Съблазняване на жени чрез провокация

Идеята е, че ти трябва да се държиш така, като че ли съвършено добре знаеш, че момичето отчаяно иска да преспи с теб, а ти си решил да я удържаш до последния момент. И цялата вечер се развличаш, като я провокираш.

При този подход в процеса на разговора ти се накланяш над нея така, сякаш смяташ да я целунеш, а след това се отдръпни! Стани, налей си питие или отиди в банята.

Когато си играеш с жената по такъв начин, тя не знае какво да мисли. Тя се намира в непрекъсната обърканост, а това е много добро състояние на ума. Ако твоята дама се е оказала в такова състояние, тя е много по-податлива за външни внушения или въздействия и е много по-малко вероятно тя да се съпротивлява на тези въздействия.

Отличната тактика се заключава в това да почакаш, докато тя каже нещо забавно, след това протегни ръка и я погали със задната част на дланта си. После кажи нещо като: "Ти си толкова забавна".

Това трябва да се прави спокойно, бавно и съзнателно, като я гледаш в очите. А след това се отдръпни. А ето с какво може да завърши всичко. В някой момент на разговора, внезапно промени изражението на лицето си и кажи: "Малко се уморих. Нека го отложим за друга вечер".

Ако си си у дома, кажи й: "Е, добре, нека те изпратя до вас". Създай впечатление, че наистина смяташ да си тръгваш. А когато тя стане от дивана, прегърни я и страстно я целуни!

Това твое действие е най-невероятното от всичко, което тя е очаквала и има потресаващ ефект.

Източник: lover.ru

share button

2 мнения за “Съблазняване на жени чрез провокация

  1. здрасти та значи става въпрос за колежката тя е от типа жени твърдо не роне с колеги но и с всички останали защото все още е сама и не допуска мъж като мен до севе сикогато я докосна тя направо полудявавече 2 .3 пъти и правя предложение за среща но без успех ето и днес пак и предложих като преди това я попитах да ме погледне в очите и да ми каже ако съм я обидил

  2. ba4e77, според мен трябва да намериш интересна за тема за нея , нещо което да я заинтригува , и накрая прекрати темата недовършена , след това пак , създрай малко интерес , и след това я покани 🙂 поне това е мое мнение .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *