Какво да очаквам от него след раздялата?

Здравейте хора. Аз сам поредното объркано момиче, което иска съвет и мъжката гледна точка. С приятелят ми бяхме заедно година и нещо, всичко беше прекрасно, но той охладня и решихме да се разделим. Останахме в страхотни отношения, защото освен любов, между нас имаше и страхотно приятелство.

Всичко беше наред, докато той не тръгна с новото си гадже (аз ги събрах) и така още 2 месеца. В последствие обаче започнахме да не се чуваме, той ме отбягваше и един ден ми каза, че не искал да ме познава повече и да не го търся никога. Аз бях шокирана. Оказа се, че новите му приятели (приятели на приятелката му) са му наговорили куп глупости.

Когато потърсих сметка от тях за това, той се застъпи за тях и ме накара да се "разкарам". Чувствам се ужасно, защото загубих най-добрия си приятел, а с него връзката със страхотното му семейство, което обожавам. Не мога да се домогна до него, дори за да му обясня, а без него светът не е същия.

Всички ми казват да зарежа нещата и да продължа, но не мога - изгубих брат, приятел и любов. Просто ми се ще да разбера в такава ситуация, мъжете някога въобще вземат ли се на сериозно и какво да очаквам - най-добрия си приятел или най-лошия си враг (аз сам на 17, той на 19).

споделяне в социални мрежи

10 мнения за “Какво да очаквам от него след раздялата?

 1. Не можах да разбера за какво сте се разделили, но и в случая няма особено значение. Нормално е след раздялата да имате още чувства и да се чувате и срещате. Идва един момент обаче, в който той решава, че е време да „загаси“ всичко между вас и затова реагира така. Друг начин няма и не можеш да го съдиш за това.

  А какво да очакваш – ще си е пак същия със същите чувства към теб, но изкуствено е възможно да се държи хладно и да те избягва. Ако не възнамеряваш да си с него повече – по-добре го остави на мира. Ако ще се бориш за него (имаш чувства) – ще ти е необходимо малко време, докато го размекнеш.

 2. А какви са тези куп глупости, които са наговорили срещу тебе? Сигурна ли си, че това е причината да те отбягва?

 3. савет от мен не се занимавай с глупостиииииииииииииииииииииииииииииииииииии оставяи го да си ходи и повече не му обрушай внимание янма смисъл има много по стойностно момчета колкото и трудно да се срещат!така че момче приятел може да имаш само докато сте гаджета иначе никога но сама ще го разбереш,че е невъзможно. Според мен няма смисъл от чуване и срещане защото ще си е зле постоянно.особено ако има сабиране нещо счупено само с фантазии се оправя!дано да имаш касмет с това което ше правиш .

 4. Ако мога да те попитам нещо, тези неща който са му наговорили са за теб, или неща който ти си казала за него. Защото едно е да кажат на едно момче, бившата ти беше ….., и съвсем различно е да му кажат, а пък бившатата ти разправяше за теб………
  Незнам дали точно това е причината, да те отбягва и да се държи хладно с теб, щом казваш че сте били толкова близки, трябва да е нещо много по голямо от някаква глупост. А и не смятам, че ако той е държал на теб, ще те отхвърли с лека ръка и ще се вслушва в думите на другите хора.
  Аз лично вярвам повече на приятелите, с който съм от години и на хората който са с мен във всеки един момент, и никога не бих повярвал, на думите на хора който се опитват да ни разделят или нещо такова.
  Каквото и да стане ти пожелавам успех и дано се оправите, но си помисли дали си струва риска, защото човек с който си от много време и е близък за теб не би трябвало да те отхвърля лесно просто така.

 5. първо- благодаря ви че сте така отзивчиви и разбиращи.нещата ,които чух да се говорят не бяха никак приятни и определено всеки,който ме познава не би могъл и да си представи,че мога дори да си помисля нещто такова.както и да е, работата е там ,че не мога да се откажа току така от този човек,когото все пак обичам.радвам се, че е щастлив с новите си познанства и приятелства и по никакав начин не искам да му преча,просто….просто искам пак да си е моята втора част,не се справям без него и не зная как да го накарам да ме изслуша.а знам че ако го направи ще разбере.той е толкова мил и страхотен човек ,а това което виждам сега е просто някаква гротеска. не зная как приемате промяната вие момчетата ,но за мен е недопустимо да гледам как един прекрасен се човек е изпалнен със злоба.просто искам да му помогна да се върне кам старото си Аз и отново да бъде човекът ,с когото се чувствам наистина себе си.и знам ,че мога да го направя ,просто не и как.така че ако можете да ударите едно рамо ще сам ви безкраино благодарна.

 6. Avienda, аз не мисля, че е невъзможно да си останете приятели. Невъзможно е само когато едитият от двамата иска връзката да продължи. Но при вас няма такъв проблем или? Може би новата му приятелка ревнува и го е накарала да се държи далеч от тебе?

 7. Avienda, не знам за колко свестен тип го смяташ, но така на първо четене се занимаваш с някакъв пухльо (путьо + мухльо = пухльо). Поне за мен хора, които се влияят така от общественото мнение, без да са чули и другата страна и да реагират по този начин са си такива. Може и да греша за твоя случай, но пак ще кажа – на първо четене, изглежда по този начин.

  Другия вариант за който се сетих Jazz ти го е казал.. новата му приятелка да го кара да се дистанцира от теб.

  Ако обаче, въпреки всичко искаш да си го върнеш, намери начин да останете сами някъде, под някакъв предтекст и си поговорете, колкото е възможно по-дълго и обстоятелствено. Дали ще е случайна среща, ще го покани някой друг с когото ще отидеш и ти и въпросния ще ви остави на саме или ще му устроиш стеща с несъществуващ човек (ти под чужда самоличнист) и ще отидете някъде, където ще сте само двамата.. няма значение.

  Ето ти няколко варианта за срещата, която искаш. От там нататък всичко зависи от теб.
  Успех и от мен 🙂

 8. Не мисля, че това със срещатата с несъществуващ човек е добра идея. Може момчето да се ядоса, че са му спретнали такъв номер и да се отблъсне още повече от нея.

 9. Без разговор няма да стане. А ако той не се навие на нищо друго?… нещата остават така, както са сега, а тя остава пас. За това е този вариант. Ако нищо друго не помогне, тази среща й е последния реален шанс.

 10. Да ,мъжете се вземат ВИНАГИ на сериозно.Просто напусни връзката.Не може да се съжителства без любов,по навик .Ако го напуснеш,ще си възвърнеш себеуважението,което явно те е напуснало още щом си го уреждала с гадже.Запомни:В ЖИВОТА НЯМА ПОПРАВИТЕЛЕН ИЗПИТ.ВСЯКА ГРЕШКА Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.Понякога внася необратими промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *