Какво да правим, ако момичето ни откаже?

В природата съществува мит, че жените обичат да им подаряват цветя. Не е така: жените обичат да им се подарява злато (проверявал съм го). Но в следния шаблон (измислен от господата Джефрис и Медисон) се използват именно цветя.

Този метод работи в девет от десет случая и води към това, че избраната от вас жена, както се изразява съвременната младеж, "ще й се събере погледа". Има смисъл да се използва, след като сте помолили жената за среща, а тя ви е отказала. Под въздействието на този метод не веднъж са се разтопявали жени, чийто партньор по начало им е бил безинтересен и те са му отказвали.

Това се прави така:

 1. Научавате кога обектът на вашите желания си тръгва от работа или училище.
 2. Купувате красив букет: добре подбран, добре опакован, с панделка. (Тук много важно е външното оформяне на букета, затова не купувайте просто дузина червени рози - това не е достатъчно красиво, с усещане за разкош и при това е твърде банално).
 3. В букета поставете картичка с надпис: "За... (името на момичето) от таен обожател".

След това помолете свой приятел да занесе букета там, където работи или учи вашата любима, да й го даде пред останалите на работното й място или учебното заведение, без нищо да казва с думи.

Важна забележка: Желателно е връчването на букета от тайнствения непознат да видят по възможност всичките й колеги, приятелки и т.н. С други думи, този спектакъл изисква максимално количество зрители (но дори и това да не може да стане, не се притеснявайте, методът все едно, ще проработи).

Ако нямате такъв приятел, опитайте се да се обърнете към възрастен човек или тийнейджър. Почти природен закон е: обикновено на хората им харесва да помагат на другите, дори на непознати, по въпросите на любовта. Забавно е, нали? След това изчакайте няколко дни, подръжте дамата в пълна неопределеност (Кой го е направил? Не е ли това някаква грешка?).

През това време си направи тениска с надпис: "Аз съм твоят таен обожател". Скрийте тениската с риза или сако, а след това отидете към края на смяната на вашата любима. Отидете при нея, поставете ръка на рамото й, а след това открийте надписа на тениската.

Това ще направи впечатление! Ще се окаже, че вие сте умен, неприличащ на другите, уникален и че сте готови на всякакви лудости за нея. След това, когато свършат прегръдките и най-вероятно дори целувките, кажете й, че искате да се срещате с нея и че сте готов да преодолеете всякакви препятствия, за да го постигнете. Тя ще се съгласи.

Това е великолепен, весел и силно действащ метод. Той очарова жените. Тениската може да не я хвърляте, а да я запазите за следващия път...

Източник: lover.ru

бутони към социални мрежи

7 мнения за “Какво да правим, ако момичето ни откаже?

 1. Аххах.. това не го правете. По-скоро да помисли, че сте психопат. Не ви харесва и ви е отблъснала, и вие и се натрисате с някакви откачени изпълнения.

 2. 😀 дали е изпробвано?! доста е налудничаво това!

 3. Що да е налудничево? И да е такова – момичетата обичат непредвидимостта и мъжете, които умеят да създават обстановка и ситуация. Аз бих направил нещо такова и ще се гордея с постъпката си. И момичето никога няма да ме забрави 😉

 4. Добра идея,но по принцип така става само по филмите.А ако девойчето няма чувство за хумор,ще помисли че пред нея е някой луд.

 5. това хич няма как да стане момичето със сигорност ще каже:
  МАХАЙ СЕ ВЕ ЛИГЛЬО!!!

 6. тъпо си е ,но относно отова дали ще проработи си е до отделното момиче!Някой са по нежнички и романтични и може да ги гепнеш от раз други обаче могат да ти се измеят в мутрата!Ти самият трябва да знаеш каква е жената!

 7. Това ми хареса най много(Тениската може да не я хвърляте, а да я запазите за следващия път…)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *