерсно наистина, но незнам кой мъж ще си позволи да разказва такива неща, особено на момимче, което познава отскоро. И все пак като жена мога да кажа – браво.

 5. Според мен авторът по-скоро чрез примерите иска да ни покаже техниката. Затова са толкова крайни. Не трябва всичко да се разбира буквално и фразите да се цитират 1:1 ! Важен е навикът и нагласата, които си изгражда човек.

 6. Ако наистина осъзнаваш какво иска да ни каже автора и си човек с малко по отворен ум ще разберете че наистина има право, но както каза „Новини“, „Не трябва всичко да се разбира буквално и фразите да се цитират 1:1 ! Важен е навикът и нагласата, които си изгражда човек.“ Всичко е до нагласа и по начинат по които го казваш, един вид да предрасположиш или нагодиш нечие съзнание към внушението което наистина се опитваш да създадеш.

 7. аз ви препоръчвам това на малко по-глупави мацки да го прилагате

 8. Добре де , аз си мисля , че преди да започнеш с тази дълга и вдъхновяваща реч , трябва да предпразполойиж момичето, за да е концетрирано само и единствено в теб и в това , което казваш , защото този светски разговор , както е написано по-горе може да излезе малко по хумористичен или скучен и точно в момента да й е се тая кво дрънкаш …Иначе мога да кажа ,че съм го пробвал този метод ,защото и преди бях чел подобна статуя пак в този сайт , и мога да кажа че има ефект(въпреки че не съм съчинявал такива романи:) )

 9. Използвал си много добра психология, за внушение.Жалко, че не винаги ще подейства, като метод, за вкарване на момиче в леглото.Но едно е сигурно, много от жените ще се почустват добре, като чуят това.Особено от думите на човек от срещуположния пол.

 10. Прекрасно!ВЪЗХИТЕНА СЪм!Въпросния господин дава ли си сметка какво би причинил на едно същество чрез тази лъжа?Да изгубиш доверие,понякога е много по-болезнено,особено ако научиш,че си бил някакво си опитни зайче.Такива мъже нямат самочувствие,а комплекси!Те са жалки правдоподобия на мъже!Бъди мъж и то истински!Всеки човек има нещо което го прави уникален!Да СЪБЛАЗНИШ ЧРЕЗ ЛЪЖА ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЕ СИ ВЯРВАШ и имаш комплекс за малоценност и не държиш на другия до теб!

 11. Знаете ли.. от моята гледна точка (мъжка) този сценарии изглежда меко казано комичен, но ак0 момичет0, к0ето коментира статията, е право…Може би наистина има смисъл да се опита 😉

 12. Това са глупости. Първо докато ги науча наизуст, ще ми бъде много по-лесно да я заведа на дискотека и след малко танци-манци и блъди мери, ще си я закарам у нас. Там вече каквото сабя покаже. Представяш ли си коя мадама ще издържи всичките тези думи? Аз мисля, че едва ли ще иска да чуе за приятеля ти, освен, ако не е Марта Вачкова или Миглена Чакръкчиева, за да я разкажат в предаванията си 😀 И така да е, не искам да ги съблазнявам.

 13. В цялата история има нещо вярно, но за жалост мнооого малко. Този примерен разговор е меко казано балъшки. Не знам коя от жените с които излизам би слушала такава глупост. По-скоро на третото изречение вече изобщо няма да ме слуша, а ще си съставя планове какво да ме излъже, че да си тръгне по-бързо и да разправя на приятелките си с какъв олигофрен е излязла. Притеснява ме и още нещо. Не можеш просто от светски разговор да преминеш към топлите и влажни местенца между краката. Това моментално ще задейства в главата на събеседничката ти защитна реакция. Не може просто да се промъкне незабелязано и неосъзнато. Човешкия разум и съзнание са доста сложни неща които никога не можеш да изключиш напълно и манипулациите над тях са меко казано трудни и неотговарящи на този жалък опит 😉 Не съм хипнотизатор и никога не съм се занимавал с подобна материя. Просто съм свръх проницателен и това ми стига, за да видя, че нещо в цялата история куца 🙂

 14. Значи мисля да изкажа мойто мнение за сайта като цяло. Значи когато бях начинаещ признавам парво почнах от този саит просто паржо тои ми попадна и след като прочетох сичко си мислех , че еи го можеш да свалиш почти всяка мацка , само че бях много далеч от истината … добре поне че го осазнах. Значи това с което ти помага саита е че можеш да погледнеш по друг начин на живота , които е по правилен и наи важното което се случва след това е че ти вече почваш да осазнаваш всичко околко теб със скрития си подтекст което ти дига съмочувствието. Така които иска да разбере поне малко от същността на pick-up-a му препоръчвам да си изтегли книгата Mystery Method – The Venusian Arts Handbook или да си намери The Mystery Method – How to Get Beautiful Women Into Bed и двете книги са еднакви , от data.bg и да я прочете на англииски е но които има желанието ще се справи. А що се отнася до многото истории за реалности , създаване на осещания и т н. то това е полезно да се използва преди така наречения Kiss-close или преди sex. Моля всеки които желае да заповяда на световния форум саит на които ще научи всичко за pick-up-a http://www.pick-up-artist-forum.com/

 15. Lover, това което си написал е много интересно и чак сега след няколко дни като се регистрирах можах да почета за НЛП, след колко 40 минути търсене. Статията ми грабна интереса и искам да порчета повече но къде?

 16. добре аз като цяло искам да се занимавам с това защото ми е много интересно някой може ли да ме насочи на някаде или някой човек който може да ми помогне ?

 17. Браво. Много истинско обеснено. При реална обстановка това е истинския и красив начин в развитието и началото на любовта ;). Моят съвет е да ползваш вътрешното си аз за неустоимо преживяване.

  and… Faith

 18. Е,какво дгуго да кажа освен БРАВО и БЛАГОДАРЯ!!!
  Сега наистина,ама наистина разбирам колко лесно може да се манипулират
  човешките емоции и поведение!
  Който мисли,че не действа значи не е наясно със човешката природа
  и мислене.
  Съветче от мен:

  книга: „ХИПСОСЪЗНАНИЕ“ от Джон Беинс

 19. аз пък тези неща който ги пише тук съм ги исползвал по супер различни мой начини и не са само за да „саблазня“ примерно някое момиче…… умея да контролирам мисленето на всеки така мога да им казвам как да мислят как да се чувстват какво а говорят и да разбирам най големите им тайни… всъщност освен това…. за да разбера характера на някой от койти съм заинтересован ми трябват 5-10 минути активно общуване за да го опозная повече от 90% от неговите (нейните) приятели елементарно е стига да свикнете

 20. марихуана + 30 реда текст = супер секс 😉 тва са моите наблюдения

 21. Ко Ще и се обясняваш 5 часа.Черпиш я една водка после я хващаш за пакета и го пръскаш, тия методи не ми вдъхват доверие по добре да мина на ръчна ако съм закъсал.

 22. Всяко удоволствие се заплаща, вместо да си играете със съзнанието на мацките, отидете в някой стрип бар вземете си една мацка да ви продуха качествено и до там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *