Доза проблеми – човек без много опит с жените

Здравейте всички!

Пиша тук, защото имам проблеми с момичетата, а брат ми ми каза, че тук е много добро място да ми помогнат. Проблемът не е с конкретно момиче, а по скоро с момичетата като цяло. Нали знаете, че на нова година хората се вричат да направят нещо, да се подобрят и така аз реших да си реша този проблем.

Почти съм прочел "лекциите" на Lover и виждам някои грешки в поведението си, но дълбоко се съмнявам, че това, което съм прочел, ще ми стигне до някъде. Също така се регистрирах в stylelife и направих един тест, според който съм тип "наблюдател".

Виждам, че се препоръчва запознанства, но нямам много възможности да се запознавам с момичета, тъй като съм от малък град.. 🙁 Досега съм пробвал да съм пасивен (от брат ми гледам:]) но при мен нещо няма успех.

Сега се чудите, може би, защо съм изписал всичките тези глупости без да имам въпроси :] Просто ви давам информация относно мен, за да можете да ми дадете съвети как да се справя с проблема, също така знайте, че съветвате човек с нулев опит при момичетата и приемам всичко което кажете за чиста монета :]

В последствие ще допълвам темата и ще отговарям на въпроси, ако имате, защото не се сещам за друго което да кажа :]

бутон за социални мрежи

17 мнения за “Доза проблеми – човек без много опит с жените

 1. Еми човек, щом си изчел нещата от тук, значи горе долу знаеш какво да правиш и как стоят нещата. Естествено, тази теория е безсмислена, ако не е съчетана с практика. Започни да опитваш нещата, въоръжи се със самочувствие и се подготви да понасяш удари в началото.

  Това, че си от малък град… за мен е по-скоро предимство, отколкото недостатък. Пак зависи от града де. Да стоиш пасивен – не ти го препоръчвам, докато не придобиеш повече опит. Твърде лесно е, за да ти свърши работа на този етап. Поогледай се наоколо и ще разбереш, че има момичета все-пак.

  Практика!

 2. здрасти братко.

  Това че живееш в малк град те олеснява още повече!
  първтото което трябва да направиш е да решиш с какви жени искаш да излизаш. Лично аз бих ти препоръчал по големите жени(повярвай ми знам какво говоря)…
  Ако си послушал савета ми първо си саздай име на мъжкар. прочети някоя книжка и си обогати речника. – по големите жени освен че имат повече житейски опит от тебе са и по интелигентни за това трябва поне да се доближаваш до тях! За да може да обсъждате теми който живо я интересуват.
  След това. Облечи се като хората. Забрави за исухлените дънки, раздарпаните блузи, шареното яке което сякаш са цял ден си копал на лозето и цялото е накасано и кърпено и грозните фесове – тип презерватив!

  Облечи една хубва бяла риза (по жалание сложи от горе блуза с V-образно деколте) едни хубави панталони и сако. Ако смяташ че ще изглеждаш като идиот се лъжеш но се пак може да си земеш спортно елегантни дрехи почти същите са но не са толкова класически убуй едно дълги обувки лъсниги дукато не почнат да те заслепяват, пострижи се хубаво, поработи малко върхо стойката и походката. трябва да изглеждаш се едно ( аз съм най големия) не да се влачиш по пътя като старо магаре както правят повечето млади хора . общо взето придай си вит на мъж който може да има всичко!

  След това свикни да виждаш жените по себе си съдя преди да осазная че като варвя или като съм седнал някаде с приятели нищо не виждах. Започни да гледаш и не само да гледаш но и да виждаш мисля че някаде в сайта имаше тема за това но варвейки по улицата без да виждаш пропускаш ужасно много възможности. усмихвай се загадачно и коварно. се едно си мислиш ( да видях те. знам че ме искаш но първо ще си пойграем)!
  като видиш жена на улицата която ти харесво просто и се усмихни така малко ще преодолееш страха си от жените!

  ако пушиш купувай си хубави цигари! Забрави за горна джумая и тай на татак. земи ЧЕСТАРФИЛД или L&M може и KENT! Започни да пиеш уйски (с не повече от 2 ледчета) или бренди (без лимон)… Някакви мъжкарси пиячки кво е тва джин, вотка – каруцарска работа! научи малко историята на пиячката която хакаш! Запознай се с вината. в зависимост от жената аз пия Каберне сувинион или маврут!

  Сега аксесоарите: Колан задалжително! намери си красив черен колан (по възможност лакиран) в зависимост от това какав стил си си придал избери катарамта! Запалка красива метална запалка и гледай винаги да пали от първия път! Пръстени и гривни. сребарни, не големи, тип халки. гривна плоска забрави за огромните гривни с плетка която не можеш да проследиш! Часовник , аналогов с метална веришка (гледай да няма много завартулки). Винаги си носи две пури в метални опаковки и голям кибрит дръш ги в вътрешния джоб каде ще даржиш три презерватива в метална опаковка! обеците ако имаш такива гледай винаги да са чисти и лъскави както и сичко останало по тебе!

  След като си направил тея неща който посочих по горе си почти готова машина за сваляне на жени над 27 години!!!

  Разговора: непринуден, спокоен, гледай да не и противоречиш и да не се превазбуждаш като забравяш за добрия тон и тихата самоуверена реч. ти не си с аверчетата ти с който можеш да се караш. не започвай спор без да си 100% сигорен че ще спечелиш! опитай се да разбереш колкото се може повече за нея без да прекаляваш с личните въпроси. така ще разбереш за какво можеш да и говориш. най простото ако на нея и харесва тиха приятна музичка баладки примерно не може да и кажеш че ти си надуваш ХАУСА до край в къщи и си клатиш главата като изпращял нали?
  Няма да прекаляваш с глупавите историй примерно как сички сте се се нахакали като говеда и сте правили простотии по улиците!
  Представи се за сащество от саваршен вит. не дей да лъжеш НИКОГА! като и разказваш нещо може малко да го окрасиш но няма да измисляш историй!
  наблюдавай я непрекъснато гледай я в учите!!! ако осетиш че и става нещо тъпо веднага и дай думата да разкаже за себе си!
  осетиш ли че иска да си ходи веднага и предложи да станете ако тя го направи не е фатално не е хубаво!
  Изпратия до тях. по пътя си опечи работата скъси дистанцията!
  точно това време е страхотно за скасяване на дистанцията. примерно аз като наближим стълби и взимам раката и я слаган над лакатя си! тоест аз си държа рацете в джобовете а тя ме е хванала малко над лакатя!
  така имаш основание и няма се притесняваш че правиш глупави раоти. още повече тя подсазнателно ще си помисли че я предпазваш от това да не падне по заледениете стълби! Хе хе хе!
  пропусах да кажа че не трябва да се смееш шумно. нещо от сорта на ХАХ или най много ХАХА и тва е залагай повече на усмивките!

  Като стигнете до тях. не е нужно да се навираш за да я целуваш.
  Питай я “ ще ме целунеш ли“ и пак се усихни коварно докато я гледаш в учите!
  На мене най често ми се случва да чуя
  – не знам а аз казвам
  – аз знам!
  и я целувам. няма да прекаляваш няма да се задаржаш.
  по някое време и казваш ЧАО и пак я целуваш!
  и си трагваш с уная походка която описах по горе!
  най вероятно преди да си трагнеш ще чуеш:
  -Ще се чуем ли пак?
  – Ти искаш ли.
  намигни й и отпрашвай!

  Това съм го научил от жени! проверявал съм го много пъти и в момента стила ми на обличане е подобен!

 3. Напълно съм съгласен с @manowar – и аз съм от тази порода и мога да ти кажа само, че всичко описано е вярно и препоръчително. Тези пури идват малко в повече, но знае ли се… 🙂

 4. Хммм чудесни приказки, само дето немога да се съглася напълно в частта с питиетата. Аз лично не пия често алкохол, аи да си поръчвам скъпо уиски и да се правя с него на гъзар……. мисля че може да се пият и по нормално работи, но не и водка или нещо от сорта, ако все пак решип да пиеш нещо такова не поръчвай нищо българско. Както е казано по горе, проучи малко историята на питиетата.

  В зависимост от момичето с което съм, пия минерална вода или кафе, понякога по нейно желание може и някое коктейлче 🙂 като на нея и препоръчвам не класическото “ секс на плажа „…, а нещо по така, но все пак внимавай с алкохолния градус и количествтото не всички жени пият.

  Друго което мога да ти препоръчам е да не я отегчаваш с дълги приказки за твоя живот, а да я оставяш тя да говори, все пак тя е жена и обича да си говори.

 5. И аз съм съгласен, и за пурите също 🙂 само моля те, оправи правописа, че направо ме е срам като чета… 😉

 6. Сажелявам за провописа господа заради брендито и имам един много голям проблем за който можеби ще саздам тема.

  smile – с уйскито приятелю не се правиш на газар (за да си газар трябва да имаш талант) с него показваш че тежиш и то много. С излъчването което препоръчах на „sean“ не върви да сърбаш количка или сокче сагласи се с мене че това е излъчване на тешкар, мъжага, човек който знае колко струва и може да има всичко. Тип мафиот от старата школа! Не съм много сигорен дали сравнението е уместно но все пак ти да си виждал някой мафиот да седне на бара и да смуче „тайланска свирка“ или да се налива с водичка и да се прави че му доставя удоволствие? Аз не съм!
  Разбира се може да пие и коктейли но нещо мъжкарско като например „Б52“.

  Пурите не са задължителни. Но мисля че всеки от вас ще е сагласен с мене че пурата се вписва идеално в тая обстановка.
  Влиза тешкар в ресторанта или бара приказва с красива жена, застанал се едно всички таксиджий работят за него, пие тешко ароматно уйски, сичко по него блести, часованика тик-така и той отвреме на време му хвърля дискретен поглед, гледа всички останали с снисхождение и капка сажаление се едно им казва „Аз имам всичко. Вие какво имате? С нищо не ме впечетлявате“ ! така жената си казва „боже с какво пренебрежение гледа всички а е с мен“ с такова излачване за каквото говоря всява безкрайно уважение и респект всред всички! И не само сред другите хора но и в жената а ако една жена няма уважение към тебе какво има тогава???
  И сега си представете че си поглежда часовника и казва на жената с която е „готова ли си да утидем на някое по-тихо място?“ Ако няма намерение да я заведе в тях ще я заведе някаде кадето по това време няма хора и е тихо и спокойно. порачват си бутилка вино и пият заедно. след извесно време я пита савсем небрежно „харесваш ли пури“ най вероятно няма да му отговори еднозначно „да“ или „не“ поради факта че е жена ще каже нещо от сорта на „ами пушила съм. харесва ми но от по малките.“
  Тогава той казва „наричат се пурети“ изважда една пурета от металната опаковка и я подава, драска с кибрита и пали нейната след това изважда и за себе си само че изтинска пура! Това е идилия!
  Не знам дали ви е известен факта че пурите упияняват заради огромното си садържание на никотин. А кое е по добре от леко упианена двойка няма никакви задрашки!!!

  Вярвайте ми господа от както винаги съм излизал с доста по големи жени от мен и съм научил разни работи! А това което говоря съм го проверявал…

  Забелешки и пояснения: Тайландска свирка е коктейл! Б52 също. Поднася се запален но може да се пие изгасен!
  Пурите – вземи някой хубави пури. да не земеш „handelsgold“ или „black and wild“ вземи нещо найстина добро гледай да са с аромат на тютюн или в краен случай на ром(това се отнася за твоята). За нея може да вземеш с аромат на ванилия или шоколад въпреки че, не ти препоръчвам шоколад!

  Разбира се ако имаш намерение да сваляш жени по горе посочената възраст забрави за повече от половината неща който съм написал. Горещо ти препоръчвам големи жени. Не се занимавай с момиченца. Извинявам се за израза но вчера и пораснали 2 косама междо краката и вече се прави на тина търнар. Ако искаш да си искараш добре и да научиш много работи излиза с големи жени иначе ще си отекчен до безкрай от глупости от сорта на „вчера с приятелката ми Софчито си купихми суперррр яки убуввчици“…

 7. manowar 🙂 Мога да ти кажа адски много неща, за мода,облекло и начин на държание, както и да се обличаш определено мога да те сложа в малкия си джоб.

  Лично аз не харесвам, хора който се мислят за голямата работа, а нямат никакво покритие. Това колко тежиш можеш да го покажеш по хиляди начини, не е задължително да е с уиски.

  Повярвай ми виждал съм ги хиляди тежкари от твоя тип в моята работа и повярвай ми, жените който са с тях не са нищо по различно от курви който се Е* за пари. Работя като барман в един варненски клуб, и наизус съм ги научил тежкарите който сядат при мен на бара, поръчват си уиски, а плащат с банкноти от по 2 лв. и в момента в който излязат се качват на колелото и дим да ги няма.

 8. Честно казано, не споделям вижданията изказани до тук, защото много ми приличат на позьорщина.. без да искам да обидя никого, разбира се. Аз също съм си имал работа с жени, както manowar ги определи „над 27 години“, а не отговарям на никой от „критериите“ изброени по-горе. Не нося бяла риза, сако, часовник, лъснати официални обувки, обици, пръстени, гривни и тем-подобни. Разбира се, не ходя и като парцал, но не знам човек, който да ме е виждал и да ме определи, като „тежкар“. Също така, не пия уиски, бренди, коняк и подобни фръц-алкохоли. Включително и не пуша – съответно и пурите отпадат. С две думи, нямам грам общо с изградения по-горе образ, но въпреки всичко си имам успехите и то смея да кажа – доста сериозни. Едно на ръка са доста, като бройка, и второ самия факт, че в историята няма жена, която да е излязла с мен само веднъж, мисля че говори достатъчно сам по себе си. Винаги е имало и втора среща и трета и т.н.

  П.С.: Не ме разбирайте погрешно, нямам предвид, че който се облича така и се държи по гореспоменатия начин задължително е позьор. Ако му идва отвътре и по този начин се чувства „добре в кожата си“ ОК, но това не означава, че това е начина да впечатлиш някоя жена, била тя и 27+.

 9. Имаше една статия тук – за правилата

  http://www.lover-bg.com/63/

  просто прочети това и се опитвай да ги спазваш.

  За дрехите, уискито и пурите … ако те влече – опитай, но вероятността да удариш греда е голяма. Аз лично предпочитам естественост.

 10. Искрено сажелявам че, не сте ме разбрали правилно господа!

  Не ства въпро за това кой на какав се прави! С риск да ме помислите за самохвалко ще споделя че аз се обличам по сходен начин!
  А именно: бяла риза ако е студено черна блуза с дълбоко V-образно деколте, черен панталон или черни дънки с тесни крачоли (поради това че работата ми не позволява да отделям достатачно време за да гладя панталони доминиращи са дънките) сако с палто до келенете или сако-образно яке! И смея да твърдя че найстина се радвам на голям интерес от жените! Забележете жените не момичетата (под момичета разбирам под 25) от тях чувам различни коментари за стила ми: „тос май рокфелер го играе“ или „симпатя да е но не си ходим“. имам два пръстена лявата рака и гривна на същата, на дясната нося часовник, имам обеца двойна на едното охо и синджирче на връта с с висулка изобразяваща някакав бог.

  Сигорен съм в ефикасноста на тоя стил защото съм го изледвал жени с който съм бил са дава мнение по въпроса лични наблюдения и така на татак!
  Вие виждали ли сте депотат, началник, директор, банкер или някаква такава умна и интелигента личност да се облича по различен начин от горе описания?
  Както на мен ми доставя одоволствие да некажа че, изпадам във възторк кагато стрещна жена с вечерна рокля или костюм така и жените засложават да виждат мъж облечен добре! Мога смело да твърдя че рядко ще срещнете жена която да остане равнодушна към млад и добре облечен човек!

  Представете си следната ситуация: Оговарям си среща с интелигентна жена (изпитвам антипатия да не кажа неприязън към глупави и необразовани жени) наприпер юристка или адвокатка в някой ресторан вечерта тя се натокала гримове, дълга копринена рокля сичко по нея блести косата прибрана с диадема, испрала си белюто 10-15 пъти искъпала се с френски парфюми. Аз се изтарсвам паркирам като селянин каруца дранчащата си мръсна колица направо на тротоара искачам в някви луди бермуди потна тениска джапанки който докато варвя плющят по теракота или пък с укасани дънки и кални маратонки с бели хавлиени чорапи. засилвам са с жабешката походка казвам ко „ко стаа мо стаа“ подсмърчам шот съм бил на плаш и имам вода в носа влизаме в ресторанта аз намествам шапката-идиотка да ми покрие рошавата коса тя сяда а аз се разплюквам на стола почесвам се по връта и пак подсмърчам идва сервитиорката да вземе порачката тя си порачва чаша бяло вино и покарва пръст по деколтето си за да могат да се забележат блестящите камани по пръстените и аз докато и зяпам гардите и подсмърчам казвам на сервитиорката „докарай ми едно кафенци с повечко шикер че нещо съм са утрепал а да виш там една водичка че съм исахнал от ганджата“ вадя цигара горна джумая и умирисвам целия ресторан изгоряла плява и кво тва ли е женския идеал за мъж?

 11. manowar : по скоро мнението ти е разбрано и прието, въпроса е да не се прекалява. Мисля че всички са съгласни с добрия външен вид. За останалите неща всеки решава за себе си.

  Примера ти е много краен 🙂
  Две забележки – за мен ще е проява на лош вкус ако дамата реши да ми показва пръстените си по този начин /ще ме купува ли кво ли / и ако се окъпе в парфиума си ще те подлуди силния аромат дори да е на съседната маса 🙂

  Темата за облеклото на един мъж е засегната в мн саитове, ако има интерес всеки може да научи нещо.

  sean: На твое място бих опитал с по опитна партньорка. Зависи от града все пак. Прочети внимателно коментарите и избери кое ти подхожда. Конкретно няма какво да ти се отговори понеже и вапроса ти е общ. Накратко – добър външен вид, малко самоувереност, усмивка и умение да изслушваш.

 12. Май наистина не сме се разбрали. Депутат или банкер с пръстени, ланци и тем подобни, няма да видиш. Особено банкер. Български депутат.. може би. Иначе, етикета при тях изключва половинта неща, които описа.

  Това наркоманче с горната джумая и джапанките в ресторанта, както го описа.. нямам думи. (Да не говорим, че жената няма да се изтупа така за среща с него и второ, никой няма да го допусне в такъв ресторант.. има си фейс-контрол и дрес-код в класа ресторанти в които ходят дами, като тази с вечерната рокля). Още веднъж, ще кажа, че нямам предвид да се обличаш, като отрепка и да се държиш, като такава. Просто не е задължителен фактор за да свалиш някоя жена (без значение от възръстта). Ако All That Jazz се включи, ще ти каже, че и той не ходи по този начин облечен. Аз също. Мистъри, Матадор-а, Стайл, Хърбал и компания – никой от тях не се облича в този стил и имат много по-голям успех от колкото можеш да си представиш и спят само и единствено с красиви жени.

  И аз като теб се отвращавам от тъпачки и харесвам интелигентни жени и мога да ти кажа, че една интелигентна жена не се облича с вечерна рокля. Ако е бизнес дама, да, но мисля че ще се съгласиш, че интелекта не зависи от роклята. 😉 … Ако е интелигентна и гони някакъв социален статус.. това вече е друго, но като цяло едно няма общо с другото.

 13. Общо взето това което го казахте ми е ясно, имам добър външен вид, усмивката си я знам, също и умея да изслушвам, имам някакво самочувствие, но когато работата опре до срещата малко никакъв ме няма 😐 може би е нещо от рода на сценична треска, някакви предложения как да се преборя с това 😕

 14. Ами просто излез от вас не с нагласата, че отиваш да я свалаш и да правите секс, а с нагласа, че просто излизаш да се видиш с приятелка, да пийнете по кафе и да се прибереш после 😉 Нищо повече.

 15. Друг вариант е да я заведеш на кино. Разговора се получава сам – какво ти се гледа , какви филми харесваш , какво мислиш за този или онзи артист и т.н. След филма я покани на кафе и я остави да говори за филма, за впечатленията си.
  Знам че ще свикнеш.
  И не знам дали знаеш как се лекува сценична треска – с алкохол. Бягай от това, не познавам жена която харесва пияни мъже .

 16. Абсолютно съм съгласна с BlackDiamond. Просто излез с нагласата да си прекараш добре и… ще останеш приятно изненадан 🙂 Не се вземай много на сериозно. Ако това би ти помогнало, погледни на проблема си с чувство за хумор, изпей пред огледалото „I’m too sexy“ на Right Said Fred и давай напред :D. Те девойките, като видят този невъзмутим сексапил, ще тичат към теб 🙂
  Оу… и лично аз мисля, че е по добре да си БЕЗ лъснати пръстени и цял хумидор за пури, натикан в малкия джоб.

  Такива ми ти работи…

 17. Аз пък не ти препоръ4вам да слу6а6 и използва6 подхода другите хора нито пък се ограни4авай откъм стил жени.Просто трябва да запо4не6 от някаде и да осъзнае6 4е няма ни6то срамно да понесе6 поражение,за6тото не е възможно вси4ки жени да са твои..:) Запо4ни да търси6 и 6те намери6 ако си естествен скромен не говори6 празни приказки и т.н. Постарай се да изглежда6 ужерен в себе си ,за6тото когато си притеснен си ли4и и жената до теб 6те си извади ло6 извод….просто се отпуска6 наглася6 на режим забавление и вси4ко 6те бъде ОК 😉 надявам се да сабере6 кураж и дано скоро намери6 някоия която да те направи 6тастлив….заслужил си го 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *