Идеи за директни опънъри

Четох една книга на английски в която се използват директни opener-и, които носят най-голям риск жената да те отхвърли и да не иска да говори с теб, но ако изглеждаш уверен и имаш правилен език на тялото, и си се погрижил за външния си вид, би трябвало да работят. Предимството е, че ако успееш да "отвориш" с тях, много по-лесно преминаваш към нормален разговор, от колкото, ако използваш индиректни.  Проблема е, че там бяха на английски, нещо от сорта на "I like you, I want to get to know you" (Харесваш ми и бих искал да те опзная), или "You are cute" (Сладка/Привлекателна си), "You are the person here I most want to meet" (От всички хора тук с теб най-много бих искам да се запозная). На английски ми звучат добре, но на български ми се струват малко дървени... Та въпроса ми е някой от Вас използва ли този начин да заговаря момичета и с какви изрази, които да звучат хубаво на български?

spodelime

48 мнения за “Идеи за директни опънъри

 1. Аз не използвам подобни опънъри.

  Според мене няма нужда да казваш на момичето, че е сладка и че я харесваш. Ако я заговориш тя веднага ще се досети и сама, че я харесваш.

 2. Всъщност и аз не използвам тези опънъри понеже не съм достатъчно добър в тях, най- често използвам в зависимост от ситуацията, или пък ги питам за мнението им по някой въпрос, свързан с връзки или човешки взаимоотношения (не за мен специално) и ми харесва как стават работите с тях, но те са подходящи ако момичето седи някъде в парка например, и имаш повече време да си говориш с нея. А много пъти ми се е случвало например да видя хубаво момиче, което ходи срещу мен на тротоара, и там ако искам да я заговоря няма да е подходящо с тези опънъри, понеже са по- дълги и трябва да я спра, и да и отклоня вниманието към моя въпрос, без да знам тя дали бърза, за какво мисли, дали няма да и се стори странно че я спирам. И за това в тази ситуация си мислех че е по- добре да и привлечеш вниманието колкото се може по- бързо, и понеже четох в книгата „Magic Bullets“ че най- бързо привличат вниманието директните опънъри, за това пуснах такава тема :). Но ми е интересно и Вашето мнение, например какво е най- важно да се направи за да спечелиш вниманието на момиче, което ходи срещу теб на тротоара, така че да изглежда максимално естествено и да стане колкото се може по- бързо. До сега, съм заговарял момичета например които седят и чакат автобус, или в парка (парка ми е любимото място), но движещи се не съм, те са ми много трудни. Ако имате опит с тях, ще ми е интересно да споделите.

 3. Преди време бях пуснал една тема „Как заговаряте жена?“ http://www.lover-bg.com/178/ и там съм описал как можеш да заговориш жена на улицата докато се разминавата.. както ти й казваш „движеща се“ жена. Може да хвърлиш един поглед. 🙂

 4. Да, видях темата, мерси :). Да ти кажа, пробвал съм да заговарям момичета директно и в някой случаи взимам телефони, но после като се обадя след 2-3 дена (обикновено толкова чакам) и и предлагам да се видим някъде и тя ми казва че „тази седмица е много заета, има работа“ и други подобни глупости. Всъщност, не започвам директно с предлагането за среща, първо се интересувам как е, какво прави, има ли нещо интересно около нея, и после и казвам примерно „ще се радвам пак да видя усмивката ти еди-къде-си… и предложението за мястото където да се срещнем). Пробвал съм и „Искаш ли да се видим еди-къде-си, в толкова часа, но като че ли първият вариант работи по- добре и дори се разсмива понякога.
  (честно казано, не ходя на кафенета, понеже са ми досадни и банални. Предлагам някакви места, в които главното развлечение да не е разговора, а да има и други интересни неща, например последно ходих с едно момиче на изложба на картини, понеже и двамата се оказа че обичаме изкуството). Когато има и други неща за правене, разговора върви много по – лесно и естествено, пък и е по- интересно. А повечето ми приятели се забиват в кафенетата и след 2-3 часа седене там си смучат думите от пръстите и става отегчително. И аз излизах преди по кафенета, но наистина много се отегчавам там. И общо взето, по- лесно е да взема номера, но после като се обадя, най- често се оправдава с други неща и не иска да се видим. Може би някъде в разговора ми е грешката.

  Иначе, ето как се запознах директно с едно момиче, в Кауфланд в Овча Купел, и и взех телефона, но после нищо не стана. Къде според Вас ми е грешката? Момичето раздаваше брошури вътре в магазина. Аз отидох при нея и я погледнах, усмихнах се и казах:
  Аз: Имаш късмет че работиш на закрито, аз измръзнах докато идвах насам
  Тя: погледна ме странно в първия момент, после се усмихна но не каза нищо и аз продължих.
  Аз: От София ли си? Тук ли работиш по принцип ?
  Тя (вече усмихната): Да, студентка съм и работя на 2 места.
  Аз: Аз съм от Сандански, дойдох за известно време на гости на едни роднини и още не мога да свикна с това колко е студено тук.
  Тя: Да, така е :). С какво се занимаваш ? Работиш ли нещо тук или само помагаш?
  Аз: Да, работя, в една компютърна фирма. А пък преди това бях спасител на един от басейните, но летния сезон свърши и се наложи да си търся друга работа
  Тя: (Смее се) – Спасител, хубаво, обичаш плуването ?
  Аз: Да, това ми е любимия спорт.
  Тя: Да, и аз го обичам, но нямам време да го практикувам.
  Аз (Усмивка): Радвам се че мислиш така. Кажи ми, след като винаги си живяла тук, имаш ли някакви любими места, които посещаваш? Не говоря за дискотеки или кафенета, а по принцип.
  Тя: Ами, аз не излизам много, просто нямам толкова време, но най- често ходя на кафе с приятелите ми, някъде в квартала близо до нас.
  Аз: От кой квартал си ?
  Тя: Банишора
  Аз: Е, не знам точно къде се намира това, но щтом е в София, предполагам че не е много далече. Била ли си някога в Сандански ?
  Тя: Само съм минавала от там, не съм го разглеждала
  Аз: Заслужава си да го посетиш някой път, хубав град е (Усмивка). В момента нямам много време, обещах на хората ми да се върна колкото мога по- бързо понеже имаме работа, но ще ми е интересно някой път да се видим и да си поговорим повече.
  Тя: Добре, става. Аз съм Люси. (усмивха се и ми подава ръка).
  Аз: Аз съм Любо (усмихвам се и и стискам ръката) Приятно ми е.
  Аз: Ами аз предлагам да си разменим телефоните и когато имам време, ще ти се обадя.
  Тя: Добре, пишеш ли, номера ми е …. Клипни ми после.
  Аз: Клипвам.. Добре Люси, беше ми приятно да се запознаем.
  Тя: И на мен, ще се видим.
  Аз се усмихнах и си тръгнах.

  След 2 дена и се обадих, в обедната почивка докато бяха на работа, тя ми затвори. Помислих си (сигурно има работа). Вечерта към 8 пробвах пак, но тя пак ми затвори и повече не съм пробвал. Реших че 2 пъти е достатъчно и ако има интерес, сама ще ми се обади. Но тя така и не ми се обади. Къде според Вас греша ?

 5. Според мен можеше да я попиташ кое е другото и работно място(защото не ми се вярва да я намериш пак там 😀 ), и на втората среща да и търсиш телефона…А другия вариант е да излезнете още същата вечер, или да и кажеш като има свободно време тя да ти се обади( но за това мисля, че трябва малко по дълъг разговор, за да я заинтригуваш )….ако се сетя още нещо ще пиша 😀

 6. Може да има приятел, например, макар че каза, че няма много време да посещава любимите места.

 7. Грешиш в това, че смяташ че грешиш.

  Защо си мислиш, че нещо грешиш? Нищо не си сгрешил като си й звъннал. Ако не беше й се обадил щеше да сгрешиш. В момента грешиш, че търсиш под вола теле.

  Просто поискай телефона на друго момиче.

 8. Според мен не си сбъркал в подхода, а в разговора. Защо подяволите заговаряш момиче за… времето?!? Второ още на репликата „Аз съм от Сандански, дойдох за известно време на гости…“ е можела да ти отговори – Who cares??? .. за твое щастие на е била такава кучка. Щом е раздавала брошури, можеше да използваш една моя златна реплика, докато ти подава брошура „(оглеждайки я от двете страни) има ли ти телефона?“. Тя разбира се, ще отговори, че не. Тогава й я връщаш с усмивка и думите „значи не ми трябва.“. Това е провокация.. после, докато тя се смее й се представяш и се запознавате. 🙂 Третата ти грешка е, че си проточил разговора много дълго, а и си сложил времевото ограничение много късно.. най-вероятно вече си е помислила „оффф, колко ли време ще ми досажда тоя?“. Сега и аз като колегата те съветвам да вземеш, нечий друг телефонен номер. 🙂 Успех.

 9. Благодаря на всички за отговорите. Наистина, в разговора е грешката, мисля че BlackDiamond е прав за това. Заговорих я за времето, защото като минавах покрай нея имах само няколко секунди да измисля нещо, с което да я заговоря, иначе трябваше да я подмина и само за това се сетих в момента 🙂 Знаех че е тъпо и изтъркано, но не можех да измисля нищо друго и реших че е по- добре да пробвам това, от колкото нищо, понеже момичето беше много красиво и не исках да пропускам възможността. Но това за брошурите е страхотен opener наистина, допада ми и ще го пробвам когато ми се отвори възможност. Мерси за идеята, BlackDiamond! А за ограничението за времето, не се сетих да го използвам, а когато го казах накрая беше наистина вярно. Бях в магазина с още хора и те ме чакаха отвън :). Утре не съм на работа и имам лекции и ще ходя така между другото до УНСС, там има много готини момичета. Почти винаги когато заговарям момичета съм сам, приятелите ми винаги си намират някакви оправдания, освен ако не е за дискотеки или кръчми. Но най- добре се чувствам като имам още 1 приятел до мен и сме двама, и заговаряме примерно 2 или повече момичета. Споделете, Вие как най – често играете ? Сами или с още приятели се чувствате най- добре в такива ситуации ?

 10. Видях в една книга на един английски инструктор „Soul“ който се е специализирал в Day Game едно интересно предложение ако заговориш директно жена и ако предпочиташ още веднага да излезете на среща някъде, вместо да и взимаш телефона и да се виждате друг път, как да продължиш след opener-а. Материала е на английски, но не искам да го превеждам защото всеки може да намери за себе си думи на български, които да хареса повече от мойте. Реших да го споделя това с Вас и евентуално да ми кажете какво мислите по въпроса и дали го намирате за интересно.

  Първо, заговаряме някоя жена на улицата например така:
  – „Excuse me, I just saw you walking past and thought you looked absolutely beautiful! I know this is really forward of me but I just had to say hello. How are you ?“

  И след това, ако реагира положително, което зависи най- вече от усмивката и излъчването, продължаваме:

  – „Haha, I bet you get approached on the street all the time! [Her: No I never get approached like this!!] Don’t lie darling, you have ten boyfriends don’t you?! I can tell by looking in your eyes! You know exactly what you’re doing. You’re gonna ask me to take a ticket and be number 11!“

  – „So come on, have I put a smile on your face or what? It’s my mission to bring a little joy to people every day. This is gonna be like one of those stories you tell your friends right? [put on a girlie voice] ‘Like oh my GOD, I meant this GUY on the STREET today, and it was kinda CRAZY but he was SSOOO cute!!!’ “

  – „So what are you doing today, you know, besides cruising the streets for hot guys [point to yourself]?“

  Да си призная, никога не съм бил толкова директен към жена, но докато го четох това наистина ми стана забавно и ще го пробвам задължително.

 11. Моля, нали затова съм тук 🙂 .. после да кажеш ефекта от използването на опънъра 😉

  Ако издържи цялата тази плеяда, може и да подейства, макар че някъде около „Don’t lie darling, you have ten boyfriends don’t you?! I can tell by looking in your eyes!“ може да те сметне за най-обикновен тъпанар, дето се има за нещо голямо. Иначе последната част, си е чиста проба НЛП. Лошото е, че не може да подейства без взички дрънканици преди това, но не е чак толкова лошо.

  Въпреки всичко, аз не бих го пробвал. Предпочитам други методи.

 12. Отрких че по- добре действа май като не и казваш директно че е красива, а нещо от вида „Знам че е малко странно да говориш такива неща на непознат, но щях да съжалявам цял ден ако не те бях спрял да ти кажа Здрасти. Искам да се запознаем и да разбера какъв човек си“. Разбира се, всичко ми беше на лице – широка усмивка, спокойно и отпуснато тяло, бях се облякъл добре, с излъскани обувки, и се бях обръснал. Иначе, казах на едно момиче че е красива, а тя ми каза „Да, знам, много момчета са ми го казвали“ и на мен ми стана тъпо, а на първия вариант реагираха по- добре. Мисля че е най- добре да не им правиш комплимент за външния вид, щото много се надуват така. Може би причината е в мен, не знам, може би аз нещо не правя като хората, но като не им казвам че са красиви не ми отказаха да се запознаем, но нямах възможност да си говоря достатъчно с тях за да им взема номера, иначе като цяло много добре и приятно се държаха. Ще се упражнявам още и ще стане ! Специално за номера четох, че трябва да „Qualify“-неш жената, след като тя вече е привлечена към теб, трябва да и кажеш защо и какво си харесал в нея, нещо което е различно от външния и вид, понеже иначе ще си помисли че искаш само секс от нея и има много по- голяма вероятност да ти откаже. Но си мисля, че за някоя супер – супер готина мадама, която никой не смее да я заговори, това с красотата ще подейства, защото едва ли някой я е спирал на улицата да и каже че е красива – повечето хора нямат смелост, освен ако не са пияни в някоя дискотека. Това би демонстрирало много увереност. За съжаление, не срещнах такава тези 2 дена, но събота и неделя ще се разходя повече и ще срещна. Ще експериментирам още и ще стане, нали за това човек се упражнявя.

 13. Тия опънъри много ме изкефиха ама представете си, че тя си има гадже, и ако възприеме думите ви твърде насериозно става лошо…

 14. Да Ви кажа, днес пробвах следното нещо: видях 2 момичета в студентски град, едната беше супер, другата горе- долу. И тъкмо излизаха от един магазин, и ходеха срещу мен по тротоара, аз ги погледнах, но те не ме погледнага, все пак реших да се пробвам да видя какво ще стане, нямам какво да губя :). Когато се приближиха достатъчно до мен застанах на място и казах на по- хубавата „Здрасти, дано не те стряскам че те спирам така, но искам да ти кажа нещо“. (малка пауза, от около 1-2 сек, през това време двете спряха, тази на която говорех се усмихна и ме погледна, а другата не беше усмихната, но и беше интересно какво ще кажа).
  Тя: „Кажи“
  Аз: „Мисля че наистина си очарователна и искам да се запознаем и да видя какъв човек си“
  Тя се усмихна, а другата гледаше дори леко с възхищение, сигурно от това че бях достатъчно уверен да кажа това на приятелката й. Говорех със сравнително бавно и спокойно темпо, и не изглеждах притеснен. Лицето ми по принцип е такова че всички хора които съм питал са ми казвали че не могат да познаят какво чувствам в момента. Усмивката, разбира се, най- важното, ми беше наред, поне според мен. Бях умерено усмихнат, така че да си личи че имам усмивка но не чак като клоун. И Тя се усмихна широко, и ми каза: Ами би било хубаво да се опознаем но няма как да стане, защото аз си имам приятел и съм му вярна. Аз не се сетих какво друго мога да направя при това положение и само и казах: „А, няма проблеми, пожелавам ти всичко хубаво в отношенията с приятеля ти“ – може би звучи тъпо но не се сетих за друго в момента. Както и да е, хареса ми как реагира момичето, въпреки че ме отряза, личеше си че е развълнувана. Какви са вашите коментари по въпроса ? Някой от Вас пробва ли тези опънъри, постигна ли някакви резултати ? Или пък ако мислите че не съм направил нещо като хората, ще се радвам да споделите 🙂

 15. Аз имам две забележки и половина.. не чак три 😉 Половинката е, че когато искаш да се запознаеш с жертвата ти, първо се заговаря приятелката й по две причини. Първо, така успокояваш жертвата, за да не заема защитна позиция и второ – мъъъничко ще ревнува, защо тя е по-красивата, а заговаряш приятелката й (това е и причината другата да не се е усмихвала 😉 ). Първата ти цяла грешка е, че не си се запознал И с приятелката й, а само нея. И последната, да, малко тъпо е прозвучало, това за гаджето и бъдете щастливи. Следващия път може да опиташ със следното „Влизам ти в положението… Аз всъщност имам две деца.“ 😉 Гаранция, че ще реагира добре.. даже най-вероятно, ще се разсмее. 🙂 Успех!

 16. Мерси за съвета 🙂 Това за децата звучи доста по- добре от моя пример, наистина 🙂 Само че имам един въпрос. Нали искам да кажа на момичето директно че ми харесва… Тогава, с какво трябва да заговоря приятелката й ? Добре ли ти се струва идеята да заговоря приятелката и с нещо неутрално, после да кажа на другата директния опънър, няма ли да е странно ? Може би, ако следвам подхода да спечеля първо приятелите и, не трябва да съм директен към момичето -цел, не знам… Ще пробвам следващият път да заговоря първо приятелката и, и ще напиша във форума какво е станало 🙂 Това което не знам в момента е след като спечеля приятелката й, как да подходя към нея, дали все още ще е уместно да съм директен или ще е странно? Как мислиш BlackDiamond?

 17. Chevermeto, да репликата с децата е добра, но ти можеше просто да кажеш, „нищо, може пак да се видим и да побъбрим на кафе с вас двете и да им вземеш координатите“.

  Според мене ти прекалено много мислиш какво точно да кажеш и какво са си помислили момичетата.

 18. Да, All That Jazz, прав си че много мисля какво да кажа, но това е защото още съм начинаещ със директната игра и изпитвам затруднения в някои случай. Тези дни по празниците се упражнявах, в Mall City Center ходих през деня след обяд и заговарях случайни момичета с директните ми опънъри. Признавам си че първите ми опити бяха катастрофи, но ходих няколко дена подред всеки ден за няколко часа и сега достигнах до положение, в което отварям успешно, но след това ми е трудно как да продължа. Ето, ще Ви дам пример:
  Днес, срещу мен ходи само едно готино момиче в Мол-а и аз я погледнах, усмихнах се и и казах „Здрасти“, тя спря и ме погледна малко учудено. Аз продължих: „Видях те като излизаше от магазина и си помислих че си наистина очарователна“. Тя се усмихна широко и даже леко се засмя. И аз продължих „Радвам се че се засмя, исках да видя как ще реагираш преди да ти се представя. Аз съм Любо, приятно ми е“. Тя се усмихна пак и ми каза „Аз съм Лора, много мило от твоя страна, никой до сега не ме беше спирал докато ходя да ми каже подобно нещо“. И така, отварянето е успешно, и с предишните момичета беше успешно, тя е спряла, усмихната е и стои срещу теб и те чака да и кажеш още нещо. Тук е проблемът, как според Вас е добре да се продължи ? Мисля че е скучно и досадно да задаваш веднага след опънъра въпроси като „От къде си, какво работиш“ (понеже го пробвах това и се спекоха нещата), мисля че е по- добре да продължиш с някоя шега или нещо друго, но да не е въпроси стил интервю. Та в момента това ми е „гредата“ така да се каже, не мога да се справя с това как е най- добре да продължиш. Имате ли някаква идея ? Не искам конкретни думи, а просто нещо по- абстрактно, като идея, така че да ме насочите 🙂

 19. Специално към тази ситузция е можело да продължиш с нещо от сорта на „Е, всичко си има първи път. 🙂 Имаш ли малко време?“ (в мола на всеки етаж има кафенета… вкл Онда-та на входа) 😉

 20. Ходили ли сте в дискотеката „Sugar“ ? Аз бях там с още 2-ма приятели в събота и пробвах да заговарям различни момичета, и мисля че за дискотека е страхотен подхода „да ги питам мнението им за нещо“. Видях 2 момичета, и двете бяха готини, но едната беше 10-ка отвсякъде… И отидох при тях, и им казах (думите ми бяха насочени и към двете, доближих ги отпред, леко под ъгъл) „Момичета, искам да Ви питам нещо“
  Те: „Добре, питай“
  Аз: „Добре, ще гледам да съм кратък че приятелите ми са тук и не искам да ги оставям“
  Аз: „Братовчедка ми иска да си прави татуировка с името на приятеля си на кръста“
  Те: „Ами това не е много умно, те така ако скъсат тя няма да може да махне татуировката и това ще и напомня лоши спомени“
  Аз: „Да, така е, и аз и го казах това, но тя не ме слуша. А знаете ли кое е още по- лошо? Приятеля й се казва Гриша, и ще изглежда много странно да се разхожда с такова име“
  Те се смеят и казват: „Леле, братовчедка ти се е побъркала“
  Започнахме да си говорим, само че имаше един проблем. Много беше шумно. Диалога който Ви споделих по- горе беше като си крещим един на друг в ушите и не можехме да си говорим дълго така. Помислих си дали има някое по- тихо място в дискотеката, където да не се напрягаме толкова, но освен тоалетната, нямаше. И щеше да е странно да ги заведа в тоалетната за да си говорим. А, това разбира се за братовчедка ми не е вярно, това е просто опънър който прочетох от колекцията на Mystery, но според него това не е лъжа, а флиртуване :). Както и да е, не можах да постигна повече щтото от викането в ушите ми стана гадно, ушите ми пищяха после. И искам да Ви питам, в дискотека как заговаряте момичета ? Как се справяте с шума ? Някакви по- кратки разговори ли правите или ги водите например в тоалетната или отвън? А, да отбележа, мислех да ги изведа отвън, но това нямаше да е добра идея, те се бяха съблекли по къс ръкав, пък и навън беше доста студено, и щяха да измръзнат… Иначе ми харесва дискотеката, момичетата са по- податливи на разговор, но шума ми е най- големия враг там. Аз не умея да танцувам, т.е. правя някакви движения като всички останали, но става въпрос че с това не мога да се отлича от другите. Освен това се чувствам много по- добре и по- уверен в себе си когато просто водя разговор.

 21. Имам въпорсче :Д
  От къде е тази колекция от опонъри на Mystery?
  Mystery Magic Bullets?

 22. Chevermeto, шума не ти е враг, а приятел! Нямаш по-добра и безобидна причина от силната музика, за да си говорите отблизо. Използвай това, а и по-кратки опънъри, мисля че ще са по-удачни. Най-важното във опънъра е да можеш да го прелееш в разговор. А като се заговорите по-дълго, по-отблизо и… 🙂

 23. Не си спомням точно от къде го взех този опънър, мисля че написах в google „Mystery opener collection“ или нещо подобно. Пробвай, там има доста примери :). Magic Bullets я четох, там няма много примери за опънъри, а просто са изброени различните видове, според това колко риск има момичето да не иска да говори с теб и каква „награда“ получаваш ако успееш да отвориш. Аз до тук съм използвал или да ги питам мнението им за нещо, или направо директен :). BlackDiamond, съгласен съм напълно че шума може да е предпоставка за да си говориш с момичето от близо, но имам следния малък проблем. Момичето когато е в компания с още приятели, както беше това момиче с нейната приятелка, и понеже си говоря почти само с момичето което ми харесва (нали музиката е силна и не се чува иначе), по едно време на приятелката и й става скучно, и започва да дърпа моето момиче, ето това е гадно. Използвал съм индиректни опънъри в двора на УНСС, на момичета които седят на пейка отвън, и там е много по- добре. В началото обръщам внимание предимно на приятелите й, и по- малко на нея, но въпроса е че докато си говоря с тях тя ме чува и ме оценява през това време. А ако в дискотеката го направя това нещо, ще спечеля приятелите й, но тя няма да чуе нищо и няма да и пука от това, най- вероятно ще си помисли че се интересувам от приятелите й, и няма да има възможност да се включи в разговора. Не знам, нямам особено опит в дискотеките :). А наскоро гледах един филм, но не му знам заглавието, хванах го по телевизията след като беше започнал, и там мъжът заговаряше жените като им се подиграваше или се заяждаше с тях за нещо, много подобно на това да заговориш някоя жена направо с NEG. Например, каза на една „Виж се в сравнение с приятелката си, не знам как въобше сте приятелки, като изобщо не си приличате, тя е слаба а ти си дебела“, тя му каза: „Аз родих наскоро“, и той: „Леле, ама ти да не си изяла и бебето че си толкова дебела“, и направо я изгони. А приятелката й после му каза „Ти си задник, как може така да обиждаш хората“ и той и каза „Ами, отивай си тогава“, а тя го погледна и остана и 2 мин по- късно се натискаха :). Пробвали ли сте този начин на заговаряне, с дразнене или с NEG? Аз никога не съм, просто не съм чак толкова арогантен и не се чувствам естествено да правя подобни неща. Но пък гаджето на една позната, преди да я спечели, и говореше пълни глупости, например минава покрай нея и я гледа в циците и казва „Лелееее, какви цици“, или си спомням, въднъж тя се беше навела да си върже връзката, а той я гледа в задника и и каза „Е са от тука ти правим близнаци“ – нещо супер просташко, но за мое учудване, подейства :). На мен ми стана смешно като го гледах, но въпреки това ми се струва супер просташко и съвсем не в моя стил. Никога не съм можел да си обясня как някоя жена изобщо може да се върже на подобна простотия. Какво мислите по въпроса ?

 24. хаха :Д
  Този филм е My.Best.Friends.Girl и не мисля ,че си го гледал по телевизията ,
  Не знам дали забеляза ама тоя пич като влезна в бара всички го гледаха като звезда и всички жени можеше да има :Д.Едва ли този нег ще работи ,ако си в някои бар за пръв път и не познаваш никой :Д.

 25. Да, днес разбрах как се казва филма, видях му резюмето в замундата и му изгледах и началото :). Ами този нег наистина е доста груб, но може би с нещо по- меко ще стане. Преди няколко седмици се возехме с бившата ми приятелка в колата на дълъг път, и по едно време престанахме да си говорим, не знаех какво да и кажа, пък и не ми се говореше, но се сетих една простотия и и я казах на шега, да видя как ще реагира. Казах и „знаеш ли, за мен ти винаги си била повече от обикновена кифла“, и тя започна да се смее и после ми каза „а ти за мен си бил винаги повече от обикновен пикльо“ и общо взето се получи весело 🙂 И двамата се смяхме. Но с нея се познавахме няколко месеца и тя усети че това е шега. Мислех да го пробвам това като опънър днес, щото пробвах няколко директни опънъра на улицата но нямах успех, и си помислих че може да пробвам следното: спирам момиче на улицата, и и казвам „Здрасти, загледах те докато минавах покрай теб и ми направи впечатление на по- готина от обикновена кифла“. Ако го кажа с подходящтия тон, може и да се получи смешно, но да си призная нямах смелостта да го изпробвам, много съм ядосан на себе си заради това. Всеки път когато решавах да го пробвам ми ставаше смешно и си помислях „Абе сега ако вземе да се обиди момичето и да не схване шегата ще е много тъпо и грубо от моя страна“. Но съм решил да го изпробвам на няколко момичета, особено на такива които ми се струват много наперени и с голямо самочувствие, това мисля че определено ще ги свали от пиедестала им, и ще им покаже че не се интересуваш какво си мислят за теб. Точно такива момичета са ми отхвърляли директния опънър, като им кажа „Мисля че си наистина очарователна“ и са ми казвали примерно „Да, мерси, обаче сега не ми се занимава с това“. И мисля че вместо да им правя комплимент, ако направя Neg, това може и да проработи. Само че искам и вашето мнение, как мислите, Вие например приемате ли го това от веселата му страна, или го считате за прекалено просташко ? Ако успееш да я разсмееш веднага след опънъра, шансовете за успех се увеличават доста според мен. Постановката която измислих е следната: Виждаш как момичето върви срещу теб, усмихваш се, после казваш здрасти, и след това със сериозен тон и казваш опънъра, щото ако си усмихнат докато го казваш или ако се смееш може да помисли че й се подиграваш, а като го кажеш със сериозен тон, мисля че тогава звучи най- готино. Аз точно по този начин го казах на Диана (бившата ми), и тя в първия момент ме изгледа супер странно, после не издържа и почна да се смее :). Ако някой от Вас има смелостта да го пробва, или е пробвал нещо подобно, нека ми сподели, интересно ми е да знам дали работи този подход.

 26. Пич, не се чуди, а го направи. Трябва да пробваш поне 10 пъти, определено трябва да го кажеш сериозно, но я гледай в очите, за да те види че се усмихват…. иначе ще стане простотия…

 27. Просто трябва да се говори повече, жените (и хората изобщо) отбягват темерутите и харесват устатите (но не прекалено устатите). Това е и за приятелите.

 28. И като говорим за филми – вижте Can’t Buy Me Love. Аз си го свалих на компа, но ще го търся на DVD, защото е с по-добро качество и предпочитам да го гледам на по-голям екран.

 29. cheverme виж какво видео намерих…
  http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=23802343
  мн е смешно хахаха паднах от стола.Тия пичове въобще не им пука .

  ще ми е интересно да си пиша с теб.
  намери ме в скайп : nikolaytennis

  П.С. ще е хубаво ако има опция да се виждат емайлите или да можем да си пишем лични съобщения .

 30. Да, и на мен ще ми хареса, но нямам интернет в нас и когато ми го пуснат ще ви кажа как върви. Една много яка мисъл: PUA не се нуждае от късмет, а от презервативи.

 31. Чеверме, изглежда трупаш доста опит по пътя. Успех в начинанието ти! Винаги съм поддържал тезата, че трябва да експериментираш за да постигнеш успех.

 32. Здравейте. Това което забелязвам от практическите ми опити е следното (между другото нямам много опит, практикувам от 2 месеца само, и съм начинаещ, но поне наистина практикувам): Много повече зависи настроението и духа с който ще подходиш към жената, от колкото самия opener. Случвало ми се е с един и същи opener на различни жени да се заговорят с мен или да ме отрежат много брутално. Това което беше различно беше настроението ми. Някой път колкото и да се опитвам да съм във весело и добро настроение просто не се получава заради нещата с които съм затрупан, а друг път си имам излъчването и се получава :). Но съм доволен от себе си. Случвало се е след един и същи opener да ми кажат „Леле, никой до сега не е бил толкова директен, евала!“, или да не ми отговорят нищо, а да ме изгледат все едно съм някаква отрепка, всичко зависи от това да си уверен в себе си, да не правиш извинителни изказвания или движения, и НАИСТИНА ДА СИ ДИРЕКТЕН И ДА СИ УВЕРЕН В СЕБЕ СИ. Но забелязях и друго. Отварянето е най- лесната част от свалката. Трябва веднага след отварянето да имаш нещо интересно да кажеш, иначе разговора няма да отиде на никъде. Преди си мислех че отварянето е трудно, а сега виждам че най- важния момент е след като отвориш успешно. Най- важното на което искам да се науча в момента е да импровизирам. След като отворя, следя излъчването и отговора на момичето, и импровизирам. Има момичета, с които ми е лесно да импровизирам, но има и такива, с които се спичам и не мога да кажа нищо, например когато се преструват на незаинтересовани, но пък и не ме отрязват, това ми е гадна ситуация. Но най- важното е импровизацията и забелязвам че работи много по- добре, от колкото ако използваш разни рутини или други глупости, които не изглеждат естествено. Дори да кажеш нещо тъпо, което е от твоят живот, пак е по- добре от колкото да използваш разни измислени глупости, защото жените много лесно надушват когато не си искрен или играеш игрички с тях. Ако някой има повече опит или мисли друго, ще се радвам да сподели с мен :). Успех

 33. Eхе…супер тема.Има много интересни и полезни неща и , Любо (chevermeto), браво,пич.Възхищавам се на такива хора, които не им пука да заговарят по 10 момичата на ден.Бях гледал в един филм, имаше един сваляч дето спеше всяка вечер с различна мадама.Той имаше много смотан брат дето в живота си е имал 1-2 жени.И един ден брата го пита „Как така получаваш всяка жена,която ти хареса“, а пича отговори нещо от сорта:Луд ли си?На вечер заговарям поне 10 жени.Ако 1 ми върже е попадение“Това какво означава.Че свалячите не са по различни от несвалячите.Успеха им е минимален (10%), но на тях не им пука да опитват отново и отново докато стане.Ще ми се и аз да бях такъв, да не ми пука от провала, да не се спичам, да ми идват свежи идеи на момента…но уви.

  И сега и аз да задам някой въпрос за опънър.Как да придумам една касиерка в супермаркет да излезе с мен.В смисъл ситуацията е такава, че времето е силно ограничено – магазина е претъпкат в по-голямата част от времето и зад мене винаги чакат хора.Когато дойде моят ред, тя си върши работата =>пак не ми обръща кой знае какво внимание.Разбира се, винаги когато имам възможност вкарвам по някой лаф, но това по-скоро звучи като разговор от любезност, отколкото като флирт.Дайте някои идеи

 34. Ivanov.P – Сложно е да сваляш касиерка. Поради това, че винаги има хора около вас и може това да я притеснява, времето е ограничено(както ти каза). На всичкото отгоре тя е на работа, а свалките на работа, в повечето фирми са забранени!
  До сега съм се опитвал да сваля девет касиерки и само с четири имах успех!

  За това ще опомена начините който използвах само при трите който ми вързаха!
  Аз- Не се ли оморяваш, цял ден на работа?
  Тя- Ами не!
  Аз- Значи довечера няма да си оморена и ще мога да те заведа някаде?
  Тя- Можеби!
  Аз- Добре. (слагам и номера си в джобчето на престилката)
  Ако не ти се обади следващия път като утиваш там и казваш „мерси че ми се обади“ Така тя ще се почуства виновна и тебе вече няма да те е срам!

  Следваща касиерка!

  Купувам си парфюм.
  На касата я питам:
  Аз- Харесват ли ти тея парфюми?
  Тя- Да, хубави са.
  Аз- Довечера като излезем ще напръскам с него!
  Тя- Хах. (усмихва се)
  Аз- Ще те взема като свършиш работа.
  На излизане питам на „информация“ до колко и е работното време. Ако не ми кажат намирам някоя възрастна служителка в магазина (възрастните хора винаги помагат в такива ситуаций) Вечерта спирам до магазина и чакам да излезе. Като излезе гледам дали ме чака, ако ме чака утивам. Ако направо трагне, значи не я интересувам!

  Трета касиерка.

  Аз- Обади ми се, ако искаш да излезем! (подавам и белешка с номера си заедно с парите)
  Тя- Хих!

  Четвърта касиерка.

  Аз- Приятеля ти не се ли притеснява, че се заобиколена с толкова много мъже на работа?
  Тя- Нямам приятел!
  Аз- Значи можем да излезем довечера!
  Тя- Така излиза!
  Аз- усмихвам се. Пиша си номера на касовате белешка и й я подавам!

 35. Да, супер тема наистина :). Ще ти призная, Ivanov, че винаги когато видя красива жена, която искам да заговоря, изпитвам същото нещо, което изпитвах и точно първия път, когато заговорих момиче на улицата. Изпитвам нещо силно в тялото си, най- вече в гърдите, и сърцето ми започва да бие малко по- бързо. В началото много се плашех от такива емоции, толкова че се вцепенявах като видя момичето. После осъзнах, че всъщност тези емоции ми показват кога наистина харесвам някое момиче, и че не трябва да се плаша от тях, а да ги уважавам, защото ако не ги изпитвам, това означава че момичето не ме привлича сексуално и няма смисъл да я свалям. Все още изпитвам притеснение като заговарям момиче, особено когато около нас има много хора, които слушат. Но съм разбрал че имаш 2 избора в този случай: 1) Да се държиш като жена, и да слушаш само емоциите си, и това че „те е страх“ и да не направиш нищо или 2) Да бъдеш мъж, да обявиш война на страха си и да я заговориш. И другото: много често ми отвръщат с нещо отрицателно, само за да видят какво ще направя. Това не означава че не искат да говорят с мен, просто ми изпитват волята и увереността. Ако заговоря движещо се момиче и то не спре (често се случва, но провала е пътя към успеха:) ) обаче никога не ходя след нея и не я гоня. Има много други. Просто ако заговориш примерно някоя стояща на спирката и ти каже примерно „имам си гадже“ което най- често ми казват, аз се усмихвам и продължавам да и говоря. А веднъж казах на една „Няма проблем, аз дори не искам да ти бъда гадже. Аз ще ти бъда“ и и прошепнах в ухото „любовник“. Тя се засмя и продължихме да си говорим. По – нататък нищо не стана де, щото не съумях да и задържа интереса, но това си беше моя грешка (която и сега правя и се опитвам да я поправя с импровизиране). А за супермаркета, най- добре е да хванеш касиерката според мен когато си тръгва от работа, защото тогава ще е отегчена от работата и ако се появих и я заговориш ще се зарадва, ще я развеселиш. Бъди директен. По- важно е не какво точно и казваш, а как. Да речем, виждаш я че върви срещу теб, загледай я в очите, не сваляй поглед от нея, застани където си, и и кажи (така все едно казваш на приятел, по- приятелски, с повече увереност) „Здрасти, харесваш ми, искам да те опозная“. Вместо да и казвах само харесваш ми, и направи комплимент за нещо което харесваш в нея, примерно косата или лицето или усмивката или каквото и да е, но когато комплимента е конкретен, има много повече въздействие. Дръж се отпуснато, ръцете отстрани до тялото, не прави движения с тях и не жестикулирай, дръж се спокойно. Облечи се хубаво, излъскай си обувките, и действай. Ако ти каже „Имам си гадже“ или друга простотия, не и се връзай, импровизирай и се опитай да продължиш разговора. И да не ти пука ! Ако не стане с нея, има много други :).

 36. Ооо, забравих нещо. Никога не спирай момиче което искаш да заговориш директно с „извинявай“. Тази грешка съм я правил и е много глупава. Кажи и само „здрасти“, но никога не казвай „извинявай“ или подобна простотия. Ако не спре, не я гони, има много други 🙂

 37. Между другото, вчера ми излезе херпес на устата и сега ми е малко гадно, не искам да се показвам пред никой щото се чувствам гадно и седя в нас. Но пък в петък ще трябва да ходя на работа така. Не е нещо голямо, просто като пъпчица на устата, но ме дразни и ми подтиска самочувствието и докато не ми мине няма да заговарям момичета :(. На някой от Вас случвало ли му се е да има херпес на устата? Интересно ми е как ви кара да се чувствате и какво правите тогава. Излизате ли навън, или предпочитате да си сроите в къщи? Аз само излизам с приятелите ми, но без момичета, не искам да ме виждат така.

 38. chevermeto – не се спичай от някакво херпесче, септ., окт, и ноем. бях през цялото време с херпес на устната, на мен ми излизат от нерви, ходих на работа всеки ден и по кафета и където се сетиш, а моите не бяха като пъпчица а доста големи и се виждаха… та ти казвах не се спичай, горе главата и да не ти пука ако човека/момичето срещу теб е свестен няма и да го забележи.

 39. Мерси за коментара afrodita, вдъхва кураж до някаква степен :). Всъщност играта не започва когато заговориш някое момиче, а когато станеш сутрин от леглото и си в някакво настроение, чувстваш себе си по някакъв начин, и в зависимост от това ти върви добре или зле навсякъде. В момента мисля да устроя най- напред себе си, да се излекувам, и след това да правя други неща :). Единствено така се чувствам добре. Ходих днес до института по заразни болести на паметника Левски, и разбрах че има ваксина против херпес, която като ти я приложат усилва имунната система и е много по- малко вероятно да се разболееш отново, и ще си я купя. Ще ви кажа после дали има ефект, и ако има, тези на които им излизат херпеси понякога могат също да се ваксинират :). А до тогава – успех!

 40. chevermeto – Дай ми информация за тази ваксина! Приятелката ми постоянно й излиза херпес. Според мене даже и стой добре. Но тя се подтиска от това, не иска да излизаме, седим си само в къщи, а ако успея да я накарам да излезем си слага два пръста фон-дютен. А аз не харесвам гримирани жени!
  По едно време даже се бях разделил с оралния секс (прочела някаде че можела да ме зарази)… Обесних и, че не може да ме зарази.
  Но все пак си седим в къщи! И тя се тормози!
  Само да я загледам в лицето и се подтиска, почва да нервничи и накрая ако не се разплаче. Не иска да готви а аз готвя ужасно и не един път сме яли мойте ожасни подигравки с храната!

 41. Тази ваксина действа като всяка друга – вкарват се отслабени вируси в оганизма и имунната система изработва антитела срещу тях. Това прави имунният отговор към вируса по- бърз. Ваксината не гарантира че няма да се разболееш (всъщност когато се заразиш с херпес това е за цял живот, няма лекарство срещу него, също както и при HIV). Но поне гаранцията е че ако се разболееш ще оздравееш по- бързо и ще страдаш по- малко, и по- рядко ще боледуваш. Ако използва тази ваксина, приятелката ти няма да боледува толкова често, но няма да се излекува напълно. Института е като тръгнеш по паметника Левски като идваш от Софийския университет на дясно, по заразни болести, може да питаш някой, ще те упъти. Не знам колко струва, аз утре ще ходя пак да си я купя, днес като отидох се оказа че работели само до 4 часа. Ако имаш други въпроси, пиши ми e-mail на chevermeto@mail.bg за да не задръстваме темата с глупости :).

 42. Здравейте, отново.Какво да ви кажа, положението с касиерката е плачевно. По принцип съм много слаб в „играта“.Теоретично знам много, чел съм много, събирал съм впечатления и т.н, но когато се стигне до прилагането им…положенито много куца.Днеска пак ходих….за да си купя хлаб от там (положението е уникално смешно – паля колата и пътувам 10 км за нещо, което мога да си го взема и от магазинчето пред блока :D) и си викам:днес ще пробам нещо… каквото и да е…я от сценарийте на manowar, я от някоя друга литература, или просто ще импровизирам….но когато се стигне до разговора се гипсирам…до такава степен, че чак почва да ми се драйфа (явно имам тежък психологически проблем, де да знам и аз).Опитвам се да превъзмогна това чувство и почвам да говоря….но после като се сетя какви работи съм говорил, чак ме хваща срам. Kакто и да е…варианта да я питам в лицето „Хайде да излезем довечера“ е изключен-
  1-На мен ще ми стане неудобно да я питам пред клиенти, колежки и т.н;
  2-На нея може да и стане неудобно
  3-Аз ще потъна в земята от срам
  4.Срамът ми ще е голям ако ме отреже безцеремонно пред толкова хора

  Така…др проблем е. че вече почвам да нарашувам главното правило…ако харесаш някоя мацка трябва възможно най-бързо да действаш, щото в противен случай ще те помисли за смотаняк.Аз съм го прекрачил.Всеки ден ходя в магазина и се на нейната каса се редя, нещата трябва да са очевидни.Обмислям 2 варианта, но искам да се консултирам.
  1вариант.Да приложа подхода с третата касиерка наmanowar Все пак трябва да кажа само 1 изречение да подам номера и да бягам с всички сили
  2вариант.Да напиша всичко на белешката.Примерно „Искам да се видим на по чаша кафе, напиши един СМС да кажеш какво мислиш…
  При втория вариант става малко като в детската градина…ама незнам.При първия има опасност да получа инфаркт.Не мога да повярвам как нещо толкова естествено – отношенията между мъжа и жената могат да бъдат толкова тежки.Та кажете какво мислите за вариантите

 43. Ivanov.P – Виш приятелю! Няма от какво да се плашиш. Това е жена, не е нещо от което трябва да те е страх! Виш само колко абсурдно звучи да те е страх от нещо което жалаеш!

  Помисли, че ако не и предложиш няма шанс да излезеш с нея!
  Аз преди като имах твоя проблем. Правих следното: Купувах си нови дрешки, нови обуваки, подстригвах се, купувах си разни дранкулки, 2 часа се оправях пред огледалото и когато съм напълно доволен от вида си, трагвам.
  Първо излизам с мой приятели заедно с няколко момичета. Приказваме, базикаме се, така се отпускам, сабирам кураж, вече съм се разговорил с жени и не се притеснявам чак толкова! Повтарям си няколко пъти какво трябва да направя и да кажа!
  Обещавам си, че тоя път ще се получи!
  Мисля си само за това какво ще е като съм с нея. Опитвам се да не мисля, че може да ми откаже! Озлобявам се! Това помага, гнева неотрализира страха!
  Измисли си „път за бягство“ Примерно ако ти откаже и кажи „супер“ и се усмихни! Така на тебе няма да ти е гадно, защото ще го възприемеш като нещо готино!

  В никакав случай не използвай белешки!
  Най-добре използвай заповедническа форма. Посочих по-горе какво можеш да кажеш може да е в такав стил!
  Гледай да не изглеждаш отчаян. По-добре си лепни една самодовлна усмивка и варви се едно магазина е твой! Жените харесват самоуверени мъже… Ако те отреже кажи „искефи ме как ме отряза“
  Най-важното е да си пич! Може да и намигнеш докато и предлагаш да излезете. Така ще остане зайнтригувана!
  Забранено е да мислиш за това как може да те отреже!

 44. Ivanov, това което чувстваш са същите тези емоции, които чувства всеки един от нас, когато е близо до жена, която харесва. Ако някой ти каже че не чувства никакви емоции и изобщо не му пука че заговаря някоя жена, ще те излъже. Тези емоции „които те карат да се спичаш“ всъщност ги изпитваш за да ти покажат че харесваш момичето и трябва да действаш. Но поради глупавите принципи на модерното общество, сме научени да се „плашим“ от тях и да си мислим „какво ще стане ако се провалим, и какво ще кажат хората около нас“. Това са глупости, аз докато бях ученик винаги съм мислел така и това ми докарваше само неуспехи и разочарования. Мислиш ли че пещерния човек се е плашел от тези емоции и ги е възприемал като „страх“, или те са го мотовирали да действа? Ще ти кажа 2 много важни неща, 1) колкото повече изпитваш тези емоции толкова повече харесваш момичето, и 2) Не се връзвай на обществените глупости и мнения и не се плаши от тези емоции. Fuck the rules! Аз (и всеки друг мъж) ги изпитвам всеки път като заговарям някое момиче. Но последното което трябва да правиш е да и подаваш бележки или да бягаш. Никоя жена не харесва страхливите и неуверените мъже, и ти гарантирам че ако и кажеш на касата „Много си сладка, искам да разбера повече за теб“ ще свърши хиляди пъти по- добра работа, от колкото ако и дадеш телефона си и избягаш. Много е вероятно да ти направи shit test след като и кажеш това, т.е. да ти каже нещо неутрално или отрицателно, за да види до каква степен си уверен в себе си. Усмихни се, не обръщай внимание на глупостите и, и продължи разговора. Освен това ако и кажеш директно „Хайде да излезем“ няма да стане, защото тя не те познава и ти не си направил нищо за да я привлечеш. Не го прави. По- добре използвай директния опънър, поговори малко за себе си, дай и да види някои хубави страни от твоята личност, за да изпита привличане към теб и тогава и кажи да излезете. Но по- добре е да я хванеш като излиза от магазина, за да не се бавите на касата, другите клиенти могат да започнат да недоволстват и да ви провалят разговора. За какво да говориш след опънъра: Ами най- простият модел, които аз използвам е: Задавам въпрос, разказвам нещо. НЕ се опитвай да подържаш разговора само като я питаш много въпсори. Няма да стане, ще я отегчиш. Правил съм тази грешка няколко пъти и винаги води до лоши резултати:) Вместо това, задай въпрос, и разкажи нещо. Ето ти пример. Последното момиче, което заговорих, изглеждаше много добре сложено в тялото
  Аз: Имаш хубава фигура, спортуваш ли нещо?
  Тя: (усмихва се) Не, обаче се старая да гледам какво ям, и това ми е достатъчно. А ти спортуваш ли нещо?
  Аз: Да, аз обичам много плуването. Бях спасител дори преди 2 години на морето, на един много приятен плаж на знатни пясъци. Може би едно от най – готините неща, който обичам да правя е да пътувам. Това ми дава разнообразие и виждам интересни работи. Ето например, това лято бях в Гърция. Била ли си някога там ?
  Тя: Не, обаче ми се иска да отида, но пък мойте приятели ги мързеше и вместо това ходихме в Бургас. Интересно ли е в Гърция ?
  ….
  и така, разговора се върти. В началото, ти ще трябва да говориш повече, не очаквай момичето да започне да се разкрива пред непознат още веднага. Но след като си поговорите 5-10 мин и види че си готин, сама ще започне да те пита лични въпроси, да се открива повече и да говори повече. Както виждаш, веднага след директния опънър, питаш въпрос, разказваш нещо.. Сравни този разговор с това да я питаш само въпроси и да я отегчиш :). Така че приятелю, действай !!!! Сигурен съм че имаш много неща, който обичаш да правиш, които намираш за интересни. Разкажи ги. В разговора я докосвай, за да свикне с докосването ти и после да ти е по- лесно да я целунеш, когато дойде момента. (може и да не е на същата среща) :). При мен директната игра работи много по- добре през деня. През нощта нямам почти успех в дискотеките, защото има много неща, които ме смущават. Като цяло, жената обикновено не е сама, а с компания на такива заведения, а през деня може да я срещнеш и сама, което означава че можеш да си директен и приятелите и няма да ти пречат. Много е силна музиката, и трябва да крещиш за да си говорите. Пушекът от цигарите ме дразни, аз съм непушач. Споделете, вие как намирате дискотеките като място за свалка ? Според мен в тях е по- трудно, от колкото през деня.

 45. Настрой сетивата си надъхващо – слушай надъхваща музика, обличай се добре , „подмивай се“ (т.е. не ходи пъпчасал и миризлив на пот и чорапи).Измисли начини с които да се чувстваш по добре 🙂
  Ето една надъхваща песничка:
  http://www.youtube.com/watch?v=9izj-W789cg

 46. Тъкмо бях свъшил с един пазар от който си напазарувах каубойска шапка, качих се в автобуса за към квартала ми… И… На една от спирките се качи девойка, само при мисълта, да направя опънката започна да ми бие доста силно сърцето… 1…2…3… и точно да и кажа здравей, видях как някакъв образ се набира за да хване автобуса на следващатата спирка… И на всеослушание казах:
  – На този май не му трябва да хваща автобуса! Мисля, че може да си се прибере и пеша 🙂
  Девойката се засмя, доста чаровно… автобуса спря… и малко се понатиснаха хората един в друг и както си държах шапката в ръка я сложих на главата си в момента в който девойката ме погледна в очите и направо се шокира… пак усмивки… 1…2…3…
  -Чудя се дали мойта шапка, ще ти стои добре?
  тя също беше с шапка…
  -Незнам, мойта си ми харесва,
  -А как се казваш?
  -Име…
  -Аз съм…
  оказа се че сме почти съседи 😉 изпратих я до блока и 😉

 47. темата е наистина много хубава…момчета, да не мислите, че само на вас ви се случва да заговаряте непознати…и ние го правим понякога, е, не толкова директно на улицата, но все пак…и ние също се притесняваме…някой беше написал по-горе – жените харесват уверени мъже – абсолютно вярно! много хубав ми се стори варианта с касиерката изморена ли си, не, значи ще мина да те взема…много повече ми харесва някой директно да ми съобщи, че тази вечер съм заета, защото имам среща с него, от колкото да ме пита и да ме гледа очакващо и с притеснение ще се навия ли или ще го отрежа…и аз го отрязвам, разбира се…моля ти се, не й подавай бележка с обади ми се, много е ученическо, не бих се обадила, освен ако не си ужасно красив, аз не съм ужасно любопитна и все пак с нещо трябва да провокираш това мое любопитство…трябва да изглеждаш все едно си напълно сигурен, че няма начин да не ти се обадя, а ако все пак не го направя..ами само аз губя…нали разбираш какво имам предвид…
  мисля, че за хората, които са притеснителни е много полезно да „тренират“ на хора, за които не им пука толкова и не ги харесват чак толкова от колкото директно на жертвата…така се трупа опит и самочувствие, като не ти пука много и си естествен това винаги си личи и винаги сработва…
  направи неща, които ти вдигат самочувствието…карат те да се чувстваш супер готино и самоуверено..всеки има такива неща…аз лично с един и същи човек (тоест няма фактора харесвам-не харесвам), в абсолютно идентичен разговор бих постигнала напълно различни резултати ако съм с изправена коса (нямам представа защо, но когато си изправя косата просто няма по-важна и готина от мене :)))), със спирала на миглите, с гланц, била съм на солариум или имам естествен тен, с впита блузка, на токчета и тн и в друг случай, ако косата ми изглежда гадно, ако съм с кецове или нещо подобно…не казвам, че при всеки ще работи да си изправи косата, естествено, просто всеки трябва да намери онова, което го кара да се чувства добре в кожата си. това винаги се усеща от човека срещу теб… онова с пиенето на по бира с приятели също много отпуска, едно е да идеш при касиерката след 2 бири и два часа смях и шеги с приятели и след като цял ден си умувал и си го мислил и си се притеснявал колко ще е дълга опашката и типов хляб ли да купиш или бял, за да я впечатлиш повече…бъди куул, да не е последната жена на тоя свят!
  момчета, друго нещо, няма как да знаете предварително дали няма приятел, даже може да е рано женена, дали му е вярна, дали не му е и тн. ясно е, че такава ситуация заварва всеки неподготвен…хубава реплика за излизане от ситуацията е с широка усмивка да кажете „няма нищо. аз не съм ревнив“, може да е малко изтъркано, но все още работи добре и ни разсмива, показва, че насреща е някой пич, който умее да се шегува и дори да проявява самоирония, а е и самоуверено, все едно добре, ще те оставя да ми изневеряваш с приятеля си…
  абе общо взето трябва да изглеждате като някой шегаджия, който просто ни е видял и е решил да завърже разговор пък каквото стане, а не като някой дето професията му е заговарящ жени на улицата с явна цел и предварително подготвен сценарий и реплики…импровизация до дупка, с две момичета не върви еднакво един и същи разговор, зависи в какво настроение са, сами ли са или не и тн…
  и последно искам да ви попитам нещо офтопик, защото не мога да пратя на lover лично съобщение и не знам как по друг начин – има една-единствена тема, на която нямам право да сложа коментар – Важна ли е колата за жените или нещо подобно се казва…просто нямам прозорче за коментар отдолу под другите коментари и въпросът ми е Защо? на всички др теми нямам проблем, да не би тази да е затворена или има др причина? благодаря…

 48. С приятел, мойта и неговата приятелка отидохме на Рилския манастир за 8ми, студ, глад и излезнахме зад манастира за да хапнем понички, а продавачката една много сладка руса мацка, та действието се разиграва пред нашите приятелки…
  (Б-моя приятел) Сместта за поничките от Казанлък ли ви го карат?
  (П)Продавачката: Ами всъщност не, но незнам къде го приготвят!
  Аз: А защо тогава им викат Казанлъшки понички?!? 2 големи порций тогава 😉
  (П): Машината е направена в казанлък…
  Аз:Ясно, мило ти какво искаш да ти сложат на поничките? Шоколад, Ягода… Смокини?
  мойта приятелка: Шоколад!!!
  Аз:Ами аз предпочитам Ягоди ама обичам и смокини…
  Б: На нашето може ли да се сложи половината с шоколад другата половина с ягоди…
  (П): Може разбира се…
  Аз: А може ли всяка поничка да бъде с отделен вкус?!?
  (П): Еее, така много ще ми затрудните работата…
  Аз: Амии тогава искам, половината с Шоколад, другата полвина с Ягоди и третата половина със Смокини
  смях… продавачката се изчерви… в крайна сметка направи го на третинки както исках а не на половинки 😉
  тръгнахме си…
  и след минута като отдалечихме приятелките си се варнах да взема телефона на девойката 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *