Как да я заговоря ?

Здравейте!

Моля Ви дайте някакъв конкретен съвет, как да заговоря една мацка с която ходим на йога.

Значи от 2 месеца ходя на йога и там си харесах едно момиче, мисля че и тя не е безразлична, в смисъл по начина по който се поглеждаме от време на време, от съвсем скоро започна дори да си избира място по близко до мен. Голяма грешка е, но ме е страх, че ако и поискам телефона или я заговоря, ще ми се изсмее или нещо от сорта(голям срам лелее...). Единствения разговор между нас е, като си тръгваме отпред пред залата си чака такси и аз като минавам й казвам ЧАО и тя на мен. Дори не й знам името.

Къде е най-удачно да я заговоря?

Вътре в залата ли и съответно, какво да и кажа, как да започна?

Или да я чакам отпред на рецепцията или пред залата и съответно, как да започна разговора?

По принцип не съм толкова задръстен, че да не мога да изтърся и две думи, но при мен поне е че като ми хареса някоя мадама, започвам да и се „любувам” отстрани (забравих да кажа че съм с художествено образование) и всъщност си оставам все там, на етапа на „любуването”.

Просто не знам, как да продължа без да изглеждам, като кретен. Отскоро се интересувам от свалки, но засега, само на теория. Прочетох „Играта”,изтеглих и чета „Magic Bullets”, купих си и също чета НЛП за 21 дни, но всъщност ми липсва практика, както и да го погледна и не знам как да използвам това, което съм чел, просто защото това си е книга, един вид не съм сигурен, че на практика ще работи.

Моля ви помогнете!

сподели ме

16 мнения за “Как да я заговоря ?

 1. След като ти се струва, че жената е заинтригувана от тебе, значи сигурно наистина иска да се запознаете и просто трябва да я заговориш за нещо и няма особено значение за какво. Ако тя наистина иска да се запознаете ти веднага ще усетиш как по това как тя реагира.

  Освен това, като се има предвид, че ходите на йога, не е необходимо веднага да й взимаш телефона. Един доста смел подход би бил направо да й кажеш здрасти, искаш ли сладващия път след йога да пием по кафе или зелен чай – след като практикува йога може би се интересува от чай и ако знаеш някое място където има долри чайове и кажи нещо то сорта – еди къде си има супер японски чай „Сенча“ искаш ли следващия път да пием и да побъбрим.

  Това обаче ти го препоъчвам само ако си сигурен, че няма да се сдухаш ако ти каже не после няма да имаш смелостта да я заговориш отново.

  Ако прекалено много те е страх, просто и кажи вместо „чао“ – „здрасти“ 😉

  Тя може да се окаже отворена и сама да започне разговора. Ако само ти отговори „здрасти“ можеш да й кажеш – „дай пари за пасти!“ 😉

  Можеш да се избазикаш нещо за начина по който е облечена или по друг начин. А може да играеш сигурната и да я питаш за някоя асана от йогата, как я прави или как на тебе ти действа.

  Важно разговорът да е кратък, да направиш впечатление на уверен мъж и да изчезнеш скоро след това. Тя няма къде да избяга. Само ако ти каже аз спирам йогата, днес ми беше последноо идване – тогава естествено веднага й искаш телефона и ако тя каже не, пускаш някой лаф от сорта „няма какво да се притесняваш, ще ти се обаждам по десет пъти на ден!“ и после „та, кой ти беше телефона?“. В така ситуация няма какво да губиш.

  Най-важното е направи нещо. Не се страхувай и не си мисли, че точно с тази мацка нещо трябва се случи. Просто си направи кефа да я заговориш и да научиш малко повече що за човек е.

 2. Доста неща трябва да кажа тук, но…. това е положението.

  Да започнем от тук – мога да ти дам, като съвет да я заговориш още следващия път, където и да я видиш.. без значение в залата, в коридора, на рецепцията, на луната… няма значение. Кажи й например „Здравей“, но го кажи ведро все пак. И тя ще ти отговори със същото. После „Аз съм (Име).. приятно ми е да се запознаем“. И тя най-вероятно ще каже, че и на нея (нормална учтивост). След това, можеш да кажеш „не знам защо, но се виждаме редовно, а никога не сме си говорили“ и така можеш да подхванеш разговора.

  Проблема е, че ако наистина си толкова спекъл след тези думи, няма да можеш да кажеш нищо. Просто се отпусни. Заговори я, не като жена, а просто, като човек с който искаш да се запознаеш.. стига да те накара да се отпуснеш, защо не. Ако смяташ, че ще се чусвстваш по-спокоен, ако си с някой друг.. вземи си някой приятел с теб. Като жокер, мога да ти кажа – когато усещаш, че не знаеш какво ще кажеш и ще стоиш, като мълчалив идиот… просто й се усмихни пак и си тръгни с думите… ще се „видим вътре“ (ако е преди тренировката) и просто я остави. Даже само това да направиш, вече ще се познавате, макар и задочно и следващия път, ще си много по-спокоен, когато се видите. Напрежението от запознанството, вече няма да те тормози.. ще бъде минало. Ако успееш да вържеш, още някои реплики.. още по-добре 🙂

  Относно книгите:

  Magic Bullets не ми е попадала, но съм чел The Game. Не е върха, но определно е добро четиво по въпроса, а е и полезно. Нещата вътре са показани много повърхностно, но работят. Що се отнася до НЛП за 21 Дни – тя е продължение на НЛП Невро-Лингвистично Програмиране, на Хари Алдер (той е и един от двамата автори на НЛП за 21 Дни). Намери си я и първо прочети нея, за да ти е по-ясно за какво става дума. Има я в книжарниците.. за твое улеснение – черна е на цвят.

  Но ако ще да прочетеш всички книги на света по темата, няма да са ти от ни най-малка полза, ако те е страх и не отидеш при момичето, а отидеш ли, да почнеш да хмъкаш и да че чудиш, къде да си дянеш погледа, ръцете и накрая да ти дойде да потънеш в дън-земя.

 3. All That Jazz & BlackDiamond благодаря ви.
  Още другата седмица ще се пробвам,пък каквото стане.
  Единственото,за което се чудя е,ако ме отреже/всичко се случва/,как после ще се гледаме на йогата?!?

 4. Какво значи „ако ме отреже“? Не бъди пъзльо и не мисли за провал! В крайна сметка на първо време само ще се запознаеш с нея , от какво има да те реже – да откаже да се запознаете? Едва ли! Бъди по-уверен и мисли по-позитивно! Има един филм казва се The Secret – гледай го!
  BlackDaimond е прав за книгата (НЛП) – аз ги имам и трите от поредицата и наистина трябва да се карат една след друга иначе изпускаш и може да се объркаш. И все пак от книги няма да го докараш до никъде – чети сайта и практикувай 🙂 ! Успех и да кажеш какво е станало с мацката 🙂

 5. citalkdm, ако наистина си сигурен, че тя не е безразлична към теб пробвай с покана за чай след йога. идеята да бъдеш с приятел е ….. не го прави 🙂 .
  може да се повозиш с нея в такси и да си поговорите за интересите ви свързани с йога / йога не е само система от упражнения за гъвкавост/ .
  какво като ти откаже, нима ходиш на йога за другите, а не за себе си? …. докато правиш упражненията си мислиш за другите в залата ????
  дори да е така, има достатъчно студия по йога практики.

 6. Ето един много добър трик да провериш дали се интересува от теб 🙂 Вземи некъв женкар с тебе по който всички момичета си падат и са луди към него. Ето кво направих аз, викнах моя приятел дет е супер готин и всички момичета са луди по него, отидохме в нейната стая (бяхме в училище) и му казах да ходи да говори с госпожата за нещо. И гледам как главите на почти всичките момичета се обръщат към него а само нейната гледа към мен толкова втренчено, че ме хвана срам докато стоях облегат на вратата 😀 Късмет!

 7. пич ако не ти е проблем, можеш ли да ми кажеш от къде сваляш Magic Bullets

 8. Братле, яко е че споделяш и търсиш – може и да намериш. Първо, кое ти се струва по-добре да и поискаш тел докато според теб има интерес или да се чудиш и да я видиш след време с друг? Второ, к’во ти пука къде да и искаш номера. Където и да е просто го направи небрежно. Горе имаше един готин коментар ползвай нещата от там, а според мен: отиди при нея следващия път и я питай нещо, избери въпрос от йогата – демек нещо дето ви свързва, съвсем невинно ‘здрасти, забелязах, че правиш … йога … знаеш ли какво е … можеш ли да ми обясниш … аха … може би, можем да продължим този разговор след йогата? Да, е супер аз съм Иван – ако тя вече не се е представила тук ще го направи. Идеята е да се държиш естествено – доколкото можеш – и да помниш, че тя също е под напрежение – така че споко. Освен това с въпроса си ти я поставяш нея под напрежението – щото тя трябва да отговаря и така – ако се навие да продължите разговора след йогата – ще ти е по лесно да кажеш по някое време – ок супер – може би, ще е хубаво да си разменим тел, за да можем пак да си поговорим някой път и си готов. Доно помогнах!
  Айде Весело Изкарване!

 9. Здравейте!При мен има подобна ситуация.Всеки ден съм на „Здравей!“с едно момиче и…така.Стеснителен съм към момичета,които ме впечатляват иначе нямам проблеми в контактите.Може би формалната обстановка на кратковременните ни срещи също допринася или по-скоро си търся оправдание за нерешителността ми?!Та,благодаря ви!От горните коментари имам възможност да помисля и да пристъпя към действие!

 10. Съжалявам,че късно ти отговарям asd,но не съм в нета от празниците…Можеш да намериш Magic Bullets и много други в isohunt.com

 11. Здравейте,
  не писах до сега просто защото нямахме йога по празниците.
  Както и да е,в понеделник започнахме и я видях.Този път не дойде близко по време на тренировката,но както и да е, бях се настроил, че ще говоря с нея.
  След йогата,като си тръгвахме тя отново стоеше пред залата.Отидох при нея и и казах:
  “За много години!Аз съм….Тя се обърна към мен,усмихна се и каза: Аз съм….
  Горните 2 изречения изчерпаха арсенала ми от смелост,за момент изгубих”говор и картина”,и точно в този момент пред нас спря някакъв автомобил/някакъв пич го караше/,а по погледа и усетих,че май е за нея.
  На бърза ръка и казах “чао” и отпраших.
  Автомобилът наистина беше за нея.Интересното беше,че пича слезе от колата и на шофьорскато място седна тя!

  Какво правим от тук нататък ???
  Как да разбера има ли интерес или просто е любезна?

 12. Ами, не се сдухвай от тази случка. Случката с пича сама по себе си не означава нищо. Този пич може да е брат й или братовчед й, може да й е приятел, може да е бившия и приятел, може и да е настоящия, който ще стане бивш, когато ти заемеш мястото му…

  Пробвай се пак да я да я заговориш следващия път. Сигурно вече си го направил. По това как тя реагира ще разбереш дали има интерес да си говорите. Тя може да покаже голям интерес да си говори с тебе, което само по себе си не означава, че иска да скочи в леглото ти.

  Пичът ако е много готин и ако те са гаджета вероятно с поведението си като цяло я кара тя да чувства силно привличане. Той едва ли би ти обърнал особено внимание ако ти си говориш с момичето му, така че няма страшно, ще станеш само приятел, но лошо няма – ще е добра тренировка за запознаства. Ако е задръстеняк, ще започне да ревнува и да се държи тъпашки, с това да отблъсне момичето и да се окажеш там в подходящия момент 😉

  Може би е добре следващия път да отвориш нова тема, защото тази тука нещо не сме я забелязали.

 13. 4ове4е дадоха ти толкова идеи сега ве4е има6 представа за не6тата пък тоя с колата и гадже да и е това не озна4ава 4е трябва да се откаже6 😉 просто бъди готин,любезен,не му мисли много,гледай я в о4ите като и говори6 усмихвай се и по нейните реакции 6те си проли4и дали си я заинтригувал или не….ти се постарай да разбере 4е не си безразли4ен към нея а тя ако си заслужава никога не би ти отказала едно кафе,а в такъв слу4ай 6те има6 някакъв напредък.Това е не му мисли много приеми го като приклю4ение и забавление с 4овек 4иято компания ти е приятна 🙂
  Иии…дръж ни в те4ение 😉

 14. Много ми е интересно за развръзката! 🙂 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *