Жената, която не проявява ентусиазъм

Понякога в хода на съблазняване ти се срещаш с явление, което може да се нарече "жена без ентусиазъм".

Това са жени, които:

1. Много неохотно предоставят информация за себе си; и
2. Не обичат да изпитват силни емоции.

Отначало е необходимо да се справиш с втория проблем, като се примириш временно с това, че по повод на информацията за себе си такава жена е самата дискретност. Тя се държи като играч на преферанс, който притиска картите към себе си, за да не позволи на никой да ги погледне.

Ако някога си се опитвал да намериш обяснение от такава жена на въпроса: какво цени тя във взаимоотношенията и в отговор получиш дълбоко и глухо мълчание, значи си се сблъскал с жена именно от този тип.

Такава жена не предоставя никаква информация за себе си освен ако, разбира се, не чувства особена връзка с теб. Това може да се превърне в проблем - особено в началото, когато се опитваш да създадеш усещането за особена връзка, но връзка още няма, а ти нямаш и информация за създаването й.

Жените от втората категория просто не обичат да изпитват силни емоции. Понякога това е въпрос на съзнателен контрол от тяхна страна, понякога - на доверие към партньора. Решението и в двата случая е в това, да се предизвика меко изменение в състоянието на съзнанието, в което те да бъдат по-откровени, но не до толкова, че да се изплашат от чувствата си.

Това можеш да направиш с познатата ти вече техника пик на преживяванията. Тази техника може да бъде използвана за предизвикване на изменение в състоянието на съзнанието практически във всяка една ситуация.

Източник: lover.ru

сподели бутон

2 мнения за “Жената, която не проявява ентусиазъм

  1. Добро пояснение. Странно покрай тези празници как са се омълчали всички. Интернет изглежда празен 🙂

    По темата: Някои момичета дразнят с това, че са подтиснати, срамежливи и знам ли още какво. Според мен по-добре човек да не се занимава с такава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *