Изборът и предизвикателството да бъдеш сваляч

Теорията на сваляча е формирана на основата на модела на поведение на успешните хора, общите черти на които са увереност и способност да контролират ситуацията.

Това е научен и обмислен подход за общуване с жените, поради това при запознанство, общуване, съблазняване и секс, свалячът притежава максимална информация, не действа на посоки и "шаблоните му" са добре подготвени.

Той довежда до съвършенство използваните техники и става професионалист!

Да отидеш при непозната и да вземеш телефонния й номер? Някой кара кънки, някой сноуборд, някой скача с парашут, някой...

Вероятно свалячът е много по-екстремен от тези видове спорт, тъй като изисква психологически навици и увереност, постигането на които е толкова сложно, както и високите физически резултати.

При това свалячът развива творческите и лингвистичните способности, явява се източник на вдъхновение и отлично настроение, а при това е най-доброто хоби за този пътешественик, който бразди бурните океани на живота в търсенето на своето Елдорадо!

Вечният странник, летящият холандец... И нека дори той да не намери страната на мечтите си - във всеки случай това е по-добре от да гниеш у дома.

Стремейки се към това, аз много дълго се занимавах с четене и осмисляне на теорията. А като започнах практика се убедих в това, че разказите за любовния опит на много от стадиите си малко съвпадат с реалността.

Познатите момчета се смееха, говореха, че това е детинско и че да се запознаеш с момиче е от просто по просто, въпреки, че всичките ми молби да покажат уменията си оставаха без отговор - винаги се намираха някакви извинения.

Но с времето ставаше ясно, че този, който се смееше най-високо и до сега е не целунат девственик от типа на тези, които обичат да си съчиняват на тема: "ти прекара ен бройки, а аз ен плюс една".

Професионалистите рядко разказват за успехите си - това правят техните постъпки. Но къде да намериш професионалисти?

Може тях и въобще да ги няма?

Аз все още нито веднъж не съм наблюдавал интересно запознанство, а всичко, което съм виждал е модификация на начините "може ли да се запознаем?" и "колко е часът?".

Впрочем, имаше един, който доста оригинално се представяше на всяко момиче на улицата, но водката изпрати сексуалните му успехи с дама клошарка на брега на Великоруската река.

Удивително, но като се съди по разказите, момчетата се запознават предимно със синеоки с огромен бюст блондинки, фотографиите на които отлично биха изглеждали на кориците на гланцираните издания.

Нищо подобно!

Всички започват първо с момичета с невзрачно външност, а после вдигат летвата (което се отдава на някои). Аз също бих могъл да ти съчиня много истории, ти би ме смятал за много як пич, но аз сам не бих смятал себе си за такъв.

Ами ако ти дойдеш и ме помолиш да ти покажа уменията си в действителност? Е, тогава би ми лъснал голия задник...

Как все пак се запознават в наше време? Търкалят се в автомобила си (като мислят себе си без него за безполезен товар) из града и след няколко опита за запознанство с прилични момичета на спирките, свалят за пари откровени курвички.

По-отворените се събират на глутници и хъшлашки приближават към по-сексапилните момичета...

А истинските мъже? Те къде са се скрили? ...

От инструктора в автокъщата аз съм чувал, че с колата трябва да се отнасяш като с жена - меко и нежно, преподавателят по китара ме учеше, че с китарата трябва да се отнасяш като с жена - меко и нежно, даже пияният електротехник, човъркайки нещо в проводниците ме възпитаваше: "С електрическата розетка трябва да се отнасяш като с жена - меко и нежно." Ето!

Но за съжаление, аз още не съм виждал някой да се отнася с жената като с жена - меко и нежно.

Източник: lover.ru

споделяне на връзка

25 мнения за “Изборът и предизвикателството да бъдеш сваляч

 1. Аз съм виждал професионален сваляч в действие и има какво да се научи от поведението му. Главното е увереност и добри комуникативни възможности.

  Истинските свалячи НИКОГА не се хвалят с бройки и постижения и не се вълнуват дори за такива неща – за тях са нещо нормално.

  Истинският чикиджия се познава именно по това, че без да го питаш ти се хвали за такива неща и без да го караш ти разказва измислени истории.

  От далече си личи кой какъв е 🙂

 2. Аплпдисменти най- накрая да измислите нещо ново както лекциите.
  Просто омръзнаха лигавите романтични историйки от рода на : Аз мн я обичам но тя мене не кво да направя…… :Д ами така си е!!!
  От тази статия почти нищо не разбрах освен че не трябва да се хвалиш с успехите си, но беше по интересно от колкото поредната любовна история която е същата като предишната….

 3. Браво! На мен статията много ми допадна! Аз вярвам, че ги има ИСТИНСКИТЕ мъже, но те са голяма рядкост, затова са толкова търсени и ценени от жените. Не съм съгласна обаче, че истинският мъж, непременно трябва да е сваляч. То затова статията е „изборът и предизвикателството…..“. Може човекът да не направи този избор. Аз смея да твърдя, че познавам истински мъж /по-точно това е моята оценка за него/, но той далеч не е сваляч. Ама аз друг като него не съм срещала и шапка му свалям!

 4. Вярно, че малко досадни станаха еднотипните теми в последно време, но от тях все-пак може да се научи нещо. И ако не от тях, то то коментарите към тях, които са 50 пъти по-дълги от самата тема 🙂

  Истинският мъж според мен си е сваляч по подразбиране 🙂 Свалячеството си му е вградено!

 5. Аз пък мисля, че свалячът и истинският мъж са две различни неща. Не казвам, че не може да има и съвпадения, т.е. да се съчетаят, но не винаги е така. А този мъж, който има и от двете, според мен ще е доста предпочитан.

 6. Сваляч – прическа, кола маска, зависим от модата …………
  Мъж – косми 😀 , небрежен, самоуверен……….
  от други примери няма нужда

 7. Добре – предавам се 🙂
  Всеки си има свои виждания за нещата.
  Малко е безсмислено да се спори точно на тази тема 😉

 8. Защо да е безсмислено? В спора се ражда истината! Всеки има право на мнение. Сигурно и аз ако бях мъж, щях да избера да бъда сваляч, но до едно време! Но не съм и затова ви напомням, че в този свят има жени – мислещи и можещи жени, за които са нужни доста добри свалячи!
  Съгласна съм с теб Daniel – по-скоро ми хареса твоят коментар. Доста добре си уловил тънката нижка между сваляча и истинския мъж. Аз лично предпочитам мъжа, но това е въпрос на личен избор.

 9. В случя спорът е наистина безсмислен защото понятията ви „сваляч“ и „истински мъж“ силно се размиват и в крайна сметка не става ясно кой за какво говори.

  В категорията „сваляч“ могат да попаднат всякакви мъже, като започнем от тези, които водят жени в скъпи заведения, но никога не получават дори въздушна целувка и стигнем до доминантни мъже с пронизващ поглед, които карат и мъже и жени около тях да свеждат поглед.

 10. zdravka76 лично според мен разликата между сваляча и истинския мъж е много малка и 2-мата се стремят да доставят удоволствие на жените но подхождат по различен начин

 11. Ами точно това много е важно – как подхождат!

 12. Разликата според мен е там, че Истинския Мъж, може и да е сваляч, може и да не е… може и да е свалян, а Сваляча, може и да е Истински Мъж, но може и да не е.. може да си е обикновен мухъл!

 13. Ето една история.

  Древногръцкият философ-стоик Диоген си лежал на слънце. При него дошъл Александър Велики и му казал: Аз съм Александър, най-могъщият човек на земята. Поискай нещо и ще го получиш. Диоген му отвърнал: Отдръпни се защото ми засенчваш слънцето.

  Въпросът ми към свалячите и анти-свалячите е: Диоген истински мъж ли е?

 14. Много зависи. Може да е бил човек с характер, който да не се впечатлява от нечие величие, а може да е бил и обикновен кътил.. знае ли човек. Със сигурност, никой от тези, които може да ти дадат отговор сега, няма да го даде от личен опит, така че всеки отговор би бил субективен, съответно… я е верен, я не е. 😉

 15. Според мен Диоген много добре знае какво иска и как да го постигне! Ама дали е сваляч, не знам! Ако беше дошла при него някоя жена, а не този Александър, може би друго щеше да каже! Ама….зане ли човек! Тогава щяхме да коментираме по друг начин думите му, може би!

 16. 🙂 Много ми хареса отговора ти – може и да е бил най-обикновен катил! Възможно е, но не мисля, и точно затова е останал в историята. :-))

  Здравка, аз не слагам знак на равенство между истинският мъж и сваляча. Според мене истинският мъж привлича много жени, но това само по себе си не го прави сваляч.

  Има един друг стоик Crates, в който се влюбила една млада, богата и красива жена – Hipparchia, знаеш ли какво й отговорил той? Не точно същото като Диоген, ама нещо близко до това – накратко казано, казал й да си обира крушите и да се маха. Обача тя го „погнала“ и накрая той се предал и те се оженили. Добра игра, хм? Макар че аз съм сигурен, че той съвсем истински й е казал, че тая работа не е за нея – неговият начин на живот и философия.

  Но пак остава въпроса какво е истинският мъж.

 17. Браво на мадамата! Постигнала е това, което е искала без да щади сили и средства! Не знам кой точно е играл играта-тя или той! А може би всеки е играл своята игра. Важното е целта да е постигната!
  Аз съм съгласна, че истинският мъж може и да не е добър сваляч. Лично аз предпочитам да ме свали истински мъж, отколкото добър сваляч.
  Истински мъж – трябва да притежава 2 в 1 /душа и осанка, но повече душа/. За всяка жена е различен, защото изискванията и представите на всяка жена са различни. В по-общи линии – внимателен, нежен, възпитан, интелигентен, последователен, чете ти мислите от раз / не ти се налага надълго да му обясняваш какво искаш да му кажеш/ и се съобразява с желанията ти, не ти върти гадни номера и се държи така, че и ти да не искаш да му ги въртиш, кара те да се чувстваш по странен начин и винаги да го очакваш с нетърпение и т.н. Тук вече всеки трябва да продължи според личните си изисквания.

 18. Виж сега, Jazz, виждам че обичаш да цитираш историята, но да ти кажа нещо, което предполагам знаеш, но все пак по една или друга причина изпускаш. Относно репликата ти: „Възможно е, но не мисля, и точно затова е останал в историята“.. и по-точно „и точно за това е останал в историята“. Сега ще ти пиведа примери от същия този източник на мъдрост – историята, и ще ти докажа, че не е задължително да е останал в историята поради мъдростта си, а може да е по съвсем други причини.

  1. С какво е останал в историята император Нерон?

  С това, че е бил диктатор, че подпалва Рим, че убива майка си, наложницата си и кой ли още не. Използва хора за „живи“ факли, за да осветява градините си вечер и т.н. Не забравяй, че той е бил учен и възпитаван лично от не кой да е, а от самия Сенека! Не можеш да кажеш, че е бил прост, непросветен или нещо подобно. Бтв, той убива и Сенека! Иначе казано, не е останал в историята с велики мисли и дела, а с нечовешки варварства и терор.

  2. С какво остава в историята Сергей Антонов?

  С нещо гръмко и богохулно, което 90% от света, включително и покойния папа Йоан Павел Втори не вярва, че той е извършил. Т.е. остава, като набеден и невинен. .. Пак не е с някаква мъдрост.

  Така че, не всеки е останал име за поколенията, защото е бил велик!

  Даже за българската „икона“ Христо Ботев.. ръкописи от негови приближени доставят информация до нас, че той е бил абсолютен простак и алкохолик.. никой не може да докаже, така ли е било или е бил велик човек, както учим от учебниците по история. Но даже да е било така, смяташ ли, че някой ще промени информацията в учебниците за това „флагче“ на българщината. Не, нали? Таке е и с Диоген. Може и той да е бил алкохолик, може да бил безпардонен женкар, може даже да е бил простак, който само да псува и от време на време да е казвал по някоя мъдрост, но поарди липса на по-умни хора да е останал той емблема на времето си. Никога не можеш да си сигурен, дали е бил личността, която си мислиш, че е бил.

  Накратко: Няма от къде да си сигурен, защо и Диоген го знаем и до ден днешен 😉

 19. Вярно, че не всеки останал в историята е велика личност.

  Но примерно Нерон е император и той остава в историята по същия начин както Сталин или Хитлер. Сиреч като хора с огромна власт да променят хода на историята, да решават съдбите на милиони хора.

  Докато Диоген остава в историята с това, което той е. С огромната власт която е имал над себе си и с идеите си.

  Катили по света много, но те не остават в историята.

  Между другото Сенека се самоубива. Много любим персонаж ми е. Life without the courage for death is slavery е казал той и после на практика го е показал. Което би могло да се перефразира Love without the courage for rejection is slavery или нищо такова… 🙂 Може да пусна някой ден тема – „Сенека и свалките“ или „Стоицизмът и свалките“ 🙂

 20. Поразрових се в Уикипедия-та и вероятно си прав, макар и там изречението да е двусмислено. „Нерон продължава да се отдава на безбройни развратни увлечения и римляните с ужас го виждат да се явява и пее на сцената. Пизон скроява заговор срещу него, но Нерон разкрива съзаклятието и много от заподозрените са избити или принудени да се самоубият. Сред тях са Петроний, Традей, Корбулон, поетите Сенека и Лукиан“. Приемам забележката! А цялата статия, всеки, който се интересува от подробностите, може да прочете на http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BD , или просто в Google пишете „Нерон“. Излиза на първи линк.

 21. BlackDiamond, незнам кой си и на колко години си, но изказванията ти са забележителни. Браво. Пиша също така и за да добавя, че колкото и да си блъскаме главите нема да разберем що за човек е бил Диоген и дали Сенека си е ритнал бакърчето сам. Wikipedia е много несигурен източник на информация. Аз лично съм попадал на много грешки и несъответствия с реални факти.

  Поздрави Тони

 22. Painkiller, благодаря ти за добрите думи. На 22 години съм – това не е тайна за никого. 🙂 Кой съм обаче, знаят само определени хора от блога. Все пак всички искаме някакво ниво на анонимност. С няколко души пожелахме да се запознаем и намерихме начин без да обменяме лични данни тук, а с останалите си го караме на никнеймове.

  А що се отнася до блъскането на главите… хората са казали, че в спора се ражда истината.. е, не винаги де, но такъв поне е принципа. 🙂

  Не си единствения от когото чувам за неточности в Уикипедията, но просто този източник на информация ми попадна – този използвах. Шорокоразпространена, известна и използвана е. Може да има някакви грешки, но нада ли са чак толкова фрапантни. С Jazz и без това не спорим на екзистенциални теми, така че поне на такова ниво на спор бих й гласувал доверие на енциклопедийката 😉

 23. Според мен на истинския мъж не му трябва да се прави на сваляч … Той просто е желан от жените и без да си служи добре с думите … Това е разликата според мен между сваляча и Истинския Мъж …

 24. Интересна статия, обаче къде остават момичетата които го могат същото. Бих искала да поговорим и за тях, защото те наистина съществуват. Но не са така наречените „к**ви“. Според мен да зарибиш един мъж е по-трудно отколкото една жена…

 25. Ако мога и аз да кажа нещо, базирайки се на скромния си опит в това отношение… Според мен Сваляча (нещо в това наименование ми напомня Тузаря от „Сексът и градът“ – това отвратително сериалче…) би имал успех сред жени, които очакват именно такова поведение от него – да им се обръща внимание и т.н. и т.н. Истинският мъж (хубав етикет 🙂 ) пък също не може да има всяка една жена – пак поради простата причина, че колкото жени, толкова желания и според мен на света НЯМА мъж, който да може да свали всяка една жена… Но обратното може и да не е вярно – просто на нас, мъжете, ни е по-слаб ангелът и по-лесно поддаваме на женската съблазън 🙂
  P.S. Относно спора за смъртта на Сенека – доколкото аз съм чел (за съжаление вече съм забравил къде) Нерон отива при любимия си учител, на когото се е възхищавал като малко момче, и му казва: „Ето, сега аз съм велик, но за да стана НАЙ-ВЕЛИКИЯ на света, ти трябва да умреш. Оставям те сам да избереш как.“. Сенека решава да изпие чаша с отрова, докато е във ваната… и така 🙁 Така че, както виждате, смъртта на великия мислител и философ е причинена, както и повечето смърти на този свят, от комплексите на някой друг. Но това е друга тема…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *