Изгубих любовта на живота си, помогнете ми!

Охх... чудя се как да започна... човекът, с когото бях, беше всичко за мен, по-голям от мен с 2 години и 1 ден... една и съща зодия... еднакви характери, но той винаги ми отстъпваше. По стечение на обстоятелствата той почина. Обичах го много още преди да бъдем заедно (той мен също, но и двамата не си го признавахме от гордост и инат).

Преди няколко дни имах рожден ден, майка му след като почина замина за Италия, в деня на рождения ми ден тя ми звънна да ми честити. Беше жест на голямото уважение от нейна страна, изпълнено с много болка. Да се обади да честити на приятелката на синът си, а на него да не може. И двете плачехме, исках да върна времето назад.

(Миналата годината по същото време ние бяхме решили двамата да си правим рождените дни заедно, но стана една злополука, която на мен ми попречи да правя рожден ден. Той заради това се отказа от собствения си. И не го правехме и двамата. На този трябваше да сме заедно.)

След тази ужасна загуба за мен имах доста тежки моменти... сълзите не спираха да текат от лицето ми... пиех... пуших (съсипвах се тотално, бях отслабнала доста само кожа и кости), но не щеш ли се появи друг, точно когато имах нужда от подкрепа, от ласка, от мила дума... да кажем вече мъж. Да го наречем С. Той е доста по-голям от мен.

Имаме връзка повече от 9 месеца... щастлива съм с него, но мисълта за изгубената ми любов не ме напуска. Да, спрях да плача, спрях да пия и пуша... опитвам се да се взема в ръце, но при положение, че сърцето ми е някъде там при друг... как да постъпя? Мисля, че след изгубената ми любов сърцето ми е само на С.

Освен С преди месец един приятел започна да ми се обяснява в любов, но проблема при него, е че е женен, говори ми че не обича съпругата си, че е с нея само по документи, че няма деца и нищо не му пречи да бъде с мен, да се разведе и да бъде свободен мъж, само ако го пожелая... Аз го отблъсквам постоянно (бях си поставила принципи, които точно това включваха - да нямам взаимоотношения с женени мъже).

Но приликата му с моята изгубена любов е адски голяма. На външен вид си приличат много... и това ме привлича в него... един вид в лицето му аз виждам онази частица и искрица която никога повече няма да видя. И това от една страна е хубаво за мен, хубаво ми е когато ми се обади, когато се видим, но постоянно го отблъсквам.

Виждам, че го наранявам по този начин ,не веднъж ми го е казвал, но аз нямам чувството, че го обичам или по скоро не смея да си позволя да изпитвам тези чувства. Всички ми казват, че си приличат много с моя изгубен любим. Приликата е много голяма. Толкова ми е тежко и оплетечено, че незная как да постъпя. Дано да можете да ми дадете някакъв съвет. Искренно благодарна ще съм ви.

сподели бутон

12 мнения за “Изгубих любовта на живота си, помогнете ми!

 1. Здравей!

  Първо – моите съболезнования за случилото се. По текста си личи колко е голяма болката ти дори толкова време след случилото се.

  Нормално е да си объркана след подобна случка. Нормално е да виждаш лицето му в други мъже. Нормално е да не знаеш накъде да поемеш. Нормално е и да търсиш подкрепа и заместител.

  Най-важното обаче на този етап е да запазиш самообладание (доколкото това е възможно) и да погледнеш трезво на ситуацията.

  Трябва и трезво да правиш своя избор за бъдещ спътник в живота. Изобщо ти трябва време да се свестиш. В тази ситуация си много уязвима и е нормално мъжете да се нахвърлят върху теб.

  Помисли, дали са искрени и истински! Надявам се, че С има чувства към теб и държи на теб. Смятам и, че приликата на втория ухажор с бившия не е достатъчно основание да го предпочетеш. Не знам дали има нещо повече от С.

  От друга страна тази прилика е едно постоянно напомняне за случилото се, което в твоя случай само ти вреди. Като цяло моята препоръка е да си останеш с С, но естествено трябва сама да направиш този избор.

  Успех и не се предавай!

 2. Мойте съболезнования!

  Не знам какво да препоръчам освен да продължиш напред.
  Винаги съм смятал, че да стоиш в спомените е грешка така че давай напред.
  Знам че е трудно, но това е начина.

 3. времето е,което отсява и показва,нужно е много търпение.А приликите носят илюзии и разочарования.Моето лично мнение-ще се появи нужният,трети човек,ще го разпознаеш със сърце и душа,няма да се колебаеш!

 4. Моите съболезнования ! Знам какво е да загубиш близък човек. Според мен продължи връзката си със С . Женения мъж е забранена зона , поне според мен. Може да е просто моментно влечение. Не разделяй една двойка иначе се връща !

 5. И моят съвет е да си останеш с приятеля. Това според мен е временно разсейване, което ще мине с времето. Също така с времето ще осъзнаеш и колко много С. е направил за теб и колко много те обича в същност. Аз така виждам нещата – дано не греша.

 6. Да, и аз се присъединявам към съветите да си останеш със сегашния ти приятел ако търсиш сериозна връзка. Ако ти щукне да го удариш на приключения тогава що пък да не пуснеш на новия ти ухажор.

  Имай предвид, че той те преследва така отчаяно, защото вижда, че ти го харесваш и все още има шанс да те има. Това че му се изплъзваш само усилва желанието му. Но след като преспи с тебе не е ясно колко тръпка ще му остане. Може и напълно да се промени отношението му след няколко бурни нощи и ти да страдаш още повече.

 7. Думите на All That Jazz както обикновенно са доста насочени и вярни 😉 Прикрепям се и към мнението на другите. Остани си със С. Приликате е една много голяма заблуда. Ако спреш да живееш в този спомен ще видиш, че всъщност истинската прилика е много малка. В момента виждаш това, което искаш да видиш. Продалжавай на пред и времето ще ти бъде най-верния приятел.

 8. Аз също мисля, че този жененият не е подходящ. Може и да те харесва, ама…..вече е дал сърцето си на друга. Щом е готов да се откаже от нея, какво те кара да мислиш, че един ден и с теб няма да постъпи така? Никой не може да знае това, ама малко непостоянен ми се вижда. Ако си му споделила своята история, той може за разчита на отчаянието ти за да те има.
  Само едно ме притеснява. Казваш, че С е много по-възрастен от теб? Колко? Стува ли си да свързваш живота си с такъв човек. Ти също ще остаряваш, а той по- млад няма да става. Изборът трябва да е твой и ти да прецениш жертвите, които правиш дали си заслужават. Някой по-горе беше писал, че може би трети ще се появи или нещо такова. Не изключвай и този вариант. Огледай се добре. Животът и пред теб и трябва да го живееш, както на теб ти харесва!

 9. И аз се присъединявам към съболезнованията, съвсем искрено! Няма да ти кажа нищо ново, но все пак, мисля че ще е добре да се вслушаш в съветите ни. Влечението ти към женения, деюре е към него, но дефакто се опитваш да си върнеш загубената любов. Той не е любовта на живота ти, макар да прилича на него. Уловката е там, че само прилича.. не е той! И моя съвет е да останеш със С, който явно много те обича, за да направи тези жертви за теб. Това е едно безспорно доказателство за любовта му към теб. Разбира се, не трябва да си с него само от благодарност. Но имаш ли някакви чувства към него, съветвам те, както и всички останали – бъди с него. Ако в бъдеще се появи някой, който да ти завърти главата, както никой друг до тогава, ок, смени С с него, но до тогава.. мисля, че най-доброто, което можеш да напрвиш е да бъдеш със С!!!

 10. Дано не ти звучи грубо , но недей да възраждаш спомена като бъдеш с женения мъж.С него работата може да стане мътна и ако загубиш и него ще бъдеш още по-съкрушена.Ако си заслужава С. бъди с него и си го пази и обичаи.Рано или късно ще ти олекне болката недей да се утешаваш с пиене и пушене,само се съсипваш.Живота е пред теб.ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО!

 11. Казвам се Ингрид Фулсън съм от Съединените щати, почти взех живота си заради съпруга си, който ме напусна и престанах да подбирам обажданията ми, отговаряйки на имейлите и съобщенията ми. Той каза, че вече не ми вярва и си отиде с друга жена, опитах се да го убедя и да го умоля, но той няма да ми повярва или ще ми отговори, докато не се сбихме и се разделихме 9 месеца, след което осъзнавам, че не мога живея без него заради любовта, която имам към него. Опитах всичко възможно да го върна, но не работеха за мен, някои фалшиви колеси за заклинания ме измамиха и си отидох с парите си, докато не попаднах на човек, наречен д-р Огундейл във вестника, той ми помогна да хвърля заклинание и ето съпруга ми се върна след 24 часа, молейки ме за прошка, бях толкова изненадан, че заклинателят като д-р Огундейл все още съществува, казах му, че ще информирам света по свой начин, затова правя това сега. Ако някой тук се нуждае от помощ, с искреност, свържете се с д-р Ogundele днес по WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

 12. Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *