Нещо нищо не разбирам!!!

Здравейте и ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Значи, какво стана снощи. Тъй като беше бъдни вечер и за днес трябваше да се готвим все моя милост трябваше да седи до 3 часа посред нощ за да изключи яденето. И какво ще правя преглеждам скайп и виждам момичето, което сам си харесал. От начало "Как си?", "К'во правиш?" и почнахме после я питам "Какво си пожела за коледа?".Отговора беше:"Един с твойто име!".
От там казвам: "Това явно е намек!!!"
Тя (да я наречем Мими) ми връща: "Еми що има ли лошо?"
Разприказвахме се и дойде момента в който я питах с кой ходи. Оказа се, че Мими си била харесвала някое момче. И тъй като не бях спал и предния ден я питам: "Да не би да съм аз тоя щастливец?"
Тя само ми изпуфтя и каза, че не сам и в списъка.
Странното е, че от време на време се държи като момче, а в други ситуаций се забиваме цър-пър и все се чудя, какво да я правя. Не знам какво да мисля за нея. Дали не знае какво иска, мен ли, или само се е*ава с мене или се опитва да ме накара да тичам по нея.
Мои приятели ми казаха, че с тях се държи, като глезеницата на мама и на тати.
Моля помагайте!!!

бутон за споделяне

12 мнения за “Нещо нищо не разбирам!!!

 1. Ами така, както я описваш, просто си е лигла, която наистина не знае какво иска, но за твое нещастие ми се струва, че знае какво не иска.

 2. Хахаха… Ами искай си я. Ти така си написал коментара, че си все едно в магазин с маийка си и искаш да ти купи някоя играчка. Момичето в прав текст ти е казало, че не си и в списъка с момчетата, които я привличат, а знаеш че повечето момичетата и жените отказват с по-меки думи. В случая или тя ти е показала, че не я привличаш и ти си продалжил да нахалстваш или просто е гаднярка, която определено не ти трябва. Може вече да си във френд зоната. Ако сте се заознали чрез скайп и ти не си и показал, че я харесваш и не си действал веднага… Според мен тя те е приела, като приятелна когото може да сподели, защото това излиза от цялата ситуация. Дистанцирай се от нея и се оптай да не си приятел с нея, в смисъл такъв не я се дръж като приятел с нея и не и отдаай такова голямо значение и след месец, два пробвай да видиш какво ще стане. Това е моят съвет към теб. Късмет!

 3. Незнам как да се изразя по цензурно…. според мен тя е поредната ку*ка, която просто се занася с теб. Мисля че нямаш никакъв шанс за момента с нея, но се моля да греша за твое добро.

 4. Пичове, не знам.Ей го-вчера ПАК само дето не се из*ахме на центъра, а след 2 минути почна да се държи едва ли не се 1 не сме заедно.Какво става в тая държава?Игрички ли ми играе или си сменя мнението за мене през 2 минути.

 5. знаеш ли, твоя случай много прилича, на някои мои … може да се каже, че имам слабост към скайпа… та ето моето мнение по въпроса:
  1-во, че е лигава – такава е, няма спор, в момента ти и вдигаш рейтинга и затова тя обича да си играе с теб (тълкувай си го)
  2-ро, ако мислиш, че трябва да го оставиш за няколко месеца, може да изчакаш, но аз лично се съмнявам, че тогава ще е развила интерес към теб, по-скоро ще си някой, от някъде, с когото някога си е писала
  3-то, ако се казваш иван или йордан или ицо… ми така се казва всеки 3-ти…

  общо взето ти си решаваш какво да правиш, не искам да ми се сърдиш, но ще ти кажа да не се привързваш към „гоненето“ на това момиче, пък и не мисля че имаш много шанс (съжалявам, но това е мое мнение)

  нооо за да не те обезкоръжавам ето какво бих направил аз:
  1) излизам с нея без да проявявам интерес, какъвто и да е, напълно я игнорирам (без да сме груби обаче), след 2 дни пак, но този път – игнорирам (се правя на сърдит) само първите 15 минути, после започвам да „влизам в настроение“, накрая към края на срещата – ей така от нищото… абе както казват целувка на правилното място, в правилното време, стопява всеки.
  2)за*баваш всичко това с игнорирането и направо отиваш при нея и като от холивудски филм я натискаш… може пък да се разтопи… ноооо аз лично не залагам на това, според мен много гадно ще те отреже в случая…
  3)не и пиши никога повече по скайп – уговорете се няколко пъти по телефона за излизане и си излезте, та да видим, как ще се развият работите тогава, току виж има обрат… но за скайпа ИНКОГНИТО

  за сега това се сещам, съжалявам че не съм много от помощ, но аз така виждам нещата в момента, ще следя темата за развитието на случката, току виж ми хрумне още нещо… на теб късмет (аз бих избрал последния „шаблон“)
  весело изкарване на Новата Година на всички 🙂

 6. И аз нищо неразбрах?! Заедно ли сте или не?! Ако все пак имало нещо целувки, прегрудки или там каквото не и играй по свирката. Отказвай джентълменски и ти води не я оставяй да те върти на малкия си пръст. Това е много готино качество запазвай спокойствие и не я гони. Дано помогнах 🙂

 7. Пичове може грубо и гадно да ви звучи ама аз на нея…(Знаете…майката).
  Сигурно ще ме помислите за тъпанар или найвник, ама тая ще я имам някой ден само, за да й кажа „махай се“.Тия дни пак ми вдигна кръвното и дет’ се вика „искам отмъщение“

 8. А, и благодаря за разборането и отделеното време.
  Ако мислите че не съм прав моля ви пишете ми!

 9. Карай направо и я питай „искаш ли да правим секс?“. Ако не иска – здраве да е…

 10. Здравейте пичове,

  Сега и аз да ви разкажа :). При мен е още по-брутално. Мацката ми бара пи*ката, все говори колко е приварзана към, но само се ебава. За съжаление това го разбрах твърде късно. И ми костваше мноро и много нерви. Няма да ви казвам как е да харесваш някой, а тя да се забива със всички останали пред тебе. Лошото е, че сме в един курс и всичко се случваше пред мен. Това, което разбрах е, че ако едно момиче те харесва, то нещата стават от самосебе си. Не е нужно 6 месеца да тичаш след някоя, колкото и да е красива. Не си пропукай останалите шансове пич. Не прави такива грешки. Като не те иска престани да мислиш за не, намрази я ако трябва. Излизай с приятели на дискотека и се забавлявай, само не мили за нея.При теб поне ще е по-лесно, няма да е налага да и гледаш физиономията постоянно.

 11. питай я уж на майтап искаш ли да правим секс ….ако тя ти отговори уж на майтап…да…еми не си тъп прави си изводите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *