Проблем с красиви момичета

Имам един проблем. Има едно момиче, с което се познаваме от около 1 година и сме много добри приятели. В началото исках да бъдем само приятели, но после аз поисках да сме нещо повече. През септември тази година и казах какви чувства имам към нея, но тя все ми отвръщаше, че иска да сме само приятели.

През изминалите 4 месеца всеки ден и пиша по skype и смс-и колко много я обичам и как искам да сме заедно, но тя не отговаряше на тях. Всеки ден си говоря с нея и отношението ни един към друг са, като към добри приятели. Преди 1 седмица докато бяхме с приятели и предложих тя каза, че клони към да, но не ми го каза лично а изпрати най-добрата си приятелка да ми го каже.

Нейната най-добра приятелка е с мен в един клас и с нея сме само приятели, макар че тя е най-красивото момиче в цялото училище и която също много ми харесва, и тя има най-хубавото дупе на земята. След като знам, че клони към да, не знам какво да правя, защото тя почти никога не иска да говори на тази тема и не споменава за нас двамата като за нещо друго освен като приятели.

Никъде не сбърках и това много ме дразни. Казва, че не е сигурна, но от 4 месеца чакам и нямам никаква идея какво да правя и какво става. Какво да правя?

споделяне във facebook

10 мнения за “Проблем с красиви момичета

 1. Как да не си сбъркал – това, че си й се молил 4 месеца, не е ли огромна грешка? Хващай приятелката й и това е. Само не я отчайвай и нея.

 2. Защо не я натисна направо, ами й предлагаш и чакаш да каже ДА. Трябва да си по-сигурен в себе си. Действай и ако има нещо да става, то ще стане. Не е нужно да я питаш за нищо.

 3. Къде изобщо е твоята увереност, трябва да знаеш какво искаш и да го направиш, не го мисли много просто действай. Бъди уверен, не трябва да я слагаш на пиядестал и да и се молиш. Отиваш при нея и просто я целуваш,,,,, какво е това Искаш ли да ми бъдеш гадже ?

 4. Това с предлагането са някакви странни разбирания. Едно време и аз така, отивам при една с роза в ръка да й предлагам да ходим. А дори не се познаваме. Добре че в последния момент ме хвана срама и като ме погледна… загубих дума. Ако й бях казал нещо за предлагане и подобни… такъв срам щях да бера пред нея и приятелки.

  Важното е да не ти пука, да не я питаш за нищо. Трябва да си толкова нахален, че дори понякога да те е срам от себе си. Само така се получават нещата с яките каки. При тях трябва да им привлечеш вниманието с увереност, а не с романтика и подобни баналности. Извеждаш я, черпиш я и налягаш без да ти пука. Вероятността така да се получат нещата е много по-голяма!

 5. Вземи се в раце приятелю! Ти не си в седми клас.
  Тя е зайчето в гората ти си гладния вълк а вълка не пита зайчето „извинявай зайче може ли да те изям“ и след това да се исчервява. за красивите жени не е задалжително мъжа да е красив ако се загледаш ще забележиш че повечето кряасиви жени излизат с грозновати мъже! защо? защото са се показали като мъжкари като тешкари като пичове ако щеш. това е!
  Смятам на ясно си че сички жени харесват мъже от типа Вин дизел, Жан клот, Шварцсенегер и други такива! излизах с една страшно красива мацка на въпроса ми:
  -защо харесваш вин дизел той не е красив
  тя ми каза:
  -защото е истински мъжкар има нещо животинско в него
  Ти да си видял вин дизел да иде при някоя мацка и да почне да заеква дукато я пита дали искат да излизат заедно
  не разбира се!
  И защо си я чакат 4 месеца оставил си се да попаднеш в крага на приятелите и си и разкрил чувствата си. сега колега тя те притежава и дори и да трагнете знае че каквото и да ти направи и тенекия да ти върже или да те изложи пред сички пак ше си с нея има сигорност която не трябва да има!
  Ако питаш мене няма кво да чакаш повече 2-3 дена се дръш с нея студено се едно че не ти е никва отговаряй и с поедна дума стреми се да осети че не ти се говори с нея даже ако вкараш малко аромат на безразличие и равнодушие ще е добре!
  След това някоя вечер (задалжително след 9 чеса) и се обади и й кажи „тас вечер съм свободен ще те заведа някаде“ или „какво ще правиш тая вечер“ тя ще ти каже нещо от сорта на ще си лягам или ще гледам филм. тогава ти казваш „стига си говорила глупости! ще излизаш с мене“ ако има няква причина да не излезете и кажи „добре обади ми се някоя вечер да излезем. но гледайда е скоро че тая игра зе да ми умразва“ ако не ти се обади до два дена забивай нещо ново и този път действай не дей да мислиш!!!

 6. Дано да се шегуваш, че това където го каза….. 😡

 7. Друже,ти си играч с развързана обувка!Стягай чепика и почвай да бележиш!

 8. Както каза Lover, зарибявай приятелката и по начин, по който тя да вижда. Така ще накараш не само нея да ревнува, ами и цялото училище (щом е с най-якото дупе, сигурно има доста почитатели).

 9. Виж сега , аз съм момиче и от личен опит ще ти кажа , че трябва да послушаш „manowar“ какво ти казва .. Много е прав ! .. Ние обичаме да манипулираме , но започнат ли мъжете да се държат хладно и веднага почваме да се интересуваме от тях .. Не е задължително винаги да си груб де .. Прави се на такъв един месец след като сте тръгнали и след това започни да я ухажваш , да й огаждап и така нататъка .. по добре ще е :)) . Това е от мен 🙂

 10. Приятел послушаи manowar браво много добре ти го каза Вълкът не пита заичето може ли да го изяде. Хахахахахахаа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *