Излизам с приятелката на мой приятел

Излизам от 10 месеца с жена, която ме привлича от доста време. Но проблема е там, че тя има приятел. А по лошото е, че и аз го познавам! Стана така, че живота се завъртя около нас и ние за добро или лошо се виждаме.

Всичко започна, като на шега, обаче от ден на ден нещата се задълбочават, още повече. Опитах се да говоря с нея да разбера, какво мисли тя, какво иска да прави за напред. Но смислен отговор не сам получил до ден днешен. Наистина не мога да си кривя душата, тя показва привързаност към мен, показва, че има чувства и си изкарваме страхотно, когато сме заедно.

Но тази връзка продължава в тайна, а това не ми харесва. Обясних й, че въпреки всички упреци, които ще получа, че сам я откраднал от приятел и че съм с нея, аз искам да сам с нея и че за мен е най-важна тя! Но тя ми казва, че е много трудно да се раздели с приятеля си понеже имала 10 годишна връзка с него.

Искала, но нямала сили. Разбирам я, но все пак и аз имам чувства. Не трябва ли да се съобразява и с тях? Трябвало да изчакам. А аз съм вече на ръба. Искам я, а й нямам вяра!

Помогнете ми и ми дайте съвет. Благодаря предварително!!!

бутони за социални мрежи

4 мнения за “Излизам с приятелката на мой приятел

 1. Виж, ако сам не се уважаваш – продължавай да я чакаш да реши. Аз си имам правило, което звучи по следния начин – „Или си с мен и само с мен, или си с всички останали мъже на света – без мен“. Никога не съм толерирал двойните игри, които се е опитвала да ми играе някоя.

  Не под формата на ултиматом, но задължително трябва да я накараш да реши с кого иска да бъде. Даже, ако е необходимо, може да й кажеш, че не можеш да живееш повече така и или да решава сега или се разделяте докато реши. Когато реши да ти се обади отново. Отдели я от себе си. Така със сигрност, ще успее да вземе някакво крайно решение.

  Даже, когато тя избере да е само с теб, мисля че ще е добре да си поговориш с твоя приятел. Най-малкото, ще е някак си етично.

 2. Много съм сагласен с BlackDiamond. Аз нямам право да говоря за дълги връски каквато тя има с твоя познат защото моята най дълга връска е била три месеца. Но все пак трябва да се вземе някакво решение!

  Обесни й че е невазможно да се подържа връска каквато вие имате! Виш ако е само за секс окей но ако е по сериозно е недопостимо> Друго освен болка няма да полочиш ако продалжаваш така. А моли се да не се влюбиш защото тогава става много неприятно(така съм чувал).

  За просто разбери какви намерения има към теб. Просто да се забавлявате като интимни приятели или нещо по така. И ако е само за секс то си реши какво ще правиш. Но ако не тогава или той или ти!

  А за това че хората щели да говорят изобщо не трябва да те притеснява. Може да скъса с него седмица, две да продалжавате тайната си връска(и без това сте свикнали) и след това да покажете публично че сте заедно така няма да има проблеми.

 3. simi5780, впечатлих се от думите ти “ че съм я откраднал от приятел“- тя не е разменна монета, може да мисли и да взима решения сама. ти не я крадеш от никого, тя сама идва при теб.
  Помисли върху написаното от BlackDiamond .
  …. в първия момент бях готова да й се нахвърля, но като помислих Тя сигурно има право. ти познаваш приятеля й и най- добре знаеш какво я спира да му каже. говори с нея и намерете заедно решение, опитай се да я разбереш и ако я преценяваш, като една от жените на твоя живот, помогни й. жените са човешки същества, разумни, борещи се с особеностите на природата си / осъзнатите жени/ просто им трябва мъжка подкрепа- било то физическа, психическа или просто място, където да се отпуснат , тихо.
  още нещо, на което бих ти обърнала внимание. тя ще се раздели с десетгодишния- приятел. процеса е тръгнал в момента, в който те е забелязала, като мъжки обект / в случай, че не е полигамна- принципно/. ако тя прекрати връзката си и остане с теб, дай й малко време след раздялата.

 4. Прочетох писмото и искам да споделя мнението си-никога не съм уважавала двойствената игра на хората-тя те ограбва.Някои хора изпитват наслада от риска и от адреналина от непозволеното и забраненото,но в крайна сметка душата ти остава пуста и неодовлетворана.Това не е любов,а заблуда.Честността е най-важното качество достойно за уважение.Истинските чувства в момента доста се обезцениха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *