Как се прави страхотен секс (2)

Внимание! Неподходящо за лица под 18 годишна възраст!

В предходната статия бях стигнал до стимулирането на гърдите и зърната! Сега ще довърша!

Имайте предвид, че не само зърната са чувствителни, а целите гърди! Затова докато се занимавате с зърната, разтривайте и гърдите й! Не се съсредоточавайте само върху зърната! От време на време сменяйте устата с ръце и с устата си да целувате и галите градите отдолу! Точно там където свършва гърдата и започва тялото е много чувствително!

Докато се занимавате с гърдите й, навлажнете пръстите си с нещо. Примерно лубрикант или слюнка, вашата или нейната, няма значение! Но пък за някой жени е възбуждащо да им бъркате в устата и да масажирате езика им! За това нейната слюнка май е по-добрия вариант! Сложете ръката си на в******* й! Като за начало не я масажирайте, само я притиснете с ръката си! Тя ще ви покаже дали иска да я масажирате като почне да си движи таза!

Тогава раздалечете пръстите си като средния и безименния са събрани а показалеца и кутрето са опънати на страни! Така к******* й ще застане между средния и безименния ви, точно там където се свързват с дланта, това място на ръката ви е меко, а за в****** няма нищо по-хубаво от мека кожа на това отгоре влажна!

Останалата част от пръстите ви ще са по средата между големите срамни устни! Като кутрето и показалеца ви са там където започват бедрата! Палеца ви може да е върху срамната й кост и да я разтрива или да издърпва кожата на горе на долу, за да се открива главичката на к******! Другата ви рака трябва да се занимава с нещо, например да я разтрива по ребрата. А устата ви на зърната. Нейните ръце също могат да правят нещо, например да ви опипват или тя да се гали някъде. В интерес на истината жените също се възбуждат когато опипват мъже!

Може би най-важното е да не бързате. След известно време можете да направите движенията си по-силни! Сега идва и ор***** секс! Една бивша приятелка ми беше казала: "Жоро, ако секса не е мръсен, значи не го правиш както трябва"!

За това нека е мръсен! Ближете и целувайте цялата и в*****, не се лепвайте направо на к****** й! Едната ви рака може да масажира гърдите и зърната й, като когато масажирате зърната й, няма да е лошо да вземете малко от в********** течност, така няма да е на сухо! Другата ви рака е препоръчително да е в нея! Забележка, ако мислите, че скоро ще свърши, в никакъв случай не прекъсвайте!

Всякакви движения на ръката ви в нея, както на езика и устата ви, са позволени! Сами ще разберете как й харесва, като я наблюдавате. Знам, че в такъв момент е трудно да се съсредоточите и да я наблюдавате, но това е в ваша полза! Всякакви допълнителни компоненти са позволени!  Вибриращи стимулатори, лубриканти, играчки, копринени шалчета, напрасници, дилда и така на татък!

Много жени се възбуждат от това да галите тялото й с някакъв мек предмет! Продават се едни пръчки с пухчета на края, те са добър вариант. Аз лично най-често използвам роза! Внимавайте къде я галите с тия принадлежности! Избягвайте ребрата й. Тъй като може да я хване гъдел, да се разхили и да забрави за всичко!

Вибриращите предмети също са много полезни! Така ако сте се уморили, ще можете да си починете докато я стимулирате с такива предмети! Може да прозвучи зле, но аз съм си използвал телефона, дори вибриращата си четката за зъби с такава цел!

И тази статия стана прекалено дълга, затова ще продължа в друга!

социални бутони

19 мнения за “Как се прави страхотен секс (2)

 1. Оправил съм колкото се може повече от грешките. Сложил съм и цензура на някои думи, че ще си имаме проблеми с Гугъл, а от там идва целият ни трафик.

 2. Жорка защо всички мъже не са като теб (въздишки), а за играчките много възбуждащи са, дали ще е вибратор, краставица или там каквото имаш под ръка, самата мисъл те побърква и кара разните сосове да потекат, а това на свой ред влудява и двамата партньори и мръснишките изпълнения започват

 3. Ще бъда искрено ощастливен ако съм бил полезен на някого. И съм го накарал поне малко да се замисли за това какво полочава прителката му от секса!

  Настина много ме натажава и огорчава, когато някоя жена ми се оплаче от бившия си приятел или от сапруга си, по отношение на секса!
  Това е шамар за цялото мъжко сасловие. Нека покажем че, можем не само да се наливаме с бира и да се бием но й да правим хубав секс!

  Ще истакна няколко причини поради който трябва да се стремим да доставим максимално одоволствие на приятелките си!
  1. Възможноста от изневяра рязко намалява!
  2. Подобряват се отношенията във връската!
  3. Дори и нещо да сте „згазили лука“ страхотния секс може да ви спаси!
  4. Когато малвата за сексоалните ви възможности се разнесе това ще повиши интереса към вас!
  5. Някой лоши навици могат да се компенсират с хубавия секс!
  6. За нея ще бъдете велик! И ако не за друго поне заради секса ще излиза с вас!
  7. Като ви каже че, сте биле страхотен. Това ще повиши самочуствоето ви. А колкото по-самооверен е човек толкова по привлекателен е той!

  Не бих искал да ви затрупвам с различните положителни ефекти от това че, се грижите за удоволствието на приятелката си! За това няма да изброявам повече!

  Но запомнете че да правите хубав секс е във ваша полза!

 4. manowar всеки работодател трябва да изисква от мъжете във фирмата си да имат този наръчник „Как се прави страхотен секс“ и да го знаят наизуст! Замисли се само колкото повече мъже знаят тези факти, повече жени ще са задоволени, което неминуемо води до повече доволни мъже с по-голям хъс за работа, което пък значи доволни шефове, от там и по-големи заплати…. секса си му е майката какво и да си говорим любов, любов ама без секс сме за никъде

 5. manowar, съгласен съм със седемте точки в коментара ти за хубавия секс. Честно казано, съм малко изненадан от одобрителния коментар на afrodita. Познавам 6 жени, които четат в блога на възраст м/у 23 и 35 години и шестте се изказват изключително негативно за коментарите и статиите ти. Важен момент е, че те не се познват. И все пак само негативи чувам за изказванията ти. Най-„меките“ коментари са от типа, че имало няколко хубави неща, но като цяло – изключително зле. Има изказвания и от типа „никога не бих излязла с този/с такъв“, „никога не бих си легнала с този или някой, като него“, „ако изляза на среща с подобен индивид, определено, ще си тръгна преди края на срещата“ и доста други.

  Държа да отбележа, че това не е „атака“ от мен към теб, а просто споделям, какво се чува по твой адрес.. но каквото и да е и от която и да е, никое от изказванията не е ласкаво!

 6. BlackDiamond както казах това са факти, всичко казано от manowar е точно така. По принцип жените са много по-големи мръсници отколкото се представят и ако твърдението, че мъжете мислят за секс на всеки 10 мин. е вярно то тогава ние мислим на всеки 5, но въпреки това много малко от жените си го признават. В разговорите по женски след клюките се говори само за мъже, атрибути, големина и секс! А вие за какво си говорите?

 7. BlackDiamond – Аз съм чувал още по-негативни изказания!
  Не мога да си обесня защо е така.
  Но е факт че, когато съм практикувал това което съм написал съм имал само одобрителни възклицания ако мога така да се изразя!

  Мождодругото момента с нагативни изказания от страна на дамите се среща много често не само при мойте статий и коментари. Често пъти специално в този блок съм срещал главно негативни мнения от страна на жените към начините, методите и техниките за саблазняване на жени.
  Но съща така е факт че, саветите и методите който са описани в блога действат!
  Обеснявам си го с това че, просто дамите се защитават от несаществуваща заплаха.
  Но кагато нещата описани в блога се практикуват „на живо’ им харесва!
  Прав ли съм.

  Afrodita- благодаря ти за хубавите думи!

 8. Един цигат като малко допълнение по темата на manowar :

  Има много начини да докараш една жена до оргазъм, но по важното е той да е пълноценен, непрекъснат и зщо не, да е повече от един! Аз съм се научил на едно и не се постига трудно. Първо си поставям за цел винаги да не свършвам преди нея. Не че не бих повторил, но това е най важното.

  Да се научиш да правиш секс, свършвайки само веднъж, но след като си я докарал до нялколко хубави оргазма. Това е лесно. Не приемай секса като задължение или бройка- голяма грешка. Хубавият секс означава да дадеш от себе си за да получиш и ти. Наблюдавай жените кога и как им е най хубаво и действай с интелект! Не с количество.

  Технически има един много интересен начин да я подлудиш. Това е в началото на любовната игра. Целувай я, гали я навсякъде и бъди нежен. Внезапно промени играта и я вържи например. Бъди пак нежен като е вързана. Жените си мечтаят за това, въпреки че никога няма да ти го споделят или позволят току тъй. После си поиграй с език върху клитора и, като едновременно с това проникваш с едно, после и с две пръстчета в нея и леко масажираш предната част на влагалището и, точно там където усещаш леко набъбване. Това е и нервния сплит от възли наричан Г точка. Намира се на две трети, приблизително от предната част от входа на влагалището. Ще го научиш като я наблюдаваш. Едновременното масажиране с език върху клитора и с пръсти на Г- точката ще я накраш да подлудее. Не и позволявай да свършва така а когато усетиш че не издържа и го вкарай целия. Не се бави. Друг път и позволи да свърши и после я чукай. Така ще я научиш да свършва на всеки три минути и ще получава многобройни оргазама. Винаги води в играта на секс дори и инициативата да е нейна и да си отдолу. Ако съомееш това, съвсем скоро приятелю, ще те потърсят и нейните прителки. Жените си споделят всичко!!! Успех!

 9. Не знам до колко жените споделят с приятелки, но… описанието горе е 150% проверено и действа – казвам го като жена. Точно такъв тип секс обичам! Включително да ме завръзват, да завръзвам, както и разни глезотии от сорта на да ми връзват очите или аз да връзвам очи…а бе такива неща действат побъркващо – само трябва да ги правиш с правилния човек.
  Трябва да има тръпка и игра – поне за мен е така …

 10. хора, аз искам да разбера точно-когато тази стъпка свърши после какво да правя?пример:
  1.целувки
  2.(статията
  3.да го възбудя-как?
  4.да си го сложа-или какво?
  Благоаря предварително!!!

 11. s1s1s1777 – Какво по-точно те интересува. Обясни какво точно искаш да знаеш и ако началник – Ловер, позволи мога да напиша друга статия във връзка с твоите въпроси…

 12. 🙂 🙂 🙂 Мдаа, явно не само аз съм почитател на „69“ 😉

 13. Статията е страхотна, в смисъл…вярна. Не мога да си представя, че след такива действия от страна на мъжа още ще има изнервени и незадоволени жени. Аз само като чета…наполовина съм готова. Как обаче да накараме мъжете да я прочетат…и не само това…
  Поздравления за блога!!! Идеята за него е невероятно добра. И много, много полезна и за мъжете и за жените.
  Поздравления!!!
  Успех!!!

 14. Прочетох. Тази част за ръката не можах да си я представя, сори.
  Може да го пробвам с някоя проститутка идния месец, но съм чувал, че те не дават да им пипаш к*****а и въобще в******а.
  Psihar.

 15. Мерси Мн .. за напред ще ми помага .. 🙂

 16. Поздравления ,за написаното от господина menowar ,няма да го хваля много той се е постарал да го направи сам за себе си.И за подкрепа ,онези жени които не са одобрили написаното или са се изказали негативно-те са просто различни-не всички харесваме еднаквото,всеки има собствен свят от фантазии и пресдтава за това как „Искам да ме любят или да правя секс или да ме ч…..ат“Но много неграмотно писане бре „любовнико“.Не искам да звуча грубо ,но това прави впечатление .

 17. Пич, извинявай за въпроса, но ходил ли си някога на училище или на час по Български език и литература?

 18. Цитат от книгата „ТАНТРА изкуството на сексуалния екстаз” на МАРГО АНАНД издатилство „ШАМБАЛА”-2000г. Тук искам да добавя и няколко думи за употребата на вибратор за усилване на гениталната стимулация. Дори когато тези уреди правят чудеса при някои хора, препоръчвам им да ги използват от време на време, ако въобще ги ползват, защото те притъпяват нервните окончания в мъжките и женските гениталии, както и основната тъкан и с това намаляват способността за усещане. Във висшия секс ударението не пада върху усилена стимулация, а върху това, да ставате все по-осъзнати за все по-фини усещания. С други думи , вместо да удряте барабана все по-силно, се учите да слушате целия нужен оркестър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *