Кажете как да разбирам държанието на това момиче?

И така, познавам се с едно момиче, излизахме няколко пъти, направих й нощен пикник с винце на плажа. ОК, целунахме се. И така тръгнахме, хубаво беше, един път се скарахме малко, ама мисля, че не е това проблемът. Тя работи от сутрин до вечер и има малко време, а иначе тя ми се обаждаше и ме питаше ще излизаме ли днес. Докато не ми се обади един ден, че нямала време сега, не можела да види приятелите си, изпити идвали... Казва ми, че искала да пробва. Аз й казах, като пробва какво разбра?... тя нищо.

Каза, че ще излизаме като приятели и ще се чуваме, но не можела да ми отделя достатъчно време. И аз не знам, хора, казах й, че ще я чакам докато реши дали иска пак да излизаме или не. Тя ми благодари затова и това стана вечер след дискотека... беше ОК. Много готин човек, които не се влияе много от приятелките си, сериозна е, за кратко ми влезе под кожата. Питам вас, пичове, да чакам ли да ми се обади или да пише, или аз да го направя. Каза, че искала пространство, не знам, искам да направя нещо?

бутони към социални мрежи

15 мнения за “Кажете как да разбирам държанието на това момиче?

 1. Не знам как ви се занимава с такива жени, които не знаят какво искат!?

  Аз на твое място не бих я търсил повече. Ако се обади – дръж се нормално. Ако те пита защо не си я потърсил – кажи й, че си й давал пространството, което иска. През това време не си губи времето, а се занимавай с други жени. Ако те види с тях – по-добре.

  Според мен се занимава и с някой друг и в момента той е на линия. Дано греша де, но аз това бих си помислил като най-логично.

 2. Мерси Lover,незнам аз си мисля че тя няма да звънне,а за друг няма си такъв,а защо ми се обаждаше,питаше как съм,забавлявахме се.Каза че и било хубаво с мен,да ме слуша,незнам аз мисля да се боря,скоро има РД,нещо изненадка,тя много ги обича,ама цялата работа с това пространство,това ме мъчи,ами ако чака аз да я потърся,намислех тука нещо да и напиша,да ли е да го пратя как мислиш ?

 3. Незнам да ли е учтиво но може ли някъде другаде да поговорим,знам че този сайт е точно затова но искам,лично нещо после и тук ще пиш.Скаипа ми е Feshan_mom4e.Наистина ако може да влезеш ще ми бъдеш от голяма полза.Мерси

 4. Щом мислиш, че няма да те потърси, тогава как си мислиш, че ще иска да е с теб? Как си сигурен, че си няма друг?

  А за търсенето – има момичета – комплексарки. Доставя им удоволствие да свалят мъжете и когато ножа опре до кокала – изчезват.

  Такива курви (защото те ще станат курви) са най-опасни, защото нараняват без да им пука. Те са идеални актриси и често трудно се разпознават.

  Затова че – внимавай да не е такава. Ако искаш – напиши и каквото смяташ за добре. Ще го публикувам, дано си заслужава. И да не върже, поне ще придобиеш опит с такива жени 🙂

 5. Сега като написа това се сетих,че тя още първия път като се целунахме беше с език,после даже ми каза че си мислела че още първия път ще искам да правим.Е аз не съм искал само я изпратих,защото не това ми беше цел.Каза че това харесала,а и начина по който се целува,така де изглежда ми на професионалист,едва ли не сега съм направил грешка че не съм и предложил първата вечер ли ,ебаси му работата. И така ако е знам че изложиш ли се пред едно момиче веднъж, по-добре не я търси повече……

 6. Според мене няма да те потърси.

  Можеш ти да й се обадиш, но ако го напрапвиш започни да й играеш номера. Първи прекъсни разговора, не й предлагай да се видите, а ако тя пита няма ли да се срещнете й кажи, че много искаш, но си зает и нямаш време, чак другата седмица.

  За рожденния ден естествено й купи нещо, по възможност нещо с романтична нотка. И също цветя. Но кагото сте заедно не показвай, че страсти бушуват в тебе. Само флиртувай лековато и предизвикателно, но иначе се дръж така все едно не ти пука.

  И внимавай с нея, защото тя, поне на този етап не иска сериозна връзка и се страхува да не те нарани. Според мене затова се е отдръпнала. За да й завъртиш ума трабва да я накараш да вярва, че си готов да я „напуснеш“ по всяко време.

 7. Хехехе, тая мацка иска да те види сериозен, и ти да контролираш нещата. Сега тя контролира нещата, защото ти, като един виден неопитен глупак си и казал, че ще я чакаш …. груба грешка.
  Веднага се поставяш в позиция на “ купено куче „, а мацката е в позиция на “ аз решавам кака команда да изпълниш „.
  Сам си си виновен. Имаш 2 избора … да загубиш тая мацка окончателно или да си загубиш достойнството си … което мисля, до някъде си загубил. Обикновено ако при подобна случка, мацката ми поиска време да помисли или пространство … уважавам избора и, и продължавам напред. Живота е прекалено кратък за да си губиш времето с подобни игрички, намери си истинска приятелка.

 8. Виж сега, на твое място бих я зарязал веднагически. Тази мацка се изживява, като „неродена принцеса“. Нощния пикник на плажа си е сбъдната мечта за всяко момиче, но щом след това ти е поискала пространство.. стъжалявам, че трябва да ти го кажа в прав текст, но не те е харесала. Една жена никога няма да ти каже направо „не те харесвам, махай се“, освен ако не я сваляш много нагло. За това, че си й казал, че ще я чакаш – всики явно сме на едно мнение.. мноооого груба грешка. Никога, запомни, никога! не давай знак на жена, че си неин. Просто веднага губи интерес. Това, че мъжете са ловци, а жените плячката е пълна глупост. И двата пола са ловци.. просто методите са ралични. Представи си, че си ловец и си отишъл в гората. Виждаш заек и тръгваш да стреляш по него. Ако не си го уцелил от пърция път, ще се опиташ да го направиш от втори, но ако си го „хванал“ още с първия изстрел, ще знаеш, че този заек е твой, и ще започнеш да се целиш по някой друг заек, нали? Е, и твоята ситуаци е същата. Ти си за нея си „уцелен заек“. Вече си неин, интересното е свършило!

  На твое място бързо бих си намерил друга, защото съм сигурен, че тя си има друг. Тя вече е causa perduta (загубена кауза) за теб. А за нея ти в момента си, като вещ в чекмеджето.. знаеш ли всичките си вещи в едно чекмедже. Бас ловя, че не. И може да се окаже ти докато я чакаш „в чекмеджето“, тя вече те е забравила.

  Съжалявам, че трябва да съм толкова директен, но трябва да го разбереш! Не си губи времето и достойството с нея. Намери си друга. Това е. Тя не знае какво иска, а да угодиш на такова момиче – няма как да стане. Не си гуги времето!

  Успех със следващата 🙂 Вярвам, че ще е по-читава от тази.

 9. Пич – всички ти го казват – не се занимавай. Темите в сайта взеха да стават еднотипни. Сценариите са близки. Изглежда доста жени са решили да се правят на велики. Или просто мъжете са омекнали… 🙁

 10. Ами, не е проблемът в жените, Кърти. Мъжете сме омекнали ;-).

  Специално от тази история това излиза.

  А иначе пичът пита какво може да се направи в тази ситуация и според мене отговорът не е нищо. Но естествено е доста трудно след като веднъж си направил нощен пикник, целувал си се с момичето, то е искало нещо повече ама ти си се ослушвал, после сте се виждали известно време и пак… нищо. На нея й е писнало.

 11. Еммм хора мерси за коментарите,какво да кажа имаше една приказка:един път изложеш ли се пред момиче,забрави за нея.Май в този случаи е така,няма да я търся повече,няма нищо да правя,няма купувам подарък за РД,няма смисъл,май така като гледам още трябва да губя,нали така да побеждаваш първо се учиш да губиш.Обаче наистина ми се искаше нещо да стане с това момиче,защото е наистина най-готината с която съм бил.Прави сте не ми се обади,то досега щом не се обади ,няма кога вече.Мерси и луично на ALL THAT JAzz,ти казваш че нещо може да се направи нали така или се лужа.Ако има нещо което мога да сторя съм насреща,ако може кажи ми го ,знам ли последен шанс.Ебахти това направих и какво тя е искала секс още след плажа,ама аз исках да не я загубя ако и кажа още тогава,а то какво било,идва ми се грумна,както казват няма ни една идентична ситуация.Друга подобна няма да имам.

 12. На всеки се случва – искаш някое момиче за сериозно, а тя иска само секс и я губиш заради това, че си пич. Трябва човек да се научи да усеща какво иска момичето и да отреагира.

  Главно, момичетата, които искат секс могат да се познаят по езика на тялото. За това си заслужава да се публикува някой и друг материал 🙂

 13. Ами, това, което можеш и трябва да направиш е да промениш цялостно отношението си към свалянето на жени. Ако мога така да се изразя. Общо взето в посоката, която описва BlackDiamond.

  Наистина девойката те е сложила в чекмеджето си, но ти можеш да излезеш от там. Трябва да спреш да се нуждаеш от нея и тя да го види по държанието ти. Прочети другите неща в блога. Но най-важно е да промениш вътрешното си отношение. Трябва да си убеден, че тя губи, не трябва да ти пука, накарай я да ревнува. Примерно ако отидеш на рождения и ден започни да флиртуваш с другите мацки там, с нейните приятелки.

  Не мога всичко да ти обясня, но за мене единствената жена, която н може да бъде свалена е тази, която изобщо не иска да се вижда и да говори с тебе.

  Не мога всичко да ти обясня. Прочети книгата “Оръжия за масово съблазняване”. Не е чудо невиждано, но има добри съвети за начинаещи.

 14. пич слушай сa тя за да ти е казала че иска време значи има друг остоявай твоето а ако вече не те харесва остави я и флиртувай с други момичета това ше я изнерви и може да се върне а ако и звъннеш тя пак ще ти каже същото може да стане по лошо

 15. Прочетох малко от коментарите. В същност около половината. Според мен това момиче е точно от този топ „Ловци“ за които говори Lover. Играят си с теб за кеф. Колкото повече вързваш толкова по безразличен им ставаш и минават на следващия. Това по което се отличават повече поне според мен е, че са лигави мазнят ти се размените си някоя друга целувка и се опитват да те командват. Ако им вържеш зле. Те са свикнали да им вързват. Според мен трябва да отстояваш повече позициите си и даже ако усетиш че си имаш работа с такава може да и направиш и забележка да не ти се лигави а да се вземе повече в ръце, че не е някакво дете. Това би и привлякло вниманието. Важното е да не я оставяш да става много на нейната. Точно тези „Ловци“ трябва да се опиташ да ги накараш те да ти вървят зад гъза. Така би имал най-голям успех с тях 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *