Свалки на работа – искам колежката!

Така, хора сега тук има един много сериозен проблем 🙂 Въпреки че пускам смайлита, определено положението ми не е розово. След ужасно дълга серия от неуспешни свалки, определено отново нещата отиват към неуспех. Самочувствието го няма никакво и идеите липсват също.

На работа има една много готина мацка и след като разбрах, че си няма приятел, успях да се сприятеля с нея и да я накарам се чувства добре в моята компания, но нещата удариха на камък и тя учтиво ми отказа. Оттогава мина доста време, но явно все пак и е приятно да си бъбри с мен, аз също се правя на куул, че не ми е криво за това, че ме  е отрязала, и отношенията ни са все така топли.

Понякога се случва да излизаме в големи компании, със сигурност мога да кажа, че се случва тя да отговаря на флиртовете ми, но когато се опитвам да се отклоня от леките свалки и да я поканя на среща тя ми се измъква. Не съм безразличен за нея, но дали просто си чеше самочувствието или я възпира това че сме колеги на работа не знам.

Ако някои има други идеи, освен да спра да се занимавам с нея, ще му бъда благодарен. А и между другото забравих да спомена, че май яко се зарибих вече, отначало ме привличаше само сексуално, но въпреки това не съм й правил някакви брутални неприлични предложения, та да си мисли, че искам само да спя с нея.

А сега вече почвам да полудявам, че не ме харесва или аз не знам. Помагайте! 🙂

споделяне в социални мрежи

34 мнения за “Свалки на работа – искам колежката!

 1. Според мен, ако една жена не те харесва, няма начин да промениш това.

 2. Все-пак мацката лека поддава на флирт, значи има някаква вероятност нещата да се получат. Продължавай с опитите си, бъди по-уверен. Рано е да се отказваш, според мен. Опитай се отново за я изведеш – това е най-важното, да успеете да бъдете сами. Колегите в случая само ще ти пречат и ще те разсейват.

  Има и друга страна – не е много добра идея да си вадиш оная работа на работното място. Имай го предвид!

 3. неписано правило е да избягваш всякакви по-дълбоки контакти на работното си място
  лафа „там където си вадиш хляба не си вади оная работа“ сигурно си го чувал
  и може да ти спести много неприятности

 4. според мен си намери друг обект на чувствата ,явно девойката не те харесва достатъчно,а е просто любезна с теб(от личен опит ти го казвам-имах такъв колега ,много е натоварващо) а ако тя има някакви чувства към теб ,колкото по малко внимание и обръщаш толкова по скоро ще ти ги покаже.

 5. До сега където и да съм работила свалки, закачки и др. такива винаги е имало, така деня минава по-бързо и е по-приятно, но това не значи че задължително има чувства. В сегашната ми работа всички колеги знаят че имам приятел, дори го познават, но това не пречи пак да си говорим глупости и да се хилим, идеята ми е че да може мацката да ти се кефи, но просто като готиния колега с който може да се държи свободно и непринудено.

 6. Пич, действай по-бавно. Не всяко отговаряне на някой флирт, означава, че е готова да излезе с теб. Дръж се, както се държиш винаги с нея, но не я кани на среща. Нека да се почувства удобно в ситуацията в която я поставяш с флиртовете и закачките си. След време я покани отново, но не с „изкаш ли да излезеш с мен на среща?“. Просто я покани на кафе или обикновено излизане. Не поставяй предварително отношенията ви в опредлени „релси“ по които те трябва да се развиват. Образно казано, не се опитвай да прекараш влака от там от където ти харесва на теб, а от там където има релси. Иначе няма да стане, ако ще да буташ или дърпаш, колкото сили имаш.. просто няма да се получи. Виж къде има релси и тръгни по тях. На разклоненията, вече можеш да избираш на къде да побутваш отношенията ви. Но много важно – не бързай. Ако се закачате известно време, но не я каниш, даже на нея самата, може да й се прииска. 😉

 7. На мен ми се случи същото. Говори с мацката сериозно по въпроса.
  Мен ме отрязаха, а като гледам симптомите, и теб ще те отрежат, но все пак не се знае. Така или иначе, за да ти свършат мъките, според мен трябва сериозно да си поговорите на 4 очи. Успех!

 8. 1. СПРИ! С това, което правиш, си се превърнал в приятел-слушател! Тя ще се наслаждава на емоционалния комфорт, който й носиш и ще търпи флиртовете заради него, но ще ти се радва като на приятелка! Това ли искаш??
  Хетеросексуалните жени си падат по мъже!!! НАИСТИНА не трябва да ти пука – и не трябва да се усукваш около нея! Бъди мъж!

  2. „Където си вадиш хляба, не си вади оная работа!“… макар че едва ли ще ме послушаш.

 9. Приятел.., следващият път когато мацката ти се излигави с чувствата, кажи и че си сериозен мъж който смята да създаде семейство и неси очаквал че може да хлътнеш по такава курва, като нея.
  Това няма да е обида, ако има как да погледнеш себе си и нея отсрани ще остановиш, че си казал истината. За другото немисли, господ си знае работата..!

 10. Май така праят жените с по-сериозните мъже. Може за съпруг да те иска. Помисли си.

 11. Приемам всяко едно мнение. Благодаря, наистина помага за избистряне на мислите 😉

 12. Мисля, че на първо място е работата, която ви свързва и която е по важна и за двама ви. След време ще го осъзнаеш, че по добре че не се е случило..

 13. Тя просто се забавлява, възприема те като „приятелка“. Всичко ще завърши катастрофално. Знам го от личен опит. 🙁

 14. Поговорката „кадето си вадиш хляба, не си вади уная работа“ не винаги е закон! Много зависи от колегите ви! Какво мнение имат за двама ви поотделно!
  Аз съм имал връзки на работа, само сексоални разбира се, всичко беше надер!
  Тя даде ли ти някакво обяснение за това, че те е отрязала! Ако ти е казала нещо като „не си мой тип“ няма защо да се тровиш и да продалжаваш с опитите!

  Направил си грешка като си се сприятелил с нея. Почнал си отзад на пред.
  По мое мнение. Забрави че имаш готина колешка и фокосирай друго женско сащество!
  Но разбира се ти няма да ме послушаш, както и аз не бих се послушал. За това не ти остава нио друго освен още един път да се опиташ да излезете. Покания под предлог, че ще обсъждате нещо свързано с работата ви! Ако нещо вземе да се дърпа кажи „почти съм сигорен, че няма да те закачам“. Ако излезете в хода на разговора се опитай да разбереш какво й е мнениет за връзките на работното място. Най-вероятно това я притеснява.
  Ако след това не ти върже махай я. Виждал съм много пъти как междо мъж и жена има флирт и то много сериозен но в последствие нищо не се полочава. Някой жени просто им харесва да флиртуват. От друга страна възможно е да бъркаш флирта с това контактноса и освободеноста и по отношение на тебе!

 15. „Според мен, ако една жена не те харесва, няма начин да промениш това.“ Ловъре много подценяваш жените.Аз съм с мнението, че една жена може да смята, че си най-големия глупак на планетата, а на другия ден може да е влюбена в теб.Нали знаеш, че са мноого алогични същества..

  „Приятел.., следващият път когато мацката ти се излигави с чувствата, кажи и че си сериозен мъж който смята да създаде семейство и неси очаквал че може да хлътнеш по такава курва, като нея.
  Това няма да е обида, ако има как да погледнеш себе си и нея отсрани ще остановиш, че си казал истината. За другото немисли, господ си знае работата..!“

  по-тъпо нещо не бях чел.. к’ви сватби, к’ви 5 лева?
  Ако питаш мен се вслушай в коментар #6 и #8, а другите забрави.Няма смисъл да си говориш с нея на 4 очи и да я каниш постоянно.За к’во да си говорите?Да я уплашил ли искаш?Между вас няма нищо, че да го обсъждате на 4 очи.Освен това всичко става прекалено директно така, а повечето жени не обичат директните неща.От написаното разбирам, че явно и тя не ги обича (все пак не знам точно каква е ситуацията).А по другия въпрос, ако директно я поканиш без да си създал привличане не очаквай да подскочи от радост и да хукне с теб където искаш..
  Има много жени, които са хубави и се държат мило с всички за да ги харесват, но това не означава, че и тя те харесва.Тези жени са доста коварни, щото често хлътваш по нея без да знаеш откъде ти е дошло.
  Според мен се вслушай в двата коментара, които ти казах.
  Бъди мъж.. не и бъди приятелка.Ти трябва да си онзи готиния, който флиртува с всички, но никоя не го има.Той просто се забавлява с тях.Накарай я да те пожелае.За да стане така няма хич да е лошо да излизаш и с други момичета (не е задължително да са най-хубавите, щом не ти върви..но все пак да има нещо.Да контролираш ти нещата, за да имаш достатъчно самочувствие.Щото като не излизаш с никоя и си концентриран само върху готината колежка започваш да я искаш повече и повече, а нещата, които най-много искаш, най-трудно и късно ги получаваш в повечето случаи).Затова по-добре излизай с други момичета и психически се абстрахирай от нея.Ти не я искаш!Когато тя види, че ти не си особено очарован от нея ще се замисли „ЗАЩО?“.Това ти дава голямо предимство, имайки предвид, че тя в момента знае, че си хлътнал по нея.Може да няма чувства към теб, но само факта, че ти не я искаш ще те направи по-интересен за нея.
  Освен това наистина си започнал отзад напред.Вие трябва да станете приятели, когато започнете да излизате.Преди това трябва да флиртувате и да създадеш привличане, ако започнеш директно с приятелските отношения убиваш тръпката.Има още доста по темата, но ми омръзна да пиша.
  И все пак ако искаш да съм максимално искрен просто я забрави 🙂 Ако след време се поотракаш може пак да опиташ с нея.. 🙂

 16. Накарай някоя друга твоя приятелка да ти се обажда честичко, докато си на работа. И СМС-и да ти праща. Нека да идва отвреме-навреме да те взема от работа. През 2-3 дни излитай веднага в края на работното време, отказвайки покани за кафета, бири и пр. с колеги. Отиди на някой филм, театрална постановка, концерт, и после коментирай впечатленията си (без да споменаваш дали си бил сам и ако не, с кого си бил). Някой уикенд отиди извън града и донеси снимки (само пейзажи). И т.н.

  Все едно че си имаш гадже, но пазиш дискретност, защото това си е твоят личен живот.

  Същевременно разреди контактите си с твоята колежка. Не да бягаш от нея, просто „загуби инициатива“. Дръж се приятелски, както преди, дори подчертано приятелски. С майтапите, закачките, всичко. Но в никакъв случай не я гледай с кравешки поглед, това би разрушило цялата стратегия 😉

  Работата е там, че за една жена мъжът става по-интересен, когато трябва да бъде завоюван. Когато се предлага на тепсия, обикновено бива отхвърлен. Жените нямат нужда от роби-поклонници, а от самостоятелни мъже.

  Освен всичко друго, при връзка с колега една жена винаги се опасява, че тази връзка ще бъде дразнещо очевадна. Дискретността при измислената ти връзка ще успокои колежката ти, че няма такава опасност.

  То и не трябва да има, де – при връзка в службата човек по правило трябва да бъде доста по-дискретен, отколкото иначе. Дори и всички колеги да са наясно, демонстративните лични отношения дразнят, и често водят до куп всевъзможни проблеми.

  Успех! 🙂

 17. Здравей Mr Rochelle ,

  Реших да се включа и аз към разрешаването на твоя прблем.Аз лично не видях нито един полезен коментар с изключение на един -два които те окуражават.

  Момчета като се отказвате от целите си подсъзнателно поронвате самочувствието си.Никога не се отказвайте като искате нещо.Ще кажете ама то с тази точно няма как : какво ли не опитах : няма надежда и всякви излишни заключения.ЗАПОМНЕТЕ : НЯМА ЖЕНА ,КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА НЕЗАВИСИМО – НЕЗАВИСИМО КАКВА Е !!!!!!!!! Просто сменете тактика и поведение , но не явно ,защото тя ще реши ,че го правите за да й се харесате ,а това стане ли вече ставате жалки и смешни в нейните очи.Просто научете тактиките ,а не отказвайте човека.

  Mr Rochelle аз лично за това момиче виждам 90% вероятност да успееш да я имаш както намериш за добре.Дали просто за секс или за нещо по-сериозно ти ще решиш след като вече я имаш.
  Моя съвет е следния:
  Незная какво работиш – офиси или нещо друго има значение ,но ти ще преработиш инфото според ситуацията и сферата ,в която си.

  Жените харесват мъжкари ,които изпъкват ,такива на които останалите им имат респект и обсъждат непрекъснато било то с клюки или комплименти ,добри или лоши – ти владееш социалната среда щом се говори за теб.Скандален и интересен или безскрупулен и сериозен , еднакво привлекателни са тези черти.Направи следното (опитай).Всичките ти колеги без нея са единствената ти цел.Всеки един/една от тях трябва да са горди ,че работят с теб.Да говорят ,да ти се усмихват като се разминавате.Не им спестявай най-простички комплименти колкото да ги накараш да се чувстват добре без да си помислят нещо друго.Мъже и жени -тук няма разлика.Към всички комплименти ,към всички сериозно отношение ,към всички доказване за стойностен и труден за откриване мъж.Накарай колегите ти да ти подражават ,а колежките ти да те желаят.Не е до визия ( и тя е важна ,но ти сам преценяваш тук дали да променяш нещо или не) , до държание е, до комуникация ,поведение и отношение към хората.От опит ти казвам ,че жените полудяват като видят някой който владее цялата компания ,който общува безпроблемно ,готино ,елегатно без смут ,без замисъл.Подсъзнателно ги привлича.Направи всичко това и същевременно през цялото време се отдалечавай постепенно от тази колежка.Не явно – постепенно!Нека пред очите й ти да се превърнеш в душата на фирмата и да притежаваш вниманието на всички ,докато нея леко по леко подминаваш само на здравей как си и отиваш моментално да си лафиш с някоя друга.Тя ще се побърка ,ще се чуди какво става , как така всички получават това твое толкова ценно за всички внимание ,а тя не… Повярвай ще си го поиска обратно повече от всякога! и когато дойде ти ще я резнеш елегантно.След няколко опита можеш да се пречупиш (сякаш не си искал предишните пъти 🙂 ) и да я имаш неповторима истинска и желаещата искрено. Опитай мой човек.Себеокуражи се и действай !

  Искрено ти желая успех.Гарантирам ти ,че ако не си срамежлив и изпълниш всичко точно без някакви големи грешки ще постигнеш МНОГО.Погледни го така не само ,че няма нищо за губене ами и дори и да не я имаш нея накрая кой знае пък може да имаш цялата фирма – приятели ,приятелки , интимни отношения. Не го мисли ,не бъди като тези които се отказват ,защото те не разбират ,че като се откажат сега и следващия път ще се провалят защото на подсъзнателно ниво те усещат провал и няма воля за креативност и себенахъсване – именно нещата ,които помагат да спечелиш жените !

  С теб сме момче …

 18. Здравей Mr Rochelle тук има толкова матерял че едва друга иформация просто ще е излишна все пак силно ти препоръчвам да се предържаш към Majestic това е най – доброто решение. Ако той не беше писал щях да ти кажа същото с други думи следвай го.
  Това е.

 19. monkey see – monkey do
  спри и да й обръщаш внимание и да й тичаш по дупето и сама ще дойде, когато спре да й се гали самочувствието….
  жените не искат „кученца“ до себе си

 20. изглежда мадамата има стил, щом знае как да те накара да хлътнеш толкова 🙂
  дори това само по себе си би трябвало да те стимулира да опитваш по-усърдно :р

 21. Поръчай си някое Бентли и/или Ролс-Ройс и след 1 година колежката ще е в ръцете ти (без значение дали е свободна когато вземаш колата, или не).

 22. Може пък грешката ти да е именно в това че не си и направил по-директно предложение :). Понеже пичката може да не иска сериозна връзка, само да те използва еднократно.

  Ако си по-грозен и по-беден от нея, значи тя не те иска за постоянен парньор, но пък по влиянието на алкохола може някой път да ти се отвори парашута.

 23. Постави въпроса ребром и толкова. Жените обичат да си директен и искрен с тях, защото много рядко им се случва.
  Все пак ние сме мъже. Не ни отива да се назландисваме месеци наред. Жените бързо разбират за какво става въпрос и само ни се подиграват зад гърба.
  Повярвай ми, каквото трябва, това ще стане!
  Един щастливо женен мъж 😉

 24. Евала, Majestic, перфектно.

  Mr Rochelle,вече си я накарал да свикне с твоите ласкателства и ухажвания,сега е момента да я озадачиш защо другите ги получват поне на равно с нея, а в последствие и повече.

  Кофти нещо са жените. Ако се държиш добре тях ще ти извадят сърцето, ако ги тъпчеш и дистанираш, ще ти лежат в краката.

 25. На работа не си вади коро или ако го вадиш не го размахвай! Пич заеби я , не и обръщай внимание, ама хич, Тя след 2 – 3 седмици сама ще те потърси! Ако не те потърси по-добре за теб! Ти ли си най-големия глупак, след като няма приятел, а казваш че е готина.Значи е готина само външно иначе може би е боклук щом е сама!

 26. Абе и да се ожениш и да не се ожениш , след 15 години ще те е яд!

 27. Горкото момче! Лошото е, че аз като жена правш същото, понеже много ме е страх да не ме нараншт. А ми е много притно, когато ншкой флиртува с мен. Пробвай пак. Пробвай до 3 пъти, но със срещи за кафе, едва ли ще ти откаже. Успех!!!

 28. Много интересно тука,за първи път влзиам.Приятел според мен причината е че те харесва но не вижда сигурност в теб.Дръж си се куул с нея,малко се отдръпни да видиш дали ще те „потърси“.Следи движенията,речта й,как се облича (спортно,официално и т.н.).Прави експерименти-прави нещо,което е възможно тя да прихване(от рода на подреждай парите в касата всеки път по един и същ начин-не ви знам къде работите споко,просто пример),следи дали ти се обличаш по неин тип или тя по твоя,гледай жестовете-твоите ли наподобяват нейните или нейните-твоите.Ако тя те имитира я хващай за задника

 29. Ехе -е момчета!!!! Ами,от вас научих много за мьжката психика по отношение на жените. Сега ще знам как да действам с един мьж. /с усмивка/

 30. Само не се заигравай че става опасно 🙂

 31. Нямаш нужда от помащ. Изживей го напълно. Няма нища по красива от това.

 32. Mr Rochelle, разбери колко сериозна е връзката й от колежки, с които споделя. Предполагам, че ако е готина мацка, която знае какво иска, ако й е стабилна връзката и мъжа до нея задоволява всички нейни потребности, нямаш голям шанс. Не се самозалъгвай, че има надежда от това, че ти отговаря инцидентно на флирта, предполагам си голям чаровник и й е трудно да устои.
  Не всички готини жени са кучки…. :). Тъй като смятам, че има връзка с мъж на който държи те съветвам да се забавляваш с други жени, докато не се случи нещо в живота й и тя реши да смени партньора си. Бъди около нея и я наблюдавай :), …. но не си губи времето докато чакаш…!

 33. доста неща научавам за мъжете от тези коментари.

  личното ми мнение е, въпреки че не познавам нито един от вас, че на тази жена определено и е приятно и интересно с теб. дали има нещо повече в мислите и ще разбереш, когато се опиташ за малко да забравиш чувствата си и я погледнеш отстрани (ако ме рацбираш какво искам да ти кажа).

 34. Симпатяги, имам същия проблем като нашия човек, ще приложа една две тактики, ако се стигне до полов акт – идеално, ако не – здраве да е. Мерси за изказаните мнения, които ще помогнат и на мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *