Как се прави страхотен секс (4)

Внимание! Неподходящо за лица под 18 годишна възраст!

Както обещах ще посветя тази статия изцяло на начините, техниките и методите чрез които можете да ѝ доставите удоволствие!

Както знаете и както посочих в предните ми статия увертюрата (любовната игра) е най-важна, затова ще започна с нея!

Вече сте се съблекли, тя е почти възбудена. Ето сега е момента да я "довършите".

Започнете леко само с върховете на пръстите си да я галите. Можете да пробвате върху себе си колко трябва да е леко докосването! Трябва да граничи с гъдела. Така сетивата ѝ ще се изострят, което е много хубаво! Избягвайте в началото да я пипате по гениталиите и зърната. можете да описвате кръгове около зърната ѝ! Устата ви, освен ако не е заета да я целува или да ѝ говори готини работи в ухото, също е препоръчително да действа, пак съвсем леко с върха на езика и устните.

Сигурен съм, че знаете главните ерогенни зони. Затова няма да ги изброявам. Ще е добре да стимулирате и не толкова известните ерогенни зони. Като например ключицата, корема и под гърдите. Корема ѝ е много удобен, защото има голяма площ за "работа". Не пренебрегвайте пъпа ѝ. Там кожата е много тънка и лесно се стимулира.

Пъхнете си езика вътре, но внимавайте със силата! Над ключицата стимулирането трябва да е по-силно и с повече натиск! Най-ефективно е да я ближете под гърдите. Галенето не дава чак такива резултати. Както казах отначало трябва да е съвсем леко. И постепенно да става по-силно!

Ще разберете кога можете да преминете към зърната ѝ и вагината ѝ когато настръхне. Не, не се бъзикам. Ще настръхне! И когато я докосвате ще потреперва. Сега е момента да започнете със зърната ѝ!

Както всички знаете стимулирането на зърната е най-ефективно с уста. В някоя от предните теми посочих какъв е единия начин да я стимулирате чрез зърната! Тук ще предложа още няколко! Но първо, докато стимулирате едното ѝ зърно с уста, стимулирайте другото с ръка. Не го мачкайте, дърпайте, извивайте, стискайте и други такива груби действия! Описвайте кръгчета по него. И го масажирайте. Между другото средния пръст изглежда добре в такива действия.

А тялото ви трябва да се движи и да се търка по нея. Най-вероятно имате косми по гърдите и корема. Като си движите тялото по нейното тия косми вършат страшна работа! Повтарям като за начало всичко трябва да е леко и нежно! Не се лепвайте само за едното зърно, сменяйте ги!

Как да ги ближете? Много просто. Както ближете клитора ѝ! Отпуснете си езика изкарайте го целия и почвайте. Езика е грапав, мокър и мек. Това е приятно! Засмучете ѝ зърното и го ближете вътре в устата си! Духайте горещ въздух върху него. Духането на горещ въздух е приятно на всякъде, освен по лицето ѝ!

Правете кръгчета с езика си! хубаво ще е да потренирате преди това, да карате езика си да се движи нагоре надолу или настрани с голяма честота и да правите същото на зърната и както и на вагината ѝ! Може и да я ухапете, но много леко! Хубаво е да "мачкате" целите й гърди, защото и те са чувствителни. Главно заради млечните жлези! Натискайте ги, но леко!

Когато започне да си мърда таза или да си търка вагината във вас е време да се преместите по-надолу! Първо преместете ръката си като гледате да е топла и влажна с нейната слюнка, например! И съвсем леко. В предната тема описах как може да стане това! Галете я там, вкарвайте пръсти в нея. Намажете цялата и вагина с вагинална течност! И масажирайте! И накрая преместете устата си при вагината й!

Нека ръцете ви да продължават да я галят навсякъде и да ѝ масажират зърната. Докато вие и правите орален секс!

Тук не мога да ви предложа начини за близане, тай като всяка жена харесва различен начин. Можете да разберете как ѝ харесва най-много като я ближете по различен начин и наблюдавате как реагира на различните начини! Препоръчително е да има нещо в нея пръсти или дилдо не е от голямо значение! Но нека това нещо се мърда в нея напред-назад, настрани, нагоре-надолу и т.н!

Оттук нататък вие решавате какво ще става! Тя вече е възбудена максимално и можете да решите дали ще продължите с играта дали ще я накарате да свърши с орален секс (което ще я зарадва) или ще проникнете в нея!

Ето няколко неща който уверявам ви ще ѝ харесат! Ако и вие сте се възбудили много. Позволете ѝ да го види и да го пипне. Може да го намажете с лубрикант или вагинална течност и да го търкате в зърната ѝ! Така може да си спечелите и фелацио! Ако не иска да ви прави не настоявайте!

Сложете и ръцете ѝ върху пениса ви! Съмнявам се, че има жена, която не обича да пипа възбуден пенис! Естествено, докато правите тези работи, продължавайте да я галите! Може да ѝ вземете ръката и да лапнете един, два пръста. На много жени им харесва да бъркат в устата на мъжа! Търкайте пениса си по цялото ѝ тяло (чувал съм, че било възбуждащо).

Сега пак си намажете пениса с нещо и почнете да и масажирате клитора с пениса си. След това го сложете на входа на влагалището, без да го вкарвате! Ако тя иска сама ще го вкара! Ако не се притисне към вас или не ви придърпа не бързайте да го вкарвате! Продължете с ласките.

На някои от вас може да им се стори извратено и противно, да ближете ануса ѝ и да го масажирате с пръсти, но това си е за ваша сметка! Ануса е много чувствителен! Дори има анален оргазъм. Смятам разбирате колко е чувствителен! Жилавата преграда между ануса и влагалището ѝ също е чувствителна! Можете да я натискате без да се притеснявате там почти няма рецептори за болка!

Също можете да и разтворите срамните устни и между тях ще видите розова, нежна кожа. Ближете или масажирайте мястото между устните ѝ! Може да подръпвате кожата върху срамната ѝ кост, така ще оголвате главичката на клитора. Това също било приятно!

Статията отново стана много дълга и ще напиша следваща на същата тема. Далеч съм от мисълта, че ще мога да изброя всички начини да я стимулирате, но се надявам поне да изброя част от тях!

бутон за социални мрежи

23 мнения за “Как се прави страхотен секс (4)

 1. Като изключа методите за орална любов от камасутра…. ( няма лошо да се пообразова човек ) има един универсален метод. Просто пишете азбуката с език, като от време на време съвсем леко засмуквате клитора и.

  И само още нещо за по неопитните, като правите орална любов на приятелката си, разтворете срамните и уснит и така, не се мъчете да ближете без да сте ги разтворили, така ефекта е почти нулев.

 2. голямо въображение……чак се възбудих!:Д

 3. Е повярвайте жени такива мъже има. 🙂 Даже в някой страни има специални семинари, на който мъжете се обучават как да задоволят свойте любими.

  А за всички палавници обещавам, че скоро ще се консултирам с manowar, че той е повече по тия работи, за една статийка която се изявава точно в това естество.

 4. много добра статия има какво да се уче радвам се че има оптини и споделящи ценната иформация много добре 🙂

 5. :)))))))) Интересно, защо всички мъже си мислят, че гърдите и особено зърната са толкова ерогенна зона. Голяма част от жените симулират, Г-н Автор на статията.

 6. Desi наистина е интересно все пак само 3% от жените могат да достигнат оргазъм чрез стимулиране само на гърдите.

  И все пак мъжкия фетиш към гърдите си има едно логично макар и простовата обяснение. Кърмата, която идва още от бебешка възръст. Е явно мъжете имат по добра памет поне за това 🙂

 7. Desi – Очакванията ми за коментара ти напълно се разминаха с написаното. Изложи ме пред тези хора, повече няма да ме погледнат, ще ме сочат с пръст и ще ме замерят с камъни по улиците, заради това, че съм ги въвлякъл в такава ужасна заблуда.

  Сега сериозно, много пъти съм казвал и дори крещял, че методите не действат еднакво при всяка жена, не всяка жена реагира положително към даден вид стимулация. Слдователно не всички мхаресват гръдната стимулация, както не всички мъже харесват фелациото(орален секс от жена към мъж).

  Госпожо автор на коментара. Симулацията на удоволствие и оргазъм от страна на дамите си е лично за тяхна сметка. Не веднъж съм казвал, че много жени са прекалено глупави за да покажат, че нещо не им е приятно. Каква по-голяма глупост от това да търпиш нещо което не ти е приятно по собствено жалание, нещои самонаказване. Докато съм умишлено заблуден, че на нея това което правя и харесва ще продължавам да го правя. Ако случайно драгата женица по някъв начин покаже или каже(почти невъзможно), че не иска това а нещо друго то аз веднага, добре ще използвам думата подчиня… В природата на жените е да вървят срещо себе си. Неоспорим факт доказван всеки ден!

  Да се върнем на гърдите и зърната(следиш ли мисълта ми). Всеизвесно и многократно доказвано, не от някой самоук негарамотник като мен от доктори и учени, умни хора елит… Гъсто усеяната с нервни окунчания тъкан на гърдите и особенно зърната. Съвършенно ясно на всички е, че в гърдите се намират млечните жлези. Също съвършенно ясно на всички е, че някой желени реагират много добре при допир, като простатната жлеза например, млечните жлези не правятизключение. И най-накрая стимулирането на гърдите не е само физичско усезание. Има нещо изключотелно еротични в докосването на гърдите, знак интимност, знак за отдаденост, вече можеби не толкова защото женски гърди се мачкат вместо здраси, но все пак има нещо възбуждащо в тоя вид интимност.

  По въпроса за оргазма посредством гръдна стимулация, не е невъзможно но, е почти невъзможно. Най вече психическата нагласа, на десетки набори назад, че да докосваш гърди не е кой знае какво, е пречка за достигане на подобен тип оргазъм. Няма да ви лъжа, че по малкта чуствителност на гърдите не е фактор за недостигането на оргазъм. В крайна сметка кожата там е многократно по-груба и дебела от да речем кожата на вагината, чуствителноста на зърната също е далеч по-малка от тази на клитора примерно.

  Обръщам се към дамите. Ваша милост, ако симулирате нещо пред мъжът си, то това си е за ваша сметка и в никакъв случай няма да подобри сексуалния ви живот. Чесно казано отначало и аз се притеснявах да заявявам жаланията си пред дамите в секса, секса, сега ми е все тая. Та така, ако искате сностен полов живот не се спестявай те на партниора си тези неща…

 8. Може да се каже,че всичко съм го правил без да се замислям и наистина е страхотно.Само за това за целуването на под гърдите не си спомням да съм правил.Написано е всичко както си е,аз само немога да го напиша така.Браво!
  Който не вярва много губи.Гаранция,че ако го прави както трябва между петата и десетата минута жена му няма да може да мръдне и клепачите на очите си и ще заспи с усмивка на лицето.По-красива гледка няма от това.

 9. Мммм страхотна публикация.Евала че има повече ИСТИНСКИ мъже.Това трябва да им покажем на жените :Р

 10. Искам да ближа! Искам да сложа един бонбон „лукче“ в гънката м-у устната на вагинката и клиторчето и да го търкалям с език през клиторчето ту от дясно, ту от ляво. Искам мацето от това мое действие да се вдърви, да пъшка, да скимти, да вибрира докато накрая се изпъне и с продължителни сладки конвулсии и гърчове изпита онзи оргазъм, който ще я направи моя секс робиня в добрия смисъл на тази дума. Уверен съм, че след това свое изживяване тя ще поиска да ми се отблагодари със същите секс изживявания за мен. При това трябва да се знае, че нейният оргазъм е три четвърти от моя. Не бих могъл да свърша, ако не съм убеден, че съм и доставил удоволствието, за което тя е дошла при мен. С една дума : нейният оргазъм плюс още съвсем малко и аз съм „готов“.

 11. Бих казала, че без тези описания на мен ми е трудно да стигна до края, така е, трябва да има ласки

 12. Само да попитам ако момичето има косми по в******а трябвали(задължително ли е ) да и се прави орален секс?

 13. Едва ли трябва да и се прави орален секс.

 14. Само като си представя ме побиват тръпки.

 15. Хубаво е, че има такива хора, който да споделят такива неща.

 16. Много, готина статия. Бива и жените да правят нещо обаче. Случи ми се мацка, която не може да прави нито свирки, нито чекии. Щеше да ми иде оная работа. Дори не ми даде да проникна в нея. А аз я докарах до оргазъм 2-3 пъти. Само с пръсти и език. Накрая не свърших и топките ми ме боляха 5 часа, защото трябваше да пътувам и не можах да мастурбирам във влака, абе трагедия ходех като калбой…

 17. Автора ще се ожени ли за мен??????????
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 18. А защо едно такова описание трябва да води до женитба?- питам Сиси 🙂 Просто трябва първо да опиташ… Има добри теоретици, които не са толкова добри в практиката.. И обратното 🙂 Още ли искаш да се ожениш? 🙂

 19. Не знам,но лично моите гърди са много чувствителни и супер мн ме възбужда,когато приятелят ми си играе с тях.Както със зърната,така и с целите,само да не е много силно. Тва ми помага да свършвам два пъти по-бързо.Браво за статията.

 20. искам да попитам това можели да се прави при детствени момичета които не искат да си губят дественоста но искат да се задоволят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *