Кога и защо лъжат жените

Жените жадуват за това да се чувстват като най-свободните птици на планетата, въпреки всичките им домакински задължения. Те са готови на всяка цена и на всякакви "номера", за да запазят свободата си.

Когато в една връзка мъжката половинка започне да поставя условия и/или забрани, то повечето дами пристъпват към един от най-големите си "таланти" - именно умението да измислят какви ли не лъжи и манипулации.

И това е съвсем нормално - това е в кръвта на всяка жена. Ако искате да не бъдете лъгани, то пуснете дамите на свобода, имайте им доверие (или се поне се преструвайте, че им имате такова) и им сваляйте нужните купчини звезди. Не забравяйте следното - те обичат да се чувстват като принцеси.

Подарявайте им цветя, обсипвайте ги с комплименти, но... внимавайте с баналностите и помнете, че дамите обръщат огромно внимание на незначителните за мъжете неща и често се водят от познатата поговорка "Малките камъчета обръщат каруцата". Винаги има норма, която трябва да се цели.

Бъдете нежни и внимателни във всичко - както в думите, така и в докосванията. Всичко е от значение. Ако момичето е човечно, никога няма да активира "черната" си страна. Разбира се, такива жени става все по-голяма рядкост. Не рядко заради предишна връзка момичето е настроено отрицателно и обедна, че партньорът й я лъже.

За мъжете, жените винаги са едно прекрасно, но в същото време и трудно предизвикателство. Ако спечелите доверието на една жена, то вие вече сте победители и единствено ако се държите като кавалери тя няма да ви оплете в лъжите си.

Ако пък не сте такива джентълмени и все пак някое момиче се влюби във Вас - бъдете сигурни, че лъжата присъства в голяма степен във вашата връзка. Никога не лъжете жена за каквото и да било - ако Ви разкрие последиците могат да са фатални. Жените прощават, но никога не забравят.

За да имате самочувствието на истински кавалери, намерете вашето предизвикателство и се опитайте да се преборите с незнайния за Вас женски свят, въпреки че той вечно ще остане за Вас една прекрасна и неразгадана тайна.

share button

6 мнения за “Кога и защо лъжат жените

 1. И все пак ми е интересно какво мисли един мъж по този въпрос – нали в някои статии се казва, че не трябва да се държите твърде добре с момичето. Иначе нещата са си верни, в една връзка всичко трябва да е взаимно – каквото дадеш, това ще получиш.

 2. Какво да го … е това „кавалери, джентълмени“??? Тези ТАПИРИ измряха като динозаврите от метеоритния дъжд и вулканичните изригвания на ФЕМИНИЗМА И ЕМАНЦИПАЦИЯТА! За да задържиш една жена трябва да си ПОПУЛЯРЕН, ЖЕЛАН, ХАРЕСВАН от много други жени – само така трътката ще вдене че дори и да те зареже НА ТЕБ НЕ ТИ ПУКА, а освен това тя трябва да е благодарна че нея си избрал за тази вечер от големия харем! Жените ВИНАГИ лъжат, трябва да свикнем с това, просто е глупаво заради една слива и две дини да ги слагаме на ПИЕДЕСТАЛ! И все по-рядко има такова нещо като „връзка“ – най – често тя се изражда в нужда от присъствие, превоз, издръжка – така повечето жени възприемат мъжа, това и искат от него. Секса минава встрани, затова си има изневери. „Женски свят“ ? Не знам какво е това, жените също не знаят, защото НИТО ЕДНА още не е обяснила какво е това. Но дори да заобясняват, бързо се стига до „мъжко присъствие вечер, мъжът да я кара с кола / или да й купи кола /, да й плаща масрафа и прочие .

 3. Амин, Викторе!!! Много правилни неща казваш, но според мен основната причина повечето жени да лъжат е скучния им начин на живот – обичат да се правят на героини от любимия им сериал „Сексът и градът“, който според мен трябва да се забрани, щото се самозабравят след всяка негова серия!!!Наблюдавал съм с очите си следния феномен – на гости съм у един приятел и жена му, всичко е ОК, детенцето им спи, те се гледат влюбено, изобщо – семейна идилия! След известно време тя реши да гледа на компа еди-коя-си серия от въпросната помия, а ние си говорихме някакви си наши простотии… След 30 минути (като свърши серията) какво стана!!!?! Почна се от едно дребно заяждане, което впоследствие прерасна в такъв скандал, че аз се изнизах тихичко… На следващия ден ми се обажда френда и ми вика: „Сори за снощи, ама тя като го гледа тоя филм и нещо й става“…

  След това „лирично“ отклонение се връщам на темата за любимия женски спорт – лъженето. Явно е нещо, което им се внушава още от детската градина – да бъдат измамни и никога да не може да им се вярва за нищо…
  И още нещо, което Ловър пише още в първия абзац, ме провокира:

  „Жените жадуват за това да се чувстват като най-свободните птици на планетата, въпреки всичките им домакински задължения. Те са готови на всяка цена и на всякакви „номера“, за да запазят свободата си.“

  Хубаво, ама тая „свобода“ в една връзка нещо не върви… Неслучайно българският термин за тези отношения е „обвързан/а“ – т.е. – или си свободен, или не си, средно положение няма, колкото им да се иска на скъпите дами хем да са с някой, хем да си развяват байряка и да си правят каквото поискат… Е, НЕ СТАВА!

 4. Добре че вдъхвате нов живот на старите теми. Така хората ще забележат, че и преди са писани и обсъждани интересни неща.

 5. Жените жадуват за това да се чувстват като най-свободните птици на планетата, въпреки всичките им домакински задължения.

  Според мен един джентълмен би го разтълкувал по следният начин :
  Да си имат приятел, който да я обича и тя него и да не се чувства длъжна да прави каквото и да е, само да прекарва времето си с него.

  Но има и друг вариант, в който ако съответното момиче желае „свобода“ това значи, че не е задоволена от връзката, не е доволна от това, което получава ( в днешно време това е кредитна карта без лимит да може да щъка из моловете, джип ауди, който да го паркира в паркинка на мола и всички да я видят ).

  Според мен от самото начало на една връзка, мъжът трябва да я притисне, за да разбере, че много държи на нея и съответно, ако тя го разбира нещата ще вървят добре, но ако си мисли някакви глупости започва да го отбягва и да го ЛЪЖЕ. Ако една жена обича партньора си тя не би го лъгала никога, той просто ще я разбере.

  Относно изкаването на Виктор. Евалата Викторе напълно прав си, но според мен има джентълмени навсякъде, всичко можем да сме такива, просто понякога славата, парите, и самочувствието пречат на това държание. Ако едно момче е нормално, знае какво иска и с какво разполага той може да има всяко момиче, в което се влюби, стига тя да не е категорично „не“.

 6. Страхотно мнение, vesko212! Доста по-умерено от моето, но въпреки това казваш много верни неща… Само не знам защо ги пишем всичките тия работи, като ефект общо-взето едва ли ще има 🙁 Нали знаете – Кучетата си лаят, керванът си върви…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *