Колежката от офиса – струва ли си риска?

Здравейте отново на всички.. Мина доста време от последното ми писане тук… даже то в интерес на истината беше и единствено. Защо ли? Защото живота ми се развиваше добре. Темата, която писах беше – Момичето с пръстена от бирена капачка. Съветите, който ми дадохте тогава, ми помогнаха и нещата се развиха много добре. Нищо, че след известно време докато бях с нея забелязах, че тя не си е заслужавала усилията, но какво да се прави.

Затова продължих напред и този период беше много гот. Излизах на ляво на дясно. Имаше няколко краткотрайни връзки , в който и аз и момичета знаехме че само за забавляваме заедно и нямаше разочаровани. Преди малком докато се ровех из www.lovestyle.org/forum , защото нямам работа в бачкането, се натъкнах на темата на един пич и неговата колежка и реших и аз да драсна няколко реда от този род.

Преди около 2 месеца наеха едно момиче в офиса, което е на същата възраст като мен. Невероятна мадама, точно мой вкус. Слаба, висока с черна чуплива коса и не знам дали е подходящо, но има невероятен задник. Запознах се с нея, но то нормално ще работим заедно и в последствие малко или много се сприятелихме.

Излизаме заедно на кафе, на дискотека, но не ми беше за цел да я свалям, защото тогава се занимавах с разни други момичета, пък и все пак работим заедно. Малко не приемам тези връзки на работното място. Най-добрата ми приятелка от училище до преди три месеца работеше с мене и тръгна с един новодошъл колега, който беше много голям пич. Но последствие не знам точно какво се случи и те скъсаха и после в работа беше АД. Гледаха се накриво, избягваха да работят заедно, караха се за глупости, абе общо взето SUCKS, докато един ден пича просто напусна, защото му беше писнало. Е те това не искам.

Обаче идва един друг момента, в който аз супер много за забавлявам с нея и мисля, че та е страхотна - супер интелигентна, красива и пак ще повторя (има невероятен задник) . С 2 думи бих искал да прехвърля нещата на следващо ниво, но не знам как точно в тази ситуация. Не съм се влюбил в нея, както предишния път, просто ме кефи.

Винаги като съм с нея има флирт, бъзикам се с нея. Дайте някакъв съвет за тази ситуация.

сподели бутон

3 мнения за “Колежката от офиса – струва ли си риска?

  1. Еми сам си прецени, дали си заслужава. Както каза, може да донесе много проблеми. Добре, че осъзнаваш ситуацията. Благодаря ти и че споделяш опита си.

    Щом в момента се занимаваш с други момичета, на твоя място бих си я оставил само като резерва. От друга страна е супер да си имаш една готина мадама за приятел, която да ти вдига самочувствието. Може и много да научиш от нея!

    Това е моят съвет 🙂

  2. Щом не си влюбен, само за секс не си заслужава да си разваляш комфорта на работното място. Определено искаш да се впуснеш в приключение в една рискована връзка в офиса и сигурно ще го направиш, но да не забравиш, че сме те предупредили- “ не е добра идея“.
    Повярвай ми, няма да съжаляваш, че си опитал, но резултата не винаги е приятен.

  3. Хубавелка.. то като цяло идеята не е само самия секс. Той общо взето е като бонус. Тя наистина е страхотна. Като я гледам виждам мен, но в женски варянт. Това не знам до колко е хубаво, понеже нали има една такава поговорка “ Противоположностите се привличат“ , но се чуствам срахотно с нея. Може би трябва да оставя нещата както са. Ще я направя моя wing. Благодарения на нея успях да забърша много добри мадами, които за съжаление само изглеждаха добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *