Как да сваля момиче, което не ме харесва?

Здравейте!

За първи път пиша в този сайт,а подобни съм писал само коментари, но ще почна директно:

Момче на 16 съм, от 3 години съм в гимназия... И така, без да увъртам, в класа ми има едно момиче, което още от първия учебен ден много харесах. Повечето от вас най-вероятно ще кажат: "Ми хубаво, какъв е проблема?! Да не си гей?!!?".

Проблемът е, че не съм учил до 7 клас в едно от "елитните" училища 5-7 клас и в моя клас нямах нито един познат, а повечето се познаваха (едно 80-85%), тъй като бяха учили заедно или в съседни класове. Бях като гръмнат (аз попринцип малко трудно се сближавам) така де...

Бях нахъсван от приятелите си, но всеки път не се осмелявах да поговоря с нея, защото се притеснявах да не си прецакам шансовете с нея. Говорих за това само с няколко приятели (но те ми дадоха толкова малоумни съвети...), а със съучениците да не говорим, ако ги питам сигурно шансовете ми ще станат отрицателни...

А на капак на всичко, това момиче даже ме блокира във Facebook. В училище тя се държи доста добре с мен. Ако види, че не се чувствам добре ме пита как съм и така нататък, но във Facebook и Instagram реагира остро, все едно е съвсем друг човек.

Какво да правя? Благодаря Ви предварително!

бутони към социални мрежи

7 мнения за “Как да сваля момиче, което не ме харесва?

  1. Бе пич пробвай си късмета пък каквото стане. :Д Има и други момичета

  2. Хмм, вие сте вече 3 години в едим клас, нали? На този етап тя отдавна има изградено мнение за теб, затова трябва просто да разбереш какво е то: Кажи й, че те привлича и й предложи да излете:
    1. Не се сългасява – няма интерес – няма какво повече да стане, следващата.
    2. Съгласява се – честито – хвана се за топките, заговори я, тя те харесва, няма да я сънуваш още 3 години, а ако се справиш ще я имаш.))

  3. Е хубава работа! Горните коментари се изчерпват със „ако стане, стане“. А човекът пита за съвети!
    Горният коментатор обаче е прав във едно – Момата вече има изградено мнение за тебе. За да стане нещо, необходимо е малко да излезеш от представите които тя има за теб. И друг път съм го препоръчвал в този форум, но има ли си тя най-добра приятелка? Пробвай първо да ти обърне внимание тя. При всички случаи много помага тя да види че си желан кавалер. Не мога да разбера обаче защо не си демонстрирал поне малко характер че те е блокирала във фейсбук. Аз лично бих я „блокирал“ В отношенията ни за поне известно време. Иначе какво ще си помисли, че може да прави каквото си иска? Което е в унисон със съветите които веднъж получих от един стар женкар: На такива хубавици най важното и неотложно дело е да им бъде смачкано самочувствието. Естествено не така че да се обидят за цял живот, но да разберат, че не ги бива много. Полушеговити коментари вършат добра работа. Всяко момиче има нещо което не харесва в себе си, една – косата друга – очите и т.н. Като те види някъде и ти махне можеш например да и кажеш, „ех и ти с тези малки очи как ме видя толкова отдалече, аз пък си мислех че ще се измъкна“ и прочее. Важно е коментара да не е злобен защото иначе ще се засегне сериозно. Но и да бъде наясно че си има недостатъци и ти ги виждаш. Да не направиш само тъпотията да и го кажеш в прав текст! Това трябва да се разбира от действията ти, не от думите.

  4. Тъкмо мислех да, дам съвет.Но изглежда Овен е написал какво трябва :Д 😉

  5. Според мен трябва да побързаш за да не попаднеш в зоната на ,,приятелите“ защото от там няма измъкване.

  6. А ве гледай тя да сърви след теб а не ти след нея !! да и покажеш ,че неможе каквото ти каже или направи ти да си сагласен

  7. Просто мислите и любовта са съвсем различно нещо просто започнете с нещо по- обикновенно
    Изчакайте докато стане сериозно
    После започнете хванете се за ръце,прегърнете се и се целунете не чак толкова трудно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *