Хипнотизация на жени чрез вградени команди

Концепцията на бързия пикап се състои в основата си от две части. На първо място, това е знание за това, как трябва да се говори с жената, когато правиш внушение, което я възбужда.

На второ място, което е не по-малко важно: знание за това, как да направиш така, че твоята беседа да прилича (както за твоята партньорка, така и за всеки страничен наблюдател) на обикновен, нормален разговор.

Именно върху втората част ще поговоря в днешния ден. Както вече знаеш, основна техника на бързия пикап е да се опише на жената такова състояние, в каквото искаш тя да се окаже.

Вградените команди

Вътре в самото описание ти можеш с интонация (а също така с погледи, жестове и докосвания) да отделяш определени думи или части от израз и тогава те ще бъдат възприети от подсъзнанието самостоятелно, отделно, независимо от това, какво говориш като цяло.

Това явление със сигурност ти е познато от живота. Ако кажеш на едно дете "Не пипай!" и отделиш с интонация думата "Пипай", то подсъзнанието реагира на отделената дума като на команда, която детето се стреми да изпълни.

Или друг пример – опитай се да кажеш на човек, който върви по заледен тротоар: "Внимавай, ще се подхлъзнеш!" Сега предполагам, че ти е ясно и защо децата се стремят да правят всичко, което родителите им им забраняват.

Защото родителите им винаги им дават команди: "Не викай", "Не чупи" и т.н. Това може прекрасно да се използва като допълнително помощно средство към всяка техника на научния пикап.

Ако разсъждаваш за преживяванията или просто за усещанията на някакъв абстрактен човек, но отделяш с интонация (а също така с поглед, жест или докосване) отделни думи и части от изрази в своето описание, то подсъзнанието на слушателката ти ще възприема тези отделни думи като отделни, самостоятелни команди – ще преживее и усети това, което се крие зад тези думи.

И ако ти по време на разговора показваш с пръст или с движение на дланите към себе си (или например докосваш с ръка гърдите си), когато говориш за чувство на особена привързаност (интимна привързаност между хората), то подсъзнанието на твоята партньорка ще възприеме това като команда да отнесе описаното чувство на привързаност именно към теб.

Когато преминеш към вградени команди, много важно е да ги потопиш най-малко на три нива в дълбочина. Когато имаш три примера на описание, внушение и всички те са насочени в една и съща посока, то на тях просто не можеш да се съпротивляваш.

Внушенията, направени отстрани в този случай се възприемат от човека като негови собствени намерения и желания, а това означава, че в конкретния случай, в контекста на съблазняването... жената ще ги изпълнява със страст!

Нима това е несправедливо? Надявам се, няма да ми кажеш, че е неморално да се насочва "хаотичното" женско мислене към секс с такива методи. И нима е толкова трудно: просто меко да се насочат мислите на жената в правилната посока...

Съвсем, съвсем меко, само с леко побутване, с нежност... Така че тя сама да намери пътя към теб с минимално внушение от твоя страна...

Източник: lover.ru

социални бутони

3 мнения за “Хипнотизация на жени чрез вградени команди

  1. По желание на потребителите пускаме коментари към темите в блога. Може да се пише само на кирилица и всяко мнение се администрира.

  2. Пиша относно публикацията защото , не наблягането на интонацията променя смисъла , а по принцип подсъзнанието не чува отрицанието .Затова винаги формулата следва да е положителна – не какво не трябва да се прави , а какво следва да се прави . Ако си кажем да не забравя за … ще забравим защото подсъзнанието чува да забравя и това и ни поднася като резултат , затова в случая правилната формулировка е да запомня… , така ,че не децата постъпват наопаки просто така действа съзнанието и неговото познаване би спомогнало до правилни резултати .

  3. KeitR, имено това е целта. Доста често съм получавал нещо като съм използвал жестове + НЕ искаш………. + така ли?
    Всеки е решавал тестове или отговарял на въпроси от тестов вид, където пише;
    посочете НЕВЯРНОТО твърдение или Кой от изброените отговори НЕ Е верен. И доста често се посочва точно обратния, знаеш, че трябва да посочиш ГРЕШНИЯ отговор, но избираш правилния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *