Как да го задържа след като спахме?

Здравейте! Нова съм тук, но съм впечатлена от искрените и прилични мнения, с които хората тук си помагат. Историите също до голяма степен се вписват и към моя случай, но бих искала наистина конкретни, а и може би принципни съвети за моята ситуация.

Казано накратко (доколкото мога), запознах се с един мъж (на 19 съм, за протокола, той е на 26г.) преди два месеца. Две седмици бяха чатове и снимки по цял ден, и държа да отбележа, че в 95% от случаите той ме търсеше, държеше се адски мило.

На първата ни среща ме целуна, след като бяхме около 6 часа заедно и си прекарахме страхотно. След това имахме "случайна" засечка в едно заведение, където той дойде само и само да ме види. На третата среща пийнахме, пак си прекарахме доста добре и след като се обсъди, че за секс няма смисъл да се чака (по принцип за човешки отношения) преспахме.

След това последваха подаръци, след това отново всеки ден търсене и какво ли не, спахме още веднъж и после той спря да се интересува толкова много. Тренираме на едно и също място, засичаме се често, но това е. Една вечер се видяхме, той ми каза, че не иска сериозна връзка, но му е приятно с мен и не се знае, дали в един момент това няма да прерасне в нещо повече.

После пак не ме търсеше известно време, след това ми се обясняваше нещо за "отворена връзка", а преди няколко дена, когато една вечер (незнайно как стана) спахме у тях той се държа като щастливо малко дете, споделяше ми, всичко много хубаво. Сега пак период на затишие.

Това беше историята. Сега обаче идва ОГРОМНИЯТ въпрос: как за Бога да се държа?! Не съм човек, който се отказва лесно. Искам го, харесва ми наистина, но не искам да го притискам, а по-скоро да го заинтригувам по някакъв начин и да го привлека към себе си.

Толкова материали четох в Интернет и с хора, запознати със ситуацията говорих, едно и също чувам и чета - не трябваше да спиш с него, на мъжа така му се убива интереса. Добре, да кажем, че може би трябваше малко да се дърпам, но наистина ми хареса и се привличахме доста.

Така че, ако може компетентни мъжки и женски мнения: Как да го задържа след като спахме? Как да направя и как да се държа така, че да поиска да е с мен - дърпам се или? И още нещо към мъжете - такива думи като "приятно ми е с теб много, не искам връзка, но на всеки етап това може да прерасне в нещо по-голямо", какъв смисъл влагате в тях?

Публикацията стана дългичка, но наистина ще се радвам на всякакви мнения, благодаря предварително за помощта ви! :))

споделяне на връзка

3 мнения за “Как да го задържа след като спахме?

  1. Не знам дали моят съвет ще бъде полезен. Като цяло човека те харесва но,може само за в леглото да те използва. Така като описваш нещата май доста си го харесала. 😀 Все пак внимавай! да не хлътнеш защото тогава нещата стават много гадни от личен опит го казвам. Това е от мен и късмет 🙂

  2. Здравей. В момента съм в подобно положение с една мацка. Нещата се случиха много бързо, правихме секс след първата среща и около 2 месеца нещата си продължават така. Момичето ме привлича, сексът с нея е супер, но тя не е това, което искам да бъде моята жена. В началото уговорката беше за friends with benefits, и двамата казахме, че не искаме връзка. Въпреки това, аз се държа с нея перфектно – смятам, че щом това момиче е заслужило вниманието ми, то заслужава мъжкарско държание и уважение от моя страна. Последните седмици усещам, че я привличам още повече. Освен на секда, набляга и на прегръдките. От общи приятели чувам много добри мнения за себе си.
    Защо ти го пиша всичко това – както по-горе написах, тя не е идеалната жена за мен, не се виждам оженен за нея след години и имвнно за това и аз използвам реплики от рода на „на този етап не идкам сериозна връзка“. Няма го този филм.
    Паралелно с тази връзка, съм почти влюбен в друго момиче, което олицетворява идеалът ми за жена. С нея нещата са по-сложни, но това е офф топик. Просто ако с второто момиче ми се беше случило това, което с първото,щях да ИСКАМ сериозна връзка. Това, че сте правили секс и си убила интереса му са глупости.

  3. Темата е сравнително стара, ама ако и други дами пишат подобни неща, ще се радвам да проумеят следното:
    1. Пичът явно те ползва за секс-бъди, казано иначе само за ч*кане. Човекът иска да спи с други мацки освен теб, обаче като няма кого пак опира до теб.
    2. Разбира, че изпитваш чувства към него, но трябва да спреш да му пускаш.
    3. Ако наистина го желаеш много и т.н. Почни да излизаш с други мъже, дръпни се малко настрана от него и като ти пише/звъни да се видите, му намекни, че имаш друга уговорка с твой приятел.
    4. Ако почне да те ревнува и се опита да се бори за теб, НЕ МУ ПУСКАЙ, кажи, че искаш да го давате полека, за да видиш дали наистина е сериозен или просто няма пак да преспи с теб и да се отдръпне.
    5. Винаги му напомняй (по женски начин), че той трябва да се бори за теб, не ти за него и че е леснозаменяем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *