Как да я накарам да поиска секс?

Здрасти. Запознах се с една жена, аз съм на 22, тя на 38 (от съображения за сигурност годините не са реални, но са близки до реалните). Според думите й е очарована от това, че може да говори с мен на всякакви теми. Както и да е, излязохме, аз се държах примерно, приказвахме доста повече от 3 часа общо взето, доста говорихме за всичко.

Учуди ме, че цяла вечер, въпреки повишеното ми внимание, не забелязах да ми дава основание да премина по-горно ниво от връзката ни. Тръгнахме си, изпратих я и пред тях я питах дали може да я целуна, тя каза НЕ и докато успея да кажа следващото ми изречение, каза да, ама само като приятели. Посегнах с мисълта да я целуна по бузата (да видя какво ще стане), тя ми подаде устата си, о богове, аз не се целувам с приятелите ми.

Езика дойде след 1 секунда след 2 минути целувки я питах дали още сме като приятели, тя каза да, аз се засмях и продължих, после се разделихме. На по следващия ден пак излязохме. Цяла вечер не съм я пипнал, после като я изпращах стана въпрос за някакви дето преди я сваляли и аз я питах какво са искали. Взе да мънка и аз казах нещо такова ли и я целунах, опипваше ме по гърба ребрата и гърдите, преместих й ръката по на долу, сещате се къде, само пипна и се дръпна, аз пак, тя каза, че не иска да ме възбужда и да остана на половина, аз викам, спокойно, не ми пречи и пак й сложих ръката там.

Само 20 секунди ме разтрива и пак я премести, аз се ядосах и аз пипнах, тя се дръпна, аз пак тя пак се дръпна, както и да е, разделихме се, после поговорихме и ми обясни, че й е било страшно приятно и много се е възбудила, едва ли колкото мене, чак главата ме заболя, това е друго обаче, не искала да започва нещо, което не може да завърши и най големия шамар беше като ми каза, не съм имала такива намерения към тебе, ама все пак беше страхотно естествено пак ще се видим. Въпросът ми беше как по дяволите да я накарам да иска секс и то веднага. Мерси предварително.

бутон за социални мрежи

25 мнения за “Как да я накарам да поиска секс?

 1. Ееех братко,да имах твоя късмет…
  В никакъв случай не избързвай! Така е най-добре,както сте го почнали. Тя не иска да бързаш,ако се изпуснеш че искаш веднага, ще се издъниш и то много. Жените са такива,това им е привлекателното, малко по малко;)
  Така все повече ти се иска,разбираш ли;)Момичето е страхотно,аз харесвам точно такива.Обичам всичко да става бавно в секса. Бързия секс е най-хубав веднъж. Повторен и потретен не е същия и накрая омръзва.
  Успехи и прави така, както тя иска, слушай я и й се отдай!

 2. На мен ми се трува, че тази жена знае какво иска (секс), но си играе с теб, за да ти ескалира желанието и според мен най-правилното ще е да й играеш по свирката, както се казва, и малко преди „точката на замръзване“, да обърнеш нещата в „точка на кипене“.. „експлозия“… да изглежда, като „ход на отчаянието“, „последен опит – всичко или нищо“. До колкото познавам игрите от този тип, мисля че това развитие на събитията ще й хареса най-много.

  ВАЖНО!
  Само да не пропуснеш „точката на замръзване“, защото след това със сигурност ще те чака провал.

  Успех!

 3. Да, абсолютно съм съгласен и с Veli и с BlackDiamond. Очевидно е, че жената не иска да сте само приятели. Самият факт, че сте излязли заедно и тя е прекарала три часа с тебе (мислиш ли, че тя си няма друга работа?) и сте си говорили за всичко. А след целувката с езика, ами какво да ти кажа.

  Проблемът е че си много припрян и че това дали ще има секс или не е адски важно за тебе.

  И какви са тези глупости, че си се ядосал, че не иска да те пипа където ти искаш и ти си я пипал там където тя не иска, че и на всичкото отгоре упорито си продължил. Жената ти е навита но има опасност да прецакаш работата.

  Виж сега. Тя иска секс, но както най-често става с жените, тя не иска да поеме отговорност и не иска да изглежда като курва в очите ти и може би в собствените си очи също.

  Съветвам те да се успокоиш и да бъдеш сигурен, че тази жена ще бъде твоя. Дали на следваща или по-следващата или по-по-следваща среща не е важно. Какво ти казва, както виждаш, е без значение. Важното е какво прави.

  Действай бавно, в секса прави две крачки напред, една назад както в свалката. Целуваш я и гледай първи да се отдръпнеш после. Ако тя ти каже пак, че иска да сте само приятели не се шашкай. Кажи, че и ти искаш да сте само приятели, после я погали нежно и я целуни. Тя веднага ще схване, какво искаш. Пък и думите й, че иска да сте само приятели означават, че не иска да си мислиш кой знае какво. Тя иска да си прекарата заедно добре, да си говорите, явно си пасвате добре и да се забавлявате неангажиращо.

  Надявам се схващаш какво трябва да правиш. Две крачи напред, една назад. И преди да я пипаш там добре я опипапй на други места. 😉

 4. Прави сте господа. не е вазможно първа тя да ми пуска език и малко след като съм я целунал вече тя мене да целува. няма да е хубаво да прецакам историята. Явно не съм я преценил както трява.
  Тоест ключа да си легнем е да продължавам да се правя на нейн приятел и да не прекалявам с интимните части.
  рядко ми се случва да срещна такива жени особенно с моето излъчване. по принцип на втората среща имам чуството че ще ме изнасили на масата, но с тази вече излизаме три пъти неска ще е четвъртия и още не мога да намеря нещо в поведението и което да значи че ще видя секс. освен можеби когато каза ултиматом ли ми поставяш (каза го на шега)…

 5. 🙂 🙂 🙂 … остави тя да те води … подчини й се 🙂

 6. още не съм стигнал до връхната точка. но мисля че имам напредък позволи ми да и бъкна под полата да и сваля сутиена и да я целувам по корема и гардите. мисля че тая игра почна да ми харесва…

 7. 😉

  Пре мене това е момента, когато се кефя най-много, когато сваля сутиена и започна да бъркам под полата.

  Много добре! И браво на жената, че така се дава по-малко. Ще ми се да съм твое място 😉

 8. Има едно нещо за което ме е яд. Късно намерих този сайт – трябваше сам да откривам топлата вода, че и душа даже 🙂

  По темата на мановар: Съвсем простичко правило – наслаждавай се на всяка минута. И за нищо на света не бързай . Тя сама ще ти покаже /каже какво очаква. Усети желанията и тя ще бъде очарована.

  Коментара относно това че си се ядосал – извини ме „меко казано неправилно“ 🙂 . Не можеш да си позволиш лукс-а да се ядосаш, че нещо не е станало на твоето. Бъди по широк в това отношение. Мъж си в крайна сметка , не си дете.

 9. Все още няма осезаемо развитие!

 10. Нищо, продължавай да я целуваш по гърдите и по корема. Понякога човек трябва да се радва на това, което има вместо вечно да иска нещо, което няма.

  Дори и с това да си останеш, какво толкова. Не й показвай, че искаш да стигнете до края. Повярвай си, че всичко което искаш от нея е това което правиш и се случва между вас.

 11. За бога господа. За пръв път ми се случва да срешна подобна жена! Още не сме си легнали.

  Когато вървим ме хваща по рака. Тоест мойта рака си е в джоба а тя ме е хванала малко над лакатя и така вървим!
  Целуваме се (с език).
  Търка си лицето в моето.
  Опипваме по ребрата, гърдите, зарната, краката, рацете, връта, гърба и каде ли още не!
  Целува и ми ближе ушите, лицето, връта.
  Бръка ми в устата и си играе с езика ми.
  Натиска се силно кум мене и ме целува.
  Търка си вагината в „най добрия ми приятел“
  Позволява ми да я целувам по ушите, връта, гардите, зарната, корема.
  Позволява ми да я даржа за дупето дукато те се натиска към мене и ме целува.
  От време на време ми дава да я опипвам по вагината!

  Може ли някой да ми обесни как е възможно още да не сме правили секс?

 12. Manowar: Това е напълно вазможно. Странно ми е , но не е невазможно.

  Може ли малко яснота : Дамата обвързана ли е , това първо? После това с целуването и галенето, каде го правите – по улиците и обществени места или някаде насаме ?

  И нещо друго: Робува ли въпросната дама на предрасъдаци на обществото? Имам предвид – разликата в годините би била обсъждана от нейни познати и роднини ако се появиш на официална сцена. Тя как би приела тези коментари?

 13. Warner . до скоро е иумала приятел ходила е с него 2 години но го е оставила се пак той още я преследва!

  Целуването и галенето е много късно през ноща на вън знам че е глупаво и детско ама няма по добра алтернатива.

  Казвала ми е няколко пъти че не я интересува кво мислят хората даже май малко се обиди защото казах на един авер че не ми е приятелка! но после се разбрахме! Склонен съм да и вярвам че не я интересува какво мислят хората защото сме излизали почти в сички крачми, кафета, ресторанти, дискотеки, механи и подобни в добрич! както и в много елитни среди кадето се сабират само много богати хора.

  една вечер бяхме на гости в нейна приятелка и си мисля че щом не с епритеснява от нея не се притеснява от никого.

  можеби съм пруснал да спомена че преди извесно време като я зпращах ми каза „другия път искам да отидем и да се целуваме пред вас“ аз и казах че ако утидем пред нас ще се качим в къщи тя ме пита дали няма да има проблеми с нашите или брат ми а аз и обесних че живея сам пита ме дали ще оспея да заспя с нея в едно легло. аз и казах да ще те целуна за лека нощ и заспиваме. тя каза „ще ме целунеш по челото нали“ аз казах „не точно“ питаме каде ще я целуна и аз и показах с рака. пипнах я по вагината и и казах тука тя се усмихна и ме пак ме целуна. тва добар знак ли е?

  аз вече не знам какво да мисля с толкова много жени съм излизал и никога не ми се е случвало подобно нещо!

 14. Manowar, нищо не мога да те посъветвам. И аз не знам какво е това чудо. Просто си прави кефа с това, което се случва.

 15. Металягата… мисля, че е крайно време да я попиташ, аджеба иска ли да правите нещо двамта (освен да се натискате) или не иска. Ако иска, напарво преминавате към действие. Ако не иска – по живо, по здраво и кой от къде е. Според мен, трябва да си поискаш по-настоятелно и да не приемаш „не“ за отговор. Даже започни да я събличаш и дори да има лека съпротива (каквато най-вероятно ще има) не обръщай внимание на действията и думите й и продължавай. Единствено, ако реагира остро – тогава спри. Ако се случи така й кажи, че ти е омръзнало да си играете на гоненица и сега я оставяш на мира, но ако и следващия път не стане нищо се отказаваш от нея. Съответно, ако се видите пак… ясно е какво ще се случи.

  Един съвет от мен: Не й отговаряй толкова конкретно. Като те пита къде ще я целуваш й отговори, например „където си поискам“ или „ела и ще видиш“ или нещо от сорта.

 16. Господа аз съм идиот! проведохме един разговор който звучеше така:

  тя- харесва ли ти тва което правим
  аз- да. ама още малко ще те истарпя.
  – какво искаш да кажеш
  – искам да кажа че още малко и ще те изнасиля.
  – ще видим кой кого! ти мислиш ли че аз не съм възбудена имам чуствоито че ще се одавя от доло.
  – искаш ли да спиш с мене?
  – разбира се. още сега!
  – а защо толкова време не сме го правили?
  – исках да си пойграем. не ти ли хареса?
  – хубаво беше!
  – ще става още по хубаво!
  – разчитам на това!
  – бъди сигорен.
  – искала си само да поиграем така ли? Има ли нещо друго?
  – да исках да науча някой работи за тебе за това се запознах с няколко от бившите ти. дано нямаш нищо против.
  – защо не пита мене аз щях да ти кажа.
  – не знаех дали ще ми отговориш честно на въпроси от сорта. бива ли те като любовник, уважаваш ли жените и подобни. На сичкото от горе исках да съм сигорна че след като си вдигна краката няма да ме зарежеш!
  – и какви заключения си направи?
  – след сичко това което чух видях и проверих. и да искаш няма да се оттървеш от мене! и на колене да ми падаш няма да ти позволя да се облечеш! чакат те дълги из изморителни нощи красавецо!
  – не ме плашиш!
  – пак ще си говорим. но имам едно ословие!
  – слушам.
  – харесват ми приятелско любовните ни отношения. искам да сме приятели и любовници това за мене е най хубавата връска! ще излизаме заедно ще си говорим ще правим сички неща който сме правили до сега и ще се любим. и още нещо ако пак кажеш на някой твой познат че не съм ти гадже ще полочиш няколко шамара!!!

  и ме целуна!

  След този диалок бях тотално умопомрачен!
  сега ще видим каво развитеи ще имаме!

 17. Е бахти не бях чел досега такова нещо не съм и изпадал в такава ситуация. Явно е че иска момичето секс по някои изречения които казва но немога да разбера тя хем така хем инак. Хем иска хем неиска. Според мене ефекта пияния майстор е най-доброто решение защото виждам че и ти доста си загорял. Покания у вас или седнете на някоя кръчма нека удари няколко чашки след това си легнете заедно и би трябвало да проработи. Но не се отказвай от нея поне засега бори се до краен предел.

 18. Не виждам от какво да се отказва.. много добре си е протекъл разговора. И няма нищо странно в това. Мен са ме замеряли и с по-големи „тухли“. 😉

 19. Тази история е доста интригуваща. След последния ви диалог, мисля че и двамата сте готови за следващата стъпка. Не чакай а я покани директно у вас.

 20. уважаеми господа!

  Искам да благодаря на всички вас за саветите ви.
  Стигнахме до края!
  нещата се развиха така искаше да се видим през деня окло 14:00 пихме кифе. и като вече ставахме я питах „сега на каде“
  – сега сме към нас!
  – какво ще правим във вас!
  – много вапроси задаваш! трагвай да не тепочвам от тука!
  към 16:00 бяхме в тях изпълни си обещанието на другия ден окло 8 чеса сутринта аз още не можех да се облека! Едвам се прибрах 3-4 пъти изгасих колата докато потегля. Сичко ме боли мусколна треска на сякаде! Не мога да се движа на нова година танцувах като някое дърво. още не мога да се оправя!

  Аз си мислех че съм издражлив! Не знам но това ми е наградата за това че чаках толкова време!

  Благодаря ви!

 21. Браво пич гордея се с теб,не се предаде и спечели ,само така с жените секс машини.

 22. Аз пак като я заведох в апартаментът ми почерпих я а после като легнахме аз исках да правим секс тя се съгласи на следващия ден като се събудих ми удари един шамар аз я питах защо ме удари тя ми каза че сексът е бил чудесен и каза че прекалено много сме избързали и си тръгна…Никога няма да разбера жените хем им е харесал сексът хем си тръгват

 23. Тъкачи моя съвет е да не избързвате със желанието за секс

 24. брато имам същата мацка и повярвай тя е супер огнена мадама, (жените които са толкова сдържани обикновенно значат две неща или иска стандартното забавление или ще има белезници и други такива неща)затова подходи съвсем малко по директно и тогава пак се отдръпни.

 25. и асам същия имам си гадже но незвам как да постъпия от 7 месеца ми даде даия докосна там доло и тия ме пипна но нищо несе получи но мислия че имам напредък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *