Тъжната любовна история на едно момиче

Запознах се с едно момче и всичко стана толкова бързо... за миг! Беше истинско или поне така си мислех... Имахме проблеми като всички, но винаги успявахме да ги преодолеем, заедно... Казваше, че не е обичал така, че не може без мен... Той беше много ревнив, без причина, за всичко и от всичко и всички!

Постоянно казваше че има друг, нищо че постоянно бях с него... така до преди няколко дни, когато просто ми каза че има друга!... започна с въпроса "може ли да бъдем приятели?"... Не мога да опиша болката, която изпитвам в момента и ми е много трудно... написах нещо, дано на някой му хареса и да открие и себе си в следващите редове...

Попитах те веднъж как може някой да обещае "завинаги" на друг и ти не ми отговори! Просто след това и ти ми го обеща!... помниш ли? Или вече успя всичко да забравиш? Забрави ли мен? Забрави ли нас и нашата любов? Нали истинска беше тя за теб, нали единствена бях за тебе аз?

В очите ти поглеждах и виждах там мечти, дълбоко скрити виждах своите мечти... сега не се оглеждам в нищо, сякаш мечтите ми умряха в мига, в който ме остави. В мига, в който ме забрави... в мига, в който сърцето си на друга подари!...

Дали те мразя?... НЕ! Подло е да мразиш някой, който до вчера си обичал! Съжалявам те, че никога не ще узнаеш какво бе в живота и сърцето ми... не ме вини! Съжалявам и себе си, че никога не ще ти дам, каквото можех и имах, но пък ти сам не го поиска!

Ще боли и много време ще мине, докато те изтрия от съзнанието и най-вече от сърцето си. Защото до вчера то бе твое, странното е, че си мислех, че и твоето е мое... болката никога не спира, просто идва момент, в който спира да ти пука за нея! Както ще спре и да ми пука за теб! Не ме разбирай погрешно, аз не съм такава - винаги ще бъда тук за теб, но просто като човек! Никога не ще те погледна с онази любов, с онази изпълнена с надежда усмивка... никога няма да бъда човека, който бях, когато си мислех че ме обичаш! Никога звучи силно, колкото и силна бе болката когато ми каза "край".

Сега си с нея, до вчера казваше, че мен обичаш, но човешките думи лесно могат да бъдат лъжа! Както моите, че не искам да съм с теб бяха! Искам те, искам да ти простя, да ти кажа, че те обичам, че моето сърце е само твое, че още ухая на теб, че още бие сърцето ми като лудо, че не спирам да плача за теб и за това, което си мислех че имаме... но знаеш ли? Няма! Няма да го направя! Когато дървото умре, спира да цъфти!

Обръщам друга страница, не че ще те забравя от сега - ей така за миг, не бих могла! Още всичко ще ми напомня за теб! Няма и да те мразя, просто още те обичам! Но няма и да ти простя, не че ме остави, а че ме предаде... а аз ти вярвах!... но всичко свърши, всяко хубаво начало си има край! Пиша го на себе си, не на теб! Ти никога не ще го видиш, както не видя и колко те обичам...

Иди при нея, дано те направи щастлив! Дано и с мен да си бил! Сега слушам нашата песен и си мисля как никога няма да те прегърна, как няма да те погледна в очите и отново да чуя да казваш... Боли да, но нали трябва да боли, за да усещаш, че си жив! Ти ми даде много, нищо, че ми взе повече...

Аз продължавам напред, както ти си тръгна от мен, за да търся ново начало!

Обичам те с цялото си сърце, но ще спра!!!

spodelime

29 мнения за “Тъжната любовна история на едно момиче

 1. каква история? не виждам какво е станало . Разделилисте се , всеки по своя път. Ще го преодолееш на всеки му се е случвало! Той ще те потърси пак . Обеден съм в това.

 2. Това наистина са нещата от живота , на всеки му се е случвало Ludiq е прав , просто тук и сега можеш да покажеш колко си силна и до колко ти стиска да направиш нещо, да „отвориш нова страница“ трудно е , но не е края на живота.И аз имам подобна история, само че той няма друга 🙂 Само аз съм или бях 😉 както и да е .Всичко си идва и си отива.Такъв е животът!

 3. Много ми хареса това, което си написала – по скоро начина по който си изразила чувствата си 🙂 Това, което ти се е случило наистина е неприятно, но когато осъзнаеш, че не кой знае какво – тогава вече си го забравила… Наистина обаче ме трогнаха думите ти.. и аз съм преживявал разочарование – кой не е.. това те прави по силен и те кара да вървиш напред! Твърде веоятно е той да те потърси отново, но най – добре е да не продължавате, ако това се случи. Краят може да е начало, но само на нещо ново, а не продължение на старото! Успех и продължавай да твориш – отдава ти се 😉

 4. Трябвало е да минеш през това-прости и гледай напред.Ще бъдеш с него в другия живот

 5. Историята наистина е много силна и тъжна. Мога да те посъветвам да спреш контактите с този човек, за да може по-лесно да го забравиш. Пробери и всичко, което ти напомня за него. Ако си намериш друг според мен няма да помогне, затова не те съветвам да го правиш.

  Историята е полезна и с това, че показва, че някои жени имат чувства и лесно биват наранявани. Нека бъде за урок на тези, които си мислят, че да си сваляч значи на спиш и да оставяш жените. В частност да ги заменяш за по-хубави и т.н. Някои наистина могат да обичат.

  Предполагам до известна степен си в депресия. Това може да се оправи, като контактуваш с повече хода (не се изолираш) и като си поставяш малки цели, които да изпълняваш и гониш. С това мога да съм ти полезен. Дано някой даде още по-добри идеи по темата.

 6. Значи той е бил много ревнив, и много те е обичал.

  От това, което казваш мога да ти кажа следното за него: той е бил асдки неуверен в себе си, вероятно е страдал е от комплекси и затова е бил ревнив. Не от обич, а от страх да те загуби. Много силно собственическо чувство е имал.

  Естествено е, когато обичаш някого да страдаш ако той или тя са далече от тебе или ако има опасност да загубиш любимия човек, но в твоя случай определено не е ставало дума за любов.

  Внимавай с хората, които проявяват патологична ревнивост и същевременно говорят за любов.

  И, да, гледай напред. Но също е и неизбежно да страдаш сега известно време. Такъв е животът. Важното е след това да се отърсиш от негативните емоции и да приемеш следващата връзка по един позитивен начин. Но без розови очила!

 7. Наистина има хора, които си мислиш, че те обичат, а те в същност са някакви комплексари и гледат на теб като на даденост, а не като но любим човек. Ревността при какива хора е огромна и хората често я бъркат с любов. Не, това не е любов. Това са комплекси, на които не трябва да се обръща внимание. Не трябва да се вярва на сълзи! Не ти трябва такъв човек!

 8. всички правим грешки- и това определено е една от най-големите му грешки,че те е оставил! само нагоре и напред,мим! :)))

 9. мъжете са свини
  и са малодушни и страхливи
  аз съм на 50
  и го заявявам най- отговорно
  Не мога да кажа че имам огромен опит
  но мъж, с чест- това е нещо, което се среща изключително рядко
  Когато една жена прекъсва връзка, то е защото е спряла да обича
  Един мъж не прекъсва връзка, когато е спрял да обича – той иска да получава топлината и обичта, независимо, че не обича тази жена вече, както и да си има другата връзка
  Прекъсва я единствено и само тогава, когато получи неоспорими доказателства за това, че ще получава и от новата си връзка същото, което е получавал първата си връзка
  мъжете не обичат да сядат „от два стола- та на земята“ – искат и „двата стола“, фокато не се уверят че и на двата могат да седната така както трябва- стабилно
  чак тогава правят избора си
  затова казвам че са страхливи и малодушни – ако новата жена е бената на живота ти, за теб би трябвало да е все еднодали ще продължаваш връзката с другата – без да има значение дали с новата връзка нещата ще се сложат така, както ги искаш
  Освен това не забравяй едно – мъжа никога през живота си не спира да флиртува, да се доказва и да се показва- каквото и да ти говори
  нещо като пс Мечо Пух – „колкото повече, толкова повече“
  Ако е стабилен и сериозен чове, ще спре само до флирта
  Слабите мъже стигат до „леглото“
  За твоя случай – не е обидно да го мразиш – „Some Time I Love You, Some Time I Hate You.But When I Hate You, It’s Becouse I Love You“ – марзи го!
  За да запазиш себе си и своята душевност
  И за да можеш някога отново да обикнеш
  А твоя човек е… „лайно“ – да ме прощаваш за израза

 10. А колкото,до това момиче.Незнам да ли ще ми повярваш но такива работи на мен са ми се случвали вече два пъти,сега е втория и незнам какво да правя,незнам на някои хора имам чувството че се случват само гадни работи.Да го преживявам 2 пъти вече и аз незнам,не съм на себе си,мога само да кажа да бъдеш силна,следващия ще заслужи това което правиш за него ,поне така си мисля де.Друго незнам какво да кажа защото и аз малко или много се чувствам подобно.

 11. и аз съм го преживяла това няколко пъти, като се има предвид, че съм на 56години, трудно се оправя човек, но не е невъзможно. Важното е да не търсиш нова връзка веднага и когато все пак дойде един ден, предварително да си помислиш добре какъв е човека, защото наистина мъжете избиват комплекси, карат жените да страдат именно за това. Имах един случай, когато бяха го изоставили и той решил да си отмъсти на някоя жена и в момента съм била там на неправилното място за мен и аз бях наранена много, но трябва да знаеш, че всичко се връща на другия по същия начин и просто можеш само да го съжаляваш после този човек. Просто този човек не е бил за теб, той просто те е използвал, за да забрави сигурно някоя предишна любов и е бил наранен и е искал и той да нарани някого, ти му си се изпречила на пътя. Забрави го, такива хора не заслужават да се измъчваш за тях.

 12. Знаеш ли, че в мига в,който прочетох твоето писмо,разбрах, че страдаме едновременно.Аз също в момента останах сама,но ми трябваха 10години за да осъзная ,че той е бил до мен не заради затова ,че му дарих дете, обичах и се грижих за него.С него преминах през всички тъмни страни от живота- комар,жени,пиянство.И въпреки всичко жената прощава.Сега страдам,но най-вече ме боли от това, че той не ме оцени и ме превърна в жена без мечти,в жена без път и надежда.
  Затова забрави го и за да не преживееш болката с която живея аз.Бъди силна,а не слаба като мен.

 13. здравей,
  не искам да съветвам нищо.
  не мога, а и ти нямаш нужда от това.
  надявам се да има смисъл в тези неща: хората да остават сами, да се напускат, да си изневеряват, да си обещават, да си вярват, да премълчават, да обиждат, да нараняват…
  кое е онова нещо, което кара другият да те обича? да обича да милва косата ти, да те прегръща рано сутрин, просто защото не би могло да бъде по друг начин, да си неговия смисъл и причина?
  защо просто остана една въздишка с неговото име… и нищо друго?!?
  наистина не разбирам…
  съжалявам за това, което се е случило.

 14. Съгласна съм с мнението по-горе, че ревността е опасна, която в повечето случаи се разминава с любовта. Признак е на някакви чувства , но по-скоро собственически инстинкти. Това е несигурност, понякога арогантно прехвърляна върху партньора, която отнема живеца на чувствата.
  Така, че има една голяма вероятност да си се измъкнала от много по-тежки последици.
  Нормално е, че изпитваш тъга и мъка, но времето лекува и животът продължава.
  Контактувай с повече ведри и приятни хора, помисли за своите хобита, интереси, ако можеш попътувай, но не се стреми към скорошна нова връзка. Всичко ще се оправи!

 15. на мен лично много ми хареса,нещо подобно ми се случва и на мен!поздравявам те за тези редове който си написала!много истина има в тях!

 16. Само истински влюбен човек може да напише такива хубави слова! Гадно е това, което ти се е случило, но погледни от добрата му страна- по-добре е, че нещата са спрели навреме. При по-дългите връзки последствията са по-тежки. Ако наистина е ревнив, той няма да се оправи и това ще му създава винаги проблеми и с другите жени. Но ти гледай пред себе си. Нали знаеш израза: „Това, което не ме убива, ме прави по-силна!“

 17. Не всички мъже са свине, както и не всички жени са кучки. Просто си попаднала на безкрайно несигурен в себе си човек, който в неувереността си и ревността си е започнал да вижда заплаха от всякъде. В стремежа си да се отърве от въображаемите си врагове и съперници (в главата му свързани с теб) си е намерил друга с която да се чувства по-сигурен.. поне в началото. После и при нея ще е така. Той няма бъдеще с която и да било жена с тази си патологична ревност. Така че, знам че сега те боли, но и съм сигурен, че след време, когато го преодолееш ще си благодарна за това, че той вече не е в живота ти! Убеден съм в това! Сигурен съм също така, че следващия, че е много по-свестен.. няма как да е иначе. 🙂 Когато ти мине, може да се обадиш и кажеш, как е със следващия 🙂 Успех 🙂

 18. Знаеш ли видях и своята история ..! „Обичам те с цялото си сърце, но ще спра!!!“
  ..И аз си го казвах ..
  Но знаех , че това не беше съвсем така, знаех че няма да обичам друг,както него..!Опитвах .. но не беше същото..! Тогава,когато почти го бях забравила той отново се появи..! Не знаех дали трябва да послушам сърцето си ,което искаше само НЕГО или да направя ,това което може би беше редно..! Знаех какво бе редно и какво не , но аз послушах сърцето си,и честно казано не съжелявам ..! Вече втори месец се чувствам най-специалното момиче на света..! Благодаря ти..!

 19. чувствам се ужасно понеже имам чувството че приятеля ми вече не ме харесва заедно сме от година и маи вече му омръзнах но аз много го обичам и ме беше страх точно да не му омръзна през 1 2 сме скарани и тои ме заебава постоянно като почна да говоря за това тои ми казва .. “ Стига си говорила глупости много те обичам “ .. Но имам чувството че не го привличам вече мн рядко почнах ме да се виждаме и това никак не ми харесва но когато почна да говоря за това и се цупи веднага мн е ревнив но маи почва да не му пука ще се побъркам вече моля ви кажете кво е това аз наисина много го обичам и тои твърди същото а не е такъв да изневерява и такива но маи му омръзнах и искам савет ;(

 20. Найстина много добре си се изразила.И много добре те разбирам бях на същото положение за първи път някой беше ме зарязвал заради друга… после той се осъзна и дойде при мен и знаеш ли… онази страст изчезна преди това трупах гняв мразих гу .. и накрая просто му казах че вече не е същото. Така че ако се върне по-добре не продължавайте най-много ше се отегчиш.Но ако искаш да си гу върнеш хах.. това е най-лесното нещо което едно момиче може да направи толкова са лесни… показваш малко плът и тапаците се лепят като въшки… В теб има още много хляб както е израза продължавай напред и никога назад… успех! 🙂

 21. Miroslawa, много правилно си го казала – „…толкова са лесни… показваш малко плът и тапаците се лепят като въшки… “ 🙂 Наистина е така, но пък вие жените сами си решавайте какъв мъж искате до себе си – „тъпак“ или просто някой, който може да мисли и с горната си глава…

 22. ттт, не случайно често се намира някой да каже „Случи ми се това, от което най-много се страхувах!“ Ако само си мислиш че си досадна и т.п., няма начин да не станеш такава. Зарежи тия глупости, не привличай нежелани събития с опасенията си. Има толкова много неща, които изискват вниманието ти, за да се получи нещо наистина добро от тях. Занимавай се с тези неща.
  Мисля, че етапа, на който сте е доста често срещан и едва ли има някой да не е минал през нещо подобно. Съветът ми е да изхвърлиш опасенията и да потърсиш искреното сближаване (на едно по- пълно ниво от преди). Не е нужно да сте по цяр ден заедно, нито да му натрапваш присъствието си. Нужно е искреното ти внимание. То ще те води в правилната посока, защото така ще започне да го разбираш по- добре. От написаното от теб личи, че той би оценил това и вероятно го заслужава. Може да звучи като изтъркано клише, но мисля, че точо сега е момента да направите голяма крачка напред в отношенията си, чрез едно по- качествено общуване, което задължително трябва да се гради върху доверие и добра воля. Иначе рискувате постепенно да се отчуждите съвсем и животът да ви раздели. Преоткрийте се – всеки себе си и един друг, все едно не сте се познавали досега. Ти първа си констатирала застоя, затова направи го първо ти – намери зрънцето добро в себе си и го посей (от него ще поникне едно прекрасно цвете). И се наслаждавай на неподозираните възможности, които ще се открият, щом само вземеш твърдото решение за промяна и за движение напред!

  Miroslawa, О да, наистина, така веднага ще й се лепне някоя муха. Но за какво й е муха, да те попитам? Нали знаеш къде се лепят мухите?
  Затова й казвам да стане това, на което се спират пчелите, и от което правят меда.

  emotion, както са констатирали доста хора, приятелят ти е бил ревнив, защото е имал проблем със самооценката си. И е постъпил незряло, като се е хвърлил в нова връзка по този начин. Минали са две години от случката и сигурно няма смисъл да пиша, но все пак: При какво условие би имало смисъл да подновите връзката си? Определено би могло той да е прозрял комплексите си и да е положил усилия за собственото си израстване. Ако е успял да го направи и дойде при теб вече като нов човек, тогава си струва да го приемеш, естествено само ако и ти още го желаеш. Такава промяна не може да се скрие. Човекът ще бъде открит, уверен и няма да те притеснява по никакъв начин. Няма да е останала и следа и от ревнивостта му.

 23. Аз преживях същата история и знам колко те боли!!! При мен обаче беше по-зле, защото другата е най-добрата ми приятелка ! Колкото и да боли трябва да се бориш, а не да се предаваш. Ще мине много време, докато го забравиш, ала това не е края на живота . Пожелавам ти успех в любовта! И помни, че не първият, няма и да е последният. Светът е пълен с мъже!!!

 24. Ами просто този човек ще разбере че е направил най-голямата грешка в живота си ноо вече ще е твърде късно и ти ще си го забравила и изтрила от съзнанието си напълно.Тогава той ще се почуства както си се чуствала ти тогава !! Нека разбере болката ти !! А аз ти пожелавам много късмет и за напред и много любов !

 25. Това,което си написала е наистина много добро,но не трябва да се натъжаваш заради това момче. На мен ми се случи нещо много по гадно,беше преди около 4 месеца. Аз го обичам неописуемо много,никога към никого не съм изпитвала тасива чувства,но ето,че той сложи края … но въпреки всичко,от самия край аз се надявам,че той ще се върне. Все пак зависи какъв е характера на човека. Аз опитах да започна на ново с други момчета,но не можех … болеше ме повече когато съм с някой, отколкото когато съм сама. И така реших да си остана сама и да го чакам … и на скоро той ми призна че отново е започнал да изпитва нещо към мен. Не всичко е възможно, но когато искаш нещо много силно,то рано или късно ще стане. ;]]

 26. виж мила в момента съм на това положение и разбирам колко много те боли но разбери че всичко ще е наред опитай се да намриш друг покажи му че верче не те интересува да видиш колко бързо той ще те моли не ти него 😉

 27. виж.. на мен ми се случи почти същото, както и на всеки човек се случва, предполагам.. обичахме се много, бяхме неразделни, разделихме се. скарахме се и повече от година не си говорихме, аз така и не го забравих и често мислех за него.. бях с други, но не се получаваше и с никой не се чувствах както с него.. казваха ми, че той не струва, че не ме е заслужавал и че не си заслужава да страдам заради него. е да, но сега той се върна, уж променен. аз винаги съм знаела, че това ще се случи. всички ме съветваха да постъпя с него по различен начин, но аз реших да послушам сърцето си. сега отново сме заедно и се чувствам идеално. явно той е моето момче. смятам, че и твоето ще те потърси отново някой ден и ако това се случи – само ти ще знаеш как да постъпиш – дали да го пренебрегнеш и забравиш или да го приемеш отново. сърцето ти ще реши. а ако това не стане, значи просто не трябва и той не е правилния. и… наистина не се опитвай да го забравиш, като си с други, така боли още повече. предполагам, че ще дойде момент, когато ще си превъзмогнала всичко и тогава ще дойде истинската любов.. времето ще покаже… пожелавам ти късмет! 🙂

 28. много ми харесва този сайт който е хубав според мен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *