Колежката от офиса – струва ли си риска?

Здравейте отново на всички.. Мина доста време от последното ми писане тук… даже то в интерес на истината беше и единствено. Защо ли? Защото живота ми се развиваше добре. Темата, която писах беше – Момичето с пръстена от бирена капачка. Съветите, който ми дадохте тогава, ми помогнаха и нещата се развиха много добре. Нищо, че след известно време докато бях с нея забелязах, че тя не си е заслужавала усилията, но какво да се прави.

Затова продължих напред и този период беше много гот. Излизах на ляво на дясно. Имаше няколко краткотрайни връзки , в който и аз и момичета знаехме че само за забавляваме заедно и нямаше разочаровани. Преди малком докато се ровех из www.lovestyle.org/forum , защото нямам работа в бачкането, се натъкнах на темата на един пич и неговата колежка и реших и аз да драсна няколко реда от този род.

Преди около 2 месеца наеха едно момиче в офиса, което е на същата възраст като мен. Невероятна мадама, точно мой вкус. Слаба, висока с черна чуплива коса и не знам дали е подходящо, но има невероятен задник. Запознах се с нея, но то нормално ще работим заедно и в последствие малко или много се сприятелихме.

Излизаме заедно на кафе, на дискотека, но не ми беше за цел да я свалям, защото тогава се занимавах с разни други момичета, пък и все пак работим заедно. Малко не приемам тези връзки на работното място. Най-добрата ми приятелка от училище до преди три месеца работеше с мене и тръгна с един новодошъл колега, който беше много голям пич. Но последствие не знам точно какво се случи и те скъсаха и после в работа беше АД. Гледаха се накриво, избягваха да работят заедно, караха се за глупости, абе общо взето SUCKS, докато един ден пича просто напусна, защото му беше писнало. Е те това не искам.

Обаче идва един друг момента, в който аз супер много за забавлявам с нея и мисля, че та е страхотна - супер интелигентна, красива и пак ще повторя (има невероятен задник) . С 2 думи бих искал да прехвърля нещата на следващо ниво, но не знам как точно в тази ситуация. Не съм се влюбил в нея, както предишния път, просто ме кефи.

Винаги като съм с нея има флирт, бъзикам се с нея. Дайте някакъв съвет за тази ситуация.

сподели бутон

3 мнения за “Колежката от офиса – струва ли си риска?

  1. Еми сам си прецени, дали си заслужава. Както каза, може да донесе много проблеми. Добре, че осъзнаваш ситуацията. Благодаря ти и че споделяш опита си.

    Щом в момента се занимаваш с други момичета, на твоя място бих си я оставил само като резерва. От друга страна е супер да си имаш една готина мадама за приятел, която да ти вдига самочувствието. Може и много да научиш от нея!

    Това е моят съвет 🙂

  2. Щом не си влюбен, само за секс не си заслужава да си разваляш комфорта на работното място. Определено искаш да се впуснеш в приключение в една рискована връзка в офиса и сигурно ще го направиш, но да не забравиш, че сме те предупредили- “ не е добра идея“.
    Повярвай ми, няма да съжаляваш, че си опитал, но резултата не винаги е приятен.

  3. Хубавелка.. то като цяло идеята не е само самия секс. Той общо взето е като бонус. Тя наистина е страхотна. Като я гледам виждам мен, но в женски варянт. Това не знам до колко е хубаво, понеже нали има една такава поговорка “ Противоположностите се привличат“ , но се чуствам срахотно с нея. Може би трябва да оставя нещата както са. Ще я направя моя wing. Благодарения на нея успях да забърша много добри мадами, които за съжаление само изглеждаха добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.