Предимството да си уговорим среща веднага

Вече споменах за особеностите при уговарянето на среща веднага. Главно изискване се явява това, на жената да й остане достатъчно време и възможности, за да отиде веднага, още сега на среща с теб. Затова този метод най-добре работи през уикенда или след работа. И особено - по време на отпуска, на курортните места.

Ето ключовият момент на този метод: принципа на постепенността. Работата е в това, че за всеки човек е по-лесно да предприема каквото и да било незначително действие, логично и с нищо не обвързващо, отколкото веднага да се впусне да извърши купчина безумни постъпки.

Поради тази причина:

  • Опитай се да отведеш момичето, с което си успял да се запознаеш, на друго място (Не е необходимо да отивате надалече – някъде наблизо). В кафенето зад ъгъла, за да изпиете по чаша кола или просто на пейка в близкия парк. Трябва да имаш възможност да седиш и да използваш хипнотичните техники по изменянето на състоянието, с които се запозна вече в този блог.
  • Каквото и да правите с нея през това време, не я канете веднага у вас вкъщи - и въобще, не правете нищо, което би могло да я уплаши (постарай се твоята покана да изглежда така, сякаш възнамеряваш да прекараш с нея петнадесетина минути на някое обществено място. С техниките на скритата хипноза е напълно възможно да получите за 15 минути съгласието й да продължите по-нататък.)
  • Използвай тактиката на постепенните плавни преходи и постепенните отстъпки (от страна на жената, разбира се).

Това е отличен сценарий за всяка една среща, не само за срещи "веднага на място".

Как да проведем срещата

Техниките, които са описани досега в блога, са насочени към възможно най-бързото постигане на секс с жената, още при първата среща. Но ако искаш нещо повече от бърз и горещ секс, ако искаш да постигнеш по-дълбоки отношения с дамата, то съветвам те да не ползваш тези техники. Не всичко е секс и забавления.

Тези неща наистина действат. Действат толкова добре, че това понякога плаши. Успокоява само разбирането, че в крайна сметка, колкото по-ефективен и действен си в отношенията си с жените, толкова повече ще изчезне желанието да злоупотребяваш със силата си. Успехът неизбежно ще те направи по-снизходителен към беззащитните създания.

Това, което прочете дотук в блога, ти позволява да предизвикаш много силни чувства на вълнение и трепет практически у всяка жена, с която успееш да прекараш известно време. Тук не е необходимо да разчиташ на "късмет", на "вдъхновение" или на "хормони".

Ти вече знаеш как за десет минути практически у всяка жена, която си пожелаеш, можеш да предизвикаш състояние на сексуално влечение към теб. Имаш няколко техники на разположение в арсенала ти. Сам избери как да подходиш!

Вместо ялови срещи, завършващи с целувка по бузата, може да получиш от жената толкова, колкото си поискаш, независимо от това, как се е отнасяла тя с теб до момента, в който си й приложил тези техники. Действай разумно!

Източник: lover.ru

сподели ме

Едно мнение за “Предимството да си уговорим среща веднага

  1. Разумно действаме бе, споко. Въпросът наистина е на цел. А тези, които не са чели сайта до сега, едва ли ще схванат силата на всичко това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *