Как да спечеля момиче, което си има приятел?

Скъпи приятели, много ще се радвам, ако ме посъветвате нещо по този въпрос. Ситуацията е следната: С нея сме в една група и се виждаме всеки ден. Много време сме заедно. Понякога я карам да се разтапя докато е с мен. Разбираме се идеално. Знам всичко за нея. Казвала ми е, че съм нещо повече от приятел за нея и че винаги ще си остане така.

Проблемът е обаче, че има уж сериозно гадже. На въпроса ми: защо не зареже приятеля си, за да е с мен, тя ми е отговаряла, че е нямала до сега такава връзка, че искала да даде шанс... глупости общо взето. Та въпросът ми е как мога да я накарам да го зареже и да доиде при мен, защото момичето е красиво и привлекателно?

бутони към социални мрежи

70 мнения за “Как да спечеля момиче, което си има приятел?

 1. Ако едно момиче не те иска, няма начин да я накараш да те поиска. Както при предходните случаи – според мен просто си играе с теб и те държи за резерва. Ако те искаше – щеше да зареже приятеля си. Но и това да беше направила – пак нямаше да говори добре за нея. Току-виж зарязала после и теб по същия начин.

 2. Отговори си на въпроса губи ли ти се примерно година да въздишаш по някаква женка, дето не знае какво иска? Хем те харесва, хем си харесва и гаджето. Драма. И титулярът винаги печели, а това не си ти.

  Най-добре си търси активно друго гадже. Докато тази се ориентира можеш спокойно да попаднеш на 1 или повече по-добри от нея.

  Според мен ако нещата не се получават лесно и последователно, ако стигаш донякъде и не получаваш 100% отсреща, значи нещо не е наред. Това не значи, че със следващата жена ще е така – просто я потърси.

 3. Пробвай да се дистанцираш от нея и ако прояви признаци на раздразнение, значи имаш някакви шансове. Ако се държи безразлично – опитай с друго момиче. Тази само би ти изгубила времето във втория случай.

 4. интересно, и моят случай е такъв. е не съвсем. аз я исках когато бях сам. сега съм с друга. не по-малко важна за мен. остана обаче влечението ми към първата. контактите с нея продължават както винаги. сега ситуацията е , че двете ме искат . едната ме иска и реално може да го направи, другата ме иска и не може и това я вбесява.
  ситуациите , в които съм попадал с тях са изключителни.
  аз самия направих много това да се случи. за първи път го правя и много съм доволен. не съм чел тоя сайт. не четя и книги и други . запознавал съм се с НЛП оттук оттам. даже и незнам какво ми е останало в главата. но съм убеден , че действа.
  та, развръзката беше, че се стигна дотам, че една вечер, докато правихме най-якия секс с с приятелката ми , другата изпитваше неповторимо желание да ме види, поне за 5 мин.
  как съм постигнал това- незнам. не мога да ти кажа. единственото , което мога да ти кажа е, че ти си този, който може да го направи също.

 5. Ами аз бих ти предпожил да се отдръпнеш малко, защото в момента тя си мисли, че може да те има когато си поиска, което първо значи, че те държи за резерва и второ, че интереса към тебе вече й е доста слаб, защото няма тръпка. Наблюдавай я малко от по-далече. Излизай с другми момичета и ако видиш, че на нея й е се тая просто и остани добър приятел и не се тормози за нищо.

 6. Виждала ме е с други момичета, казвал съм и че се срещам с други, опитвал съм да се дистанцирам. Наистина реагира сякаш ме харесва, дори се ядосва, пита ме дали съм правил секс с тях, под предтескт че сме приятели и трябва да си споделяме 🙂 , но усещам че ревнува. Положението е малко деликатно, защото наистина преди ме въртеше и бях послушното и кученце. Сега вече не изпитвам това което изпитвах към нея преди и не може да ме манипулира, но искам тя да се влюби в мен. Това ми е целта. Тя се е влюбвала в мен преди, но аз нямаше как да и обърна внимание защото бях с друго момиче. В резултат на което тя след това започна да ми прави тея номера. Ето защо искам тя сега да се влюби в мен, и вярвам че мога да го постигна 😉 Благодаря ви приятели за съветите. Мъжът си е мъж, той е хищник. Вярвам че ние мъжете определяме правилата 😉

 7. Ммм това е доста голямо допълнение към историята. Ами желая ти успех;) Щом вярваш, че можеш ще успееш, но и покажи, че ти командваш, защото иначе шансът не е много голям 🙂 Тя не трябва да е 100% сигурна, че може да те има.

 8. Leo, според мен, е по добре да оставиш нещата да се случат от самосебе си.
  Не можеш да накараш една жена да ти признае че е влюбена (поне не в прав текст),освен ако е много малка и още не знае какво иска. Опитът ми показва че “ най-силния, водача, лидера“ печели, НО „тя избира“ .Държи те в резерва (споделяне,приятелство,има с кого да си прекара свободното време и т.н), и твоите шансове са на „кантар“.Освен това всяка жена си има свои „критерии“, никога не ги казва-споделя (дори и на най добри приятелки) и очаква „действия от мъжа, ама само когато и каквито ТЯ иска“.Досещай се сам, каква буря имат в главите си(зависи от количеството фантазии-мечти-желания-хормони , „менят се в зависимост от цикъла им и няма формула“).Погледни от тяхна та гледна точка…(нима ще ти е зле ако имаш джентълмен подръка).
  На война и в любовта…. зависи колко ти стиска.
  В подобна ситуация,,Аз се отказах (доста съжалявах за това).Пет години по-късно вече си живееха на инат „с гаджето“,той не е щастлив предполагам че и тя също(макар че не ми го казва),вече не споделя „всичко“с мен, просто е по-резервирана.
  Та ..пожелавам ти късмет.

 9. Напълно съм съгласен ,че те държи като резерва. Аз самия съм на това дередже в момента . Една малка дистанция няма да навреди.Според мен тя ще те потърси , ако се отдръпнеш. Но ти самия трябва да си прецениш как да постъпиш !!!

 10. хора вие сау му даате отрицателни съвети при мен беше същото и аз си спечелих момичето просто пробвай с жестове и се опитай да я спечелиш тва за дистанцирането не е голямо решение към мен не чувстваше нищо а обичаше др а после се разменихме 🙂 и така си остава вече 3 години аз я накарах да ме иска 🙂 просто бъди себе си няма смисъл да се отдалечаваш от това момиче и пробвай с жестове и се опитай да я спечелиш

 11. Аз съм в почти същата ситуация,като се запознахме първоначално много харесах едно момиче,след т’ва изгубих интерес въпреки че то много ме харесваше и като я видях преди 1 месец ми потекоха лигите,отидохме на кино веднъж разбрах че уж ходи с някъв тъпак и са общо взето ми е супер тъпо,пише ми от време на време ама се държи супер безразлично,много искам да я накарам пак да бе обикне,тогаа вече … :))

 12. От личен опит занам че не става брато !!!!

 13. Здравейте,имам един фенменално голям проблем и искрено ви моля за съвет.
  Значи ситуацията е следната:има едно момиче което го познавам от вече доста години.Интересното е че още когато я видях за първи път разбрах че това е човека който търся-демек влюбих се още веднага .Сега може би ще кажете това са пълни глупости не е възможно ,но това е самата истина.Та… през тези всичките 4-5 години аз я обичам истински ,но тя мене не.Минал съм през какво ли не.Дори бях в ситуация да избирам между нея и най-добрия ми приятел-в смисъл той имаше влечение към нея ,но не знаеше за мойте чувства разбира се и в краина сметка аз направих всичко възможно за да тръгнат-казах си нека той е щастлив а аз хем може да я забравя,но нищо такова не се случи аз е обикнах още повече.Мина време те скъсаха и аз все такака си я обичах.Но нещо ме спираше може би факта че ме беше страх да не ми каже че няма чувства.Минаха отново доставреме и тя тръгна с един и до този момент вече са заедно 2 години.Аз исках тя да е щастлива а мене както се казва кучета ме яли ,реших да се дистанцирам за точно 1 година под претекст че съм сърдит за нещо маловажно,но просто исках малко поне да ми стане по-лекичко ,но това не стана.Така…само да кажа че няколко 1-2 пъти през периоди съм и казвал че имам чувства но никога не и в лицето и само с смс или нещо такова-страхувам се.сега към днешна дата.Тя си е с гаджето.Да казах преди малко че просто искам да е щастлива,но аз познавам приятеля и и смятам че аз съм много по-добър от него в смисъл аз бих направил всичко за нея а ме съмнява той да е готов на всичко.Един път дори бях сигурен че има чувства към мене на един мой РД каза ми (18-я ми рд) каза ми :“Тази вечер съм твоя можеш да правиш каквото искаш с мене“аз се направих че не съм я чул защото ме беше страх,като цяло нещо спрямо нея се страхуваммного.Та… сега 1 година бях дистанциран от нея но се оправихме щото не можах да понеса да я видя в болница и аз да не съм около нея ,но сега отново се питам как подяволите да я спечеля?Как да я накарам да ме обикне истински?Да остави гаджето си заради мене?С дистанциране явно не се получи какво да правя моля ви кажете ми ? просто да я накарам да ме обикне ?помогнете ми със савет

 14. моля,кажете ми как да открадна 1 моми4е от нашият клас!има едно полукадже ама не е сериозно има тайни които аз му ки знам,и мога да ги кайа на момичето…..а като стана 7-8 клас тогажа 6те и подаря GSM.ама не мога да разбера що го харесва,а и той си е много тьп.

 15. ники иорданов каи на гаджето 4е я харесва6 и готово на мен така стана

 16. ако е само защото моми4ето е красиво и привлекателно- не си прав труда…
  Но ако наистина е в главата и сърцето ти ….имай търпение…показвай колко мн я цениш с присъствие и всеотдайност, без да я притискаш, разбира се.. понякога момичетата са мн заблудени и после ги е яд…ако няма промяна и ти писне да я чакаш – еми майната и… но мойке да има и положителен обрат 🙂
  късмет!

 17. бтв аз самата сам моми4е и моя проблем е доста сходен…но и придружен с мн други :X просто нз кфа каша стана

 18. наистина дистанцирането до никаде не води. аз също съм момиче и знам че когато някои е объркан и не знае кфо иска е по податлив и ако и докажеш че си по добър мил и привлекателен…ако всичко ти е перфектно и в същото време задължително бъди себеси ще и помогнеш и ще я спечелиш!!!

 19. а при мен се случва оре-долу следното : преди време едно момче ме харесваше дълго и тогава стана така че не се събрахме … но той наистина ме накара да се влюбя в него …само че не когато трябваше…мина време и се постарах доста безуспешно да го забравя…тогава се появи друго момче което е прекалено влюбено в мен и той е от компанията в която ми е най хунаво и просто не мога да го нараня сега сам се дистанцирала но на него само му е гадно (без да му охладняват чувствата),а това първото момче ми е в сърцето а пък то от своя страна сега е с друга….въпреки че никога не е показвал безразличие към мен аз немога да се меся в живота му по това време….ако беше сам можеше и да се пробвам…. 🙁 но по важен е този с който съм в момента…знам че любовта боли но не знам как му го сервирам..
  просто не искам да го боли…. нешо да кежете :?:С

 20. Пат, за твоята изповед народът е казал: Хем сърби, хем боли 🙂 И от думите ти личи, че изооообщо не си наясно какво искаш и как да го направиш. Виж, без да се имам за някакъв корифей в тази област, съветът ми е първо да си изясниш сама на себе си какво искаш и кой от двамата е по-способен да ти го даде… А и не забравяй, че светът не свършва само с тези две момчета 😉

 21. 😀 мн мерси за вниманието ти valenc и за отделеното време да про4етеш дългата изповед ;]]]със сигурност си я схванал правилно :):)

 22. Пат, иронията ти в случая е излишна… В по-горното си мнение искаше съвет или поне мнение и аз дадох своето, нищо повече.

 23. Подкрепям и двете мниния на Valenc =]] Наистина колкото и да е трудно чевек трябва да разбере кфо иска от живота си и да се постарае да го постигне навреме…и все пак пат ако не си струва с тези две момчета – ами не са единствени….. ;д

 24. МИ пич незнам аз съм на 16 нямам твоя проблем имам мотор и ми се лепят много мацки и повечето са 2-3 години по големи от мен във никакъв случай дистанция натискай и се малко покажи и че я харесваш недей с тея глупости отиваш при нея и аааааа искаш ли да станем гаджета няма такива отиваш прегращаш я трагваш да я целуваш ако ти пусне добре ако не тегли и шута и не са занимавай с нея това е моя съвет

 25. и аз имам проблемче момичето което харесвам има гадже от 2 години но аз знам че ме харесва но и е неудобно да го покаже заради неиното гадже мн пъти ми е намеквала че иска да го остави но и е гадно заштото са от мн време заедно и аз вече нз какво да права някой да помогне!

 26. Ники Йорданов какво направи спечели ли момичето ? аз съм в абсолютно същата ситуация . . и незнам какво да правя .. тя сега отиде да учи другаде и не се виждаме .. там явно се е влюбила в друг и така .. Незнам .. Ти какво направи ?

 27. Аз мисля , че е въпрос на надушване! просто не миришеш както трябва

 28. Абе хора, засрамете се!!! Обърнахте Блога за свалячи на лексикон…

 29. Здравейте.Имам сериозен любовен проблем.Бях преди месец на састезаниe по танци от моя град един балет ни поканиха да доидем с тях(аз и още няколко приятели отидохме също понеже тренираме бреикденс и да бъде хореографията по интересна …..)и преди самата изява я забелязах но не беше нещо особенно ,приказвахме си но нищо сериозно.Но след нашето съвместно участие тя беше супер лъчезарна и изведнъж ме прегърна(беше като приятелска прегръдка) и тһрвдв какво стана със мене незнам но изведнаж се влюбих в нея.Викам си ,,ехааа това момиче е страхотно,,После след състезанието се качихме в реиса и седнах до нея да си приказваме да я поопозная малко.Приказвахме си доста един за друг и беше супер , а тя че освен много красива е и умна ,така както и да е …Взех и скаипа и почнахме да си пишем.След няколко дена по подробно запознанство се събрах ме в къщи с мои приятели и почнахме от малко по малко до повече и мене ме хвана изведнаж но не много а приятно просто и тя нещо ми написа и почнахме да си чатиж и изведнаж се стигна до ,,ако искаш утре да поизлезнем,, след което последва ,,с теб ми е ок кефиш ме доста но има проблем,, И ТОВА ПОСЛЕДВА ,,има друг,,демек си има приятел от доста време.След време разбрах че ходят от 5 години но за мене нямаше много значение в смисъл че като си поставя за цел нещо винаги гледам да го постигна независимо от цената която трябва да платя.Та след това което ми писа + алкохола който бях изпил станах изведнъж супер емоционален ,та чак и зациврих но бях под влияние на алкохол.Та писа ми работи от рода ,,за парви пат ми пука за някой,,демек за мен и няколко часа като си писахме как ме е наранила като не ми е била казала още в реиса че е обварзана и подобни работи …сигурно знаете за какви става на вапрос…(касно го разбрах това за емоциите че не бива да се прекалява с тях)Та мина деня мина още един и тя почна да ми лише пак как си от тоя сорт и аз естественно и казах как си чувствам.И си писахме още извесно време и после разбрах че е скъсала със нейния шот е бил тапо лайно не я е зачитал кой знае колко последната година и така….И от там на сетне нещата почнаха бавно да си оправят ама бавно докато до като дойде денят в който излязохме на разходка и утидох до магазина за цвете да покажа че не съм някой селянин а че съм учтив и че съм джентълмен и тя се зарадва целуна ме по бузите и трагнахме на разходка и приказвахме за нас беше сичко добре докато не каза че след месец като заваршим имало вероятност да се премести в София да живее с майка си при брат си защото семейството им (майка и и баща и са разделени и е кофти ситуацията)Като ми каза че имало шанс да се премести всякаква надежда в мен увяхна.Почнах да малча жално отговарях и на въпросите със няколко секунди бавене и ме попита ,,как си след казаното от мен,,и пак и казах истината и тя загрижена ми каза ,,не свършва светът,, и аз от там на сетне като бот бях само за нея мислех.След известно време като малко се опитах да бъдя оптимист(шото аз за някои работи съм страшен песимист)излязоме пак и нещата бяха добре докато не каза ,,Тази връзка базирана на любов ако проддължа евентуално така сме щяли да си умразнем за 1 2 седмици и почна от рода няма я тръпката и такива подобни.И аз и казах че ще измислим нещо.Мина и този ден и на следващиъ ден отидох до залата и за репетицея да я погледам да и покажа че мога да и се отдам да се средоточа варху нея и така …Тя сварши с репетицията и я изчаках от ван докато се преоблече и като дойде не се бях обарнал още и тя ме целуна 3 пати по устните(наречете ме сякак но това не е ли някакъв знак ….)Беше като мечта.От там насетне (и да добавя че почти през цялото време и показвах колко държа на нея комплименти и правех много цветя също и подарявах )нещата вървяха супер имаше целувки преградки докато тя след ден два ме попита как сме(демек дали ходим)и и отвърнах ,,мисля че да,,и тя съвсем добронамерено ми каза че не иска да я притискам щото парво да ведела дали наистина иска да ми се отдади и + това да минело малко време защото нали наскоро бела скъсала със нейния и да не съм си помислил че е някаква дето не и пукало.Назах и че съм сегласен.И от там на сетне нещата трегнаха се надоло заради разни коментари от комплексарчетата и + още няколко други фактора и до ден днешен работата е много по затегната а на мен направо по едно веме не сега ами преди около 3 4 седмице ми беше нещо отвратително не бях спал със дни ,но сега не съм така спрях да влагам емоции но уви тварде касно сигурно(sad)та и до ден днешен много бавно караме смисъл даже чатовете ни не траят много време и заради баловете и матурите не смея да натискам да не да сгафя допълнштелно и онзи ден утидох до тях да я видя щото не бях в града няколко дена и тя хем се зарадва хем пък и ми каза друг пат да и пиша преди да и правя тьнива изненади и разговорет ни беше приятен и като я питах кога ще можем да излезнем и тя ми каза ,,след матурите ще излезнем,,и това е общо взето.Въпросите са ми:1.Как да я накарам да ме иска (Трябва да има начин да направя така че да се върне сичко по старо му).2:Ако съм сгафил(няма начин да не съм иначе ако не бях нямаше да съм тук)Къде съм,как да го поправя и на какво да наблегна за в бъдеще.3 От 2 месеца се познаваме и тя ми каза че незнаела дали е готова за наистина сериозна вразка и продължавам да и показвам че държа на нея и че за нищо на света не бих я подвел.Та въпроса е дали прекалено берзам.Доста прочетохте досега и се надявам на възможно повече коментари и вякъкви съвети от ваша страна.Тдва чудо го пиша вече 5ти час така че се надявам искренно да ми помогнете(hope)Чакам да прочета мнениятя и съветите ви възможно най скоро.Исренно благодаря

 30. Брат направи го на тема не на коментар никой няма да го забележи 🙂 Сега нямам време (късничко е) но утре ще ти напиша няколко реда как аз виждам ситуацията.Успех на матурите 😉

 31. 35. И аз бях в такава ситуация, но започнах да се отдаличавам от нея, а тя искаше да ме занемае, но аз я подминавах по Скайп като ми пише аз не и отговарях тя започна да не дружи с „наи-хубавото си гадже“ и започна да говори повече с мен и аз и предложих за 2-ри път и тя прие, но при теб може да не стане така.

 32. Виж сега трябва ( според мен ) да намериш всичките недостатъци в себе се !!! Изглежда на първо око че е лесно но е точно обратното , след което трябва да ги премахнеш колкото се може по-бързо за да не те забрави ептен . Като си напълно готов трябва вече да спечелиш сърцето й . Като за начало се интересувай ( тайно ) за нея от нейната най-добра приятелка за нейните проблеми , след което се мъчиш да ги решиш с нея . Интересувай се за гаджето й и неговите недостатъци ( това е голям бонус ) като разбереш 2-5 ппроблема за него трябва да ги кажеш на момичето което харесваш за да го прецени по-добре . За по-нататък й казвай от време на време по някой комплимент , подарявай и цветя и бижута . Така ще бъде твоя !

 33. Внимание и любов не се купуват с подаръци.

 34. значи аз няма да давам съвети осен един ама той ще е на края а ще ви разкажа последна та ми интересна слу4ка:
  Преди 8 дни тръгнах на лагер днес се върнах.Този лагер със сиорност ще го запомня защото срещнах първото момиче за което ми пука ина4е предишните ги зарязвах брутално а те бяха 11 12 а и ве4е им губя бройката та това момиче е супер преди да се опознаем добре се гонехме барзи флирт4ета и подобни работи на 3-тия ден по4наха изкрите поканих я в моята стая тя доведе и нейна приятелка тя се за позна с един от лагера с когото бях в стая но това момиче си има приятел а ние се харесваме и оби4аме мноого и аз имам приятелка сеега и бих я зарязал заради последната хубава,забавна,руса да не забравя но умна това е рядкост и много други полойителни неща ако двама се харесват и оби4ат трябва да са заедно .но стигнахме до въпроса да сме заедно и го обсъдихме да ли е някакво моментно овле4ение но това нее и предполагам до два три дни 4е ще сам с овата си приятелка

  но общо взето е това оби4ай те се любовта може да направи много неща а за недостатъците в единия и другия се изглаждат и понякога стават добри плюсове може да ви сближат още пове4е примерно тя не може да кара колело а малко разгова върви на куцо и и предлагаш да я нау4иш или примерно иска да се качи някаде я повдигаш и сваляш правиш по4ти вси4ко възможно носиш куфара й и мноо други неща това е от мен

 35. а за да ви хареса момиче трябва да сте внимателен до атом ако мога така да се изразя да изтърпявате досадните и и обяснения за серияли ако гледа такива да я гледате винаги в о4ите да и предоставяте хубави места да и давате да спи на ромото и по време на път б (влак,кола,самолет,автобус и вси4ко друго) да дадете йивото за момичето или жената а също много важно да си организиран да си то4ен и мощен ако се наложи да я носиш известно време ако се умори от разходката

 36. за да ви хареса момиче трябва да сте внимателен

 37. Искам да си намеря гадже ама не успявам ! Някой може ли да ми даде съвет ? каде да ходя как да ги заговарям !? какви комплименти да и правя ?
  как да я накарам да ме хареса !?

 38. за връзка с мен пишете на скаип crazy.car

 39. мишо какво имаш в предвид като внимателен ?!

 40. гледаите сега харесвам едно момиче тя е на 19 аз сам на 15 има мнго неща които не мога да разбера един ден се държи със мене перфектно на друг ден вседно сам някъкав клошар едва ли не аз мисла че това е защото каквото ми каже бих го направил за нея един ден се беше напила можех да се възползвам ама има един голям проблем аз я харесвам ацки много и не искам да става на пияни глвави ако става нещо междо мен и нея искам и двамата да сме на трезво 🙂 а и са напоследак един нов във селото ми се навартия запознахме се със него ала бала запознах го сас нея (вапросната която харесвам ) нещо тои почна да я разсмива много и се притеснявам да не сам и доскочал преди да се случило нещо и за това мисла да го отстрания смисал да се разбереме като мъже ама това от една страна ми се вижда глупаво защото незнам каква ще е реякцията на (момичето което харесвам ) чесно казано малко несвързано и не грамотно пиша но почвам да се отчаивам и не ми се занимава сас нищо друго освен сас нея бих и обърнал цялото внимание на нея оф даваите някакви съвети какво да правия по вапроса :S

 41. Бате колко си ПРЕЕБАН!!! БЕГАЙ БРАТО че тоя ти е е*ал мамицата ако те хване! Такива ги захвърляй като носна кърпичка! Дай и още нещо да ти дам съвет, кво да правиш. Усетиш ли че мацката е ПРЕКАЛЕНО отпусната, значи такива като тебе са й минали през ръцете 1000000!!! 😀 Не само това!!! Щом се разбирате ТОЛКОВА „ИДЕАЛНО“ тя се гордее със себе си!!! По принцип тия като тая (айде нема да давам епитети че и да давам нема да направа нищо а само ще се ядосам!!!) ТАЯ щом не се притесняват от теб и щом не се дъпат значи просто те имат за тоталния ЗАГУБЕНЯК и кво ли си вика: гледай го тоя как ще се преебе сега, а? Ебаси актьорката гадна мама й дее*а!!! АРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!! Оффффффффффффффффффффффффффффффффффффф… Мартине не лъжи момчето и не му давай напразни съвети!!! НЕДЕЙ!!! ТЯ НИКОГА няма да се раздели с гаджето си за него!!! Особено ОНЯ като е син на некъж милионер адио на опитите така че STFU!!! Прото да знаеш че ЩОМ една мацка е спокойна с теб значи просто се отказвай. Трябва да се бори да се прави на недостъпна мама й дее*а (ТЪПИ ЖЕНИ БЕ ТЪПИ БЕ ДА МУ Е*А МАЙКАТА ДА МУ Е*А), да те ядосва въобще ПАК 100000 мизерий ама то па кога едно момиче не прави мизерий! Тва е сувета ми! 🙂

 42. До 43.

  Пич, в тая игра няма феърплей – точно както няма такъв и в живота. Известна е максимата, че яките мацки са заети…свободните или са злета, или пък ти си лудия късметлия, щом си ги хванал в момент на раздяла (което пък е съчетано с други филми, но това е вече и друга тема).

  Така че, бидейки по-apha от другарчето й, аз не виждам къде е проблема.

 43. и аз съм момиче .ако искаш да привлечеш момиче,просто бъди себе си,но най-напред помисли далинаистина я харесваш а също така дали е достатъчно умна. все пак може да те злепостави на „публично“ място няма да е приятно .но ако не те харесва не се насилвай .и помни- момичетата НЕ ХАРЕСВАТмомчета , които се правят на някой друг знам това защото и аз съм влюбена успех в любовта

 44. харесвач едно момиче от Русе преди многосе обичахме с момичето
  дайте ми съвет каво да правя

 45. Живей всеки ден като за последен,казваи каквото мислиш прави каквото чувстваш.Това е истината за живота

 46. аз си гледам кефа като ме изостажиха 5-6 момичета

 47. моля остави ги не им обръщай внимание и те щете харесат

 48. ае това 4е тъа ти е казал че ти си нещо повече от приятел тожа не означажа 4е та иска тапак такав тя те приема като по голям брат разбра ли

 49. Бил съм в такава ситуация и ще ти кажа едно – това , че те познава добре е само твой минус . Бих ти казал да се откажеш , почти съм сигурен че ще стане . За да бъде едно момиче с момче то той винаги трябва да я изненадва с някакви жестове , държание и т.н. а тя като те познава толкова добре – просто ще и омръзнеш след време – гарантирам !

 50. Имам същия проблем. Аз я познавам от 2 месеца.Обичам я много, не мога да спра да мисля за нея, но вчера аз разбрах че тя си има гадже от училище на другия край на софия почти не се виждали когато й признах че я харесвам тя каза че за сега ще сме само приятели защото още не ме познава достатъчно и не знае дали ме харесва тя има доста обожатели но с нея сме добри приятели да не кажа най-добри имаме много общо слушаме еднаква музика и тем подобни когато и подарих цвете онез нейни обожатели я скъсаха идеше ми да им счупя ръцете ако не беше тя сега щяха да са в болница горката е събирала останките от цветето по земята каза че ще ми каже дали я привличам в началото на другата учебна година та въпросът ми е какво трябва да направя за да ми каже „да,, когато я попитам обичаш ли ме

 51. Хора моля прочетете това щото имам голям любовен проблем (ако мога така да го нареча ) А бе значи влюбен сам до уши в момиче по голямо от мене с 2 години учим в едно учлище и се виждаме често аз сам на 15 тя на 17 но работата е там че виждам че тя не само е много красива но е и сериозна и умна мога да кажа че я обичам въпреки че се познаваме едва от 1 месец . Не сам и показал че имам чувства ( любовни чувства ) . Но хубавото е че доста си приличаме като характер и като интереси . Има си приятел от 3 месеца по голям е от нея с 4 години ама на мене тва не ми пука щото за пръв път изпитвам такива силни чувства към момиче и сам готов на сичко за да я спечеля . Тя не ме избягва нито ме игнорира но и не показва нещо повече от приятелсво ( разбира се то първата стъпка се очаква да е от мене де :Д ) . Пишем си с часове по скайпа и в facebook . На живо сам малко срамежлив нали но както казах готов сам на сичко . Чудя се дали да я поканя на кафе или нещо разходна някаде ама се страхувам пак да не ми откаже заради нейния идиот (той некаф мнн грозен :Д ) . Чудя се дали с дистанция или не прочетох си4ки коментри доста време ми отне и има сякви мниния но никаде не прочетох някой да пише че обича момиче/момче истински защото аз сам влюбен и я обичам много .Моля ви за съвети :С помагайте и ако може малко положителни коментари :С

 52. Стани мн.добър приятел с момчето както и с момичето.Така ще може да те канят по често когато излизат и там може да го излагаш докато не скъсат.

 53. Така като гледам възрастовата граница тук варира м/у 15 и 20 г.
  Нека Ви дам един съвет като малко по-голям. Може да го подминете или приемето всеки има право на избор.

  И така. Не си мислете, че жените са животни и могат да бъдат опитомени. Дръж се на дистанция, не се дръж на дистанция, бъди себе си, не бъди себе си, направи това и онова. Глупости. Истината е, че каквото и да правите не можете.. никой не може да накра жена и респективно момиче да се вюби във Вас. Любовта не е нещо което можеш да сътвориш. Тя просто се случва или я има или не. Единственото което се иска от вас е да бъдете търпеливи. Нещата или ще се случат или не. Това е. А през това време… доверие, разбиране и подкрепа. И никога, НИКОГА не се опитвайте да бъдете техни приятели, защото веднъж влезете ли в списъка с приятелите излизане няма.

 54. аз я много харесвам… Съседи сме играеме си всеки ден и един ден стана въпрос кой си има гадже аз казах , че нямам, а тя каза че има и аз се направих че не ме интересува и продължихме да си играеме . Но после цяла вечер мислех и цяла седмица и не знаех какво да направия …помогнете ми какво да направя за да си станем гаджета НИЕ?????????????????????? ПОМОГНЕТЕ МИ …

 55. и при мене беше така обаче момичето се раздели с предишния си приятел, но както него загърби така и мен ! 🙁

 56. Пичове, една бърза консултация ми трябва:

  Гоним се с една колежка от доста време, като в последно време има доста напредък: „ако не бях заета – нямаше да сме гаджета де, щото ти е ужасен характера, но щяхме да се чукаме“ и ключовото „ти какво си мислиш, само ще ти щракна с пръсти и си мой!“. Мисля, че трябва да се дистанцирам/да я накарам да ревнува. По ирония на съдбата последните събития съвпаднаха със сгаджосването виртуално с една мацка с която не сме се виждали от ~10 години, като в момента учи и работи в чужбина.

  Малко хора знаят за това, за да не си режа възможностите, но се чудя дали ако го кажа това на колежката, тя ще пусне по-лесно ? Идеята е, че и двамата бихме изневерили. Както и да покажа, че не ми е само тя на главата.

 57. твоята ситуация е много сложна, но виж освен да чакаш не ти остава нищо друго.

 58. Има много начини. Не рядко се случва да се скара с приятеля си. Тогава ти ще си на ход. Другия вариант е да измислиш нещо, което да я накара да го зареже и ти да го заместиш, например да ѝ кажеш, че си видял приятеля ѝ с друго момиче. Или просто можеш да си признаеш, че я харесваш. Ако тези варинати не ти се отдават, посъветвай се с психолог.

 59. Така аз имам въпрос който не е свързан по темата.Как да накарм момиче което ме е зарязало да излезе пак смен като гадже.

 60. Брани покажи на момичето,че наистина я харесваш.Примерно подари и цвете,бижута,телефон… (каквото можеш). Ако и имаш skype или facebook и кажи да отиде някъде и я изненадай.Ако си силен примерно и кажи ,че я обичаш, а ако не си силен и го напиши на бележка и и го прати по пощата или ако си у тях го сложи в джоба и ,на масата …След време опитай се пак да я поканиш,а пък ако не стане по-добре не се хаби няма да стане нищо.И да кажа нещо в света не е само тя има милиони момичета.

 61. как да спечеля еднo момиче? she tell me cause im good but she have boyfriend and he always took to him pain she wrote to me celuvki and pregradki

 62. как да спечеля еднo момиче? tq mi kaza 4e sum hubaw pishe mi celuwki i pregrudki poznawame se ot 2 meseca ima si i gadje koitto postoqnno q naranqwa a az q uteshawam kak da q spe4elq molq mi pomognete?
  sory nqmam kirilica w kompa a neznam koq programa da si izteglq dapisha na bulgarski! Sory mn!

 63. БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ !!!
  Аз съм на 33 години и мога да кажа че съм се сблъсквал с много любовни проблеми. Не мога да ви давам съвети ама мога да ви кажа как се държа аз.
  Когато се запознаеш с момиче никога не искай номера й ако можеш да я видиш пак. Втория път го поискай и ако не ти го даде се обърни и си тръгни, ако поиска твоя ушким тя да ти се обади отново си тръгни.
  Харесваш някоя , лошои няма. Дай си време което да спазваш. Аз си давам 2 седмици и ако през тях не спим с момичето трия номера, фейсбука, скайпа и всичко останало. Ако някоя иска да тръгне с тебе или да легне с тебе ще го направи и някакво гадже което има в момента няма да я спре.
  Дръжте се на дистанция опонирайте й. Така ще сте по различни от всички, които и свалят звезди.. Бъдете нахални.
  Никога не смятайте че някоя ви е гадже и не си правете планове за напред преди да сте спали с нея.
  всички жени се държат надуто и дистанцирано колкото и да им се иска да се из**кат с вас. дайте им да разберат че не са толкова специални и че може да ги замените във всеки един момент.

 64. питай я каква музика харесва и си изтегли хип-хоп ли и т.нт. от кой автор е по добре ги изтегли от безплатно сваляне на mp3 музика

 65. От този сайт нищо не ми помогна.Само влоши ситоацията!!!

 66. Добър вечер, имам нужда от съвет много харесвам едно момиче с което сме много добри приятелии се разбираме перфектно, аз страшно много я харесвам, даже и признах къкво чувствам към нея и тя каза, че било много мило и би искала да си запазим приятелските отношения, защото при нещо повече можело да ги изгубим, или, че се е привързала към мен, но не по този начин, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ СПЕШНО Е !!!

 67. Направи и комплимент, например:ако можеше да ти дам всички звезди щях, но не мога преди да си моя ,ще запаля една ракета , ще излета , ще ги обера , ще ти ги дам , но ще остана една, най-красивата звезда това си ти!I love you! Надявам се да съм погнал!

 68. Трябва ми вашата помощ щото съм тъпак и не разбирам. Значи с нея излизаме 2 дена подред тя си има гадже и през тези два дена само да визи че си цъкам на телефона и ме пита с кой си пишеш. След 1, 2 дни ми пише къде си казвам и че съм навън и ми казва че идва. Искам да разбера защо прави това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *