Как да действаш, ако тя те покани на кафе

Какво прави обикновения средно-статистически, сантиментално-романтичен мъж, когато жена го покани при себе си в къщи на чаша кафе.

Докато се вари кафето той започва простичък разговор и през цялото това време се поти и нервничи, избирайки момента кога да направи първия ход. След това, когато тя вече е наляла кафе и на двамата той нервно отпива, парейки се от кафето и измъчвайки се от съмнения: Вече настъпил ли е моментът да предприеме нещо или може би трябва да почака още малко?

И ако те пият кaфе, седнали на дивана, той все още се колебае: настанал ли е моментът, в който може да се приближи по-близо.

Да допуснем, че той се е решил - тогава той се придвижва малко по-близо към жената и с извиняващо се движение поставя ръка на рамото и, а след това с пръсти бавно приглажда косите и, очаквайки от нея някакъв разрешаващ по-нататъшните действия знак.

Първото правило изхвърля цялата тази безсмислица в помийната яма. Ето как то действа. Тя ви е поканила на кафе. Вие й позволявате да се изплъзне само за времето, през което се вари кафето и това ще бъдат нейните последни безопасни минути във ваше присъствие.

Кафето е готово. Тя налива на себе си и на вас. След като тя отпие първата глътка, замълчете! Внезапно прекратете разговора, съсредоточено се вгледайте в очите и с изражение на лек намек на усмивка на вашето лице.

В тази точка тя, естествено, ще се развълнува и ще почне да се пита - какво се е случило. И тогава Вие, много спокойно, б-а-в-н-о и осъзнато поставяте на масата своята чаша, протягате ръка, взимате нейната чаша от ръцете й и също я поставяте на масата. Секунда Вие гледате в очите и съсредоточено, а след това нежно обхващате с длани лицето и и страстно я целувате.

Такъв начин на действие предава на жената мощно послание за това към каква порода Вие принадлежите като мъж. Ако изразим това поведение с думи, то би звучало така: "Даaай да пропуснем всичко това... Искам те тук и сега и нямам намерение да се оправдавам за това".

Този не хипнотичен метод, макар че да го наречем не хипнотичен не е изцяло коректно, тъй като жените изглежда, че изпадат в транс от бавните, осъзнати, но неочаквани действия, които Вие извършвате.

Ключът към действеността на метода: не говорете нищо! Думите могат да разрушат всичко.

Всички ваши действия трябва да бъдат много бавни, спокойни и осъзнати... И пази Боже, никакво суетене, никаква противна припряност или бързане, като че се опасявате, че тя може да ви спре.

социално споделяне

11 мнения за “Как да действаш, ако тя те покани на кафе

 1. Щях да забравя – надявам се новата визия на сайта да Ви харесва 😉

 2. # Цветан – Успокоих се, че поне на някой му харесва. Благодаря за изказаното мнение!

 3. Lover, ето ти още едно положително мнение за визията 😉 Вече си имаш две 🙂

  Радвам се, че още поддържаш линията на Лекциите (стария вариант на сайта, за тези които не знаят).

  Бтв, много добра идея, освен „категории“ да вкараш на страницата на блога „последни статии“ и „скорошни коментари“. Преди като ги нямаше, трябваше да излизам от блога и да влизам в „сърцето“ на сайта и от там да се преразпределям на където ми харесва, а това честно казано ми бъркаше в…..

  Още веднъж евала за добрата работа!

 4. Радвам се, че и на теб ти хареса. Сега я няма и гадната реклама в постовете, която понякога доста дразнеше. Има малък банер горе в дясно, който на никой не пречи. Сега доходите ми ще паднат от 8 на 6 цента на ден, но не е голяма болка за умиране. За една година точно си покрива разходите сайта.

  Ако някой има някакви идеи за подобрения – да казва. Всичко може да се направи.

 5. Ще може ли малко помощ, не мога да намеря от къде да си кача снимка, защото тази нацупена физиономия, дето ми се е паднала не ми харесва.

  А щом приемаш съвети – по въпроса с аватара, мисля че ще е удачен ход опцията той да се променя посредством клик в/у самия него. Ще е много по-удобно.

  И другата ми забележка е относно слогъна. „Научи се как да имаш жената на мечтите си. Бъди сваляч!“ Първата част звучи, като да се научиш как да спечелиш Единствената, а втората част става дума за сваляч, което предполага много жени. Имам предвид, че слогъна малко си противоречи сам на себе си.

  Иначе, още веднъж ще го кажа – блога е станал страхотен!

 6. За аватара – това са глобални аватари от gravatar. Влизаш в http://www.gravatar.com и се регистрираш с меил и парола. После си избираш снимка, може да добавяш снимки и т.н.

  Идеята е, че където и да пишеш после, ще излизаш с тази снимка. Намира те по мейла, който използваш, за да коментираш. Тоест, мейлът, с който коментираш тук трябва да го регистрираш в Gravatar и да си му избрал снимка. Лесно е.

  А за слогана – какъвто кажеш, такъв ще сложа. Приемам идеи от всеки.

  П.С.: BlackDiamond и All That Jazz, ако някой от вас иска да е администратор тук и да може да променя, редактира, добавя, одобрява и трие всичко без ограничения – пишете ми. Нямам много време да се занимавам със сайта и ми трябват помощници.

 7. Аз с удоволствие ще се присъединя към екипа на сайта. 🙂 Единствено ще помоля за скайпа ти, като допълнителна връзка.

  Надявам се и All That Jazz да намери време да ми стане колега.. ще се радвам.

 8. Увеличил съм правата и на двама Ви. Jazz-а ако иска, да се възползва. Ако някой друг се е доказал тук и иска да бърника по блога, да пише.

  Skype и подобни не използвам, затова единственият начин за връзка си остава admin(a)lover-bg.com. Рядко го проверявам, но това е положението.

  Идеята е ако видите грешка, злоупотреба, нещо нередно, да може да го оправите. А ако ви се занимава, може и да одобрявате публикации от обикновени потребители.

  Там проблемът е, че има мнооого грешки, които е хубаво да се оправят.

 9. Аз много бих се радвал да науча Skype-a ти, BlackDiamond. Много компетентен ми изглеждаш и бих искал да се почерпя от опита ти. 🙂

 10. Lover, на мене също ми харесва новия изглед на блога. Онези картинки така или иначе ги бях блокирал, защото преди понякога отварях сайта когато бях на работа или в някое кафе.

  Нямам нищо против да имам права на администратор, но не съм сигурен до колко ще се възползвам от тях на практика. Така че, BlackDiamond, по-скоро ще съм ти номинален колега. 😉

  Освен това, ако има повече от един администратор може би не е зле да имаме някаква обща „политика“ на администиране, макар и в най-най-общи лини. Т.е. в какви случаи ще трием мнения. Аз по принцип съм за свободата на словото освен ако постингите не са абсолютно безсмислени, като тези на един рускоговорящ колега-писач.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *