Какво да правиш след като си й взел телефона?

Да предположим, че си успял да вземеш телефона на целеното от теб момиче. Сега изниква такъв въпрос - колко трябва да почакаш, преди да позвъниш за първи път. Това зависи от много фактори. Ако ти в хода на първото си запознанство си почувствал, че интересът на жената към теб е достатъчно голям, то напълно безопасно е да почакаш 3-4 дни.

Тя ще гадае какво се е случило, защо не си и се обадил и ще и се обадиш ли въобще; на нея ще й се струва, че не си се заинтересувал от нея и, значи, ще станеш по-ценен и привлекателен в нейните очи. Ако пък почувстваш, че дадената жена не се интересува чак толкова от теб, то почакай не повече от два дни и след това й позвъни. Все едно - няма какво да губиш.

Не си струва да говориш много дълго по телефона - трябва да се представиш като добър и забавен, да й припомниш веселите моменти от срещата ви (ако е имало такива), да направиш няколко искрени комплимента и да си уговориш нова среща с нея. При това концентрирай цялото си очарование и чувство за хумор. Говори й с такъв тон на гласа, с какъвто обикновено разговаряш със стар приятел, с който ти е леко и хубаво. Преди разговора включи своята котва на увереността.

Ключовият момент е да си уговориш с нея конкретна среща. Глупаво е да задаваш общи въпроси от рода на: "Ще се срещнем ли тази седмица?" или "Кога ще имаш свободна вечер?". Защото на неконкретен въпрос ще има и неконкретен отговор. Просто предложи време и място. (И дори не помисляй да я питаш – къде иска да отиде - никоя нормална жена не знае това, а някоя може и да те помъкне в ресторант, където една вечеря е 100$)

Ако тя се съгласи – значи всичко е прекрасно. Ако тя наистина не може да се срещне с теб в деня, който ти предлагаш, то сама ще предложи друг вариант: Това също е добре.

А ако тя не се съгласи веднага или не предложи свой вариант - то бъди нащрек. Ако чуеш: "Ами не знам как съм с времето - обади се вдругиден." Или: "Извинявай, но не мога" - то това значи, че тя не изгаря от желание да се види с теб. Тогава й предложи тя да избере удобно за нея време. Ако отново започнат увъртания, кажи коронната фраза:

Знаеш ли, струва ми се, че се държиш нечестно с мен. Ако не искаш да се виждаш с мен, можеш честно да го кажеш. Аз, от своя страна, също честно ще ти кажа, ако поради една или друга причина не искам да се срещам с теб. Така че, нека се държим като възрастни хора. Или ти ще ми кажеш, кога и къде можем да се видим и да поговорим, да решим, подхождаме ли си... Или ми кажи честно, за да не си губя времето.

След това или й остави своя телефон с думите: "Обади ми се, когато решиш да се видим"... или приключи разговора и й се обади отново след няколко дни и си поговорете в същия стил. Ако тя продължава да играе същите игри – то спокойно и уверено й кажи, че не обичаш хора, които не могат нормално, ясно и точно да обяснят своята гледна точка. След това остави слушалката.

Ако сте се уговорили за среща - то също веднага приключи разговора! След като си получил своето най-добре е да останеш възможно най-тайнствен и непонятен за нея (Да! Именно тази тайна и прямота, които разпалват чувствата!). А да общувате ще можете на срещата, а още по-добре - в леглото!

Източник: lover.ru

социални мрежи

6 мнения за “Какво да правиш след като си й взел телефона?

  1. При скромните момичета номера с изчакването 2-3 дни минава, но при една банбина, която си знае цената няма да мине. Ще се е срещала поне 5-6 пъти с тази стратегия и ще се усети, че и се прави номер. Затова най-добрият вариант си остава да изведеш момичето по възможно най-бързия начин!

  2. Ами тичам да намеря отворена заложна къща, разбира се! Преди да се е усетила че липсва.

  3. А, аз съм само на 19, обаче тези стратегии са ми ясни и аз вече направо знам какво ще направи той, за да ме впечатли, особено това с телефона. Аз много мразя игрички и направо се дразня. Иначе не е хубаво да досаждаш на момичето и да настояваш на нея повече отколкото тя иска. Обаче аз си признавам, че наистина се чудя защо не се обажда, но след като ми се обади, ми става повече от ясна тактиката, а ако така и не се обади – ами няма да се хабя освен ако не го харесвам наистина МНОГО. И пак казвам, много мразя номерца и заучени тактитики. Като тръгнат да ми правят такива, колкото и да са добри, аз не се връзвам, не тичам подир него и в крайна сметка аз печеля 🙂 А ако не спечеля (което не се е случвало), просто няма да се занимавам с човек, който си играе игрички. Това много важи за взаимоотношенията в една връзка.

  4. Бруталната физиономия са ми сложили някакъв ръб с очилца :)) Поне да беше ухилен по-щеше да ми подхожда :Р

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *