Помогнете ми! – Проблем с момиче, което харесвам

Студент съм и живея в общежитие с приятели. Запознах се едно момиче което ми е съседка и от там тръгна всичко. Виждах ме се около 1-2 месеца, ходих им на гости и играехме карти. На един купон нейната съквартирантка ми каза, че има чувства към мен, аз също не бях безразличен към нея. Най-лошото бе, че тя си има приятел (гадже) минаха се седмици и й казах, че имам чувства към нея.

Тя разбира се ме отразя с аргумент, че може да сме само приятели. Аз се примирих разбира се и спрях да я виждам. След което последваха съобщения, че й е мъчно и иска да се виждаме, но само като приятели. Обясних, че това не може да стане, тъй като изпитвам повече от приятелски чувства към нея и продължих да я отбягвам. Последва съобщение в което тя ми пишеше, че не съм й безразличен, но тъй като си имала приятел, по-добре би било да си останем приятели. Имаше още няколко срещи, в които си прекарвахме страхотно. Обаждаше се всеки ден и се виждахме. Почнах да я избягвам тъй като не ми връзваше.

Една вечер ме покани да излезем с общи приятели и там я целунах. Естествено тя се дърпаше, но омекна. Минаха се няколко дни в които аз й обръщах внимание и я целувах. Тя се дърпаше, но не напълно. Почнахме да разговаряме за чувствата, които изпитваме един към друг. Реших да започна отново да я отбягвам. Кажете как да я спечеля ? Искам я до мен!!!

споделяне в социални мрежи

18 мнения за “Помогнете ми! – Проблем с момиче, което харесвам

 1. Ами много добре си постъпил като още в началото си се отдръпнал 😉 Това е било доста правилен ход. Просто да и покажеш, че няма как да бъдете само приятели. Само били до обяснил как и защо си решил отново да я отбягваш (не че не е проработило първите два пъти), но защо реши, че трябва пак да почнеш да я отбягваш? И като сте си разговаряли за чувствата тя какво ти каза? Защо все още се дърпа? … прото доразкажи малко защото си оставил доста неясен край 🙂

 2. Какво стана със стария й приятел. Заряза ли го, излиза ли с него, говори ли ти за него? Много малко е информацията, за да можем да ти помогнем. Ако е със стария си още и продължава да излиза с теб – зарежи я. Очевидно е тъпа курва, която не знае какво иска. Иначе един ден и с теб ще постъпи така!

 3. Брат, такива са адски големи магьосници. Попадал съм в съм в такава ситуация. Тая се мисли за принсцеса. Според мен имаш два варианта. Вариант 1: заебаваш я и забравяш за нея. Не се намесваш в неините интриги и не и позволяваш да те има за резерва. И все пак ако искаш да водиш битката има Вариант 2:Караш я да се влюби в теб. Използваш всички налични номера за пленяване на женски индивиди. Забрави за момент чуствата си към нея, те само ще те размекнат и ще ти попречат да мислиш трезво и адекватно. Не ги показвай. Бъди студен към нея. Трудно е, но е е фикасно. Това не означава да не сте заедно и да не си прекарвате хубаво. Използвай всеки един момент, накарай я да те желае. Тя по всяка вероятност не знае какво иска, затова ти трябва да и насадиш в главицата, че тя иска теб. Трябва да има неща които много харесва и които много обича. Ти със сигурност може да и ги направиш, тя не случайно те харесва. Използвай „близо-далече“. Друго което може да ти помогне в този случай е ревността. Тя трабва да ревнува. Всяка жена ревнува и то МНОГО. Излизай по възможност и с други жени. Прави така че тя да те вижда с тях. Вдигни си акциите. Накарай я да те мисли за ВИП персона. Ще разбере че ти си мъж, който може да си прави каквото си иска. Така тя ще разбере, че ти си по добрия. Успех.

 4. Първо искам да благадаря на всички! На един купон се случи така че и обясних какво изпитвам към нея ,а тя ми каза че може да сме само приятели тъй като тя имала приятел.Но нейната пприятелка ми каза че не е безразлична към мен.излизахме два пъти и решиих да не и вдигам да не и се обаждам. това беше първия път когато я избягвах и за да се свърже с мен ми обясни че има чувства към мен но трябвало да си останем приятели.Реших отново да се срещаме тъй като се изкуших и си помислих че може да има нещо между нас.След това пак я отбягвах не и вдигах телефона но пак се изкуших. В момента са заедно но на 200 километра един от друг и се виждат 2-3 пъти в месеца.всеки ден се чуват по телефона. Благодаря за съветите , за помоща , ако има нещо друго питайте !!!! Хубаво е когато човек получи помощ или съвет за нещо . БЛАГОДАРЯ !!!

 5. Според мен си в добра позиция, щом си се държал пренебрежително към нея в началото. Въпросът обаче е какво става със стария й приятел. Ако го зареже е добре. Ако ти каже, че смята да го зареже – не й вярвай. Начинът пак е с номера и отдръпване, иначе ще те държи за резерва до края на мача 🙂

 6. Не мисля, че превиш добре като не й вдигаш телефона. Това показва слабост – не можеш да се справиш със ситуацията или си обиден.

  Иначе, да, бъди зает, излизай с други жени, не й обръщай много внимание, без да бъдеш груб, освен ако тя специално не си го е заслужила.

  Също пиеми свалката по-скоро като игра, а не битка на живот и смърт. Ако нищо не стане – тя губи ;-).

  И спри да й казваш, че имаш чувства! Остави я да се чуди дали все още ги имаш. Действай хем все едно имаш чувства, хем все едно че нямаш. Тогава тя ще иска да разбере как стоят нещата, ще я гризе любопитството.

  И действай така все едно, че няма приятел. Не я питай още ли е с него и тем подобни.

 7. Евала @All That Jazz. Във всяка тема с нетърпение очаквам твоето включване, защото е най-изчерпателно и остроумно.

  Наистина е много важно да не се говори изобщо за стария й приятел. Дори, като се замисля, не е от особено значение какво е отношението на момичето към него в конкретния момент.

  Важното е, ако ще се цели по-задълбочена и сериозна връзка – да се разбере по някакъв заобиколен начин, дали смята да го зарязва или не.

 8. С приятеля и са още заедно.Тя не иска да го напусне, защото го е наранявала много пъти .Ще видим как ще се развият нещата по край празниците.Благодаря за съветите!

 9. божкеее, как може да се дърпаш така? Това е глупаво, след като въпреки че си има приятел е излезнала с теб и се е забавлявала и сте се целували,това директно трябва да ти говори,че е склонна да си позареже гаджето,но иска да е сигурна дали си струва заради теб да го направи! Не е защото се мисли за принцеса, просто явно не си и безразличен и затова не знае как да се държи и затова те реже,защото я е страх да не си развали отношенията със старото момче,ако наистина не си струва!

 10. Много е дълго и изчерпателно, но повярвай, заслужава си!

  Аз като полупрофесионален крадец на гаджета (полупрофесионален, защото обикновено нищо не правя. Те сами идват. Малко самохвално звучи, но е факт.. за мое щастие.) мога да ти кажа следното:
  1. Добре си постъпил, като си се отдръпнал в началото, но не го прави повече, защото може тя да сметне или че си играеш с нея, или че не я искаш достатъчно за да зареже сегашното си гадже, или че не знаеш какво искаш.. жените харесват мъже, които знаят какво искат. Във всички тези случаи си губещ!
  2. Наистина, спри да й говориш за чувства.. много важно! Зарежи тежките теми. Говорете си ежедневно, излизайте заедно на кафе, на кино, на сладкарница, на каквото ти харесва, няма значение, но през цялото време флиртувай с нея съвсем лековато и елегантно. Понякога може и по-грубичко, но само за малко, след което (според ситуацията) й се извини, ако прецениш че наистина си прекалил, и продължи в лековат стил с НЕПРЕСТОРЕН хумор и шегички. Използвай ги умерено все пак, защото в един момент може да се окаже, че благодарение на прекалено многото шеги ще те възприеме като забавното малко братче. Не случайно използвах думата „лековато“ няколко пъти. Нищо не бива да е на сила.
  3. Дръж се така, като че ли няма друг, който трябва да изместваш. Тя, ако те хареса достатъчно, сама ще го зареже и това, че го е наранявала много пъти няма да има абсолютно никакво значение. Жените, просто са такива, без значение, че 99% от тях ще го отрекат.. трябва да пазат ниво все пак.
  4. ВИНАГИ я изпращай след среща, била тя и приятелска, в компания или каквато и да е. Като бонус, може някой ден да ти се яви само по халат на врата да те попита имаш ли да й дадеш малко захар, че прави сладкиш, а захарта не й стига.. знае ли човек 🙂
  5. Излизай с други жени, дори да са ти просто приятелки. Ако тя те попита „какво стана с чувствата ти към мен? сега с нея ли излизаш?“ в никакъв случай не й отговаряй директо, а й кажи следното „с нея сме само приятели. м/у нас няма нищо. а и ти ме отряза вече. на кавко мога да се надявам? мога ли въобще да се надявам на нещо с теб?“ (кажи го с надежда, а не троснато) и тук е мястото да млъкнеш!!! Важно е да завършиш с този въпрос и да я осатвиш да ти отговори. В този момент тя ще слуша само чувствата си и ще е малко объркана и притеснена.. нормално.. и ще ти казва истината. В този момент бъди мил с нея и остави на страна всички шеги. Ако разговора отива „на дълбоко“ и кажи следното: „Харесвам те, (не обичам те!) с теб си прекарвам много приятно, както и ти с мен. Излизаме, забавляваме се и се чувстваме страхотно. Нали?“ и тук е момента докато тя е изпаднала в умиление нежно да я целунеш.. нежно, но все пак както трябва. От там нататък всичко е ясно 🙂 . Ако си изиграеш картите както трябва няма как да не е твоя. След това продължавай с непрестанния флирт, не го спирай никога.
  6. Не бъди вулгарен, не псувай.
  7. Когато понапреднете в отношенията си й прави неочаквани подаръци, ей така, без повод. Най-добре цветя. Те са неразбираема за нас мъжете, но не разривна част от женската природа. И въпреки това не прекалявай.
  8. Винаги я изслушвай. Жените имат нужда да говорят.. и то много. Не я прекъсва. Най-добре това последното да стане част от характера ти. Изслушвай жените.

 11. Благодаря на ВСИЧКИ ВИ ще те послушам BlackDiamond

 12. Евала, Lover, че поддържаш този блог и се надявам, че хората, които пишем тука и даваме съвети да сме полезни по някакъв начин на останалите.

  Еваларка и на BlackDiamond за добрите съвети, които е дал!

 13. @All That Jazz – Благодаря ти, аз пък съм ти благодарен на теб, че даваш компетентни мнения. Сайтът не ми струва нищо, а и изкарва по една бира на седмица 🙂

  Преди година много се чудих дали да го държа. Собствениците му се отказаха от него и честно казано смятах да го оставям на произвола на съдбата.

  С един приятел обаче решихме да се опитаме да го развием – като на майтап инсталирахме WordPress и започнахме да публикуваме каквото имахме и знаехме.

  Сега поне помагаме на някой, отделно използваме връзките от сайта и от рекламите на Google пием по една бира в края на седмицата. Малко, но ни стига 🙂

 14. Много добър блог се е получил. А и хубавото е, че няма няма адски много хора, които пишат иначе щеше малко да се разводни.

  А ти откъде взимаш материали? На английски има доста изписано по въпроса за свалките.

 15. Абе, момчета, вие с какво се занимавате? Само с жени или малко поработвате? И все пак трябва да призная, че някои от вас са доста опитни. Интересно ми е да чета мненията ви. Така поне знам от какво да се пазя. С облекчение въздишам и си казвам: „Добре, че не си търся гадже!“ В главите ви са само манипулации!

 16. Радвам се, че мога да помогна на някой в „битката“ 🙂

  @zdravka76 Ами аз работя и не се занимавам с жени толкова много, колкото си мислиш. Не съм съгласен, че се занимаваме с манипулации, защото просто си даваме съвети на закъсали „колеги“. Ако трябва да говорим за манипулации, по-големи манипулатори от жените – няма! Като се започне от най-елементарните сценки, които разигравате, на разстроената, на плачещатата, на слабата и т.н. жена, и стигнем до доста брутални приоми за съблазяване на мъже. Ние даже по някакъв начин да успееш да ни изкараш манипулатори, сме на светлинни години зад вас. А за „пазенето“.. не дей. Какво ще спечелиш?

 17. Pingback: pligg.com
 18. боже и защо тръгна да избираш точно нея???има и други момичета с които ще се запознаеш по-късно.ще помисля и тез дни ще напиша какво мисля по твоя случай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *