Ето я ситуацията, имам нужда от анализ

Преди писах тук за едно момиче, което ме имаше за прител (а и ние си бяхме такива дълги години преди да изпитам доста по различни чувства от приятелство към нея) и нещата с нея, макар да се целувахме и да се натискахме, не се получиха (ту се дърпаше ту пускаше).. Преди месец-два я попитах директно, ще се получи ли нещо между нас или не. Oтговора й беше, че не знае и ме има все още за прител.. След този уклончив отговор започнах да се държа хладно с нея, не я търсих, никога не й пишех първи на скайп-а, когато тя ми пишеше не я оставях да споделя и й отговарях сдържано с по една две думи но не и грубо, тя ми звънеше през ден-два да ме чуе как съм. Така до нова година, пратих й смс за НГ (някакви си пожелания и да очаква въздушната целувка, която ще й пратя в 00:00) и тя ми се обади ми каза, че и тя ще ми прати такава. Днес си писахме смс-и, които протекоха така:

Аз: Какво правиш? Още ли реанимираш след НГ

Тя: Не, точно ще излизам. A ти как си?

Аз: Справям се 😉 И аз точно това, ще правя сега. Приятно излизане, да си прекараш добре 🙂

Тя: Балгодаря ти и да си изкараш добре.

след около половин час

Аз: Запази си утре вечерта за мен.

Тя: 🙂

Аз: Ок, ще те взема в 20:00 🙂

Тя: Къде ще ме вземаш, направо в нас ела в 8, аз ще съм сама.

Аз: Още по-добре, без това ми е писнало от заведения 🙂 до утре

Тя: А добре до утре:)

Ако може анализирайте ситуацията, дали си е променила мнението или ме има още за прител и просто иска да се видим.. И другото няма да ми е излишен, някой съвет за самата среша.
Аз мисля, утре да купя едно вино и да отида в тях , първите 20 мин (зависи и от нея) да се държа хладно , после ще ми се подобри настроението и ще я натисна... Дали това, ще бъде правилния ми подход?
Моля, за съвети в най-скоро време, че срещата е след 24 часа. Има и нещо друго, много я обичах и страдах жестоко, че няма да се получат нещата м/у нас, така че е възможно е и да не съм се отдръпнал, колкото трябва а просто да си мисля, че е било достатъчно. Благодаря предварително.

share button

16 мнения за “Ето я ситуацията, имам нужда от анализ

 1. Тя: Къде ще ме вземаш, направо в нас ела в 8, аз ще съм сама.

  Това мисля, че трябва да ти е досатъчно, като информация.

  Според мен, тя се колебае за отношенията ви и ти си човека, който трябва да я насочи и да я убеди, че това е правилната посока. Тя сама няма да тръгне.

 2. така е ..но ми се обади на следващия ден и ми каза че родителите й щели да се се пребират същата вечер и ме покани на кафе през деня в тях, но аз бях заето затова й предложих да я взема вечера и да сме в моя апртамент..Отговора й беше много съм уморена и не съм си доспала, не искам да излизам от вкъщи…Аз се ядосах и й казах да ми се обади когато е наспана и докато тя се опитваше да ми обясни нещо и казах чао и затворих..По касно се усетих каква глупост съм направил.. И й звъннах но тя не ми вдигна…Обади ми се след час и половина а аз й казах че я търсих за да пием кафето защото съм намерил малко свободно време , но родителите й вече се бяха прибрали … Казах й да ми званне през някой от следващите дни да се видим но вече с благ тон

 3. още нещо дайте някаква идея за това насочване

 4. Ти от Пловдив ли си или се бъркам?

 5. Мой, а не си ли си помислил, че щом те вика у тях значи има нещо в предвид. Значи чом после те е канила в тях след като плановете за вечерта сас е провалили не заради нея, значи тя целенасочено иска да сте в тях. Според мен са възможни два варианта за това. Единият, който си мисля че е и който мисля е по-добрия за теб е, че тя не е сигурна какво иска, но нещата клонят в твоя полза и тя си мисли, че нещата могат да доведат до секс. Знаеш какви за момичетата и жените. За секс се приготвят цял ден до най-дребния детайл и сикат за първия път да си на своя територия, да се чувстват сигурни. Това не са глупости от мои бивши знам това. Та според мен затова е насояла именно в тях да се срещнете, докато ги няма родителите и, та дори и през деня. Втория вариант, който предполагам е, че тя пак предполага, че нещата може да се случат между вас, знаеш целувки, натискане, но и е неловко, особено ако сте от малък град да ви гледат всички след като сте били дълго време приятели и така в тях тя би се отпуснала, но веднага бих си самоуборил тезата, защото тя е отказала да дойде във вас и си мисля, че нещата са смесица от двете ми предположения. Виж определено мисля, че момичето е несигурно в себе си. То е решило, че може да излезе нещо, но ти трябва да си по-настоятелен защото тя е несигурна. Дано нещата станат между вас и после ако имаш време драсни нещо за развръзката 😉 Късмет!

 6. бъркаш се и то с доста километри 🙂

 7. Влизаш й във филм-а ( фрейма ), пич 🙂
  Ти водиш, тя следва. Слаб фрейм..

 8. KaPPaDoNa, покания на вечеря. Сам прецени дали в твоя апартамент или на място, което ще й е приятно. Накарай я да се почувства специална. Бъди нежен и романтичен. Помисли какво тя обича, какво би могъл да й подариш, което да не е задължаващо и да я притесни, но да я накара да се разтопи от умиление / може букет лалета/. Според мен тя е объркана, хем те иска, хем я е страх /… жени :)/. Предразположи я…. да направи нещо хубаво за себе си, като избере да бъде с теб :)!
  Успех :)!

 9. Мисля,че е по-добре е да бъдеш това което си а не да преиграваш в отношенията ти с това момиче.Мисля,че тя не изпитва по-специални чувства към теб в момента…опитай да разнообразиш нещо в себе си,бъди спонтанен,но остани ти,бъди загадъчен,непредсказуем,весел,накарай я да се смее,разкажи и весели истории,накарай я да почувства че ти си по-специален за нея и играй с нейната игра`ние сме само приятели`:))..поне така мисля аз..

 10. Просто като сте насаме някой път опитай да я целунеш и виж какво ще стане.

 11. Благодаря за коментарите ..ще пиша ако има развитие..А пък и преминавам в тази „връзка“ на принципа „каквото стане“

 12. разбрал съм че ако подхода ми е на този принцип нещата ми се получават почти винаги 🙂

 13. Ако действително много държиш на нея, вземи една бутилка вино и някакъв малък подарък/може и цвете/ и се дръж като мъж. Каквото трябва да стане, ще стане. И не мисли много. Жените обичат да ги ухажват и галят, а не да философстват.

 14. край на взаимоотношенията ми с нея и край на темата 🙁

 15. Явно не това е края…наскоро ме помоли да й дам още един шанс( за какво и аз не знам) ..Та няма значение …видяхме се у тях една вечер бяхме аз тя и братовчедка й… В началото се държах мн резервирано лъм нея( бях й още ядосан) и си говорех най вече с братовчедка й..По някое време обаче ми мина и започнах да я докосвам, хванах я за ръката а тя не се дърпаше…. и така тази вечер завърши само с докосвания..След няколко дена се събрахме у нас..Стартирах директно с докосванията и държането за ръка( мислех за повече но тя иамше гости от „червен бряг“) по някое време я целунах изненадващо не се дръпна (две целувки ) след няколко мин. още една… Преди да си тръгне пак тръгнах да я целувам но тя се дръпна … Днес отново се видяхме направихме си разходка…хаващам си я за ръка и т.н. но не ми дава да я целуна…Аз разбирасе се правя на ударен не се спичам от това…лафя си с нея смея се(говоря й като на приятел, а действията ми са като към момиче което свалям)….На изпращане пробвах още веднъж но тя така застана че стана ясно че дава само по бузата….ок и там я целунах … Следя я през последните срещи ..търси ми погледа докосва ме смее се на шегите ….. но ето пак се дърпа, днеска беше някак даже по убедителна в това! Извинявам се че пак ви занимавам със себе си но кажете ми какво става тука…не съм свикнал така да ми се дърпат…а и да не забравя днеска се изтървах че съм правил секс с една колежка преди 2 дена дали може това да е причината

 16. Продължава ту да ми се дърпа ту да ми пуска(целувки не повече)…виждам силни индикации на интерес….но е много странна ситуацията… Един пък ми дава целувка, друг път не. На докосванията ми не се дърпа и даже отвръща… Някой може ли да има идея какво може да става в красивата и глава..защото аз на такова нещо не съм попадал досега, а започвам пак да допускам грешки от объркването

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *