Какво бихте ме посъветвали?

Здравейте, младежи !

Пиша във вашето мъжко пространство, т.к. няма такъв форум за нас жените.

Аз имам дългогодишна връзка с момче, по-голямо от мен с 2 години.

И така, заедно сме вече от 6 години, но честно да ви кажа, не мога да ви разбера вас мъжете. Мога с чиста съвест да кажа за себе си, че изглеждам добре. Не се оплаквам от мъжко внимание, държа се добре с приятеля си. Обръщам му достатъчно внимание, /забравих да кажа, че живеем заедно/, винаги се старая той да се чувства добре и т.н...

Мога да дам един пример, а вие ми кажете защо се получава така. Както всичко е много хубаво... и двамата се чувстваме много добре, забавляваме се, излизаме щастливи сме и аз доверявайки се на шестото си чувство решавам да проверя съобщенията в телефона му и какво намирам там... съобщение изпратено в 03.30ч. през нощта със съдържание "къде си?", изпратено към една девойка, която аз съм виждала и знам че е.

Меко казано - леко момиче. Кажете ми, защо може той да рискува да се раздели с мен, заради такова нещо? Аз съм сигурна, че той много ме обича, би направил всичко за мен, но не мога да си обясня това негово поведение. Защо го прави? По по принцип мъжете имат афинитет да изневеряват. без да влагат никакъв умисъл в това, но все пак не може без причина да рискуваш да нараниш човека до себе си. За мен това няма оправдание. А за вас? Ако имате въпроси, питайте за подробности. Искам да разбера вашите гледни точки.

бутон за споделяне

7 мнения за “Какво бихте ме посъветвали?

 1. А ти защо си му гледала в телефона? Може да не е това, което си мислиш, дано да е грешка.

  Ревнива ли си? Възможно е да е подразнен от ревност и в такъв момент мъжете са най-опасни.

 2. Интересно наистина, каква беше причината да погледнеш в телефона му, и каде си виждала това момиче, как знаеш че номера е точно нейн и че точно той и е пратил този СМС.
  Аз лично съм отстъпвал телефона си за разговор на приятели когато на някой му се наложи, имали възможност, някой негов приятел да е изпратил този смс от неговия телефон?
  И зашо не сте били заедно по това време, 3:30 Ти каде си била ?

  И честно да ти кажа не ми хареса това което каза за мъжете и изневярата, бих казал че жените изневеряват по често, но това си остава тайна.

 3. Остави го да поебе малко човека ти пък, не му налагай сексуални задръжки…

 4. Може да не е това което си мислиш,но и може да си му орузнала и иска различно нещо мажете сме такива не всички но повечето ! но има и такива които ценят жената до себе си за сужаление точно такива маже попадат на гадни материалистки и некви леки и т.н знам го от опит .а да ти кажа ако ти е изневерил не си заслужава но и трудно се намира свестен муж така че касмет дано успееш да задържиш човека ако го искаш но си мисля че тои трябда да се опита да те задуржи ако наистина си заслужава. говори с него и виж в очите му да л ище те излъже.вярваи на 6-тото си чуство!!!успех!после сподели какво е станало ако желаеш?

 5. Мила, аз немога да разбера защо вие жените винаги поставяте знак за равенство между обич и вярност. Обичта си е обич, секса си е секс! Аз го наричам разделно хранене. Чукам тук и там – това няма нищо общо с това, че обичам много приятелката си. Стига вече с това закостеняло мислене! Ваички мъже изневеряват – едни само в мислите си, а повечето и напрактика. Обича ли те, грижи ли се за теб, помага ли ти – това в важно. А дали от време на време завира пениса си в други жени – бял кахър. Обичайте се, да сте живи и здрави – това е важното, другото – пепел!

 6. Motley, ако разбереш от познати, че приятелката ти се чука с разни „лоши“ момчета, ще си кажеш ли, е какво пък, аз съм доброто мамино момченце, което тя обича и това е важно за мене, а това че не мога сексуално да я задоволя, така както тя иска не е проблем зя мене.

  Я пак хубавичко помисли! 😉

 7. Без да искам да обиждам когото и да било, в тази тема наистина някои от мненията са от кол и вЪже. Jazz, добра тапа 😉 @kolhoznica, наистина може да не е това, което си мислиш. Може някой друг да го е пратил от неговия телефон (но обикновено в такъв случай изпращача се подписва). Аз съм пращал такива смс-и нарочно и после съм си оставял телефона на достъпно място от което изчезвам, за да може „жертвата“ да намери това, което търси. Правил съм го ей така.. просто за да я карам да ревнува. Хлапашки работи, но съм ги правил, така че имай предвид, че и това може да бъде. Ако все пак наистина има забежка, разбери какво не му даваш (което търси при другата), дай му го и си го прикоткай обратно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *