Малко полезни стратегии за всички нови свалячи

Помня как преди 5 години се чудех "как да заговоря момиче", "какво да кажа", как да я спечеля " и всякакви други въпроси, които срещам тук. Това, което ме доведе тук беше желанието ми да подобря уменията си да съблазнявам, да подобря своите лични качества.

По-късно започнах да се интересувам повече от темата "Пикъп". След известно време спрях да задавам глупави въпроси и бях спрял да се интересувам от темата, докато преди  година-две нещо в мен отново не ме запали... Това беше моето вътрешно неудовлетворение.

Това, което ме запали преди 2 години беше едно предаване с Mystery (гуру в областта на пик-ъпа) " VH1 - The Pickup Artist".

Това, което всички, допитващи се до съвети (или поне голяма част от хората) не разбират е, че не става дума за "какво да направя, за да..", а става дума, че трябва да имате план, стратегия, за да можете не само да заговорите една жена/мъж ами и да си легнете с нея/него или да започнете връзка. Както един баскетболен отбор, без тактика (стратегия) за игра има малък шанс да спечели битката със своя съперник, така и един мъж има малък шанс да "спечели жената" без план за действие.

За жалост една стратегия в тази сфера на човешките отношения би ми отнело поне 170 страници с шрифт 10 пункта в doc/pdf формат. За това искам да дам на тези от вас, които са крайно решени да подобрят успеха си с жените, необходимите насоки, които ще им помогнат да подобрят своите качества и своят план за действие.

В света на пик-ъпа има доста гурута. Когато аз започнах да се занимавам с това бях чел само този сайт и бях едва чувал за Мистери.

Всяко гуру има своя стратегия ("система") за сваляне на мацки.

Тук ще изброя едни от най-известните, но повярвайте в днешно време има супер много гурута, всеки от които е разработил собствена методика. Давам ви тези, за да се насочите условно, кое би ви прилегнало на вашата личност:

1. Mystery (Erik Von Markovik). По професия е илюзионист. Неговият метод се нарича Mystery Method, още M3 model/method, Venusian Art и прочие.

Неговият метод набляга на индиректната игра. Първо претендираш, че мацката не те кефи, за да свали гарда си, след това й показваш, че си готин и я заинтригуваш, а след това, създавате помежду ви комфорт и накрая я съблазняваш. При него е характерно използването на рутини, шаблони, заучени реплики. Това позволява на самия пикъпер да бъде по-уверен, да не се притеснява в изразяването на думите си и какво да каже.

2. Ross Jeffries, един от най-старите, ако не и най-старият PUA (Pick-up Artist).
Неговият метод се нарича Speed Seduction. Вместо да използва директни фрази или индиректни модели, той използва хипноза и НЛП, за самоубеждаване и за преборване на вътрешните страхове на пикъпера, както и за да убеждава хората. Идеята му е, че можеш да накараш някой да се влюби в теб, като го накараш да си спомни момент, в който е бил влюбен и да заключиш този спомен, тези чувства с така наречената "котва".

3. Richar Gambler  - Един от хората, които на млада възраст е създал собствена компания за ПИК-ъп обучение. Неговият метод Stealth Attraction се изразява в това, как да сваляш мацки, без никой друг, освен мацката да знае, че я сваляш.

Като цяло е хубаво да прочетете някоя от книгите, някъде ги има преведени на български, другаде са само на английски. Те ще ви дадат ясна концепция за игра, какви качества трябва да притежавате и как да ги получите или подобрите. Когато само задавате въпроси от рода на "как да я заговоря", "как да й кажа, че я харесвам", вие не подобрявате своите качества и умения и при следващото момиче, което ви се хареса ще питате пак същите въпроси.

В следващата ми тема "Стадии в Pick-Up играта". Ще разгледаме основните стадии, през които минават мъжът и жената, при pick-up или това, което вие наричате "свалка". Ще обърне повече внимание в началото - самото запознанство ще разгледаме няколко примери и видовете подход.

социални мрежи

2 мнения за “Малко полезни стратегии за всички нови свалячи

  1. ПП: Искам да направя лека корекция, тъй като системата на сайта не ми позволява да го направя директно върху статията, за това пиша тук:
    Mystery (Erik Von Markovik).

  2. надявам се вашия сайт да е ефективен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *