Как да я накараш да ти крещи името?

Внимание! Неподходящо за лица под 18 годишна възраст!

Здравейте господа.

Пиша нова статия във връзка със секса защото това е един от най-важните  фактори за здрава връзка с жената. Пък и има допълнителни плюсове като по високо самочувствие и завързването на връзки. Кой мъж не иска на сутринта да му казват колко добре се е представил вечерта? Пък и ако наистина накараш жената да се чувства като на "седмото небе" можеш да бъдеш сигурен че пак ще те потърси! Трябва всички да признаем пред себе си ,че един нищожен процент от мъжете наистина им пука за удоволствието на жената но и да им пука не знаят как точно да и го доставят!

За това пиша статията за да мога поне малко да помогна на мъжете който искат да доставят удоволствие на приятелките си! Не забравяйте ,че вие имате голяма полза от това да й доставяте удоволствие!

Нека започнем така. Колко сетива има жената? Зрение, слух, обоняние, осезание,вкус. Пет! Много често при увертюрата и  секса пренебрегваме повечето сетива и предизвикваме дразнения само на едно от сетивата а именно осезанието! Много рядко предизвикваме сексуални дразнения чрез зрението на жената!  А само едни от най големите любовници използват три от сетивата на жената за да и доставят удоволствие. Осезанието, зрението и слуха! И какви зашеметяващи резултати а какво би станало ако използваме и петте и сетива! Тогава уверявам ви жената ще полудее от удоволствие!

Ще предложа начини за стимулиране и на петте сетива на жената!

Осезателното сетиво. Всички знаем как се стимулира. Чрез ласки, целувки, нежности, галения, понякога пошляпване, хапане и така нататък Фрикциите на пениса във вагината също минават за стимулиране на това сетиво! Както и всякакъв контакт със сексуален характер насочен към жената. Заемайте такава поза в която тя да има възможност да ви опипва по тялото! Както ние се възбуждаме когато опипваме жени така и жените се възбуждат да опипват мъже! Не забравяйте че колкото повече дразнения получават ерогенните й зони толкова повече жената се възбужда. За това ръцете ви трябва да "работят". И не само ръцете! Цялото тяло на жената е една голяма ерогенна зона. Ако се отърквате у нея няма да предизвикате нищо друго освен възбуда а нали това е целта ви? Така че, гледайте да имате колкото можете повече контакт с жената така ще подсилите чувството за свързаност което е в ваша полза.

Зрението! Мисля че се досещате как се стимулира. С неща който са приятни за зрението й респективно и за нея!  Това може да се направи по най-различни начини!  Ето няколко примера: стриптийз, не е задължително да имате тяло на атлет просто предприемайте такива движения при който тялото ви изглежда най-добре! Бельото на мъжа също е важен фактор (така са ми казвали). Както на вас ви харесва да гледате жени с секси бельо така и на жените им харесва! Не е задължително да носите прашки като мене ако не ви е удобно не го правете но отделяйте голямо внимание на бельото. Ще прозвучи банално, но то трябва да е абсолютно чисто! Нека е хубаво стегнато за да си личи какво има под него! Ако личи какво има под него бъдете сигурни че тя ще иска да го свали и то със зъби(хах). Червения или черния цвят са добри варианти както и бялото. Обстановката в стаята. Наистина е важна обстановката специално заради това превърнах една от стайте на къщата ми в както приятелката ми го нарича бардак. Нека червения цвят да е доминиращ. Всички знаем ,че червения цвят е цвета на любовта и страстта! Секса на светло, секса пред огледалото. Общо взето нека вижда неща  който я възбуждат! Ако се използва заедно с стимулиране на осезанието й смятам знаете какъв е ефекта!

Слуха! Нямам предвид да и обяснявате как е протекъл деня ви докато правите секс! Много малко господа стенат по време на секс! Но нищо не ви коства да сте близо до ушите и така ще можете да ги целувате и ближете и тя ще чува че дишате тежко и учестено. Една от приятелките ми много се възбуждаше да дишам близо до ушите й! Разни реплики от сорта на колко много ви харесва или колко е красива и секси и колко искате да й доставите удоволствие също са във ваша полза! Но не прекалявайте с приказките! Има възможност да я отвлечете от същината на процеса! Не изключвам и мръсотиите ако знаете че, и харесва! Използвайте слуха й. Много жени се възбуждат само от описване на еротична сцена. А какъв мислите ще е резултата ако използвате слуха й за да я възбудите допълнително

Идва ред на вкусовото й осезание! В еротичен момент вкуса на шоколад, сметана, ягоди и други сладки работи може само да ви помогне и то много! Да си поиграете на фетиш също не е лоша идея! Примерно да й подавате парченце шоколад с уста. Лично за мене чувството на целувка докато в устните ни има шоколад е много приятно и възбуждащо! Помислете какви вкусове биха биле приятни в такава ситуация! Може би знаете ,че има храни който са афродизиаци! Открийте кой са те! Няма да изброявам такива храни защото за всяка жена е различно. Но шоколада и какаото действат еднакво на всички. Стимулират произвеждането на хормона на щастието. А какво по-добро от такива хормони към дадения момент. Просто трябва да разберете кой са вкусовете който и харесват в такива моменти. Ако не знае експериментирайте!

Както казах шоколад, сметана, ягоди, сладолед различни кремове, карамел, дори и мед и така на татък могат само да ви помогнат.Ако й е приятно може да ближе разни работи от вас! Така ще се представите като човек който е много по освободен в секса, а не както повечето господа който са на принципа целувка, секс, сън. А ако отдавна сте заедно и не сте го правили ще разнообрази сексуалния ви живот и ще ви отвори за други идей. Алкохола също е добър помищник в такива нчинания! Вино, ликиор, ром и така на татак са полезни за добрия секс. Така най лесно ще премахнете задръжките. Разбирасе в никакав случай не се увличайте с пиенето. Защото може да се случи така ,че да ви оповръща по време на секс както мен ме оповраща дукато беше върхо мене. НЕ е смешно! С  вскусовете също не трябва да прекалявате иначе се губи магията!

В секса важи правилото "доза фацис вененум" което от латински означава "дозата прави отровата"

Обонянието. Тук по-скоро трябва да избягвате различни миризми отколкото да използвате някакви! Всички силни, остри и натрапчиви миризми са забранени освен в случай ,че и харесват такива! Има предложения  за миризми който биха могли да ти помогнат. Но това е строго индивидуално! Сандаловите клечки са много добар вариант!   От всеки секс-шоп можете да си купите еротични аромати някой с високо съдържание на феромони. Миризмата на рози, какао, ванилия също са добри варианти. Но не трябва да е прекалено. Просто трябва да охае. Сладникавите миризми не са за предпочитане тай като са прекалено натрапчиви! Продават се ароматизирани свещи  с различни еротични аромати. А мисля знаете колко е романтичен секса на свещи и още повече че миришат хубаво. Вашата миризма също е много важна. Не трябва да се прекалява с дезодорантите, адеколоните, парфюмите и така на татак.

Както знаете жените имат по чувствително обоняние от нас и дори малко парфюм се усеща. Освен това не бива да прикривате истинската си мъжка миризма! Мъжа и жената както и животните миришат специфично за да могат да се привличат едни други!  Сигурно сте забелязали ,че дори туко що да сте излезли от банята мак миришете. Такава миризма няма да убие еротиката напротив може само да я подсили. Вагината на възбудената жена също мирише но някой от вас може ли да заяви че тази миризма не му харесва?

Сега още няколко неща който ще ви помогнат. Оралния секс не е приятен само за мъжете. За жените също е много приятен! И ако забележите че приятелката ви иска френска услуга. А дори и да не дава сигнали по който да смятате че иска орален секс пак го направете. Това е една много добра подготовка за същинския секс! Ако тя се притеснява от нещо това най-вероятно е защото не е сигурна дали в момента хигиената й е на ниво. Можете да й кажете че, ви е много приятно там долу така ще я успокоите или. Може да си вземете душ преди секс така и двамата ще сте сигурни че, всичко е окей. Пък и да сте двамата в банята също е възбуждащо. Особено ако решите да я изкъпете.

Най добре излезте пръв от банята защото тя може да се притеснява да измие някой части от тялото си пред вас. Освен ако не предприемете инициативата вие да ги измиете. Всички знаем колко  е приятен за жените масажа. Дават толкова много пари за да ходят по масажи а всъщност вие можете да и го направите. Взимате си масажно масло от която и да е аптека и започвате. Тя се отпуска и се възбужда резултата - хубав секс! Не се съсредоточавайте само върху най-"горещите" й ерогенни зони. Тай като ако се стимулират прекалено много примерно само зърната или врата чувството се притъпява. Цялото и тяло както казах по горе е ерогенна зона за това галете й целувайте цялото и тяло. Може би едно от най-важните неща е да не бързате. Дайте и време да се възбуди максимално! Най-добре е когато мислите че, момента да влезете в нея наближава. Застанете в поза в която пениса ви е опрял на входа на влагалището й и продължете с ласките като можете да стягате мускулите който могат да движат инстроментала ви. Така пениса ви ще се движи на горе на доло и въпреки че не сте вътре пак ще чуства одоволствие от това. Ето един начин за "ръчна работа" който прочетох на скоро. Два пръста на по около един сантиметар от клитора й. тоест клитора остава по средата на вашите два пръста и един пръст на мястото между ануса и входа на влагалището и. Ако можете да карате мускулите си да треперят много добре ако не просто масажирайте местата кадето са пръстите ви. Забележка - гледайте да е максимално влажно. За целта можете да използвате лубрикант. Има лубриканти с различни ефекти и аромати няма да е лошо да го изберете заедно.

Психическата подготовка е много важна. Може още от сутринта да започнете да я подготвяте с различни есемеси в който описвате какво ще и направите вечерта. Последния път няколко минути преди тя да излезе от работа закачих на едно дърво точно пред входа една роза с огромна панделка за да я забележи. Предварително накарах една нейна колешка да и я покаже ако тя не я забележи. Сложих и бележка на която пишеше "Довечера ще те накарам да летиш" вероятно така съм я накарал да мисли за секс и да си представя сцени да си мисли за това което ще и направя вечерта. Резолтата беше ,че още като се видяхме тя беше вече на половина възбудена. Накарайте я да ви има доверие и да е отпусната така в процеса на секс в главата й няма да изникват мисли който да й пречат да се потопи изцяло в процеса!

Много е важно да я следите. За честотата на дишането и за звуците който издава за израението на лицето й когато правите различни работи. Така ще знаете кое най-много и хартесва.

Разговаряйте с нея на теми свързани със секс. Във всяко нейно второ изречение се садържа информация важна за вас! За това я слушайте особенно когато говорите на такава тема. Следете за начина по който тя ви целува и гали много е вероятно да иска по същия начин да целувате и галите нея.

Винаги започвайте нежно и внимателно.

Забележка! Клитора й  както знаете има два пъти повече нервни окончание от главичката на вашия пенис. А сега прибавее че е толкова малак! Можете да си представите колко е чуствителен. Никога не докосвайте клитора ако е сух винаги трябва да е убилно овлажнен! Можете да използвате лубрикант с така наречения изпепеляващ ефект! Рацете ви трябва да са топли. И го пипайте, целувате или ближете или каквото там ще му правите много внимателно и нежно...

Страхувам се че темата стана прекалено дълга а аз не съм написал и адна десета от това което искам да напиша но ще спра и ако проявите интерес мога да продължа!

бутон за социални мрежи

12 мнения за “Как да я накараш да ти крещи името?

 1. Темата е много добра, но като цяло повечето неща тук са индивидуални и прекалено много зависи от жената с която си, Но съм съгласен с едно нещо трябва да се експериментира.

  Не трябва да правите секс винаги на стандартни места, мястото също играе важна роля за възбуда при жената. Съветвам ви да пробвате на кухненската маса или на някой стол, а секс върху капака на коласта е сбъдната мечта за много жени.

 2. All That Jazz – Лично аз харесвам всичко да ми е на куп. Но ще те послушам и бъдещите ми статий ще са по-кратки!

  smile – Имащ право че найстина повечето неща са индивидоални за това съм дал по няколко вариянта за мождо който може да си избирате и да изпробвате! Лично аз никога не съм спирал да експерементирам! И всеки следдващ път е по добре от предишния. За това драги начинаещи полови атлети мога да ви оверя че, няма точна рецепта как да станеш голям любовник. Ние можем да ви дадем основата но вие трябва да градите!

 3. Искам да добавя към забележката на Smile, че точно защото всичко е индивидуално, за да може свалячът да прави добър секс с жена, която не познава трябва да еспериментира, естествено внимателно и в разумни граници, и много внимателно да се следи реакцията на жената.

 4. Хмм надявах се по тази тема да има повече обсъждане… Иначе Manowar аз с удоволствие бих прочел цялата тема… Защото нещата които ти казваш наистина ми помагат много. И ако тук неможе да я продължиш, ако може да измислим друг метод. Примерно на e-mail или нещо 🙂

 5. Derby – Ще напиша друга тема… Всъщност още няколко.
  Надявам се да съм ти полезен!

 6. Статията е много добра. Съдържа основните неща, които трябва да знае всеки мъж. Не съм съгласен, че всичко е индивидуално. Да аромати/вкусове/силни ерогенни зони и т.н са различни, но общата идея остава същата.
  Стимулация и предразполагане, втълпяване на чувство за специалност. Никой не иска да се чувства обикновен.

  Поздравявам те за Статията!
  @Derby
  Трудно ще има коментари по-обширна и добре защитена теза. Освен да викаш браво … а това не е градивно 🙂

 7. Много хубаво написано, НО има страшно много правописни ГРЕШКИ! Очаква се, когато човек пише в блог, поне да си е направил труда да си редактира написаното. Има подходящи програмни продукти, възползвайте се, след като ви липсват необходимите знания!

 8. nina – Знам правописа ми е покъртваш, но по-добре не мога!
  Чувал съм за редакторите за който говориш, но не искам да използвам такива продукти. Много мразя някой да ми се бърка в работата, а тази програма не бих могал да я изтърпя!

 9. Овръщам се кам автора на статията ако искаш ме намери скайпа ми е danielacheto7

 10. За какво точно искаш да си говорим? Намерих те, sarvaivar – GIAKOMO GRELI.

 11. Просто искам да кажа, Благодаря!

 12. ами аз смятам тази статия за много полезна
  аз съм момиче със класа и смятам че е много добре да се прави секс във кола или на капака

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *