Няколко идеи как да се грижиш за НЕЯ

Следи за външният си вид. Ами да. Тя вече те е виждала поне сто осемдесет и осем хиляди деветстотин деветдесет и девет пъти. Ами не е лошо, съзеравайките за сто и деветдесет хиляден път тя както и преди да види нещо спретнато, добре облечено и без съмнителна растителност под носа. И не си мисли, че постоянните партньорки престават да забелязват всички външни особености на твоята особа.

Нищо не престават те – само стават по-наблюдателни. Още повече, когато се грижиш за себе си, ти самият също ще се чувстваш по-уверен, по-привлекателен и по-достоен. Това е къде-къде по-добре, отколкото да се превръщаш в небръснато неизвестно какво, разположено на дивана със съдрани пантофи.

Бъди вежлив. Разбира се, вие сте близки хора. Но това все още не е повод да бъдеш безцеремонен. При среща с нея е желателно да поздравяваш, дори и срещата да се състои сутрин в кухнята. Ако на нея наистина и харесват тези чехлички, стисни зъби и млъкни. И между другото – вратата на тоалетната не е най-глупавото изобретение на човечеството, ето защо не си струва да я оставяш отворена. Дори и да нямате тайни един от друг.

Комплименти прави умно. Ако тя пита "сини или златисти?", когато си избира чехли, не й давай отговор на този въпрос. Вместо това кажи: "А ти вече си избрала, скъпа, кой чифт да вземеш!" При такъв подход болшинството жени се объркват, доколкото познатите й мъже веднага заявяват своите предпочитания.

"Ами... аз мислех за златистите" – неуверено ще каже тя. "Защо златистите?" – ще попиташ ти. "Защото имам златни украшения и роклята ми има златна ивица" – ще поясни тя. Ето тук е момента, когато ти възкликваш: "Блестящо! Отличен избор! Изглеждаш потресаващо! Идеално отива! Много ми харесва!". И е възможно, хващам се на бас, през нощта той да си получи възнаграждението напълно.

Ако тя, когато си мери нова рокля попита как й стои, то отговорът не трябва да бъде банален ("добре" или "отлично"). За да направиш приятно впечатление, реагирай по женски, т.е. детайлно. Например: "О-о-о! Отличен избор! Обърни се, дай да видим отзад – този цвят ти подхожда! А и наметалото върви на фигурата ти! А обеците ти като че ли са направени специално за тази рокля!"

Наричай я по име. "Ти" е прекрасна дума. Но родителите на твоята приятелка не напразно са се старали когато са й измисляли такова красиво има. Винаги го произнасяй на глас. Измисляй за нея ласкави прозвища – това ще подобри отношенията в твоето семейство и ще бъде добра тренировка за твоите интелектуални способности, които понякога се нуждаят от тренировка.

Купи два телевизора. Ти и сам ще се удивиш колко малко поводи за конфликти и душевни травми са останали след това.

Научи се да готвиш. Първо, нека тя знае, че ако стане нещо ти можеш сам да се грижиш за себе си. Може би това знание ще я накара да се държи с теб по-деликатно. А второ, при жените пътя към сърцето също минава през не толкова обиколни пътища. Все пак, не сме чак дотолкова различни с тях.

Закуска в леглото. Както тя си посрещне денят, така и ще си го изкара. А закуската в леглото винаги се е смятал и се смята едва ли не като най-връхната точка в ухажването. Не забравяй, че красивото цвете ще направи твоят жест значително по-ефектен. Единственият проблем се състои в това, че всичко това трябва да го направиш тихо, без да я събудиш. Така че подготвяй си софрата от вечерта.

Направи за нея гореща вана. Обсипи помещението със свещи и излей във водата нейното любимо ароматично масло. Това е романтично, това е сексуално, като в кино. Разбира се, свещите и маслото са прекрасни неща, но това не е всичко. Измий я нежно – има нещо в тази простичка хигиенична процедура нещо супер приятно за жените.

Може би за тях това да е особен символ на духовна близост (като за мъжете – да не затварят вратата на тоалетната), може би в този момент момичето се чувства като малко момиче – кой знае. А още по-ще й харесаш ако се въздържиш от съблазънта да скочиш във ваната с вдигнат перископ.

Опитоми нейното домашно животно. Много ще се харесаш на твоята избраница, ако то те за обикне, дори и да те обикне повече от стопанката си. Не е важно, че тя има за питомник вонящ, озъбен и слюнест мутант. Твоята съдба може напълно да бъде определена от това ще се сприятелите ли или не.

Знаеш ли как разсъждават много любителки на пухени твари? "Ако моят Пижик не хареса това момче, то това момче да си ходи". Храни животното така, че стопанката да не забележи. Когато то наивно се върне за добавка, момичето ще си помисли, че ти си завладял сърцето му.

Очаровай нейната майка. Най-малкото ти трябва да й харесваш. Максимумът – тя да започне да ти хвали дъщеря си. Най-простичкият и бърз способ е да разговаряш с майка й като използваш разгърнати диалогови конструкции (а не само "ъхъ", "аха" и "о!").

Ненатрапливо напомняй за това, че ти си човек с образование (с добра работа, не пиеш, не пушиш, безумно обичаш дъщеря й). Подари картичка за 8 март, попитай: "Не трябва ли да се купи нещо?" Най-ефективният способ да накараш нейната майка да те цени е да създадеш в нея илюзията за влияние върху живота на дъщеря й.

Обичай децата. При това демонстративно. Говори в нейно присъствие на всички малчугани "гу-гу, гу-гу, каква муцунка", замръзни на няколко пъти с добра усмивка на детската площадка, обърни внимание на това колко мило личице има ей това момченце в количката отстрани.

В този свят съществува една простичка аксиома: "Ако мъжът обича децата, то този мъж го обичат жените". Но, пак – не прекалявай. Обидно ще е ако те заподозрат в педофилия – а за последните двадесет години такива подозрения станаха много модни сред дамите феминистки, които са готови да викнат "полиция!" при вида на какъвто и да е мъж, който дава бонбонче на дете.

Изпрати й цветя. Цветята са най-безполезният от всички възможни подаръци. Именно поради това трябва да се подаряват на жените. Ако ти плащаш пари за всякакви щуротии – само и само да й демонстрираш симпатията си – тя ще съумее да го оцени. На всички жени, мъжете все някога подаряват цветя. Нищо свръх галантно няма в това.

Но значимостта на твоят букет ще нарасне десетки пъти в нейните очи ако ти й изпратиш цялата тази растителност на работата й с картичка. При това в най-обикновен работен ден. Възхитената завист на нейните колежки ще се окаже най-приятното допълнение към цветята. Или да направиш поръчка в цветарският магазин: "На еди кое си момиче, на еди кой си адрес, всеки ден по това време".

Повери й най-скъпото си нещо. Дай й да покара твоята кола. Който не рискува не печели. Нека тя да види какви жертви си готов да направиш заради нея. Такъв самоотвержен подвиг ще оцени дори и най-жестокосърдечната особа.

Вземи пример от Ричард Гиър. Не всеки може да си позволи да доведе момиче в бутик, да връчи на продавача златна кредитна карта и да се отдалечи с думите: "Аз отивам да работя, а вие засега вижте какво може да направите с това". Но можеш просто да влезеш с приятелката си в магазин и да й купиш по свой избор някаква дрешка.

За жените покупката на дрехи е процес наситен с еротизъм. Сподели това удоволствие с нея. Главното – не критикувай нищо по време на меренето. Не казвай: "Това ти стои отвратително, нека да видим нещо друго". Кажи: "Иска ми се това да е нещо по-особено..."

Наеми в хотел стая лукс. "Промяната на местата е промяна на съдбите", казват китайците. Резервирай за двама ви за една нощ стая – с вечерно шампанско и плодове сутринта. И изкарайте нощта така, че никога да не я забравите.

Изпращай й тайни знаци. В многолюдна и весела компания само най-скорошните и най-консервативните двойки са заедно. Всички останали отиват по своите компании и могат да прекарат цялата вечер дори и без да си спомнят спътника си. А ти не бъди като всички.

Постарай се поне няколко пъти на вечер да похвалиш нейния поглед, незабелязано да й стиснеш ръката, да изпратиш въздушна целувка. Или още по-добре да й предадеш кратка бележка: "Ти си най-красивата тук!" Между другото за бележките – можеш също така да ги изпращаш в писма в красиви пликове без обратен адрес.

Признания на стъклото. Никога ли не си опитвал да прокараш пръст по чисто стъкло? Правилно, остават следи. Нарисувай на нейният прозорец или нейното име или обещанието "ще те обичам до гроб", постави необходимата светлина (фенерче или цветна лампа) и ужким случайно я накарай да се приближи до стъклото, за да се наслади на пейзажа. Ох, какво ще стане! Особено ако скоро е мила прозорците.

Небето с елмази. Сега се продава такава особена весела украса – тя е невидима, но свети на тъмно. Уедини се за половин час в стаята на твоето момиче и напиши на тавана... Първите три надписи, които ти хрумнат няма да станат. Това трябва да бъде нещо нежно и неутрално като "Лека нощ" или същото "Обичам те". Твоята задача е да й направиш изненада, когато тя си легне, а не да й устройваш пещера на ужасите.

През зимната нощ под нейният прозорец слепи една купчина снежни топки под формата на нейното име. Моите приятели под прозореца на едно момиче, например, бяха слепили един фалос с огромни размери, така че тя казала, че никога досега не се е възбуждала толкова, колкото от вида на този фалос. Или когато наближи пролетта, засади под прозорците й бързо цъфтящи цветя във формата на нейното име.

Кажи вълшебната дума. По-точно двете вълшебни думи. Да, всички ги казват, който не го мързи, глупаво звучат, звучат твърде обвързващо, те са твърде мелодраматични – но докато не ги произнесеш, жената ще е обхваната от съмнения.

Ти можеш да се разориш заради нея, да скочиш от покрива на небостъргач, да захапеш акула и да пропуснеш важно работно съвещание, но докато не ги кажеш, тя ще се съмнява, ще се съмнява и още веднъж ще се съмнява. Опитай се, кажи ги. Толкова е просто: "Обичам те!"

И още шест думи. Ако вече наистина искаш да й направиш впечатление, то ги кажи. Ами, ще имаш малко повече мастило в паспорта...

бутон за споделяне

6 мнения за “Няколко идеи как да се грижиш за НЕЯ

 1. Евала, нещо различно в сайта. Как ми се иска да има повече съвети и трикове, както беше преди. И хора, вместо да искате постоянно съвети по тъпи и обичайни теми – споделете малко ВИЕ нещо интересно и поучително. Така ще е много по-интересно за всички. Сигурен съм, че всеки има интересни истории, свързани със съблазняването 😉

 2. Това е наистина нещо ново интересно и добре написано, но само бих добавил и още нещо към написаното.

  Спечели и нейните приятелки. Бъди мил с тях и т.н. Всяко момиче има поне една дузина приятелки с който обсъжда всяко твое действие.

 3. Lover, ….. :). супер идеи има, но не ги опитвайте всичките на една жена, бъдете жалостиви :).
  все пак се опитайте да сте естествени каквото и да правите за Нея!
  Весела и щастлива Нова година :)!

 4. Да, идеите са хубави, всяка жена би била поласкана, но кой ще се усмели да каже, че ги е правил всичките и то само за една жена? Аз още не съм срещала такъв ИДИОТ!
  А да сте чували, че като вземете да ни угаждате – ставаме още по капризни и още по – глезени и ви се качваме на главата? – замислете се че има и други последствия … дали ще можете да задоволите всичките ни капризи…, а ако не можете, какво ще стане … има една книга на Джон Грей „Мъжете са от Марс, Жените от Венера“- там много добре се обяснява как жените възприемат такива неща и какъв е ефекта на другия ден… затова – всичко хубаво – но с мярка …

 5. Това с телевизорите е най-работещия начин за избягване на дразги. 😀

 6. Абе, хайде да не ми купувате някоя дрешка…Толкова ли гола, или бедна, или елементарна Ви се струвам, че ще ме подкупвате с дрешка. За мен това е обидно.
  По-приятно впечатление би ми направило, ако решите да ме заведете да речем на място, където…да гледаме звездите, да слушаме щурците..Нещо такова…което не е материално. Такова нещо се запомня…и предполага по-лично отношение към мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *