Съвет за една нелепа ситуация в автобус

Преди няколко месеца, преди изобщо да започна да чета каквито и да е книги, ми се случи нещо невероятно в автобус 102, с който пътувам редовно. Както се прибирах към нас, до мен на седалката седна едно много сладко момиче.

Аз я загледах и се чудех дали да и кажа нещо, притесни ме това че около нас имаше доста хора и ако кажа нещо тъпо ще изглеждам като глупак, за това се замислих за нещо което да е естествено за ситуацията, така да се каже мислех да използвам "Situation Opener" (тогава още не знаех какво означава това).

По едно време тя си извади тетрадката и започна да драска нещо, така драскаше към половин минута и погледнах да видя какво драска и видях, че наистина драска, но отгоре, над надрасканото пишеше "Аз май съм влюбена в теб", така че да се вижда ясно и точно, а драскането явно е било за да ми привлече вниманието.

В този момент, като го видях това направо замръзнах и не знаех какво да кажа.  Струваше ми се тъпо да и кажа направо "И аз много те харесах още от първия момент в който те видях" щото се страхувах че може да си прави някаква шега, като ми го пише това нещо и да изглеждам като идиот и после целият автобус да ми се присмива.

След тази случка вече реших, че съм много смотан, че не съм направил нищо и затова реших, че ще ми трябва помощ в тази област и почнах да чета разни книги. Но още не мога да преценя, какво е най-правилното да се направи в такава ситуация и ми е интересно дали на някой от Вас му се е случвало такова нещо и как бихте постъпили вие в моята ситуация 🙂

Не се надявам това да ми се случи пак, щото вероятността за това е прекалено малка, но ще се радвам да чуя някакви майсторски мнения по въпроса, така просто като идеи.

споделяне в социални мрежи

4 мнения за “Съвет за една нелепа ситуация в автобус

  1. Абе, човече, кво типука какво мислят непознатите хорица в автобус 102. И аз се возя ежедневно там, 2 пъти на ден, ама не познавам почти никого, така че в автобуса и където и да е не ми пука какво ще си помислят хората за мен. Нито ме интересува какво мислят за облеклото ми, за държанието ми или за каквото и да е. Познава ли те някой – не!!!

    ПС аз сега да не те стреснах, че и аз пътувам там и „и биг брадър вижда всичко“

    А колкото до надписа – според мен е бил майтап.

  2. Ами сега не ми пука 🙂 Пукаше ми преди, когато стана това и изобщо никога не бях чел никакви книги и не бях влизал в никакви форуми и нямах абсолютно никакъв опит в подобни ситуации. Иначе сега действително не ми пука, там сутрин особено като ходя на работа се возят почти само мангали и пенсии. Но пиша това понеже ми е интересно в този случай какво би направил някой обигран PUA, щото наистина има риск това което пише да е майтап, пък дори и да не е, трябва човек да има увереността, излъчването и подходящите думи да действа 🙂

  3. Аз ако бях на твое място в тази ситуация, щях да направя следното. Щях да я погледна, да докосна за рамото и да и кажа: Мисля че чуствата са взаимни. да хвътля един поглед на тетрадката , така че тя да ме види и след това да я погледна пак и да почна да повдигам вежди като анимационен герой… Това винаги разсмива жените и разчупва леда…

  4. 🙂 Да, предложението ти е готино наистина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *