Как да усилите резултатите при съблазняване

Първо правило - прави така, че хората да си мислят, че те сами искат това.

Екатерина Велика

В този пост ще поговорим за условията за лесна и безопасна употреба на ключовите принципи на сваляча, разгледани до сега, както и за условията на тяхната лека и безопасна употреба..

Проблеми с "А на теб случвало ли ти се е някога..."

Един от принципите на "бързия сваляч" звучи така:

Всяко решение и всяко поведение, което очакваш от жената, зависи от нейното състояние.

Това е лесно за разбиране, нали? Ако детето иска нещо от родителите си - играчка, сладолед или нещо друго, то винаги наблюдава внимателно и чака кога родителите ще бъдат в добро, подходящо "сговорчиво" настроение.

Поради тази причина в "А на теб случвало ли ти се е някога... " няма нищо мистично. Тази техника е предназначена за това да предизвика подходящо състояние или настроение от тип "очарованост", "особена връзка" и т.н.

А сега за илюстрация - начин, по който може правилно да се използва това. Да предположим, че използвате тази техника, като питате:

Ти някога чувствала ли си особена връзка с някой мъж?

Тук бедното момиче трябва да спре и да се обърне към вътрешния си зрителен образ, вътрешния диалог и усещания и да си спомни времето, когато е имала особена връзка с някой мъж. Но макар тази техника да е предназначена за предизвикване на определено състояние, това съвсем не означава, че такова състояние винаги ще бъде предизвикано.

Повечето свалячи се срещат с три проблема, когато използват "А на теб някога случвало ли ти се е...":

1) Момичето почва да дрънка без прекъсване, не дава да вмъкнеш и дума, но няма никакви признаци за това, че е изпаднала в нужното състояние.

2) Тя отговаря: "Не... Никога не се е случвало". С други думи в живота й просто не е имало такова състояние или такива преживявания, каквито ти си й описал.

3) Тя просто седи и слуша, но не показва никаква забележима реакция.

Нека да проследим как можем да решим всеки един от гореспоменатите проблеми...

1) Някои момичета просто обичат да поговорят. Това не е задължително проблем, особено ако ти умееш да слушаш и можеш да направляваш разказа й в нужното ти русло - например, тя сама да ти разкаже какво е необходимо да направиш, за да я съблазниш.

Но най-важното, което си струва да се разбере по повод на всяка една от тези проблемни ситуации: да се отпуснеш. Ще намерим начин да решим това. Първо се убеди, че не смяташ да използваш подход, който не действа. Може да е по-добре да я пренасочиш на нещо друго. Не трябва да прилагаш натиск върху момичето или противно да се суетиш.

Правило номер едно е такова:

Никого не принуждавам и не бързам, ако това не е от жизнена необходимост.

С други думи - ако направиш всичко правилно, то няма никаква нужда да бързаш или да оказваш натиск: Жената сама ще си го поиска! Най-доброто решение по отношение на излишната приказливост се заключава в това, че с въпроса: "А на теб случвало ли ти се е някога..." ти започваш темата, а след това описваш нечие преживяване.

Тоест, започваш да описваш преживяването на трети човек. Това е много мощен подход, защото докато описваш преживяването на свой приятел, твоята партньорка ще замълчи, тъй като не е учтиво да говори за себе си, докато се разказва за някого другиго. Тогава можеш да приложиш "програма" с всякакви вградени команди, като използваш описанието на преживяванията на твоя приятел в ролята на "работещ инструмент".

2) Що се отнася до втората ситуация - когато тя казва "Нищо подобно не ми се е случвало..." - то всичко, което е необходимо да се направи е да се съгласиш с нея. За усилване на ефекта кажи, че на теб също не ти се е случвало нищо такова, но един твой приятел, Иван, ти е разказвал, разбираш ли...

Надявам се, че ти е ясно накъде води това. Ти трябва да вградиш в нея тези преживявания, които тя не е имала и начинът да го направиш ти е вече добре познат: описание на опита с преживяванията на друг човек.

3) В третия случай - когато тя просто седи и не показва никакви реакции - това може да е така поради много причини.

Може би тя просто преработва информацията или винаги има забавени реакции. И винаги е нужно да мине определено време, за да може тя да отреагира на своите вътрешни преживявания. Ако видиш, че причината е именно в това (случва се доста често) - дай й време, за да може да започне да ти сътрудничи.

Може би тя вътрешно се е "стегнала" и се страхува да даде признак за каквито и да било силни емоции (най-добре се опитай да изясниш това по най-бързия възможен начин, когато това още на никого нищо не струва, а не след десет срещи и пари, хвърлени на вятъра).

Може пък да те проверява - доколко се отличаваш от останалите ухажори с поведенческата си гъвкавост и активност. Ако забавянето не действа, погледни я внимателно в очите. Изглеждат ли опиянени? Ако е така, не се опитвай да караш този метод да работи - по-добре почакай тя да изтрезнее.

Има, разбира се, още едно възможно обяснение. Може тя да е жена с богато зрително въображение и да е необходимо да й създадеш много ярки картини в главата, за да може тя да изпита някакви чувства. В този случай се препоръчва отначало да се проведат подготвителни действия по привличане на вниманието и предизвикване на любопитството, а след това да се премине към разговор за особената връзка, чувства и т.н.

Източник: http://flirtmag.com.ua/book/1/8/139

бутони за социални мрежи

2 мнения за “Как да усилите резултатите при съблазняване

  1. Lover, тази мисъл на Екатерина Велика заслужава внимание. За мене най-добрата свалка е тази, при която другият си мисли, че той прави свалката.

  2. наистина интересна мисъл на катето..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *