Тя иска секс, а аз имам чувства?!

При мен ситуацията е малко странна (или поне аз така си мисля),  защото с въпросното момиче се познаваме от 3 месеца, учим заедно (висше) и още на 2-рата седмица се започна с някакви прегръдки, после се галехме по време на лекции, целувки...

Докато в един момент, както си говорим, тя ми казва, че иска само секс! А аз вече бях хлътнал... говорихме си пак... и ми каза, че не знае какво очаквам аз (за след секса) и това я плаши, много си ме била "обичкала" и не е искала да ме нарани по какъвто и да е начин.

Това между нас е могло да прерасне в нещо много красиво и времето е било решаващо... Да я чакам ли ? И докога да я чакам... да мине всички от курса и тогава !? Какво да правя ?

share button

23 мнения за “Тя иска секс, а аз имам чувства?!

  1. Еми изчукай я, докато ти е навита, поне това да ти остане. Пък знаеш ли, може да се влюби в теб. Колко хора си мечтаят да са на твоето място… и да не се влюбва…

  2. Изчукай я! Но се постарай да го направиш възможно най-добре, в никакав случай не и показвай че имаш чуства, просто бъди мажага и я чукай докато ти пуска. От друга страна щом иска секс от тебе шанса да пойска връска е огромен, но щом смяташ че ще „да мине всички от курса“ не съм сигорен дали засложава чуствата който испитваш. И въпреки сичко чукай и толкова- може пък да се представиш блестящо и нещата да потрагнат!

  3. Сори но не ми се вярва че тя ще хлътне по теб както ти по нея поне й дай това от което има нужда.

  4. Ако мислиш, че можеш да караш само на секс давай няма какво да изгубиш, стига да си готов да можеш да издаржиш на това което те очаква. Защото искайки само секс един ден ти ще се събудиш, а тя ще те изрита от леглото и ще ти каже че вече си има друг и не иска да има нищо общо с теб.

  5. Аз си мислех, че не съм го публикувал(хаха)…..мислех да добавя още нещо(но няма значение)….. Аз иначе естествено, че ще я изчукам….но тя си играе с мен….като съм далеч от нея, тя идва до мен, а като се приближа аз, се дръпва, а и прави неща който, ако няма чувства към мен едно момиче не би направило…..мерси все пак 🙂

  6. „Ако мислиш, че можеш да караш само на секс……“
    Мога да карам известно време…..но малко или много се привързвам към нея…..иначе за останалото съм сагласен….. но дали иска само секс, не мога да разбера.

  7. Какво значи „само“ на секс. Вие до сега не сте стигнали до там и въпреки това вече има нещо между вас. Най-добре прави секс с момичето. Щом и двамата го искате и както manowar казва не показвай много чувства. Следи нея и ако тя показва чувства показвай и ти, но винаги гледай ти да показваш малко по-малко от нея. Винаги бъди една крачка по-назад с твоите чувства. Ако тя направи една крачка назад, ти прави две назад.

  8. А бе ти си луд! Жената ти вика „искам секс“ ти се дърпаш! Какво има да му мислиш толкова, особено след като я харесваш – трябва да си пълния мъхльо, за да не се сетиш какво трябва да направиш. Жената ти го е казала в прав текс, а и тук всички ти го казват! А иначе 99% е сигурно, че после ще поиска и още нещо (особено ако и хареса и секса), а и щом има игра – ясна е работата. Дори и да е само за секса , дори и да се получи нещо и после да сдухат нешатат – всичко хубаво си има край – по един или по друг начин ще свърши. Просто не го мисли толкова – наслаждавай се на момента и толкова. Успех и да кажеш после какво е станало!

    ПС: моля да ме извините за грубия език просто не се сдържах….

  9. 😀 Спокоино бе, не че се дърпам…..както написах и по горе ще и дам секс 😀 Просто исках да знам какво да правя за да я задържа по дълго….. не съм глупав!И мисля, че някои тук е по опитен от мен и да ми даде съвет !!!!

  10. AIG: Добре че му го каза. Понякога трябва малко по-груб език, за да се мотивира някой да свърши нещо.

    Момче, ако има някакъв проблем да спиш с нея – не се притеснявай. Може да ти е първа – пак не е проблем. Важното е да действаш уверено!

  11. Прав си Кашони! Тук има милион теми в които се обяснява, че най-важното е да си уверен в себе си! (Това се отнася както за жените, така и за мъжете!) Така че като почна да чета за поредния мъж дето не знае какво да прави или иска… е как да не полудее човек … и точно след такова нещо идва репликата „Има ли още истински мъже!?!“ ! Това се отнася за конкретния господин дето сам не се знае какво иска, за останалите – знам че сте печени … А mazazel да не ми се сърди, а да се стегне малко и да бъде истински мъж!

  12. Вие или не четете, или не можете да ме разберете…… няма никакъв проблем да спя с нея !!! Знам какво искам !!! Проблема е, че не съм сигурен какво точно да направя за да я задържа за повече !!!
    Много ви Мерси все пак 🙂

  13. Само да добавя едно нещо. Поискай си ти, не чакай тя да дойде при теб и да ти каже искам да ме …… здраво. Обади и се покания да излезете и после я попитай дали иска да отидете към вас или към тях само двамата.

  14. Мазазел: каквото и да иска тя ще го разбереш по един или друг начин. АИГ ти каза: Бъди уверен. Не показвай силнен интерес към нея. Дръж се леко дистанцирано.

    Според мен си събудил достатъчно интерес в нея. Сега го задръж така. Колкото толкова.

    Успех

  15. Мазазел, само още едно нещо да добавя. Това че много те „обичкала“ е евфемизъм за това, че те смята за прекалено слаб и раним, т.н. не си истински мъж. Ако сега, когато можеш да имаш тази жена се ослушваш и нищо не направиш, представи си как ще се чувстваш, когато тя си намери мъжкар да я … и продължи за си те обичка. Затвори очи и си го представи… Усети ли болката? 😉

    Направи мъдър избор! 😉

  16. mazazel, от какво се плашиш? от това, че може да бъдеш изоставен? …. разочарованието и любовните раздели са част от живота и те те обогатяват емоционално, израстваш…. заслужава си. това колко нещастен ще се чувстваш зависи от теб.
    до колкото познавам мъжете после цял живот ще си спомняш за пропуска, ако не правиш секс с нея сега.
    ….секса може и да прерасне в голяма любов, няма как да разбереш, ако не опиташ!!!

  17. Незнам защо не ми одобряват коментарите…. нито се дърпам…нито има проблем да спя с нея !!! Проблема е, че не съм сигурен какво точно да направя за да я задържа за повече !!!

  18. Според мен тя бяга от обвързване. Харесвате, иначе не би имала секс с теб, но като си казва „Аз не съм с него, свободна съм“ се успокоява, че нещата са така. Моят съвет е да си продалжавате така със секса, но го прави както знаеш, бъди себе си, но само там. В останалото време следвай правилата й и си флиртувай и сас другите момичета. Нека тя види, че ти не мислиш само за нея и тогава тя ще почне да ревнува. Но виж зависи как правите секс и също какво правите заедно. Не си ли усещал, че мн от момичетата за да се влюбят им трябва хубав секс, а не чукане..?

  19. Ok, mazazel. Не сме те разбрали.

    Защо коментарите ти са били задържани за одобрение, не знам. Един от моите също беше задържан и тогава забелязах и твоите. Всичко съм одобрил. Не мисля, че става дума за някаква цензура срещу тебе, а просто грешка.

  20. „All That Jazz“ Какво имаш в предвид да направя мъдър избор ? Чук и гек ? Иначе вече се опитвам да и покажа, че съм мъж 😀 (някакси ми е смешно) а до колко успявам, незнам….

  21. Го6о ти си луд мом4е незнам има 3 милиарда мадами само това ште ти каам

  22. Темата ти е доста стара (представи си откога не съм влизал), но като цяло това, което мога да ти кажа е да се възползваш от това, което се е получило (ако до сега не е приключило всичко.. не съм чел на горе). Щом тя иска секс – прави секс с нея.. после само ще си покаже накъде ще отидат нещата. Понякога и то не рядко секса за една нощ е повод не само за запознанство, а и за връзка.. на кого му пука какви са били плановете преди самия секс?!?

    Направи ми впечатление, че си написал „И докога да я чакам… да мине всички от курса и тогава !?“.. ако тя е с манталитета да мине всички от курса, то няма да е само вашия курс 😉 И в този случай идва въпроса какви чувства, какво „нещо много красиво“, какви 5 лв.???

    Нямам време да напиша всичко, което имам да кажа, така че за сега, ще се задоволиш с това.

    П.П.: До ушите ми достигна, че искаш темата ти да бъде изтрита. Интересува ме защо. Ако имаш основателна причина, няма проблем – ще я изтрия, но съображенията ми да не го напркавя още сега са, че всяка тема, може да послужи на някого да си спести една грешка в живота и много болка покрай нея.

  23. Научих доста и това вече е минало. Аз я записах само като чернова и има доста неща който не съм написал(не съм и мислил да я публикувам) А искам да я истриете защото, доста познати я видяха и разбраха, че съм аз, и стана конфузно, не искам да стига до въпросното момичето 🙂 ако решиш да не я триеш….ще го преживея 🙂 ( виж коментара над твоя 😛 )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *