Какво НЕ харесват жените у един мъж

Отчаянието - жените не понасят отчаяните мъже, тези, които постоянно се оплакват и си намират извинения за всичко. Има една поговорка, която гласи: "Който мрънка, на кухо дрънка." Трябва да сте личностни. Истинският мъж е личностен. Той знае какво иска, налага го и изказва мнението си.

Слабите мъже - това са емоционално нуждаещите се, тези, които търсят опора у жената или у другите хора, залагат на мнението на другите. Ако непрекъснато повтаряте на момичето, което сваляте, че го обичате, значи сте емоционално нуждаещ се. Така показвате своята зависимост. Трябва да престанете да правите това веднага.

социално споделяне

3 мнения за “Какво НЕ харесват жените у един мъж

  1. дааам определено това е вярно 🙂

  2. Не харесвам слабите мъже…много са женствени според мен

  3. Ха… Глупости на търкалета!!! Какви силни мъже, като всички сме роби на съвременната икономическа система?! Целта е следната: мъжът да е роб дори и на жената, освен на системата, никога да не се оплаква от робството. Думата „силни“ може да се замени съвсем успешно с „мошеници“. Пък, ако един мъж не казва на една жена, че я обича, значи наистина не я обича и жената не може да се надява на семейство и деца – както е в момента. Т.е., олигофренията rules в пълна сила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *