Как да преодолееш съпротивата на жена при флирт

Всеки от нас се е сблъсквал с това безсмислено понятие "уважаване правото на жената да откаже" на ухажването. Но имайте предвид, че много често женското "не" се използва само за свързване между думите и нищо не означава.

Веднъж, например, то може да означава - не искам да изглеждам лесна. Може понякога дори да го чуете: "Аз да не струвам пет пари". В такива случаи можете да възразите: "Тогава ще доплатя".

Може обаче да означава и: "Не съм сигурна, че искам точно сега и точно с този партньор".

Или пък: "Страхувам се от секса".

Каквото и да означава във всеки конкретен случай, в природата съществуват само два най-лоши начина на поведение, които в никакъв случай не трябва да избираме, ако сме решили да ликвидираме съпротивата на жената.

А тези два неприемливи начина са:

 • Да започнеш да спориш с жената по този повод.
 • Да се предадеш и да замълчиш.

Най-доброто, което можеш да направиш - това е да се съгласиш сега, а след това да опиташ още веднъж. Ако тя просто се страхува, да не я помислиш за леко или евтино момиче, то на втория, третия път непременно ще се получи.

Общо взето, не е проблем малко да почакате. Истински проблем изниква, ако избраната от вас дама:

 • Винаги в живота си е имала сериозни проблеми със секса.
 • Когато просто те намира за непривлекателен.

В първия случай проблемът ти е не просто голям, а огромен. Ако си се натъкнал на нещо такова, откажи се веднага - какво може да получиш, дори и да я спечелиш?

Най-доброто за теб е учтиво да изпратиш такава дама (с поглед) и да изхвърлиш телефона й в кошчето за боклук, а светлия й образ - от паметта си.

Ако самият ти не си привлекателен за жените, които имат, горе долу, положително отношение към секса, то имаш шанс да успееш. Нека да разгледаме няколко вида поведение по повод нейната декларация: "Ти просто не си мъж моя тип".

Метод №1: Ако

 1. Това е най-злобния и хитър метод от всички, които са ми известни.
 2. Това е нещо като водородна бомба в арсенала ти.

Той действа на принципа, че ако си успял да предизвикаш външните физиологични прояви, съответстващи на определеното състояние, то човек в действителност ще изпита това състояние.

Ето как действа това...

Опитал си и тя те е отхвърлила. Сега е необходимо да действаш изключително меко. Кажи й, че не си разбрал правилно поведението й, че не си оценил правилно погледите, които ти хвърля.

Изясни всичко, като играеш ролята на "не много умен", нещо от сорта:

Прости ми. Аз съм истински пън, не разбирам собственото си поведение по отношение на жените. Може би, ти ще ми помогнеш? Разбирам, че това звучи глупаво, но повече не искам за правя такива грешки с жените.

Сигурен съм, че тя ще се съгласи да помогне. А сега й задай следните "ключови въпроси" за събиране на важна информация.

Спомни си, моля те, кога си била с мъж, който истински ти е харесвал? Можеш ли да ме погледнеш така, както тогава си гледала него?

Вероятно отначало тя ще се засмее, но после ще те погледне именно по този начин.

Добре... А можеш ли да ми покажеш как са изглеждали устните ти?... Били са леко отворени, нали?... А главата ти? Аха, ти леко си накланяла главата си?... Добре... А как си дишала? Можеш ли да ми покажеш?... А как си седяла? В каква поза? "А какво си чувствала? Затвори за секунда очи - какво си усещала в тялото си?... Как започна?...

В тази точка имаш шанс да поставиш котва на тези чувства, а после да направиш нов опит, като включиш тази котва. Връзката може да е, например, такава:

А когато те докосваше ето така, какво чувстваше ти тогава?...

В този момент се опитай да направиш още един опит.

Метод № 2: Да дефинираш смисъла на ситуацията

Този подход изисква по-голямо словесно изкуство от предишния. Ако жената се опита да се измъкне с : "Просто не ми харесваш", отговорът ти може да е такъв:

Но, значи сега ти имаш безпрецедентната възможност да разшириш границите и да увеличиш количеството хора, с които можеш да получиш радост и удоволствие.

Това ще я озадачи. Ти си взел отрицанието и си го превърнал в потвърждение на възможността за нейното позитивно развитие. Ти си намерил в отказа й да преспи с теб позитивна причина, която я поставя в уязвимо положение.

Метод №3: Последствията

При този метод й показваш последствията от нейното поведение:

Когато ми говориш така, аз те искам все повече и повече, защото жените, които ме отхвърлят ми харесват още повече.

Какво й остава да направи на бедната жена? Ти й даваш да разбере, че когато те отблъсква, само влошава нещата.

Бедната жена никога не може да спечели!

Метод №4: Шок

Този метод се основава на разрушаването на привичните й стереотипи.

В този случай казвате с желязна интонация, тип Арнолд Шварценегер в ролята на Терминатора:

Непривлекателен ли? А нима съм твърдял, че искам да ме харесваш? Малко ме вълнува това, скъпа, искам само добър секс с теб!

А след това продължи с опитите си.

Метод № 5: Хумор

В този случай също разрушаваш стереотипите й, но го правиш много по-меко. Учтиво кажи:

Прости ми, моля те. Извинявай.

Стани и отиди в другата стая, направи си шапка от вестник, върни се и кажи:

Ето виж - и покажи шапката - нямаш ли снимка на този, който ти харесва, за да я залепим тук.

Докато се смее продължи с опитите си 😉

Източник: legkoznakom.ru/29.html

споделяне в социални мрежи

22 мнения за “Как да преодолееш съпротивата на жена при флирт

 1. Много яка статия приятели. Продължавайте да пишете така!

  Тия номера на жените са ми известни от както се помня и е хубаво заедно да търсим решения.

  На мен лично най-много ми харесва метод 4 (Шок). Просто отговаря на характера ми. Също така показва на жената кой е шефа и не й позволява да ти се качи на главата.

  😉

 2. хахаха, абсолютно вярна статия! Преди около 2 часа си говорих с един приятел, който ми разказа подобна ситуация. След няколко неуспешни опита и след доста алкохол, той пък направо й рекъл: „И двамата знаем, че го искаш“, а тя отговорила – „Ами, да“ и хоп станала работата, но само след няколко неуспешни опита за нещо повече от целувки 🙂

  Та мисълта ми е, че статията е много вярна и полезна 🙂 Браво !

 3. Много би благодаря за положителните коментари момчета! Стараем се да пишем полезни за мъжете (и жените) неща.

  Сайтът набира голяма популярност, има над 400 уникални на ден, но хората не пишат коментари, което е странно. Очакваме и се притеснявахме, че няма да можем да смогнем на коментарите. Сигурно е защото са отскоро.

 4. Благодаря ти за пожеланията, приятел!

  1000 уникални имахме миналата година. До към края се държахме между 700-800. Тавана ни е 1250, но в момента сме малко изостанали 🙂 Не пишем толкова често – изчерпихме се.

  Скоро мислим да направим опция потребителите да могат да се регистрират и също да публикуват. В момента се стараем да държим сайта свеж с по минимум една статия на седмица.

 5. Евала! Само така ! Много ме кефи, че някой използва НЛП 🙂 Аз съм голям фен на това животно особено в тази област! Успех и скоро чакаме 1000 уникални ! 🙂

 6. Аз съм Ви голям фен , за сега всички публикувани статии вече ги прочетох и мога да кажа , че сте номер 1!
  След малко упражнение на написаното в статиите мога спокойно да кажа , че наистина работят и имам успехи и то доста задоволителни 🙂

  Много се радвам , че има такъв сайт и че все още продължавате да го поддържате.
  Надявам се и за напред да е така , пожелавам ви само успехи и колкото се може по често да пускате нови и нови теми 🙂

 7. Приятели – правим всичко възможно да поддържаме това място живо и актуално. Трудно ни е – изкарваме някакви смешни стотинки от AdSense с които можем само да се почерпим по биричка в края на седмицата. Единственият стимул сте Вие и добрите думи.

  Благодарни сме също на Cloxy за подкрепата, хостинга, поддръжката – всичко. Без неговата помощ нямаше да ни има в търсачките (SEO) и нямаше да попадате тук, за да ни четете.

  Надяваме се като отворим сайта за писане на статии от всеки потребител да има такива от Вас, които да се осмелят да го правят. Така сайтът ще „оживее“ още повече и няма да чакате само ние да публикуваме.

  Всичко си зависи от нас. Успех!

 8. пичове, хубава статия, но само един от методите си го бива – № 5 „Хумор“. Естествено има по-добри варианти с които да я разсмеем

  Позволете ми да направя малък коментар на изброените методи
  Метод № 2
  „Но, значи сега ти имаш безпрецедентната възможност да разшириш границите и да увеличиш количеството хора, с които можеш да получиш радост и удоволствие.“ – Ако това изречение го изстреляме на някоя куха лейка, ще мига като „плъх в трици“

  Метод №3: Последствията – Тук последствията могат да са много големи ако се държим по този начин :)))

  Метод №4: Шок – да не напълни само гащите от „шок“ 😀
  едва ли можем да говорим така директно на всяка жена.

  НО, ако жената е решила, че не иска нищо от теб, било защото не те харесва или не и е до това в дадения момент, и да си съдерем задниците, едва ли ще направим нещо.

 9. Мн хубава статия… нооо е малко написана в мъжките мечти и защо не можете да повярвате,че когато ви кажат не, евентуално може да означава точно това иии докато не ви отрежат яко да не се откажете,това граничи и с тормоз…
  въпреки че има и др.(както се казва 5 мин. за авторитет ха-ха)

 10. хахахаха като жена, на която са прилагали какви ли не стратегии за свяляне ще си позволя да кометирам тази тема….
  1-ви вариант- Аз съм казала не, и наистина си мисля НЕ, но мъжът продължава с тази стратегия……..Вече го виждам, като най-големия досадник в света (и нагъл на всичкото отгоре) . Следват крути мерки (Т

 11. 2-рият вариант е следният. Казвам не, но си мисля не съм сигурна. МЪжът продължава с тази стратегия. Моята реакция ли? Връщаме се на вариант номер 1 :))))))) Оценяме опитите ви, но все пак понякога когато казваме не, имаме предвид НЕ, не да или може би, а НЕ :))))

 12. много вярна статия 🙂 Методите обаче трябва да се приценят много добре спрямо момичето и ситуацията, защото иначе може да има доста катострофален край 🙂

 13. Хубаво е да имаш план за действие , но според мен е най добре да бъдеш себе си , човек така се чувства най-добре и ако те харесат да бъдеш този който си , пък и в крайна сметка това нещо го правиш за себе си, освен това по лесна роля от тази няма :Д
  Защото трудно да разбереш какъв подход да предприемеш , искам ми се , но не смятм, някоя култова фраза стил Шварценегер , да пожъне успех (Опасявам че дори „Tonight we dine in Hell“ няма да свърши работа)
  Някой хора интуитивно усещат или по – скоро улавят визуални, сигнали някакъв жест който да им подскаже че ги харесват, или може би поглед.Защото както ние държим на външния вид ,така и момичето ще иска да е с някой който я привлича…
  Та общо взето вярвам че тялото казва това което гласът се сдържа да изрече и според мен е по добре на това да се наблегне и на някой друг култов лаф !!! 🙂

 14. съгласна съм със Спарта. непринуденост + хумор е ключовата комбинация. щом веднъж сте завързали хубав разговор, много лесно можете да разберете дали дамата иска секс или не. тя сама ще си покаже

 15. хора не ми помогнахте много с тези съвети но пак я забих 😀

 16. НЛП е страхотно и може да се използва не само за свалки. Можете ли да ми кажете още места или по-богата литература за НЛП?

 17. евала за статията, много добре е дефинирана и е лесна за рабиране 🙂

 18. Има още един начин който съм използвал успешно-него го наречем „Колл артилери“. Като те отреже, казваш на мацката-да бе ама Галя и Ваня /които за нея са някакви фактори, с които обаче тя не смее много да контактува-стил мажоретки/ казаха, че много си подхождаме. Тогава тя се замисля и Не-то, става неутрално

 19. Страхотна статия!!! Аз съм „за“ тези методи! Жената може да отхвърли някой първоначално, защото не е нейн тип, но ако този човек има хубави черти, които да впечатлят съответната дама и ги използва, то мисля че би я накарал да отввори сърцето си. Мъжете, които не се отказват, винаги печелят! Не казвам, че трябва да са досадни и да говорят или да искат едни и същи неща от жената, а да й обръщат внимание, да и говорят, да я слушат, да й задават въпроси, да бъдат интересни, да направят невъзможното. Може би, Търговските представители ще ме разберат най-добре, какво се опитвам да кажа. А и гледали ли сте филма „Notebook“ или „Think Like A Man“?

 20. Интересна и полезна тема. Благодарности към автора.
  Искам да дам един пример за женско НЕ който страшно много ме озадачи и вместо да ме разубеди, ме амбицира още повече. В края на краищата се оказа истинско НЕ, но така и не разбрах причината. Предполагам, че си изиграх лошо картите . . . и накрая взех че се влюбих 🙁
  Та нейното НЕ се изразяваше с реплики от сорта, „Не се занимавай с мен“ „Не съм за теб“, „Нищо не мога да ти дам“, „Не виждаш ли че съм стара за теб“ (това последното ме изумяваше), тоест реплики, с които окачествяваше себе си като лош материал, а не мен като такъв.
  Обикновено НЕ-тата са обвързани с някаква външна причина – лош опит от предишна връзка, указания към това, че притежава всичко, от което има нужда и не й трябва нищо ново и други подобни. Или с някаква причина в ухажващия – нисък си, не си мой тип, ти си луд, или чисто и просто неприемане на опитите ти на сериозно. Как обаче се реагира на ‘НЕ съм за теб’, защото съм еди каква си и с две думи не ставам? Да тръгнеш да я убеждаваш, че е готина и видиш ли става и още как, се оказва много грешно. Единственото, което по някакъв начин й действаше добре беше хуморът, но това пак резултираше в несериозни, повърхностни отношения помежду ни.
  Какво може да направи един мъж, когато жената сама се окачествява като некачествено същество с нисък статус? Май единственото, което ти остава е да я убедиш че и ти си същия боклук като нея и може да отидете двамата да живеете в палатка от найлони на сметището, където никой няма да ви пречи да сте си боклуците които сте.

 21. sweet-tooth,

  според мен тази жена е много хитра и не иска да изгаря мостовете след себе си, тоест тя не те харесва, но иска да те запази като приятел или връзка…защото ако някога и потрябваш за нещо да има очи да те потърси за помощ. Та такава жена няма да ти каже никога, че ти си лошия, защото ако го направи, ще те загуби като човек, от който един ден може да спечели. Тази жена мисли като бизнес-дама. А ако и ти започнеш да се изкарваш недобра стока, това няма да промени решението й да не си легне с теб. Нещата са очевидни! Бизнес-дамите са мили, женствени, мъдри и мислят като мъже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *