Структура на разговора при съблазняване на жена

Разговорът ти с жената може да бъде оформен, например, като многократно цитиране на различни източници. Именно така и ще нарека този метод.

Метод на цитираната информация (от вестници, телевизионни предавания, учебни семинари и т.н.) или "трикратният принцип"

Стъпка 1. Един от начините да започнеш да прилагаш трикратния принцип може да бъде да цитираш нещо, което ти си чул, чел или видял по телевизията. Това, в края на краищата е най-обичайният начин за провеждане на разговор - да цитираш или да се позоваваш на нещо, което си видял, чул и т.н.

Можеш да започнеш, например, така:

Знаеш ли, четох удивително интересна статия за това, че мъжете и жените се влюбват по различен начин. Там се казваше, че мъжете първо изпитват сексуално влечение, а после привързаност, а жените - обратно, обикновено първо чувстват привързаност, а едва после изпитват сексуално влечение.

Е, ти знаеш, привързаността е едно такова чувство, че човек все едно ти е познат, сродна душа...

Това става, някак си, непонятно: нещо се превключва у теб - и ето ти чувстваш, че човекът ти е близък, че с него ти е хубаво...

По нататък ти продължаваш известно време да използваш техниката на отражението и присъединяването към ценностите, одобряваш всичко, което ти казва партньорката по този повод, а след това казваш:

"А после в статията се разказваше, че жената може просто да спре и да си представи бъдещето след 10 години..." - и след това продължаваш отново с необходимия текущ разговор.

Добре, но това е само първото ниво. Това наистина прилича на обикновена беседа - както за партньорката ти, така и за всеки страничен наблюдател.
Разликата между такъв и обикновен разговор е в това, че внимателно наблюдаваш за реакциите на жената (а такива непременно ще има) и в това как ще преминеш към следващата стъпка.

Стъпка 2. Цитирай това, което казва познатата ти по този повод.
Сега много изящно може да преминеш към разказа за това, какво ти е казала твоя позната. Можеш да останеш в рамките на предишната тема, като само добавиш думите на "твоя приятелка или колежка".

Знаеш ли, разговарях с моя позната - работим заедно - за тази статия и тя каза, че когато тя започне в действителност да усеща привързаност... и започва да изпитва влечение... при нея по някакъв интересен начин се променя чувствителността към нещата...

Тя забелязва, че се изменя дишането й... че сърцето й бие по-често... тя се чувства очарована.... и забелязва, че в главата й са останали само чертите на лицето на този мъж...

И тя го гледа и всички околни изчезват... Целият свят става лицето на този мъж.... Гласът му я обгръща, също като силните му, но нежни ръце... И тя чувства, че забравяйки за всичко, потъва в него... и т.н. ... и т.н. ...

Тази техника, разбира се, вече трябва да ти е позната от предишните статии.

Е, сега би трябвало вече да си накарал жената истински да се вълнува. Какво би трябвало да направиш, за да достигнеш до следващата степен. Ами например...

Стъпка 3. Предложи й своето мнение по темата!

Какво може да бъде по-естествено след всичко предходно, ако не изказването на личното мнение по предмета на разговора? И това може да звучи, например, така:

И това... което ме поразява най-много във всичко това, това е как човек свързва с някой друг своите желания, тайните си мисли...
Как да обясним всичко това... помисли, каква е разликата между непреодолимото влечение към някого и чувството, че сякаш предварително знаеш, че нещо непременно ще се случи...

Интересно е, че този тримерен шаблон сериозно ограничава реакциите на твоята събеседничка (в смисъл, ограничава реакциите й на съпротива срещу това, за което говориш).

С други думи, когато цитираш нещо, то ти сякаш сам изключваш събеседничката си от описанието, сякаш тя не изпитва всички тези чувства и усещания и по този начин преодоляваш естествената й съпротива.

Едновременно с това с всяка следваща стъпка ти се приближаваш все повече към жената. Като описваш мнението на своята "позната", ти с една стъпка си се приближил към реалната си събеседница, защото подробно (и с терминологията на простите усещания) си й разказал за това, как реагира на ситуацията - сближаване с мъж на някоя друга жена.

За да се приближиш още повече, ти можеш (когато описваш "своето мнение") да превключиш абстрактната ситуация към ситуация - "аз и ти, тук и сега" и да добавиш вградени команди, като кажеш нещо от сорта:

Сега аз внезапно разбрах, че когато у мен се появи това усещане... то е като разрешение да се стигне до самия край... и да се направи това веднага... и незабавно... сега го разбрах много ясно...

Има, разбира се, и други начини да се използва тази структура...

Можеш да започнеш с цитиране на "приятелката" и чак след това да подтикнеш партньорката си в нужната посока с цитирането на "научната статия", а да завършиш със собственото си мнение. Това работи също така добре.

Но не ти препоръчвам да започваш със своето мнение поради две причини. Да започнеш със собственото си мнение, това означава да изкажеш свое мнение и да провокираш дискусия, а това най-малкото, няма да ти помогне.

И на второ място, тъй като темата на разговора е доста специфична, може в началния етап да изглеждаш като нахален и егоистичен "ловец на жени". Надявам се, че ти е ясно, че трябва да скриваш този факт, а не да го излагаш на показ!

Тази техника работи отлично, дори когато ти не си вграждал в произнасяния от теб текст никакви команди или внушения, тъй като тя използва също така и "влиянието на авторитета": ако три източника дават една и съща информация - значи информацията е вярна.

Това е също така и влиянието на обществената среда (или нашия стаден инстинкт): ако трима души са уверени в това, че някое съждение или мисъл е истина, значи и аз съм длъжен да проверя това.

И, накрая, тук се използва магията на числото три.

Източник: lover.ru

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *