Създаване на усещания и чувства в жените

Методът, който може да ти помогне да преодолееш всяко едно осъзнато съпротивление, е основан на принципа, че човек не е в състояние да се съпротивлява на това, което усеща в собственото си тяло.

Например ако стомахът ти изпраща сигнали за глад, то ти няма как да игнорираш тези сигнали и не можеш да му се съпротивляваш по никакъв начин: това, което става в стомаха ти е нещо реално.

Това, което се случва в нашето тяло, практически винаги се възприема като реалност (а как иначе може да се възприеме?) и следователно е невъзможно да се съпротивляваме на това, което се случва на практика.

Разбираш ли какво мощно оръжие ти давам?

На не разбралите обяснявам: ако успееш да предизвикаш в една жена някакви телесни усещания, то тя макар и да може да ти възразява, не е в състояние да се съпротивлява на своето тяло.

Ако почувства нещо в своето тяло, за нея това е реалност. А ако почувства желание за секс ? ...

"Но как да го направя?" - ще попиташ. Ще ти дам отговор - при това лесен:

С думи!!! Да, да. Твоите думи, твоите изказвания ще я накарат да те иска така, че тя ще бъде готова да издере очите на всеки, който се опита да й попречи. Не вярваш ли? И правилно правиш - засега ...

Ако кажа "кисел лимон", то как ще разбереш за какво говоря? В теб ще възникнат ли съмнения какво е това "кисел лимон"?

Не ти ли се струва, че за да отговориш на въпросите ми, ти трябва да си спомниш и усетиш вкуса на кисело? Дори и нищо да не си казал на глас, това усещане е възникнало в твоето тяло.

Общата закономерност е в това, че ако казваме на човека думи, които описват (или означават) елементарни усещания, то тези усещания ще възникват независимо от съзнанието.

В заключение: ако се научиш да описваш еротични усещания, усещане за влюбеност или състояние на особена връзка между мъж и жена то:

сексуалните преживявания ще възникват в жените, които те слушат независимо от тяхното съзнание!

Източник: lover.ru

бутон за сайт

4 мнения за “Създаване на усещания и чувства в жените

  1. Това си е класически метод, който винаги действа. Все-пак ако жената е опитна, може да те усети.

  2. Не мисля, че думите имат голямо значение. Става въпрос за химия, привличане между половете.Или го има, или го няма. С думи можеш да убедиш някоя тъпа женка, на нея и без това няма да и трябва много, за да си легне с някой. Все едно да ме убеждаваш, че ми се яде сладолед, като не ми се яде в действителност.

  3. Хей Larke,
    Остави вкусовите усещания-тук говорим за създаване на чувство,разбира се че може да се обясни с думи,придружени с по-снижен глас,който ще звучи доста съблазняващо и да „натъртваш“ чрез жестове,мимики или даже просто словесно подчертаване на думите,които ти искаш партньорката ти да усети.Вярно,че има тъпи жени,ама кво да ги правиш-и те са хора с нужди… 😛

  4. ми я кажете няколко думи за усещания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *