Присъединяване към ценностите на жените

Всеки от нас има собствени представи за света и хората, които го населяват. В частност всеки от нас знае кое в този свят и в хората е добро и кое е лошо. Ние рядко се замисляме за това откъде в нас се взимат тези норми - ние просто им вярваме и това е всичко.

И като правило всеки човек е готов да отстоява своите ценности, а някои особено упорити господа са готови да се сбият за това тяхната собствена "истина" да стане "истина за всички".

И ако внезапно в нашия живот срещнем такъв събеседник, който изначално е съгласен с това, че нашите собствени норми, правила и стандарти са справедливи (за света и хората) и той самият споделя тези възгледи (дори и само на думи), то ние веднага сме готови да приемем , че този човек е наш приятел.

Разбираш ли, точно така всяка една жена има свои индивидуални и доста объркани представи за мъжете, за самата себе си и за заобикалящия я свят. И нито един психолог (дори и най - добрият на този свят), не е в състояние до край да разбере кое какво е в нейното съзнание.

Но даже да не си добър психолог, винаги можеш да създадеш във всяка една жена илюзията, че именно ти дълбоко разбираш нейната неразбираема от никого неповторима женска душа. Как се прави това?

Няма нищо по - лесно: ти трябва да одобряваш всичко това, което тя счита за свое (да приемеш това и да се съгласиш на думи с него). И в никакъв случай не е нужно да те интересува това добро ли е или лошо. И най - вече не е нужно да казваш на глас своето мнение. Задачата е значително по - проста: трябва просто да се съгласиш с тази жена!

Тук е много важно да не забравяш, че жените обичат да се оплакват. Също така имат навика да скарват елитни мъжки екземпляри, за да видят кой от двамата е по - достоен за тях.

Така че, когато чуеш поредното оплакване от жена, че някой мъж й е създал неприятности, не е нужно с викове "ще го убия..." да скочиш на крака и да хукнеш да се биеш с когото и да е!

Усмихвай се. Кимай разбиращо. Съчувствай й - на нея това и е предостатъчно.

Кога да отидем да се бием с някого?

Веднага се забелязва кога една жена е афектирана от поведението на някого към нея и има нужда от твоята незабавна защита. Тогава можеш да се намесиш. Ако тя е спокойна - значи всичко е наред, независимо какво говори.

Разбира се, ти можеш да възразиш: "Но какво да правя, ако не съм съгласен с нея или не ми харесва това, което тя казва и начина, по който тя се държи"?

Отговорът е: Ако в нейните изказвания или поведението й има неуважение към теб, то ти си длъжен да не се съгласиш и да я пратиш по дяволите.

А ако искаш да превъзпиташ някого, потърси друг блог. Този е за съблазняване на жени.

Във всички останали случаи ти трябва да й демонстрираш своето одобрение, разбиране и съгласие.

Източник: lover.ru

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *