Имам проблеми със запознанствата!

Знaчи, не знам дали е точно проблем, но според мен е така. На 17 години съм и много трудно, даже невъзможно е за мен да се запозная с момиче. Мнoгo се притеснявам, не знам защо съм такъв. Иначе, нямам проблем със момичета, които познавам. Говорим си, въобще не се стеснявам, каквато и да е темата, но когато нещата опрат до непознати момичета, ми е много трудно. Много пъти съм искал да се запозная с няколко момичета, по отделно, нали.. но много се притеснявам, какво да кажа. Имам чувството, че ще изглеждам, като пълен тъпак и че ще ми се изсмее и ще ме отреже и че ще стана за смях, но не знам, какво да правя... Ако можете да ми дадете някакви съвети, нещо което да ме улесни или нещо което да ме "надъха"... Просто съм отчаян и реших да се обърна към вас.

социални мрежи

8 мнения за “Имам проблеми със запознанствата!

 1. Ако си чел мои коментари сигурно си разбрал, че и аз го имам този проблем….честно казано всеки един мъж го има в малко или голямо количество.Какво мога да те посъветвам….колкото и банално да звучи – опита(практиката) му е майката.Колкото повече се запознаваш с момичета, толкова по-лесно ще ти е следващия път.Дръж се на ниво…гледай се през техните очи.Не си мисли че ще изглеждаш като тъпак, а точно обратното…накарай ги те да се засрамят!И даже да те отреже, реагирай така, сякаш не ти пука, сякаш тя губи.И за какво би ти се измяла!?Ако си се държал на ниво…няма да има причина.Единствена й нещо за разказване ще бъде нещо от сорта:“Днеска един пич ме заговори, а аз тъпачката, го отрязах“
  Та най-важното е:Практика, и „самочувствие“.

 2. Ако питаш мен, щом ти е толкова трудно можеш да започнеш с грозни (просто ей така да не се притесняваш) и като започнеш да свикваш с тях, можеш да започнеш с някоя, която ти харесва.Като цяло по тази тема може да се пише доста, но важното е да не изглеждаш сякаш искаш да се ожениш веднага за нея, а просто да си говорите.. бъди някак небрежен : ) не им прави комплименти!!! Дръж се уверено (като имаш опит ще ти е по-лесно), така че да контролираш нещата.И ако не започнеш сам да се харесваш няма как да започнат и останалите, така че поработи над самочувствието си, а за да имаш по-добро самочувствие трябва да направиш нещо за себе си..

 3. Всичко е до опита…бягай навън и ги почвай наред(започни с по бевзрачните и преминавай все на по високо ниво)… В момента ти си винивен за нещастието на много жени, породено от това че не са с теб..ИЗлизай и ги ощастлеви..Ти си човека..Всичко е до практика, и най важното е да подхождаш с нагласата ,че тя може само да спечели от запознанството ви, а кога нямаш успех просто си казвай „Тя губи, следващата“( на всеки му се е случвало да не сполучи с някоя мадама важното е да не се отказваш),
  Бягай навънка да се запознаваш с много готини мацки и да не забравиш после да разкажеш какво се е получило!!! Бъди мъж и забрави за притесненията си !!

  П.С.Ето един съвет който може и да ти свърши работа: Когато се запознаваш с ново момиче си представи че е някоя позната с която се знаете от мн време.

 4. Колегите по-горе са прави!
  Свикни с мисълта че ти си пич! Големи мъж! Свикни с мисалта, че не може така да се притесняваш! Забранено ти е!
  За да се получи нещо в тоя живот (не само с жените) трябва да бъдеш найстина много самоуверен!
  Сигорно ти се е случвало да станеш сутрин и да се почустваш като бог…
  Точно в такива дни е хубаво да действаш. Започни с по-лесни цели! За да придобиеш самочуствие! Отначало когато започнах да се састезавам, човека който ме учеше, бати денко бок да го прости, ми организираше лесни састезания. В който да побеждавам! Така повярвах, че мога да победя всеки. И ми беше много полезно!
  Не трябва да ти пука дали ще те отрежат. Разбери че всяка жена е възможност! И ако я истарвеш, нямаш оправдание! Не си струва да истърваш толкова много жени, само защото те е срам! Няма такива работи!
  Направо си задължен да свалиш жената която ти харесва!
  А сега отиди на място кадето има много жени (библиотека, супер маркет, магазин за дрехи и т.н.т.) харесай си някоя и я заговори! Имай предвит, че даже да не се полочи нищо тя вече ще те познава. И след някой друк ден ще се засечете на улицата, тя ще бъде с нейни приятелки, с който ще те запознае! Който от своя страна ще те запознаят с други тяхни приятелки. И така ще се запознаваш с се повече и повече жени!
  И в един момент след известно време. Вече ще познаваш страшно много жени на който си направил добро впечетление, бъди сигорен че поне 20-25% от жените с който се познваш имат жалание да излезете на среща!
  Нищо не печелиш от срама. За това го игнорирай!!!

 5. ще се опитам да игнорирам срамежливостта само че какви думи да кажа не знам с какво да започна , това е най-трудното :/

 6. При мен беше същото,но постепенно свикнах,сега проблемът ми е като ги заговора за какво да говора ебаси,немо да измисля тема ,която да поддържа разговора…също се чуда и как да ги накарам да излезнем някъде без да изглежда като среща,но да се навият…проблемът с първата целуфка също е малко сложен но няма какво да губя ако не опитам..дайте помощ малко 🙂

  п.с. аз също съм на 17 🙂

 7. Хора, отпуснете се. Не мислете, какво ще се случи, като я заговорите. Ако се притеснявате да не ви отреже, едно на ръка, така да се каже „си го просите“, защото такива сигнали излъчвате, но и губите от концентрацията си, разсеивате се от ситуацята и така гъвкъвостта ви критично намлява, а тя е най-важна. Няма, кой знае, какво значение, какво точно ще кажете. Всяка ситуация е различна, няма как да използвате един и същи „репертоар“, който предварително сте назубрили вкъщи. Така че, отпуснете се и действайте според ситуацията. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *