Какво да правиш, ако тя те покани на кафе

Какво прави обикновения средностатистически, сантиментално романтичен мъж, когато жената го кани при себе си у дома на чашка кафе? Докато се прави кафето, води простичък разговор и през цялото време се поти и нервничи, като избира момента, когато да направи първия ход (по отношение на жената, разбира се).

После, когато тя вече е наляла кафе и за двамата, нервно отпива, пари се с кафето и се мъчи от съмнения: вече е настъпило време да предприеме нещо - или, може би, да почака малко? И ако те пият кафе, като седят на дивана, той никак няма да разбере: настанал ли е момента, в който може да се приближи.

Да допуснем, че го е решил, тогава той се приближава към жената и с извиняващи се движения поставя ръката си на плещите й, а след това с пръсти бавно прибира косите й, като очаква от нея някакво по-нататъшно действие или знак.

Първото правило изпраща цялата тази безсмислица на боклука. Ето как действа то:

Тя ви е поканила на кафе. Позволяваш й да се измъкне само докато прави кафето, това ще са единствените й безопасни минути в твое присъствие.

Кафето е готово, тя налива за себе си и за теб. След като отпиеш първата глътка, замълчи. Внезапно прекрати разговора, гледайки я в очите с израз на лек намек и усмивка на лицето.

В този момент тя, разбира се, ще се развълнува и ще те попита какво се е случило. И тогава ти много спокойно баааавно и осъзнато постави на масата чашката си, протегни ръка, вземи чашката й и също я постави на масата.

Погледай я една секунда, а после отново хвани лицето й с ръце и страстно я целуни.

Такъв начин на действие предава на жената мощно съобщение за това, към каква порода мъже принадлежиш. Ако трябва това поведение да се изрази с думи, то би звучало така: "Хайде да пропуснем всичко това... Искам те тук и сега и не смятам да се оправдавам за това".

Това е не хипнотичен метод, макар и съвсем не хипнотичен не може да бъде наречен, дотолкова, доколкото жените изпадат в нещо като транс от бавните, осъзнати, но неочаквани движения, които извършваш. Ключът към действеността на метода е: Не казвай нищо! Ако говориш ще разрушиш всичко!

Всичките ти движения трябва да бъдат много бавни, спокойни и осъзнати... И в никакъв случай - бързане или припряност, като че ли се страхуваш, тя да не те остави.

Източник: lover.ru

социални бутони

8 мнения за “Какво да правиш, ако тя те покани на кафе

 1. Копеле, това определено ще го изпробвам!
  звучи много секси!
  чудя се само дали тоя номер ще проработи ако вместо тя ме покани на кафе, аз да я поканя на малка боза… ама от ония бози с полупрозрачните гумирани бутилчета от 330 мл.?

 2. Ха-ха мн е сладко това… ама ми се струва доста филмирано, но пък може и да подейства ,знае ли се 🙂

 3. Gerynceto. Работите или стават или не стават. Но да седите и да си говорите за кафето и времето – не е ли това филмирано. Все някой трябва да действа . 🙂 Поне така всеки ще знае дали пак ще пият кафе и още нещо. 😀

 4. Мисля, че се отнася само за ситуации, в които тя те е поканила, защото се предполага, че те харесва и иска и очаква ти да направиш нещо. Ти не бива да я оставяш да чака и да се чуди „Ама той харесва ли ме? Дали не е твърде срамежлив?“ Ако още не се чувства достатъчно привлечена, тази тактика може и да не помогне, а да я изплаши. Номерът е да го направиш, когато тя ти е навита, ти на нея също, но още не сте си го казали.

 5. Идеята е добра, но…представете си всички мъже, които си каня на кафе да са чели написаното…Колко смешни и жалки ще са. Нали уж сте по-умни от нас жените……Ха напънете се малко и проявете въображението си. А ако нямате такова…то…оставете се на въображението на жената. Тя знае защо Ви е поканила . От Вас се иска само малко да ѝ помогнете. Направете го с лекота и чувство за хумор.

 6. Именно там е проблемът, lenamihova – ако и жената, и мъжът чакат нещо да се случи, обикновено си остават само с чакането 🙂 Така че – ЕВАЛА за статията на Lover!!! Определено действа 😉

 7. Моля за съвет! Едно момиче ме покани у тях и каза, че много искала да ми сготви. Знам как звучи – че 100% ме харесва и т.н…., ноо не съм сигурен дали е така. Това ще е втория път, когато ще ходя у тях. Първият беше преди 2 седмици, бяхме 4-5 часа заедно и си прекарахме добре, в смисъл пиехме биричка и си лафихме, но нищо повече. В поведението й през тези няколко часа не съм забелязал нещо окуражително, в смисъл нищо като сексуални намеци или дори минимален флирт! Естествено може би просто съм сляп, съвсем скоро приключих доста дълга връзка и малко съм изгубил форма и усет за тея неща 🙂 Баналният въпрос – как да разбера дали ме кани защото ме харесва или просто като приятел (пп. не сме кой знае колко добри приятели, но може би тя иска да станем..??)
  пп. аз съм на 20, тя на 22

 8. Абе ти бъзикаш ли се?!?

  Момичето те е поканило направо в ТЯХ, а ти чакаш някакъв „знак“?! Какъв по-голям знак от това?! Още повече, че тя е малко по-голяма от тебе – на 22. Тя не те кани просто щот много обича да пие кафе или пък да готви на момчетата-приятели. Явно наистина те харесва.

  Вкарай малко по малко някакво сексуално напрежение, някакви бъзици от тоя сорт, лек флирт поне, 1-2 мръсни вица докато разказваш някакви твои случки и преживявания.

  Все пак ти си мъжът. Тя те е поканила в тях, черпила те е, прекарали сте си добре. Какво повече чакаш – тя сама да си разкъса дрехите и да се наебе? Бъди поне малко водач, момичето се е постарало да направи всичко, а ти все още чакаш сигнали…

  Мисля, че вече разбра, какво искам да кажа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *