За или против втория шанс след изневяра?

И така имах приятелка, с която се обичахме. Ходихме няколко месеца. Всичко беше ок или поне аз си мислех така, докато един ден не разбрах, че ми е изневерила. И то така да се каже май според мен цялата връзка е била лъжа. И дори така да е, защо въпреки това, че не съм я виждал, не мога да я забравя? Наскоро поиска от мен пак да се съберем ,каза ми, че нямала да прави повече така. Каза, че би направила всичко за мен, ревеше ми по телефона и други такива.

Аз в отговор и казах, че я познавам добре и че пак ще се стигне до това. Тя ми каза: "ти познаваш това което аз съм показала". Ей, тия думи не ми дават мира, какво трябва да означават не знам, може вие да кажете. И друго... каза ми, че много пъти е можела да тръгне с друг, но не искала, искала с мен, искала на мен да покаже колко ме обича.

Поиска да се видим, два пъти и отказах, трети не знам дали ще има, май не. Хъммм, направо лоша работа. Думите, ако може да ми разтълкувате, ще съм благодарен. И още нещо, ако дам този втори шанс, т.е ако се обади, в което ме съмнява, аз няма как да звънна защото... все пак тя иска втори шанс, ама последния път, като я отрязах и не знам, от там нататък какво да правя.

Да променя нещо евентуално, защото тя ще си мисли, че ще реагирам по същия начин. Нещо по специално, ако може да се измисли, да пробвам ,щото ебаси вече колко време не мога да я забравя. А пък и чувствата не утихват въобще. И ако може smile да се въздържи от коментар, не ме ругай, а ме разбери. Мерси все-пак!

бутони за социални мрежи

24 мнения за “За или против втория шанс след изневяра?

 1. Според мен проблемът ти се корени в точно в това, дали да простиш изневярата, отговорът ми е прост любовта е безгранична и прощава, ако обичаш истински тази жена ти ще и простиш и ще и дадеш втори шанс. Въпросът е в това, че не трябва да я отбъснеш без да си и дал шанс да ти обясни причината за постъпката си. Знам, че в момента, в който си го разбрал те е наранило силно, зависи и от начина по който си разбрал за изневярата, ако тя си е признала ти определено трябва да поговориш с нея и да и дадеш шанс, ако наистина я обичаш. Ако тя се е опитала да скрие действията си, явно не те обича както ти нея. Думите, че познаваш това, което ти е показала означават, че явно ти е показала някаква маска, че не е била откровена с теб. Ти явно наистина искаш да бъдеш с нея и явно си и простил. Ако ти се обади излез с нея, поговорете накарай я да разбере грешката си, не бързай да и се обясняваш в любов, спазвай дистанция. Можете да започнете отначало, така да се каже на чисто, полека докато си възвърнете доверието един в друг. Много е важно да си споделяте и да бъдете добри приятели, наблюдавай поведението и, ако наистина съжалява за постъпката си ти ще го забелжиш.

 2. А аз си мисля, че повечето жени не знаят, не искат да знаят и не съзнават какво искат. Те се отпускат на емоции и ги интерпретират грешно, когато се опитат да ги изразят, а не просто да ги изживяват. Тя ти е изневерила, защото е била слаба, по инерция (и мъжете го правят, трудно е да се промениш, защото хората около теб очакват старото ти поведение), не е съзнавала колко е привързана или защото ти е отмъстявала (не)съзнателно за нещо в което ти несъзнателно си я наранил. Когато ти си си тръгвал, си се опитал вероятно да я нараниш (с приказки, всеки го прави). И нея я е заболяло. Вероятно е и видяла малко истина в това, което си и казал. И сега интерпретира натрупаните емоции болка и срам като желание за започване от начало. Но ако е така, това е грешка. И за двама ви. Защото тя още не знае какво чувства и иска. Продължава да плува в емоциите си и просто иска да я боли по-малко, насочвайки се по посоката на най-малкото съпротивление. Ако съм прав, защото гадая, резултата ще е дори по лош, ако не скоро, то след години, когато отрезвяването ще дойде. Ти опитай да разбереш каква е ситуацията, и опитай да разбереш своите емоции също. Ако пресечното множество между нейните и твоите носи нещо, което да е разумно и ценно – продължете. Ако не, по добре прекратете сега. Ще ви боли по-малко.

 3. вижте сега, аз съм жена и си мисля, че ще ми е по-лесно да разбера действията на това момиче. аз също съм изневерявала съм го правила абсолютно съзнателно, под влиянието на някакви други емоции. след това осъзнах, че това е грешка, защото видях какво рискувах и как щях да проваля една страхотна връзка. тогава той ми прости. мисля, че ако и двамата се искате, няма смисъл да проваляте щастието си заедно. би трябвало да я познаваш все пак достатъчно добре, за да знаеш дали можеш да й се довериш отново. и ако търсиш ново бъдеще с нея, вероятно вече си простил изневярата и си решил, че си готов да си отново с това момиче.
  и само за информация за нейните думи. в една връзка единият винаги е по-влюбен и дава повече. ако ти не си й показал адекватно чувствата си, тя може би се е засегнала от това и се е почувствала слаба, обичайки те. чрез тази изневяра тя се е опитала да ти покаже, че е по-силна от чувствата си, че може да ги надмогне в случай че ти не си й показал еквивалентно отношение. и ти действително си видял, това което тя е искала да покаже от себе си – че е силна и че не си незаменим. макар че истината явно е по-различна.
  желая ти (ви) успех. дано любовта победи!

 4. Пич, ако те кефи мацката я вземай обратно и не му мисли. Ако ти изкръшка пак, тогава ще му мислиш. Аз съм от 10 години с моята дружка и сме изневерявали 1-2 пъти, това само те кара да оцениш отсрещната страна. В момента се разбираме перфектно и знаем кой колко струва много по-добре. Аз лично не смятам, че изневярата е най-големият проблем. Въпросът е как се прави и колко дълбоко стига и най-вече защо. Ако е за едно е…е, голяма работа.

 5. След като е изневерила веднъж, ще го направи пак! Но ако я искаш само за теб, си намери жена, която да иска да е само с теб, общите вече с лопата ги ринеме 😉

 6. Ако я обичаш наистина и не можеш да живееш без нея, какво значение има? Взимай си я обратно и това е! Недей да го мислиш толкова – по-лесно е :))

 7. Не се лъжи момче, не я приемай обратно. Намирай сили и спешно се оттървавай от това момиче. Приеми, че Бог ти е дал малък знак каква“приятелка“имаш. Абсолютно непростимо е жена да се изчука с друг. Просто нямаш никакъв шанс, тя си е такава и ще го направи още сто пъти. Не си губи времето с нея, спешно я разкарай.

 8. според мен няма смисъл, поне на този етап. веднъж като те е разочаровала и не си успял на момента да й простиш, трудно би се получило нещо. това не означава да не се срещнете. така ще прецениш дали изобщо чувстваш нещо към нея и тя към теб. в момента нямаш реална представа. може и да правиш секс, няма лошо стари познати сте… и тя ще се старае много, затова не изпускай :)!
  друг е въпроса защо ти е изневерила. обикновено жената изневерява, когато е наранена и позволява партньора й да разбере, за да го нарани.
  успех, ти решаваш, ние само споделяме опит и размисли!

 9. Еби им майката на другите и за себе си утеха намери.Хей пич,живеем в 21 век.Говори ли ти това нещо?Едно време бабите казваха( майки-пазете дъщерите си.)а сега(майки-паэете синовете си.)Това е много правилно -да знаеш!.Красиви жени-много.Но красивите от вътре-малко!.Вълк коэината си мени -но нрава не.Тези поговорки са казани точно на място Ако е стока ще остане с този дето се е чукала.Явно и той я е преценил що за чорт е!.Щом е изневерила на теб снего ,ще направи и с него така .Така ,че се вземи в ръце и давай само напред и никога назад.Надявам се да си разбрал какво исках да ти кажа?. УСПЕХ

 10. Няма смисъл в тази връзка повече. Кажи си край и не му мисли повече.Повярвай ми братле,ще те боли много по-малко,отколкото да се съберете отново и да ти направи поредната изневяра.

 11. Няма безгрешни хора. Аз смятам, че на всеки един човек трябва да му се дава шанс (ако го е заслужил със нещо де). А аз искам да задам един въпрос на автора на публикацията. Обичаш ли я? Защото ако я обичаш наистина много силно, трябва да знаеш, че скоро няма да я забравиш.

 12. Щом е опрял до този сайт, въпросът дали я обича или не става излишен. Разбира се, че я обича.

  Американците имат една добре приказка: Давай на хората втори шанс, но никога трети. Има нещо вярно 🙂

 13. По- добре жесток край, от колкото жестокости без край!!!

 14. Съгласна съм напълно с „AZ“ и „Яки“.Аз съм момиче и съм била в същата ситуация и от двете страни и то с един и същ човек.Заряза ме още в началото,след половин година му изневерих пук , но винаги си прощавахме, след моя случай обаче нещо ни стана осъзнахме , че най сме си добре двамата и вече година и 8 месеца всичко е страхотно и много сериозно.Имаме си доверие реално и се обичаме

 15. Да, kotence, но при P. (Г.) нещата са по-различни. Въпросното момиче доста си е играло игрички с него, а до колкото разбрах от Г. той не й е давал поводи да се съмнява в неговата вярност.

  И след това, как можем да сме сигурни, че става дума за любов? Това че не можеш да си избиеш от главата някого не означава любов.

 16. Разбира се че я обичам,естествено тя каза че ще ми се обади да излезем,обаче вече 5 дена не се е обадила.Като и отказвах да излезем 2 пъти тя все настояваше,сега се съгласих и каква реакция-тя не се обажда.И да незнам как ще я забравя,напоследък често си спомям за нея,незнам защо въпреки че не я виждам.То моето стана историческо,вече година и нещо,ама така като съм…….То спирам да пиша вече какво да направя.Тя щом досега не се обади,аз ли да се обадя.Ебаси немога да разбера,караш някои да излезе,казваш че го обичаш и прочие там и накрая когато се съгласяваш,той не ти звъни,на какво прилича това,какво да си мисля.То от мислене глава боли ама ….Чао засега и дано се оправя някак.

 17. Ако толкова държиш да ти се обади, пусни слуха на общите ви познати, че не спираш да мислиш за нея и че на този етап вече вече ако ти се обади ще се съгласиш на среща. Ако това стане и излезете, само й кажи истината – че не спираш да мислиш за нея и че не можеш да си избиеш мисълта от главата защо го е направила. Когато ти обясни по един или друг начин, й опиши колко много те е наранила, така че да го усети и тя.. реално – после се отдръпни с аргумента, че ти трябва още време да го обмислиш и преживееш и след примерно две седмици я прибери обратно. Следващия път ще се замисли сериозно преди да ти изневери. Ако го направи пак без да й пука – никаква прошка повече!!!

  Изневярата е разрушила много връзки, но и е заздравила много. Разбира се, на тези, които са си дали втори шанс. Помисли върху това и сам прецени дали да я прибереш обратно. Не мога да знам точната ситуация, и дали си заслужава, но ако наистина съжалява и ти вярваш, че тя е момичето за теб и че това няма да се повтори.. аз на твое място, колкото и да боли, бих дал втори шанс.

  Успех, ман!

 18. ако нещо се случи веднъж може и да не се повтори, ако се случи пак , със сигурност ще продължи да се … абе разбираш ме

 19. Съжелявам но ще споря много с вас ….. вълк кожа та мени но нрава не…. евала поговорка но защо се сравнявате с животните …. и тез американски поговорки какви ми ги блещите …. в любовта се изискват компромиси … На колко години сте… я се дръжте на положение … мацката е сбъргала … важното е че е разбрала грешката си и последиците от нея … защо да не и даде втори шанс … дай й… ако те преебе втори път майната и….

 20. Готин, мен ми простиха веднъж грешката, която не беше изневяра, а просто желание за малко разделяне, за да си починем един от друг, имах чувството че се задушаваме, предвид , че в тази ранна възраст не правехме секс(разбирай аз бях на 19 а тя на 16 и майка й не й даваше да остава много – много насаме с мен).Обаче много късно разбрах , че майка й ми е направила магия около 2 месеца преди да поискам временното разделяне.Втората ми грешка след като се събрахме беше че работейки на две места и заради нас с нея , забравих точно кога й беше рождения ден и се обадих на следващия.А през останалото време тя ми пишеше хартиени сърцераздирателни писма и ме беше побъркала, въпреки че беше втората ми голяма любов. Втория път , въпреки , че си мислех че тя е разбрала защо се е случило така да забравя (все пак не бях спал около 3-4 дена вече) прошка нямаше, а и тя още първия път като уж ми прости каза , че нямало да е същото вече (да, тя на 16 години можеше да ползва само заучени фрази, предвид , че твърдеше, че аз съм бил първата й голяма любов). И още едно – две сърцераздирателни писма след втория път – откачих верно, и след около още два месеца се наложи да отида до тях (тя живееше на 40 -50 км с майка си в друг град) и да й върна абсолютно всичко мое, подарено от нея,включително и писмата й, за да разбере, по мое мнение , че наистина съм я обичал, както никоя друга. Но след като свърших и с последната среща у тях, т.е. пред тях за около седмица успях, като си наложих, да забравя всичко около нея, в смисъл стигнах дори до името й, само може би образа може да се случи да позная някъде, ако я видя, но доброто във връзката ни е забравено.
  Така , че стегни се, бъди мъж, дай й шанс , но й дай и на теб си де, време да се осъзнаете, през което може да опиташ с друго момиче, просто да опиташ да излезеш дори, и да си прекарате готино. А после й се обади, ако сметнеш за необходимо, и й кажи че може да опитате пак. Дали тя ще разбере за теб, ако излезеш с друга зависи само от теб, а ако усетиш , че с другото момиче по-може да се получи, направи така, че старата да разбере, иначе няма да си струва само ако й кажеш…
  Успех нататък в любовта и …….. бъди МЪЖ, п*тките са достатъчно вече и почват да си пречат….

 21. Аз също подкрепям едно мнение което ми хареса !!! Господ дава знак ти просто трябва да се осетиш ! ИЗНЕВЯРАТА е за мръсните курви и педераси ! Любовта и красотата са за чистите хора богати душевно и интелектуално всичко останало е детска работа . Моето мнение е накарай я да съжелява бади твърд и не лапай на другиа пищката, ако е разбрала че ти си единствен сама ще те накара да разбереш дали съжелява тогава прошка „ДА“ но иначе „НЕ“ . ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА
  И ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ТОВЕ Е ЧЕ В БГ-то няма такива хора много много всичко е една помиа за тва се махнах от там !!!!!

 22. аз сам твирдо против за втория санс след изневяра! И КАКВО ИЗВИНЯЖАИ 4Е ТИ ИЗНЕВЕРИХ ОБИ4АМ ТЕ ДА БЕ ДА И ЗАСТО ГО НАПРАВИ FUCK NA VSI4KI KOITO IZNEVERQWAT!!!!!!

 23. Не мисля че заслужава да и простиш.Няма значение дали е изневеряващият е мъж или жена,щом го е направила значи не е държала достатъчно на теб.Ти ако обичаш някой истински би ли му причинил такава болка и би ли рискувал да загубиш човека до себе си заради изневяра?И ако изощо те е уважавала защо не се е разделила първо с теб пък после да прави каквото иска?Тези нейни действия могат само да ти покажат какво е било отношението й към теб.Никой не заслужава да се тормози заради грешките на друг.Не е нужно някой да ти казва че те обича след като те е изгубил,то това всеки го може,човекът който е до теб трябва да го знае още преди да го е направил и ще си дава сметка за последсвията.Истина е обаче че вече са прекалено малко хората който мислят така и заради малкия ни избор от такива хора ние се хващаме като удавници за сламка за хора които не ни заслужават.Както са казали хората за всеки влак си има пътник,ти трябва да решиш дали може да живееш с тази мисъл и дали може да гледаш момичето до теб така както преди да ти изневери. И мога да ти кажа че съм прощавала изневяра или поне така си мислех тогава,едиственото което човека с/у теб вижда е че може да прави каквото си поиска и едва ли не щом си простил такова нещо,ще може да простиш отново ако изощо го разбереш следващия път че никога няма да се чустваш сигурен до такъв човек,винаги ще има едно съмнение дали го прави отново или не.Ако и простиш никога няма да гледа на теб като на човека с който е тръгнала,а на човека който й е простил че го е направила и няма да има същото уважение към теб и рано или късно ще си намери някой друг и тогава ще си още по разочарован и от сега.Най-добре и покажи какво е загубила и я остави тя да страда 🙂

 24. Какво си се закахърил – нямате нито брак, нито деца. Имаш още време за избор и т.н.

  Вероятно е хубава – ОК, ама се блазни от чуждо внимание. Ако е хубава и кръшка – как ще я задържиш – и да я вържеш, пак ще намери начин и ще те излъже.

  Дето казваше един актьор – какво толкова, свършили ли са се? Нямате никакви обвързаности, просто един сигнал от Господ, че тя не е за теб и ти трябва да внимаваш с кого и как общуваш.

  Успех в намирането на точния човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *